Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. május 18., szombat 7:28

Én azon csodálkoztam volna, ha ennyi 100%-os ziccer után meg 3 kapufa után a fináléban nem szál el az agyunk... És ezt tetőzte a balfasz bíró!! Amúgy ez jellemezte az egész évet. Lássuk be ez kicsit sem volt meglepő, ha ezt a szezont nezzük :'(

Marky
Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
Kedvenc csapatod: csakamadrid.

HozzászólásSzerző: Marky » 2013. május 18., szombat 5:58

tökéletes fináléja egy elbaszott szezonnak. benne volt minden, ami miatt bukás volt az idei év. kihagyott helyzetek, idegesség, bealvás, hibák... nem is mondanám, hogy ez bárkinek is a hibája, mert ez teljesen várható volt. mourinho és a csapat ellen már a sors dolgozott.
a kihagyott ziccerek és a kapufák után mindenkiben tudatosult szerintem, hogy itt az atlético emeli fel a kupát. ha ki is húztuk volna a hosszabbítást kapott gól nélkül, ilyen ideges és feszült játékosokkal kiszoptunk volna a büntetőknél. majdnem mindenkinek eldurrant az agya, pepe melegítőben már jobban fel volt tüzelve, mint sokszor a pályán a szezon közben, a kiállításnál már kaká is ott volt a tömeg közepén stb.
nyáron itt takarítás kell, ezt a koncepciót és projektet lezárni és egy újat indítani. a madrid fel lett húzva az elitbe, most viszont onnan kell feljebb lépni és ez nem fog így már menni, hiába marad mourinho. nem is az ő hibájának rónám fel az egészet, sokkal inkább annak, hogy a nyomást nem bírja senki. ez megy 3 éve, a döntő pillanatokban mindig kihagy a gép és jön az idegesség. a barca ellen volt néhány jó meccs, de arra rá lehetett készülni, mert rengeteg clásico volt és az ő játékuk elég statikus és kiszámítható.
teljesen megérdemelten nyert az atlético, még akkor is, ha éjszaka a fejem vertem a falba a hosszabbításban és itt őrjöngtem a gép előtt....

stormcorner
Kedvenc játékosaid: Raul,Guti,Benzema,Varene

HozzászólásSzerző: stormcorner » 2013. május 18., szombat 4:31

miró írta:ami engem iszonyúan idegesít az az hogy mi minden szarabb meccsünkön verekedünk az ellenféllel..
miért kell ezt csinálni,ezért (is)vagyok nagyon kibukva mourinhora,ezt a real madridban nem szabadna megengedni..
ez undorító,és az a baj hogy ez róla ment át a játékosokra..
Talan ez volt a legerdekesebb a ma,h szinte majdnem minden jatekoson latszott az idegesseg,ment a hiszti,Coentrao egyfolytaban,CR rugdosodott? ment a csapkodas,reklamalas,igaz a k..og biro is segitett ebben rendesen,a vegen az a dulakodas tiszta szanamlas volt mindket reszrol,ez nem idevalo,tenyleg Mourinnyo ota lathatoak ezek a dolgok majdnem minden kielezett meccsen :angry:

Press

HozzászólásSzerző: Press » 2013. május 18., szombat 2:31

Azért sok mindent elárul, hogy az Atletico Madrid mikor nyert utoljára a Real Madrid ellen: (1999 október 30)

-Spanyolországban még a peseta volt a hivatalos fizetőeszköz
-nem léteztek lapos képernyős TV-k, monitorok
-nem létezett a Twitter, sem a Facebook
-még "téglamobilokkal" járt az a néhány ember, aki megengedhette magának
-az Eurovíziós Dalfesztiválra még énekesek mentek
-Rexach még nem írta fel arra a bizonyos szalvétára a Barcelona ajánlatát Messiért, hogy leigazolják
-Spanyolország még nem volt kosárlabda világbajnok, sem kézilabdabajnok, sem labdarúgóbajnok
-Alonso nem nyert még F1 VB címet
-egy liter benzin 0,64 euro volt (jelenlegi árfolyamon 186 ft, uh még ennél is kevesebb akkor)
-az év autóját (1999) ma már nem gyártják (Peugeot 206)
-Lance Armstrong még nem nyert egyetlen Tour-t sem
-Michael Jordan még aktív kosaras volt az NBA-ban
-nem létezett még a Big Brother valóságshow
-Nostradamus szerint azon év augusztus 11-én lett volna világvége
-az év filmje Az Élet Szép volt (1997-es egyébként)
-Florentino Perez még egyszer sem volt a Real Madrid elnöke
-Luis Figo még bajnoki címet ünnepelt a Barcelonával, majd utána a "Síró Fehérek, üdvözöljétek a bajnokot" rigmust énekelte
-Courtois, az Atletico mai kapusa 7 éves volt
-Cristiano Ronaldo még Madeira szigetén élt
-Pau Gasol a Barcelona cserejátékosa volt
-Senki sem ismerte Bin Laden-t
-az emberek tudták ki az a James Stewart
-nyáron búvárkodtak, nem pedig snorkel-leztek
-Justin Bieber bölcsödébe járt
-Eto'o a Real Madrid játékosa volt
-a gyerekek nem kérdezték, hogy "Apu, mi mért az Atelticonak szurkolunk?"
-az emberek személyesen beszéltek egymással, nem pedig whatsappon
-az Espanyol nem sokkal korábban költözött át az Olimpiai Stadionba Barcelonában
-Mourinho a Barcelonában tolmács volt
-Guardiola a Barcelona játékosa volt
-Xavi Hernandez teenager volt
-Iker Casillasnak az volt az első teljes szezonja a Real Madrid felnőtt csapatában

forrás: mundo deportivo

elnézést a sok spanyol és barcelona kötődéshez, de hát katalán lap a forrás, de szerintem érdekes/vicces/elgondolkodtató
1956 ● 1957 ● 1958 ● 1959 ● 1960 ● 1966 ● 1998 ● 2000 ● 2002 ● 2014 ● 2016 ● 2017 ● 2018

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. május 18., szombat 2:12

becike80 írta:
Bati írta:Sziasztok!
Úgy gondolom,hogy ez a meccs "méltó" befejezése volt José 3 évének. Én Real szurkoló vagyok ,de az Atleticonak
szurkoltam, mert ebben a fehér mezben, ezzel a taktikával és mentalitással amelyet Mourinho képvisel nem kell egy
Király - kupa sem...
Ezzel a játékos állománnyal egy sokkal támadóbb szellemű csapatot kellett volna felépíteni.( amelyet ígért is amikor ide került). Ehelyett ma is birkózni küldte fel a srácokat...kár, hogy futballmeccs volt...
Ui:
Az, hogy egy Aranylabdásnak néha még percek, sem jutnak, véleményem szerint több mint meglepő...
Remélem a következő edző megpróbál méltó lenni az elődökhöz- legalalább is a TÁMADÓFUTBALL híve lesz.
jó kis szurkoló vagy
gondolom a lányokat szereted de fiukkal b.aszol?
:lol: nem is érdemes tovább oltani, de elég szomorú. hogy egyesek a focit tényleg csak nézik és nem látják... :/
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

PEEtör

HozzászólásSzerző: PEEtör » 2013. május 18., szombat 1:21

mikor ötödjére mondta el 3percen belül, h ronaldot kikellett volna állítani még ott a rendes játékidő végén...azthittem kibaszom a tv-t.
Nem bántam meg, hogy filmet választottam a meccs helyett lazításnak, de az utolsó 10 percbe belenéztem, hogy ott mit művelt ez a nyomorék világtalan...a meccs eredménye nem, de ő egyből felbaszta az agyam, Cé pirosa előtt is próbálkozott rendesen, de utána 3 perc alatt.

Fogalmatlan, a szó szoros értelmében, remélem olvassa majd e sorokat. :agree:
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.

lordgabi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2013. május 18., szombat 1:21

Egri Viktor, engem is felszabott ma párszor. :cens:

Üdv Bati!
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás! :sziv: :salute:

torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf

HozzászólásSzerző: torjack » 2013. május 18., szombat 1:20

[ Én Real szurkoló vagyok ,de az Atleticonak
szurkoltam, /quote]

bazz, öcsém, ez azért meredek. Te sem gondolod komolyan. Ha igen, identitás problémák merülnek fel.

ki volt egyébként ez a pöcsömöccse?
Egri Viktor. Hulladék.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára torjack 2013. május 18., szombat 1:22-kor.

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2013. május 18., szombat 1:15

a speaker meg egy másik vonal......végig ellenünk gurgulázott......de ezt is eszik.....rossz nézni hogyan harapja a sok malac csalán helyett.
ki volt egyébként ez a pöcsömöccse?
mikor ötödjére mondta el 3percen belül, h ronaldot kikellett volna állítani még ott a rendes játékidő végén...azthittem kibaszom a tv-t.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. május 18., szombat 1:13

egyszerűen belebetegedtek sokan JM-ba....egy tanulmány az itteni ellenviselet,a paréj megnyilvánulások tömkelege.....de mindig is mondtam,a drukker efféle....ostoba,és ezen fejen állva sem tud változtatni. Egyszerűen a tanulatlan kevés agyú emberek lehet etetni így.
a speaker meg egy másik vonal......végig ellenünk gurgulázott......de ezt is eszik.....rossz nézni hogyan harapja a sok malac csalán helyett.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Nzedge
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo,Figo,Guti
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: Nzedge » 2013. május 18., szombat 1:10

Az úgy elég meleg. :lol:
Nem volt egy lehengerlő bemutatkozás.

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2013. május 18., szombat 1:09

Ez mehet aláírásnak? ilyent még nem láttam....pedig megértem pár atomtámadást.
rakjad befele aláírásba koma. :mrgreen: :mrgreen:
legenda.

összesírtam magam. :lol: :lol:
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2013. május 18., szombat 1:08

Bati írta:Sziasztok!
Úgy gondolom,hogy ez a meccs "méltó" befejezése volt José 3 évének. Én Real szurkoló vagyok ,de az Atleticonak
szurkoltam,
mert ebben a fehér mezben, ezzel a taktikával és mentalitással amelyet Mourinho képvisel nem kell egy
Király - kupa sem...
Ez milyen szurkolás? :hmmm:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. május 18., szombat 1:07

. Én Real szurkoló vagyok ,de az Atleticonak
szurkoltam,
Ez mehet aláírásnak? ilyent még nem láttam....pedig megértem pár atomtámadást.
:banplz: :banplz: :banplz: :banplz:
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

miró
Kedvenc játékosaid: Guti, Ibrahimovic

HozzászólásSzerző: miró » 2013. május 18., szombat 1:07

egyébként kicsit belegondolva,ez a meccs az egész szezonunkat jellemezte..
semmilyen arculat,0 játék,állandó feszültség keltés moutól,elküldték a kispadtól,dekoncentráltság,szerencsétlenség,higuain és özil.
Szegény Benzemát a válogatottban is elnyomja a köcsög CR, meg a falábu Özil nem adja neki a passzokat, sőt nem érzi a kapitány bizalmát se. Ezért nem talált be már vagy egy éve, meg annyira veszélyes a kapura, mint Lloris meccsek óta. -By Anthony

torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf

HozzászólásSzerző: torjack » 2013. május 18., szombat 1:05

Azért CR-t még most sem kezdeném ki. Még a mai ellenére sem. Elszállt az agya egy elméletileg papírforma döntőn. Van ilyen. Gyakorlatilag az egyetlen játékosunk idén, aki végig úgy állt hozzá a dolgokhoz és úgy teljesített,ahogy ez egy Real Madrid játékostól elvárható. Nélküle sehol sem vagyunk. Az hogy ez jó, vagy sem az már egy külön sztori, de ez van. Ha csak a portugálon múlik, május végén 3 kupát emelgetne a csapat. De ez nem sakk, hanem csapatsport.

Baromi fontos lenne, hogy Perezék ésszel csinálják, amit csinálnak sportszakmai szempontból. Senki se higgye véletlenül sem, hogy önmagában Neymar, Bale, vagy Falcao (stb,stb) leigazolása megoldja a gondokat. A szakmaiság hiánya itt a fő gond.

Ami a lényeges, nagyjából ebben a sorrendben:

- koncepció: mi az a foci, amit játszani akarunk, amit egy Real Madridtól elvárunk?
- szakmai stáb: kik azok az edzők, akiknek hasonló a felfogásuk, ergo illeszkednek az elképzelésekbe és alkalmasak lehetnek egy real madrid irányítására? ha ez megvan, a legjobbat/legelérhetőbbet hozni kell.
- ha ez eddig megvan, akkor lehet a játékoskereten dolgozni. Kik azok a csapatból, akik megfelelnek a játékunkról való elképzeléseinknek kritériumaiba? Ők nyilván maradnak. Akik nem, azokat pénzzé kell tenni és a helyükre a megfelelő játékosokat hozni. Itt is a lehető legjobb/legelérhetőbb viszonylatban. ( Remélhetőleg posztonként nem 1-2, hanem kb. egy tucat jelölt van...)
- ha még ez is megvan, utána meg melózni kell. kurva sokat. kiszabott keményen. Profik, ez a dolguk. Meg ideális esetben megvan a becsvágy is, hogy mindig mindenhol a legjobbak legyenek és ezért meg is tesznek mindent. Nem azért, mert madridistának születtek, hanem mert sikerorientáltak, akik nem csak akkor teszik oda magukat igazán amikor az ingerült szurker már a busz ablakát dobálja meg anyázik...

Nehéz lesz ezt elérni, de talán nem lehetetlen. Egy próbát megér.

Ui: Az Atléticonak grat. a kupához.

Bati
Kedvenc játékosaid: Kaká

HozzászólásSzerző: Bati » 2013. május 18., szombat 1:04

Sziasztok!
szurkoltam, mert ebben a fehér mezben, ezzel a taktikával és mentalitással amelyet Mourinho képvisel nem kell egy
Király - kupa sem...
Ezzel a játékos állománnyal egy sokkal támadóbb szellemű csapatot kellett volna felépíteni.( amelyet ígért is amikor ide került). Ehelyett ma is birkózni küldte fel a srácokat...kár, hogy futballmeccs volt...
Ui:
Az, hogy egy Aranylabdásnak néha még percek, sem jutnak, véleményem szerint több mint meglepő...
Remélem a következő edző megpróbál méltó lenni az elődökhöz- legalalább is a TÁMADÓFUTBALL híve lesz.

TheodoriK
Kedvenc játékosaid: Luis Figo, CR7

HozzászólásSzerző: TheodoriK » 2013. május 18., szombat 1:03

Casso írta:
TheodoriK írta:Én sem szeretném ha Jose maradna... de attól ő még nagy edző akár tetszik akár nem... aztán nehogy sírás rívás legyen jövőre mikor a Jose Chelsea-e küld haza minket a BL-ből...
Igen, azért mert ott 1-0-ás vezetésnél nem fog visszaállni bekkelni hanem támadni fog ezerrel. Az Internél sem állt le 1-0 után a Barca ellen hanem futottak, siettek és bevágtak még három gólt. A NAGY EDZŐ miért áll vissza bekkelni? Miért kell védekezni vezetés közben úgy, hogy nem vagyunk a mérkőzés hajrájában? Ha ezt elmagyarázod nekem akkor igazat adok neked.
TheodoriK írta:3. Akad más ilyen csapat is. Idén pl. a barca
Azért teljesen más kategória a kettő. A Barcelona úgy ment oda, hogy megverik a tiki-takával a Bayernt csak arra nem számítottak, hogy a vérre éhes bajorok neki rontanak a katalánoknak és begurítanak négyet. Míg mi tudjuk, hogy jobb csapat vagyunk mint a Dortmund, de semmi küzdeni akarás nem volt csak tugyi mutyi passzolgatás, majd otthon elintézzük miegymás... Egyébként meg, ha így is lett volna követendő példa a viselkedésük? Nem. Ne hasonlítsuk magunkat a gránátvöröskékekhez.
Nem egy nagy edző (akkor máshogy mondom) sikeres edző volt aki ilyen védekező szellemben BL-t illete egyéb kupákat nyert. Akár ezekre tudok példákat mondani az elmúlt másfél évtizedből is. Miértjét nem tudom... találgatni tudok csak. Azt meg nem szeretnék. De az tény, hogy lehet védekezéssel is kupákat nyerni ezt sokszor láttuk már. Nem ez a szimpatikus. Naná, hogy nem ez a Santiago Bernabeuban.... Nekem sem tetszik! Csak ne rugaszkodjunk el ennyire a valóságtól és kezeljük helyén a dolgokat.

Valóban más kategória a kettő csapat... Ettől még én náluk sem láttam a vérben forgó szemeket meg az extramotiváltságot...sőt semilyet...
Nem követendő példa a viselkedésük. Abszolút nem. Én is éppen olyan dühös vagyok mint ott sok szurkolótársam attól függetlenül, hogy nem gurult el a gyógyszerem...
HALA MADRID!
(1999-2013)

Kép
__C. Ronaldo____Benzema___Ricardo Kaka__

RaúlRealMadrid
Kedvenc játékosaid: Raúl, Guti, Beckham, Cristiano Ronaldo "The Commander", Ramos, Kaká, Coentrao, Özil
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F. ; Ferencváros TC

HozzászólásSzerző: RaúlRealMadrid » 2013. május 18., szombat 1:01

miró írta:
ha nem is a legrosszabb,de volt jó pár meccse ahol azonnal szerződést bontottam volna vele.
katasztrófa,nagyon vissza esett a teljesítménye,lassú,úgy fordul mint egy csuklós busz,sőt kanyarodik inkább,remélhetőleg jövőre nem látjuk viszont.
Pedig amikor jött... még nagyon örültem neki.

miró
Kedvenc játékosaid: Guti, Ibrahimovic

HozzászólásSzerző: miró » 2013. május 18., szombat 0:59

Essiennek voltak a legrosszabb
ha nem is a legrosszabb,de volt jó pár meccse ahol azonnal szerződést bontottam volna vele.
katasztrófa,nagyon vissza esett a teljesítménye,lassú,úgy fordul mint egy csuklós busz,sőt kanyarodik inkább,remélhetőleg jövőre nem látjuk viszont.
Szegény Benzemát a válogatottban is elnyomja a köcsög CR, meg a falábu Özil nem adja neki a passzokat, sőt nem érzi a kapitány bizalmát se. Ezért nem talált be már vagy egy éve, meg annyira veszélyes a kapura, mint Lloris meccsek óta. -By Anthony

Vissza: