Real Madrid vs. Barcelona
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Nem jó a link!
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Ha nyerünk, akkor meg is van a születésnapi ajándékrevolver írta:Megvan a kupa döntő időpontja, április 16 és Valenciában lesz
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Szerk.: már beelőztek.
Kupadöntő április 16. 21:30 Mestalla (elvileg hivatalos)! Amennyiben mind2 gigász elődöntőbe kerülne a BL.-ben, úgy a hétvégi soron következő bajnoki meccseik elmaradnának (lenne 1 hetük felkészülni a BL.-re) és május 7-en pótolnák azokat! Teljesen jó!!! :Đ
Kupadöntő április 16. 21:30 Mestalla (elvileg hivatalos)! Amennyiben mind2 gigász elődöntőbe kerülne a BL.-ben, úgy a hétvégi soron következő bajnoki meccseik elmaradnának (lenne 1 hetük felkészülni a BL.-re) és május 7-en pótolnák azokat! Teljesen jó!!! :Đ
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
RealMadrid
-
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Xabi Alonso, Raphael Varane, Alvaro Arbeloa
Megvan a kupa döntő időpontja, április 16 és Valenciában lesz
Dr. Füzy ÁkosGT37 írta:Egyik focistát sem azért szeretik.
joabulicsak
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Egyrészről sajnálnám, ha távozna, mert nagyon megkedveltem, amióta itt játszik, másrészt viszont megértem, ha menni akar, mert kiváló képességű labdarúgó, aki talán többet érdemelne annál, minthogy cserejátékos legyen nálunk. Pár kivétellel szerintem a világ összes csapatában alapember lehetne.Anis írta:Song visszamenne Angliába! A dolgok nem úgy mennek Barcelonában ahogy mentek a számára Angliában az Arsenalnál. Mondjuk azt tudhatta előre, hogy alapkezdő nem lesz, sokat játszani nem fog. Több angol klub is készen áll, hiszen kevesebbe fog kerülni mint anno.
EZ meg szerintem egy jó kis összefoglaló: Aki átveheti Xavi helyét. Ha már Thiagot "elrontották" (eladták) akkor itt az öccse! Nagyon kíváncsi leszek, hogy "odaát" milyen változások lesznek a keretben a nyáron. (Puyol out, Song elad, Pedro/Alexisből is egyet el lehetne adni sztem [előbbit])
Ez pedig tényleg kiváló cikk, jól összefoglalja a dolgokat Rafinhával kapcsolatban. Láttam idén néhányszor a srácot a Vigóban, engem meggyőzött, baromi nagy potenciál van benne, és egy élmény nézni a játékát. Őszintén remélem, hogy ha már Thiago távozott ( ), akkor legalább az öccse ki tud majd teljesedni nálunk.
Puyol pedig szerintem vissza fog vonulni a szezon végén...
Egyik focistát sem azért szeretik.ericco írta:Na őt sem az eszéért szeretik
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Megy az osztás rendesen; de aNeymar: "Ha a Santos elnöke azt hiszi, hogy az apám ostoba, akkor nagyot téved. Hálás vagyok az apámnak, amiért beprotezsált abba a csapatba ahol most vagyok és ha ő ezzel még milliókat (€) is keresett, akkor mi ezzel a probléma?"
Santos korábbi elnöke és a DIS vezetői megmondták a tutit, miközben Neymarék csak magukat égetik tovább...
Luis Álvaro de Oliveira Ribeiro: "Az apja mindvégig tagadta, hogy pénz kapott volna a Barcától, ami hűen tükrözi gerinctelenségét az ügyben és szerintem megbocsájthatatlan is egyben." Majd válaszol a Neymar által lobogtatott papirusszal kapcsolatban is: miszerint az nem tartalmaz semmit, csak hogy a játékos kitölti a 2014-ig szóló szerződését és hogy az azt megelőző fél évben tárgyalhat más csapatokkal is; ugyanakkor az irat arra nem ad alapot, hogy a Barca 10 millával megajándékozza a családot! Sebaj, állítása szerint mennek szépen a bíróságra.
DIS tulajdonosa, Delcir Sonda: "Felfordul a gyomrom ettől az esettől. Neymar apja egy kicsinyes, buta, szegény sorból származó ember, aki nem tiszteli azokat, akik korábban segítették a fiát."
DIS elnöke, José Barral: "Hogy tudsz eladni valamit, ami nem tiéd? Neymar apjának semmihez nem volt joga, hisz korábban már eladta nekünk a srác játékjogának 40%-át! Ez egy teljesen abszurd és tisztességtelen üzlet volt. A Barca egyik képviselője pénzt ajánlott nekünk, ami egyértelműen bizonyítja, hogy valami nem tiszta az ügyletben. 4 milliót kaptunk volna, amit mi visszautasítottunk."
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára madridronie 2014. február 20., csütörtök 19:12-kor.
bekk: Hakimi&Davies
RealMadrid
RealMadrid
-
- Kedvenc játékosaid: Henry
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal
A Papa csak azért adta el,mert (szerinte) nem vette elég komolyan a focit.Késett az edzésekről,nőzött stb.De ezeket a Barcában kinőtte(Legalábbis Én nem hallottam ilyen ügyekről).Ha a Barca egy 15 millás árcédulát tenne a nyáron Songra,akkor Wenger szerintem azonnal lecsapna rá.R.M.C.F írta:hiszen wenger örömittas volt hhogy eladták......az biztos nem veszi visszaAnis írta:Song visszamenne Angliába! A dolgok nem úgy mennek Barcelonában ahogy mentek a számára Angliában az Arsenalnál. Mondjuk azt tudhatta előre, hogy alapkezdő nem lesz, sokat játszani nem fog. Több angol klub is
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
hiszen wenger örömittas volt hhogy eladták......az biztos nem veszi visszaAnis írta:Song visszamenne Angliába! A dolgok nem úgy mennek Barcelonában ahogy mentek a számára Angliában az Arsenalnál. Mondjuk azt tudhatta előre, hogy alapkezdő nem lesz, sokat játszani nem fog. Több angol klub is
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Realista24 írta:Neymar: "Ha a Santos elnöke azt hiszi, hogy az apám ostoba, akkor nagyot téved. Hálás vagyok az apámnak, amiért beprotezsált abba a csapatba ahol most vagyok és ha ő ezzel még milliókat (€) is keresett, akkor mi ezzel a probléma?"
Na őt sem az eszéért szeretik
Merci Zizou!
- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
Song visszamenne Angliába! A dolgok nem úgy mennek Barcelonában ahogy mentek a számára Angliában az Arsenalnál. Mondjuk azt tudhatta előre, hogy alapkezdő nem lesz, sokat játszani nem fog. Több angol klub is készen áll, hiszen kevesebbe fog kerülni mint anno.
EZ meg szerintem egy jó kis összefoglaló: Aki átveheti Xavi helyét. Ha már Thiagot "elrontották" (eladták) akkor itt az öccse! Nagyon kíváncsi leszek, hogy "odaát" milyen változások lesznek a keretben a nyáron. (Puyol out, Song elad, Pedro/Alexisből is egyet el lehetne adni sztem [előbbit])
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Otthon szerez gólt a barca nagy valószínűség szerint...és a city nem hiszem hogy idegenbe tudna hármat...szal lefutott.Valamiért én sem érzem lefutotnak... Pelle, ha ebből tanult akkor jó meccs lesz.
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Ezt komolyan lenyilatkozta? SzepRealista24 írta:Neymar: "Ha a Santos elnöke azt hiszi, hogy az apám ostoba, akkor nagyot téved. Hálás vagyok az apámnak, amiért beprotezsált abba a csapatba ahol most vagyok és ha ő ezzel még milliókat (€) is keresett, akkor mi ezzel a probléma?"
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Neymar: "Ha a Santos elnöke azt hiszi, hogy az apám ostoba, akkor nagyot téved. Hálás vagyok az apámnak, amiért beprotezsált abba a csapatba ahol most vagyok és ha ő ezzel még milliókat (€) is keresett, akkor mi ezzel a probléma?"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- TBone
- Kedvenc játékosaid: Figo, CR , Bale, Marcelo, Lopez, Modric, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Portugália, OKC
"NapiNeymar" :
Adócsalással vádolják a Barcelonát
aki spanyol sajtót is olvas: ez valami új fejlemény? a cikk szerint mai
Adócsalással vádolják a Barcelonát
aki spanyol sajtót is olvas: ez valami új fejlemény? a cikk szerint mai
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Igazából csak annyi kéne, hogy többször nyomás alá helyezik a barca védelmét, navas-nasri-silva ha jó napot fog ki, elején egy gyors gól..de ezek helyett barca szép komótosan, tikitaki izébizé langyizás a félpályánál, a city behódol..sehogysem érzem, hogy Pelle ki tudna találni valamit.Géci írta: Valamiért én sem érzem lefutotnak... Pelle, ha ebből tanult akkor jó meccs lesz.
Nem illik.
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
0-1-nél még nem lett volna teljesen lefutott, de így? Benne van a Cityben, hogy nyernek Barcelonában, de több góllal nem.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Valamiért én sem érzem lefutotnak... Pelle, ha ebből tanult akkor jó meccs lesz.ziro4vr írta:lefutott azThiago11 írta: A párharcot én nem tartom lefutottnak. Ha elkényelmesedünk és már a nyolc között érezzük magunkat, könnyen pofára eshetünk. Titeket nem hiszem, hogy egy kicsit is megszorongathatna a Schalke. Szerintem már Gelsenkirchenben eldől a továbbjutás. Én 4:1-et tippelek. Huntelaar valahogy begyötör egyet, de hármat-négyet kapni fognak.