pepe elvállalná sztem örömmel.Costának tényleg nem tudok jobbat kívánni, minthogy verje egyszer valaki félholtra.
Cristiano Ronaldo
Re: Cristiano Ronaldo - 7
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
nemnagyon kell kifejteni. 100-120 millió euró nagyon sok pénz. Az két klasszis játékos. Plusz legalább ennyi van még a pénztárcába.Galacticos írta:na erre kíváncsi vagyok:
fejtsd ki légyszíves. :-)
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
- niden6
- Kedvenc játékosaid: Higuaín, Alonso, Varane
A goal.com-nál Ő lett a meccs flopja.
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Galacticos írta:ha elmegy, akkor pár évig a komolyabb terveket elfelejthetjük.
Hát ha elmegy és nem lesz semmilyen komoly áttörés a nyáron (edzők, focisták és nem játékosok) akkor újra elkezdődik a 2003-2010 -11(?) -es idények szenvedései. José hozott egy áttörést, csak egyszerűen nem volt képes azonosulni. Ronaldo jött ami nagy üzlet volt, és maradni is fog, hiszek benne.
Remélem, hogy maradni fog.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Jaj ugyan már... Lehet,már rég aláíratta vele a szerződést csak nincs bejelentve még. Túldramatizáljátok,ennyire azért nem vészes a helyzet. CR itt marad,jön egy új edző és kész. Ő ennél is több rekordot akar megdönteni,küldetése felét teljesítette csak. Folytatni akarja Madridban,biztos vagyok benne. :-)Nem azzal volt a gond, hogy jogos volt-e vagy nem... hanem azzal van itt a gond, hogy most Péreznek nagyon nagyot kell húzni a lapokból, hogy itt tartsa!
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
" nem fogjuk tudni itt tartani"
"110% ig biztos vagyok, benne, hogy elmegy" stb....
Ennyi pesszimista "drukkert" az életemben nem láttam, mint akik itt vannak az utóbbi hetekben. Lottózni nem akartok véletlenül? Rohadtul érthető, hogy így reagálta le a meccset Roni. Egész végig, piócaként tapadt rá, Juanfran, Gabi, Miranda stb.... és a felsoroltak rendre lökték, könyökölték, elnyomták, de a síp néma maradt végig. Ráadásul végig a bíróra játszottak a matracosok, ami még idegesítőbb, mert a spori ebben partner is volt. Aztán a balszerencse faktor. A színészkedés, a labdák bedobása, ezek mellé egy provokáló edző. Érthető, CR reakciója, nem is lenne ember, ha nem tört volna ki. Ezek miatt meg NEM TUDOM, hogyan a büdös életbe lehet leszűrni azt, hogy elmegy? Mondott ilyet ma, tegnap, vagy multhéten, hogy lelécel? Találkozott valakivel, ügynökkel esetleg? vett ki lakást Párizsban, vagy Manchesterben? NEM.
perez dolgozik a szerződéshez, hamarosan asztalhoz ülnek. Pont
Lehet tiltani, vagy törölni, de rohadtul felidegesítenek az ilyen köcsögök, akik mindenbe a rosszat, meg a szart látják és lehúzzák teljesen a morált(még jobban). Mou takarodik ez 100%, új szezon, új lehetőségek. Inkább örüljetek neki.
"nem hisztizni kéne, hanem játszani", mert szted nem játszik vagy mi? Egyedül(szinte) ő játszik hónapok óta. Hisztizek, de a90% ban igaza van neki. Mit csináljon? Nyelje le állandóan, sőt még kezet is csókoljon a bírónak? Az ilyen bíró ezt is érdemli. moratamartin...aludj inkább
Sok köcsög van, majális. Kommenthuszárok
"110% ig biztos vagyok, benne, hogy elmegy" stb....
Ennyi pesszimista "drukkert" az életemben nem láttam, mint akik itt vannak az utóbbi hetekben. Lottózni nem akartok véletlenül? Rohadtul érthető, hogy így reagálta le a meccset Roni. Egész végig, piócaként tapadt rá, Juanfran, Gabi, Miranda stb.... és a felsoroltak rendre lökték, könyökölték, elnyomták, de a síp néma maradt végig. Ráadásul végig a bíróra játszottak a matracosok, ami még idegesítőbb, mert a spori ebben partner is volt. Aztán a balszerencse faktor. A színészkedés, a labdák bedobása, ezek mellé egy provokáló edző. Érthető, CR reakciója, nem is lenne ember, ha nem tört volna ki. Ezek miatt meg NEM TUDOM, hogyan a büdös életbe lehet leszűrni azt, hogy elmegy? Mondott ilyet ma, tegnap, vagy multhéten, hogy lelécel? Találkozott valakivel, ügynökkel esetleg? vett ki lakást Párizsban, vagy Manchesterben? NEM.
perez dolgozik a szerződéshez, hamarosan asztalhoz ülnek. Pont
Lehet tiltani, vagy törölni, de rohadtul felidegesítenek az ilyen köcsögök, akik mindenbe a rosszat, meg a szart látják és lehúzzák teljesen a morált(még jobban). Mou takarodik ez 100%, új szezon, új lehetőségek. Inkább örüljetek neki.
"nem hisztizni kéne, hanem játszani", mert szted nem játszik vagy mi? Egyedül(szinte) ő játszik hónapok óta. Hisztizek, de a90% ban igaza van neki. Mit csináljon? Nyelje le állandóan, sőt még kezet is csókoljon a bírónak? Az ilyen bíró ezt is érdemli. moratamartin...aludj inkább
Sok köcsög van, majális. Kommenthuszárok
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
mondjuk mielőtt már psg meg mencseszter mezbe öltöztetitek, jó lenne megvárni, hogy ő mit mond majd ha lenyugszik. a meccs előtt maga mondta, hogy ez a világ legjobb csapata.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
MU? SAF lelépett, ráadásul a MU se sokkal esélyesebb egy BL győzelemre, mint mi.
- PSG? Na, ne már...
Mindkettőnél nagyobb esélye van BL-t nyerni.Annyira elbaszott ez a madridi rendszer, hogy az hihetetlen. A MU lehet minőságben nincs ott ahol mi, de azok küzdenek, brusztolnak, megdöglenek a pályán, ki tudja hogy erősítenek a nyáron szóval illik komolyan venni őket.
A PSG-nél dől a lé, már a Barca ellen sem voltak rosszak, minőség is van, ha Lucas belejön akkor még bármi lehet. CR megérkezne Lavezzi helyett akkor a CR-Pastore-Lucas-Ibra négyes kicsit lenne odabaszós. Középen Verratti már alapember lesz, hátul meg sztem lesz erősítés ott, hisz van pénz dögivel.
+1. Nem tudom mit kezdtetek el egy piros után így sírni. Az első 2 évében szezon/2 piroslap és minden ilyen visszarúgás vagy ütés miatt volt. CR idegei se kötélből vannak, ami érthető. Ez a cigány atletico is... Szégyen. Costának tényleg nem tudok jobbat kívánni, minthogy verje egyszer valaki félholtra.istimester írta:Nem megy sehova. Egyszerűe pechje volt ma és mellette még agyon is rúgták, amit a biró simán tolerált. Ilyen helyzetben nem egyszerű megőrizni a hidegvéred. Ha Messi kap ennyi rúgást, besárgul a fél Atléti.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Galacticos
na erre kíváncsi vagyok:Mike írta: Annyi pénzből amit érte kapnánk simán lehetne pótolni,
fejtsd ki légyszíves. :-)
ezzel egyetértek.Mike írta:Csak egy új edző kell, új felfogás, és máris minden más lesz.
először írtam valamit, aztán kitöröltem. végül úgy döntöttem hogy csak annyit írok hogy nem lepődök meg rajta hogy morata a kedvenced, egyáltalán nem.Nem hisztiznie kéne, hanem játszania...
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
Nem hisztiznie kéne, hanem játszania...
- RaúlRealMadrid
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Guti, Beckham, Cristiano Ronaldo "The Commander", Ramos, Kaká, Coentrao, Özil
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F. ; Ferencváros TC
MorataMartin!
Gyors profilkép csere és gyorsan megváltoztatva a kedvenc játékosok listája...
Játszott Ő, megint Ő volt a legjobb a pályán, de szerintem nálad is elszakadt volna a cérna ezek után.
Gyors profilkép csere és gyorsan megváltoztatva a kedvenc játékosok listája...
Játszott Ő, megint Ő volt a legjobb a pályán, de szerintem nálad is elszakadt volna a cérna ezek után.
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
hát ez vicces ami itt folyik...
mintha a Dormundba, Bayernba lenne Ronaldo... Elárulom, nincs. És mégis BL döntőt játszanak. Nem egy emberen múlik. Annyi pénzből amit érte kapnánk simán lehetne pótolni, sőt, talán jobban is jönnénk ki.
Csak egy új edző kell, új felfogás, és máris minden más lesz.
Amugy meg nemmegy sehova
mintha a Dormundba, Bayernba lenne Ronaldo... Elárulom, nincs. És mégis BL döntőt játszanak. Nem egy emberen múlik. Annyi pénzből amit érte kapnánk simán lehetne pótolni, sőt, talán jobban is jönnénk ki.
Csak egy új edző kell, új felfogás, és máris minden más lesz.
Amugy meg nemmegy sehova
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Nem megy sehova. Egyszerűe pechje volt ma és mellette még agyon is rúgták, amit a biró simán tolerált. Ilyen helyzetben nem egyszerű megőrizni a hidegvéred. Ha Messi kap ennyi rúgást, besárgul a fél Atléti.
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Nem tudom elképzelni nélküle a csapatot, több MU meccset néztem korábban, és megtörtént az ilyesmi vele néha, de mindig is azt akartam, hogy nálunk tolja majd, nagyon remélem, hogy sok évig itt lesz, és legtöbbször nem csak egyedül fogja alkotni a csapatot...
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
- RaúlRealMadrid
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Guti, Beckham, Cristiano Ronaldo "The Commander", Ramos, Kaká, Coentrao, Özil
Nem azzal volt a gond, hogy jogos volt-e vagy nem... hanem azzal van itt a gond, hogy most Péreznek nagyon nagyot kell húzni a lapokból, hogy itt tartsa!El Unico írta:CR-ből kijött az összes feszültség,ami a szezon közben felgyülemlett benne,kezdve a szeptemberi balhéval,vereségekkel,kiesés a BL-ből,viták...
Nem fog ő elmenni innen,nem tudom mit hisztériáztok itt,nem először állítják ki őt Madridban. Egyébként meg jogos volt a piros,ilyen veszélyes játékért kapott pirosat Nani is...
Az viszont nagyon igaz, hogy rossz döntés lenne elmennie, mert itt tényleg minden esélye megvan a sikerre, akár még 1 aranylabdára is. A MU-be szerintem nem menne már, mert SAF kiszáll...
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Nézzük csak.Casso írta:Ha akar valaha még nyerni valamit akkor gyorsan le kell lépnie innen, mert itt még egy jó darabig nem fogunk tizediket nyerni. (Pontosabban addig amíg Higuaín meg Özilek játszanak itt)
- Bayern? valószínűleg nem megy oda.
- Barca? tuti nem...
- MU? SAF lelépett, ráadásul a MU se sokkal esélyesebb egy BL győzelemre, mint mi.
- PSG? Na, ne már...
Máshova meg lenne értelme?
Minek menne el? Oké nem nyertünk idén semmit, de ott vagyunk a tűz közelében, ami máshol nem biztos hogy megvan. Máshol sincs nagyobb esélye BL-t nyerni.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
CR-ből kijött az összes feszültség,ami a szezon közben felgyülemlett benne,kezdve a szeptemberi balhéval,vereségekkel,kiesés a BL-ből,viták...
Nem fog ő elmenni innen,nem tudom mit hisztériáztok itt,nem először állítják ki őt Madridban. Egyébként meg jogos volt a piros,ilyen veszélyes játékért kapott pirosat Nani is...
- Galacticos
ha elmegy, akkor pár évig a komolyabb terveket elfelejthetjük.
ez az ember mostanában minden clásicon gólokat szerez, minden meccsen odateszi magát, szinte minden meccsen gólt lő, fontos gólokat lő erre körül van véve egy rakás szerencsétlennel. kurva szar érzés lehet hogy ő megszakad a győzelemért, ő nem adja fel, de a többi meg képességekben kevesek az asztalra feleannyit se tettek le mint ő mégis megengedik maguknak hogy lazsáljanak. pereznek meg kell győznie hogy most nyáron jön jó pár komoly erősítés, és emellé amennyit kér, amennyit akar azt megkell neki adni.
ha elmegy, hozhatjuk neymart,balet, lucast meg mittomén mert nem egy meg nem kettő olyan hsz-t olvastam hogy jaj hány embert tudnánk venni az ő árából, ja de akkor is csak 11emberrel állhatunk ki, ha ronaldo árából 5embert veszünk.
ja és ezt nem erre a mami meccsre értem.
ez az ember mostanában minden clásicon gólokat szerez, minden meccsen odateszi magát, szinte minden meccsen gólt lő, fontos gólokat lő erre körül van véve egy rakás szerencsétlennel. kurva szar érzés lehet hogy ő megszakad a győzelemért, ő nem adja fel, de a többi meg képességekben kevesek az asztalra feleannyit se tettek le mint ő mégis megengedik maguknak hogy lazsáljanak. pereznek meg kell győznie hogy most nyáron jön jó pár komoly erősítés, és emellé amennyit kér, amennyit akar azt megkell neki adni.
ha elmegy, hozhatjuk neymart,balet, lucast meg mittomén mert nem egy meg nem kettő olyan hsz-t olvastam hogy jaj hány embert tudnánk venni az ő árából, ja de akkor is csak 11emberrel állhatunk ki, ha ronaldo árából 5embert veszünk.
ja és ezt nem erre a mami meccsre értem.
- RaúlRealMadrid