Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: ericco » 2014. február 21., péntek 18:57

Zárjuk ki a pénzeket és az adócsalaást egy pillanatra. Konrkétan a lobogtatott dokumentumra céloztam. A Barca/Neymar family nem teljesítették a feltételt, mivel 2014 helyett 2013-ban igazolták le, így papiron tk. a Santos engedélye nélkül tárgyaltak a játékossal, ami a FIFa szemszögéből szerintem már igenis büntethető. A franc tudja, úgy sem lesz ebből semmi :)
Merci Zizou!

madridronie
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. február 21., péntek 18:01

A santos hülye volt hogy engedte tárgyalni. Eredetileg ugy szólt a megállapodás a barca es Neymar apja között hogy 2014ben tuti odaigazol. Ezért kapott 10 misit. Majd most meg 30-40et mert sikerult meggyőzni a santost hogy engedjék el hamarabb.
Egészen addig nem volt bajuk amig meg nem tudtak hogy apuci ezzel jol megszedte magat. Rájöttek hogy többért is adhattak volna. Elbenaztak a vezetők, ennyi a story szerintem.
Ez a része megfoghatatlan szerintem
Ebben igazad van; ugyanakkor azt ne felejtsük el, hogy egyelőre minden a Santos és a DIS mellett szól, mert bár bénáztak ugyan, de akárhogy is nézzük Neymar és a Barca megkárosította és végig átverte, tévedésbe ejtette illetve tévedésben tartotta őket! Arról nem is beszélve, hogy a Neymar által előszeretettel lobogtatott papirusz is inkább a terhükre írható, hisz ott bukik a történet, hogy 2014-ig kitölti a szerződését (ami ugye nem történt meg és amiért apuci még plusz pénzt is kapott, illetve elrakott) valamint a Barca, illetve a family közt létrejött "előszerződés", megállapodás és a 10 milla 2011-ben történt elfogadásának ténye (amit ez az "okos" ember nyilvánosan szintén beismert :ozil: :lol: ) is abszolút az ügylet szabálytalanságát bizonyítja, illetve támasztja alá. :agree: Az esetleges csalás, adócsalás, többeknek felajánlott kenőpénz (DIS) és fiktív szerződések a felek részéről pedig már csak hab a tortán :lol: :Đ ! Maradjunk annyiban, hogy apuci nevetséges védekezése, miszerint "csak a dolgát tette, mert hát ugye félt a futball lehetséges kockázataitól" a bíróság előtt valószínű, hogy elég karcsú lesz! :coffee:
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé

Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★

Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills

Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo

RealMadrid

"Cristiano es un extraordinario Comandante"

madridronie
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)

HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. február 21., péntek 17:29

De van reális esély arra ,hogy a barcának betolják ezért hátulról?
Látva a FIFA passzivitását az ügyben, egyre kevésbé hiszek benne! Bár arról én még nem olvastam, hogy a Santos részéről történt-e , illetve intéztek-e már valamiféle hivatalos, jogi lépést a FIFA-nál! Korábban tervben volt ugye, de ez ügyben eddig nagy a csend; bár simán eltudom képzelni, hogy egy bírósági ítélettel a zsebben kívánnák nyomatékosítani az érdeküket majd a nemzetközi szervezet előtt is! De eddig nekem inkább úgy tűnik, hogy Neymar apja és nem a Barca az első számú közellenség és hogy az eddigi procedúra inkább csak a pénzről, mintsem az igazságszolgáltatásról szólna a Santos és a DIS részéről --> ők semmi mást nem akarnak csupán kártalanítást és a kapott vételárnak az utóbb nyilvánosságra hozott valós ár szerinti arányos kiegészítését (20-40 millák, ami vélhetően Neymarékat és a Barcát közösen terhelné)! :coffee: Ami a Barcát illeti nos a spanyol polgári és büntető bíróságok előtt esetleg felelhetnek, ha bizonyítják az eljárás tisztességtelen voltát, a fiktív szerződéseket, esetleges adócsalást stb., ami vélhetően további be-kifizetések formájában majd ki is fúj (plusz a jelenlegi vezetés bukása is borítékolható), de hogy ennek a FIFA előtt is lesz-e utóélete, relevanciája az erősen kérdéses; ahhoz ugye első körben panaszra, feljelentésre lenne szükség (a Santos részéről), majd pedig a szabálysértések bizonyítására (ami a peres út után vélhetően teljes és adott lesz)! Amire én esélyt látok, hogy Neymarékat (főleg apucit) elkaszálják Brazíliában; aztán, ha ne adj'isten ott kiderül valami szaftosabb, akkor esetleg még beszállhat a buliba a FIFA is, de .... :coffee:

RealMadrid

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2014. február 21., péntek 17:14

nekem az is elég lenne ha a nyári és a téli átig szezonból kizárják őket. akkor újfent nem lesz hátvédjük. na az felérne azzal mintha több tíz millióra büntetik.
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. február 21., péntek 17:01

ericco írta:A FIFA úgy viselkedik, mintha mise történt volna, nyakig benne vannak úgy néz ki, ők is. Pedig a Barca a Santos engedélye nélkül tárgyalt Neymarral két éve, mivel ez ahhhoz feltételhez volt kötve, hogy a játékos csak 2014 nyarán távozik. Mint tudjuk, mégis egy évvel hamarabb igazolt a Barcába, így tk. a brazil klub beleegyezése nélkül tárgyaltak, és az ilyet keményen büntetni kéne a FIFA-nak... kéne. :shifty:
A santos hülye volt hogy engedte tárgyalni. Eredetileg ugy szólt a megállapodás a barca es Neymar apja között hogy 2014ben tuti odaigazol. Ezért kapott 10 misit. Majd most meg 30-40et mert sikerult meggyőzni a santost hogy engedjék el hamarabb.
Egészen addig nem volt bajuk amig meg nem tudtak hogy apuci ezzel jol megszedte magat. Rájöttek hogy többért is adhattak volna. Elbenaztak a vezetők, ennyi a story szerintem.
Ez a része megfoghatatlan szerintem
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. február 21., péntek 16:40

Szerintem nincs. Illetve nem ugy ahogy sokan szeretnénk. Egy komolyabb, tobb tízmilliós pénzbüntetést varok max.
Érdekelne hogy milyen szankciók lehetnének még ezen kívül?(Már nyilván csak elvi szinten,hisz nagy valószinűség szerint ahogy fentebb írják a pénzbünti lehet a max...)
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2014. február 21., péntek 16:31

A FIFA úgy viselkedik, mintha mise történt volna, nyakig benne vannak úgy néz ki, ők is. Pedig a Barca a Santos engedélye nélkül tárgyalt Neymarral két éve, mivel ez ahhhoz feltételhez volt kötve, hogy a játékos csak 2014 nyarán távozik. Mint tudjuk, mégis egy évvel hamarabb igazolt a Barcába, így tk. a brazil klub beleegyezése nélkül tárgyaltak, és az ilyet keményen büntetni kéne a FIFA-nak... kéne. :shifty:
Merci Zizou!

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. február 21., péntek 16:23

dzsi91 írta:De van reális esély arra ,hogy a barcának betolják ezért hátulról?
Mert minden nap téma ez az ügy de szerintem soha nem lesz belőle semmi... :-(
Szerintem nincs. Illetve nem ugy ahogy sokan szeretnénk. Egy komolyabb, tobb tízmilliós pénzbüntetést varok max.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. február 21., péntek 16:20

De van reális esély arra ,hogy a barcának betolják ezért hátulról?
Mert minden nap téma ez az ügy de szerintem soha nem lesz belőle semmi... :-(
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

madridronie

HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. február 21., péntek 13:59

Neymar apja:
"A lack of ethics is what is being done to us. If you say that you can and moreover sign a document that allows your son to leave free in 2014 at the age of 22, what do I have to do? I have to get things ready for when it happens, with a lot of work, negotiating for the future, for when it happens," he insists.

"What did they want me to do? To sit with my arms folded and wait until 2014, with all the risks that exist in football?
Everyone won with Neymar Jr's transfer, that's what they negotiated and what was signed."
:lol: :lol: :lol:

Még hogy a Santos (volt) az etikátlan és ő csak keményen dolgozott ill. előkészítette a dolgokat megelőzvén a futballban esetlegesen előforduló kockázatokat. :lol: :mrgreen: :Đ Ezzel csak egy baj van és a tényen semmit változtat; mégpedig, hogy a játékos a szóban forgó 2014-ig szóló szerződését nem töltötte ki (szóval már itt bukik az érvelésük) és az apjának semmiféle jogalapja nem volt egyedül tárgyalni, 2011-ben 10 millás "előleget" elfogadni és Neymart a játékjogot birtokló klub és cégek háta mögött "eladni", megkárosítva ezzel a tulajdonosokat, innentől kezdve ... :-* A DIS egyébként tegnap benyújtott egy kérelmet a brazil bíróságoknál jogsegély iránt a spanyol bíróságok, hatóságok felé, hogy azok bocsássák rendelkezésre a Neymar transzfer valamennyi dokumentumát, iratát. Apuci egyébként a család és a Barca közt létrejött szerződést egyébként arra hivatkozással tartja vissza, hogy abban a 2 félen kívül senki sem érdekelt, nem szerepel, így a Santosnak és a DIS-nek abba semmi joga beletekinteni (nem picit átlátszó, valóban nincs amit takargatni kellene; ugye? :smile: ). :mrgreen:

RealMadrid

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2014. február 21., péntek 9:52

nothing new :coffee: ezek mindig se..et csinálnak a szájukból
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. február 21., péntek 9:43

https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/ ... 59e8621389

Így?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Banán

HozzászólásSzerző: Banán » 2014. február 21., péntek 9:32

Nem jó a link!

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. február 21., péntek 8:33

Busquets
https://www.facebook.com/ajax/mercury/a ... height=468
:coffee:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. február 20., csütörtök 20:13

revolver írta:Megvan a kupa döntő időpontja, április 16 és Valenciában lesz
Ha nyerünk, akkor meg is van a születésnapi ajándék :mrgreen: B-)
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

madridronie

HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. február 20., csütörtök 20:03

Szerk.: már beelőztek. :mrgreen:

Kupadöntő április 16. 21:30 Mestalla (elvileg hivatalos)! Amennyiben mind2 gigász elődöntőbe kerülne a BL.-ben, úgy a hétvégi soron következő bajnoki meccseik elmaradnának (lenne 1 hetük felkészülni a BL.-re) és május 7-en pótolnák azokat! :shifty: Teljesen jó!!! B-)

RealMadrid

revolver
Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Xabi Alonso, Raphael Varane, Alvaro Arbeloa

HozzászólásSzerző: revolver » 2014. február 20., csütörtök 19:59

Megvan a kupa döntő időpontja, április 16 és Valenciában lesz

pátkán

HozzászólásSzerző: pátkán » 2014. február 20., csütörtök 19:28

GT37 írta:Egyik focistát sem azért szeretik.
Dr. Füzy Ákos :mrgreen:
joabulicsak

GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. február 20., csütörtök 19:12

Anis írta:Song visszamenne Angliába! A dolgok nem úgy mennek Barcelonában ahogy mentek a számára Angliában az Arsenalnál. Mondjuk azt tudhatta előre, hogy alapkezdő nem lesz, sokat játszani nem fog. Több angol klub is készen áll, hiszen kevesebbe fog kerülni mint anno.

EZ meg szerintem egy jó kis összefoglaló: Aki átveheti Xavi helyét. Ha már Thiagot "elrontották" (eladták) akkor itt az öccse! Nagyon kíváncsi leszek, hogy "odaát" milyen változások lesznek a keretben a nyáron. (Puyol out, Song elad, Pedro/Alexisből is egyet el lehetne adni sztem [előbbit])
Egyrészről sajnálnám, ha távozna, mert nagyon megkedveltem, amióta itt játszik, másrészt viszont megértem, ha menni akar, mert kiváló képességű labdarúgó, aki talán többet érdemelne annál, minthogy cserejátékos legyen nálunk. Pár kivétellel szerintem a világ összes csapatában alapember lehetne.

Ez pedig tényleg kiváló cikk, jól összefoglalja a dolgokat Rafinhával kapcsolatban. Láttam idén néhányszor a srácot a Vigóban, engem meggyőzött, baromi nagy potenciál van benne, és egy élmény nézni a játékát. Őszintén remélem, hogy ha már Thiago távozott ( :'( ), akkor legalább az öccse ki tud majd teljesedni nálunk.

Puyol pedig szerintem vissza fog vonulni a szezon végén... :'( :(
ericco írta:Na őt sem az eszéért szeretik :mrgreen:
Egyik focistát sem azért szeretik. :mrgreen:

madridronie

HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. február 20., csütörtök 19:11

Neymar: "Ha a Santos elnöke azt hiszi, hogy az apám ostoba, akkor nagyot téved. Hálás vagyok az apámnak, amiért beprotezsált abba a csapatba ahol most vagyok és ha ő ezzel még milliókat (€) is keresett, akkor mi ezzel a probléma?"
Megy az osztás rendesen; de a
Santos korábbi elnöke és a DIS vezetői megmondták a tutit
, miközben Neymarék csak magukat égetik tovább... :-*

Luis Álvaro de Oliveira Ribeiro: "Az apja mindvégig tagadta, hogy pénz kapott volna a Barcától, ami hűen tükrözi gerinctelenségét az ügyben és szerintem megbocsájthatatlan is egyben." Majd válaszol a Neymar által lobogtatott papirusszal kapcsolatban is: miszerint az nem tartalmaz semmit, csak hogy a játékos kitölti a 2014-ig szóló szerződését és hogy az azt megelőző fél évben tárgyalhat más csapatokkal is; ugyanakkor az irat arra nem ad alapot, hogy a Barca 10 millával megajándékozza a családot! Sebaj, állítása szerint mennek szépen a bíróságra. :mrgreen:

DIS tulajdonosa, Delcir Sonda: "Felfordul a gyomrom ettől az esettől. Neymar apja egy kicsinyes, buta, szegény sorból származó ember, aki nem tiszteli azokat, akik korábban segítették a fiát."

DIS elnöke, José Barral: "Hogy tudsz eladni valamit, ami nem tiéd? Neymar apjának semmihez nem volt joga, hisz korábban már eladta nekünk a srác játékjogának 40%-át! Ez egy teljesen abszurd és tisztességtelen üzlet volt. A Barca egyik képviselője pénzt ajánlott nekünk, ami egyértelműen bizonyítja, hogy valami nem tiszta az ügyletben. 4 milliót kaptunk volna, amit mi visszautasítottunk."
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára madridronie 2014. február 20., csütörtök 19:12-kor.

RealMadrid

Vissza: