még nem volt meg neki az alapozás.Sierra írta:tényleg hihetetlen mekkora flop ez a Bale eddig.
meg itt más a labda is, és a cipő is új még, nincs betörve.
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. február 22., szombat 17:17
még nem volt meg neki az alapozás.Sierra írta:tényleg hihetetlen mekkora flop ez a Bale eddig.
HozzászólásSzerző: Mike » 2014. február 22., szombat 17:16
HozzászólásSzerző: Sierra » 2014. február 22., szombat 17:15
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2014. február 22., szombat 17:14
HozzászólásSzerző: Seraf » 2014. február 22., szombat 17:12
HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. február 22., szombat 17:11
na nem mintha ezt nem lehetett volna tudni jóelőre. sehol nincs ő céhez képest, ő itt nem tud megélni. legalább is nem a 100 milliós cédulájával.szerintem nem egészen.
pont, hogy az a helyzet, hogy ő előre megtervezett mozdulatokkal futballozik. azokkal a mozdulatokkal, amiket jól bejáratott, megszokott és tökéletesített az évek során. ezekben olyannyira bízik, hogy nincs is szüksége a rögtönzéses zsenialitásra, ami hiányzik belőle.
azt látjuk, hogy a saját cseleivel operálna: amikor megkapja a labdát, eltervezi, hogy na most kicselez három embert, ahogy szokott, ahogy tudja, ahogy szereti. csakhogy más a közeg, másképp mozognak a védők, és formában viszont valóban nincs még.
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. február 22., szombat 17:08
csak a szememnek hiszek. mint mindig.nmate írta:Akkor már nem hiszel Zizu papának?hehe írta:az ilyen ember meg nem ér egy százast.
jó hülyék voltunk, jesében több az upside, lehetne 60 millerért egy pogbánk pl...
HozzászólásSzerző: Zidane » 2014. február 22., szombat 17:07
HozzászólásSzerző: Nzedge » 2014. február 22., szombat 17:07
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. február 22., szombat 17:06
Akkor már nem hiszel Zizu papának?hehe írta:az ilyen ember meg nem ér egy százast.
jó hülyék voltunk, jesében több az upside, lehetne 60 millerért egy pogbánk pl...
HozzászólásSzerző: realmadridfan » 2014. február 22., szombat 17:05
HozzászólásSzerző: Nzedge » 2014. február 22., szombat 17:04
Hát nem tudom. Én másképp látom.!Alexis írta:szerintem nem egészen.Amúgy meg Bale.. Minden cselnél, illetve kulcsmomentumnál látszódik, hogy nincs önbizalma az embernek. Nagyon nincs formában.
pont, hogy az a helyzet, hogy ő előre megtervezett mozdulatokkal futballozik. azokkal a mozdulatokkal, amiket jól bejáratott, megszokott és tökéletesített az évek során. ezekben olyannyira bízik, hogy nincs is szüksége a rögtönzéses zsenialitásra, ami hiányzik belőle.
azt látjuk, hogy a saját cseleivel operálna: amikor megkapja a labdát, eltervezi, hogy na most kicselez három embert, ahogy szokott, ahogy tudja, ahogy szereti. csakhogy más a közeg, másképp mozognak a védők, és formában viszont valóban nincs még.
+1revolver írta:amugy elso felido alapjan di maria es benzema a legjobb. benzema foleg, jokat lo, jo lasztikat ad
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. február 22., szombat 17:02
az ilyen ember meg nem ér egy százast.!Alexis írta:szerintem nem egészen.Amúgy meg Bale.. Minden cselnél, illetve kulcsmomentumnál látszódik, hogy nincs önbizalma az embernek. Nagyon nincs formában.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. február 22., szombat 17:01
Engedjétek már meg, hogy véleménye legyen az embernekSzerintem meg senki sem kényszerít, hogy Madrid meccset nézzél.
eb-n felállva tapsolnának az ilyen kommentedért, próbálkozz ott.
+1
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. február 22., szombat 17:00
+1realistahuni írta:NEYMAR >>>>>>>>>> BALE
Szerintem meg senki sem kényszerít, hogy Madrid meccset nézzél.
eb-n felállva tapsolnának az ilyen kommentedért, próbálkozz ott.
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. február 22., szombat 16:59
Ezt nem én mondom hanem a szabálykönyv... Megadta?Meg...akkor engem aztán a többi nem érdekel.Ha meg a barca javára "tévednek",akkor sem tudok mit csinálni ha a seggem a földhözverem akkor sem...gondolom a 10 + idei barca lesgólnál is ezt mondtad
HozzászólásSzerző: revolver » 2014. február 22., szombat 16:58
HozzászólásSzerző: !Alexis » 2014. február 22., szombat 16:58
szerintem nem egészen.Amúgy meg Bale.. Minden cselnél, illetve kulcsmomentumnál látszódik, hogy nincs önbizalma az embernek. Nagyon nincs formában.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. február 22., szombat 16:57
NEYMAR >>>>>>>>>> BALE
Jelenlévő fórumozók: 16 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem