aki nézi, Canales hogy játszik?
ki, hol, mikor, miért?Sot mi nem is vagyunk topcsapat ahogy az multkor kiderult...
HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2014. február 22., szombat 21:39
ki, hol, mikor, miért?Sot mi nem is vagyunk topcsapat ahogy az multkor kiderult...
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. február 22., szombat 21:38
Sot mi nem is vagyunk topcsapat ahogy az multkor kiderult...Realista24 írta:Piqué again
igen, tudom-tudom, kevesebb gólt kaptatok, mint mi
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. február 22., szombat 21:37
realistahuni írta:Mindjárt jönnek hungarokatalányék aztán megtudhatjuk, hogy ez is Perez miatt volt.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. február 22., szombat 21:36
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. február 22., szombat 21:32
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. február 22., szombat 15:35
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. február 22., szombat 15:25
azt tanulják meg először..twitter, melegmárk ruházat és madridra mutogatás..aztán mehet a fociericco írta:Fél éve van csak a Barcában, de a Madridra mutogatni máris szépen megtanult. Nincs több mondanivalóm.
HozzászólásSzerző: ericco » 2014. február 22., szombat 14:34
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. február 22., szombat 14:15
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2014. február 22., szombat 14:14
Phááá, cirkuszi bolondok szövetsége az egész csapat. Jobbnál jobbat tudnak kitalálni, mindig mosolyt csalnak az ember arcára.dzsi91 írta:Neymar: "Nemet mondtam a Madridnak, mivel én nem vagyok pénzért megvehető."
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. február 22., szombat 14:06
("na de az apám...") látszik, mekkora haverok alvessel..egyformán bohóc mindkettődzsi91 írta:Neymar: "Nemet mondtam a Madridnak, mivel én nem vagyok pénzért megvehető."
Mondja ezt a 90 millás Neymar aki többet keres mint Messi...Valami különóra nemártana katalánéknak,amolyan "hogyan ne csinálj segget a szádból" tanfolyam vagy valami hasonló...
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. február 22., szombat 13:40
HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. február 22., szombat 11:51
A Barcát, mint klubot egyben jogi személyt egy nemzeti, hazai bíróság mással nem is sújthatja mint pénzbüntetéssel (ennél többre fizikailag is képtelenség --> böribe stb. nyilván nem mehet). :Đ Azokra a szankciókra, amire itt sokan várnak (kizárás az átigazolási szezonból stb.) csak a FIFA jogosult, viszont oda egyelőre még feljelentés, panasz sem érkezett az érdekeltektől, így természetesen eljárás sem indulhatott az ügyben (az meg már csak jelzésértékű, hogy a FIFA elvileg a Neymar transzfer dokumentumait is visszatartja). A tisztánlátás végett jelen pillanatban per van Spo.-ban a Barca vezetősége (Rosell és társai --> természetes személyek) ellen színlelt szerződések tárgyában, aztán most egy újabb indult a napokban konkrétan a Barca ellen, mint klub (jogi személy) adócsalás tárgyban és egy 3. van készülőben Brazíliában a Santos és a DIS részéről Neymar apja ellen adócsalás és a biznisz során tanúsított mindenféle tevékenységével kapcsolatban /kártérítés stb./.Nem lesz ebből semmi, én megmondtam...minden csoda 3 napig tart. Hoznak egy rongy ítéletet majd, a Barca kifizet pár millát
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. február 22., szombat 10:46
De az! Csak akkor, ha lebuknak akkor majd ezzel próbálják fényezni magukat... Mint ahogy most azzal terelnek, hogy mi vagyunk a felbùjtók mert irigyek vagyunk...Matt009 írta:És attól, hogy más is így csinálja, nem gerinctelen?Géci írta:Hát azért a "tökéletes" klub hírneve is csorbulni fog bizonyos szinten... Bár akkor majd jön a mutogatás, hogy más is így csinálja stb...
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. február 22., szombat 10:31
És attól, hogy más is így csinálja, nem gerinctelen?Géci írta:Hát azért a "tökéletes" klub hírneve is csorbulni fog bizonyos szinten... Bár akkor majd jön a mutogatás, hogy más is így csinálja stb...
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. február 22., szombat 10:25
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. február 21., péntek 22:33
HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. február 21., péntek 22:19
Ebben egyetértek, vélhetően ennek az ügynek csupán további anyagi vonzatai lesznek, ha egyáltalan lesznek.Az már más kérdés, hogy a kifizetett pénzek miatt meghúzkodhatják a Barcát, de az "csak" pénzbeli bírság lesz érzésem szerint.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2014. február 21., péntek 21:48
HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. február 21., péntek 21:32
Talán mert a jelenleg hatályos FIFA előírások szerint ez nem megengedett és teljesen szabályellenes a klub tudta, engedélye nélkül?Szóval miért ne tárgyalhattunk volna mi Neymarékkal?
Nincs hát. Egyébként ennek az ügynek 2 dolog miatt nagyobb a visszhangja; 1.Barca (már lemondott elnökkel ), Neymar és a szándékosan félreinformált vételár; 2. a jogalap (apuci egyáltalán nem vagy csak minimális szinten birtokolta gyerekének játékjogát, vagyis nem volt tulajdonos ezáltal eladni sem adhatta el azt, ami nem volt az övé) és mindenféle jogcím nélküli "40 milla" Neymar papának (mert az ügynöki díj, aláírási pénz és jutalék még ezen felül van a valós és nem rég a Barca által közölt adatok szerint is ), ami jogi kifejezéssel élve durván tisztességtelen és feltűnően aránytalan tétel a tulajdonosoknak (Santos, DIS, akik valóban a játékjog 95% -át birtokolták) utalt 17 millához képest! A módszer (kenőpénz apának, vesztegetés megkísérlése a DIS elhallgattatására, felek, hatóságok megkerülése, kijátszása) meg már önmagában megér egy misét, főleg ha azt vesszük, hogy mindez az utóbbi években a mindenki által körbenyalt, jó, feddhetetlen CSODA Barcától való, ami ugye több, mint egy Klub.Nyilván nem etikus,de ezen kívül semmi probléma nincs ezzel. Még akkor se ha élő szerződése volt.
Ugye pontosan ezt kell most tisztáznia és eldöntenie majd a bíróságnak (engedély illetve valaminek a tudata kérdéskör rendel)!Engedéllyel tárgyaltak,
Többször rákérdeztek a játékosnál és az apjánál is (miután több cikk is megjelent a nemzetközi sajtóban), hogy létezik-e szerződés a Barcával illetve hogy kapott-e ezért valaha bármit is cserébe? Minden egyes alkalommal tagadták ennek tényét a Barca és Neymarék részéről is, egészen addig, amíg Rosell lemondása kapcsán pár héttel korábban ki nem borult az a bizonyos bili és Neymar apja el nem kezdett szépen dalolni, bevallva mindent!Ha annyira nem tetszett ez a Santosnak,akkor miért nem mondták,hogy kisfiam itt maradsz, aztán ha nem tetszik,akkor egy évig nem játszol.
Jelenlévő fórumozók: 48 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem