Real Madrid vs. Barcelona
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Re: Real Madrid vs. Barcelona
El is feledkeztem faragó ricsi zseniális ténykedéséről ma is...
Kb hallani lehetett ahogy a sírás kerülgeti, egy pártatlan kommentátor ilyenkor őrjöng és üvölt amikor egy kis csapat így szétszed egy nagyot...Ja meg kb 10szer megemlítette,hogy a Real is megy még az Anoétába, mintha nekünk ilyen bohóc védelmünk lenne...
Lesz még pont vesztésünk nekünk is, a lényeg hogy a lehető legjobbkor jöjjön, ahhoz képest amennyire egy pontvesztés jól jöhet.
Én kinéztem magamnak a Sevilla-Realt a 30adik fordulóból. addig, Atma(i),Levante(o),Malaga(i),Barca(o)...4 meccs 12 pont 2 rangadó, és akkor onnantól megvagyunk lehet Sevillában lazulni egy kicsit.
Kb hallani lehetett ahogy a sírás kerülgeti, egy pártatlan kommentátor ilyenkor őrjöng és üvölt amikor egy kis csapat így szétszed egy nagyot...Ja meg kb 10szer megemlítette,hogy a Real is megy még az Anoétába, mintha nekünk ilyen bohóc védelmünk lenne...
Lesz még pont vesztésünk nekünk is, a lényeg hogy a lehető legjobbkor jöjjön, ahhoz képest amennyire egy pontvesztés jól jöhet.
Én kinéztem magamnak a Sevilla-Realt a 30adik fordulóból. addig, Atma(i),Levante(o),Malaga(i),Barca(o)...4 meccs 12 pont 2 rangadó, és akkor onnantól megvagyunk lehet Sevillában lazulni egy kicsit.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Értem én, hogy jó kiröhögne őket most, de nagyon sok esetben itt is világvége hangulat van. Azért ne tegyünk úgy, mintha itt minden tökéletesen menne a fórumon. 1-1 pontvesztés, gyenge játék után az edző, a játékosok, a szertáros is el van küldve. Talán az utóbbi időben nem jelentkezett ez annyira, de voltak itt is bőven érdekes dolgok.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
trollfootball-ra mindenki a saját felelősségére menjen. majdnem befostam a mai barca verés utáni posztokon.
https://scontent-a-vie.xx.fbcdn.net/hph ... 7506_n.jpg
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/ ... 4340_n.jpg
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/ ... 6615_n.jpg
https://scontent-a-vie.xx.fbcdn.net/hph ... 7506_n.jpg
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/ ... 4340_n.jpg
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/ ... 6615_n.jpg
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Amùgy őszintén mondom neked, hogy vannak normálisak, csak nagyon kevés... A többin csak nevetni lehet. A kedvencem amikor Perez minden gon okozójaR.M.C.F írta:komolytalan a nagy része.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
komolytalan a nagy része.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
A drukkereik száma hamarosan a negyedére fog csökkenni.ziro4vr írta:na most én is átnéztem..ha így folytatódik páran közülük csapatot cserélnek szerintem
Ahogyan sikerült a kupában úgy kell a ligában is érvényesíteni az akaratunkat. Szerintem meg lesz, ha még nem is teljesen de összeállt az a fogaskerék a csapatban.dzsi91 írta:Hosszú még az út a végéig, de nekem nagyon jó megérzésem van az idei szezonnal kapcsolatban.És most már tényleg rajtunk múlik minden, ha jövőhéten megverjük az atletico-t onnantól csak magunkkal kell foglalkozni.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
na most én is átnéztem..ha így folytatódik páran közülük csapatot cserélnek szerintemGéci írta: Igen elhitték. Bevallom átnéztem és elég durva dolgok vannak. Van aki elnökváltást, ùj edzőt akar, meg kb 6 játékost cserélni. Gondolom FM-et tolják sokan vagy nem is tudom...
Nem illik.
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Ebből a szempontból akkor nekünk az a jó, ha a Barca és az Atleti az utolsó fordulóban lőtávon lesznek egymáshoz, mert akkor egyik sem fogja leadni a meccset csak azért, hogy velünk kitoljanak.Realista24 írta:És ha szezon végén is kéz a kézben leszünk, akkor ők örülhetnek.
Amúgy a Sociedad olyan Mourinhosan győzte le ma a gyengén játszó Barcat, ellenünk ez a taktika talán annyira nem lesz hatásos, mert sokkal jobb a védelmünk
Merci Zizou!
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Igazából a lényeg annyi ,hogy nagyon úgy néz ki,hogy 2014ben madrid felé állnak a csillagok, mégpedig a Bernabeu felé...
De komolyan eddig szinte minden úgy sül el ,hogy az nekünk kedvez...Még ez a Cé eltiltás is a javunkra fog szerintem válni,kb pont a nehezére érkezik a tábornok, kiéhezve...
Hosszú még az út a végéig, de nekem nagyon jó megérzésem van az idei szezonnal kapcsolatban.És most már tényleg rajtunk múlik minden, ha jövőhéten megverjük az atletico-t onnantól csak magunkkal kell foglalkozni.
De komolyan eddig szinte minden úgy sül el ,hogy az nekünk kedvez...Még ez a Cé eltiltás is a javunkra fog szerintem válni,kb pont a nehezére érkezik a tábornok, kiéhezve...
Hosszú még az út a végéig, de nekem nagyon jó megérzésem van az idei szezonnal kapcsolatban.És most már tényleg rajtunk múlik minden, ha jövőhéten megverjük az atletico-t onnantól csak magunkkal kell foglalkozni.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
Itt is ez megy pár rossz meccs után, mert sok a degenerált hülye és nem tudja felfogni, hogy a foci több, mint veszek új játékost, meg szerzek új edzőt...Géci írta:Szerintem az öreg elég jól és okosan pihentet, és ez lehet a kulcs. Van keret!!! A srácok hozzák amit kell, bár nehezen tudom elképzelni, hogy nem lesz pontvesztésünk...Kerlon írta:Azért várjuk ki a végét, mert nálunk kezdeti nehézségek voltak, a másik kettőnél most fogy el a lendület és most mi bízzunk abban, hogy a BL hajtás nem fog minket kivégezni, de ahogy fejlődtünk eddig úgy a BL-ben jönni fog a C mesterhármas és a 10..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Kerlon 2014. február 22., szombat 23:29-kor.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
Szerintem az öreg elég jól és okosan pihentet, és ez lehet a kulcs. Van keret!!! A srácok hozzák amit kell, bár nehezen tudom elképzelni, hogy nem lesz pontvesztésünk...Kerlon írta:Azért várjuk ki a végét, mert nálunk kezdeti nehézségek voltak, a másik kettőnél most fogy el a lendület és most mi bízzunk abban, hogy a BL hajtás nem fog minket kivégezni, de ahogy fejlődtünk eddig úgy a BL-ben jönni fog a C mesterhármas és a 10..
-
Igen elhitték. Bevallom átnéztem és elég durva dolgok vannak. Van aki elnökváltást, ùj edzőt akar, meg kb 6 játékost cserélni. Gondolom FM-et tolják sokan vagy nem is tudom...Anthony írta:Ezek a CIty utáni meccs után elhitték magukat szerintem. Ugye a Sociedadot is most verték ki a kupából. Én úgy látom, hogy amikor kicsit nagyobb a tét, akkor összekapják egy kicsit magukat, na meg becsúszik egy-egy piros és/vagy tizi kombó is. Amikor motiváltak és hajtanak, akkor azért veszélyesek, de már messze nem sérthetetlenek. És nem csak mi vagyunk képesek elkapni őket, hanem mások is.
Azért várjuk ki a végét, mert nálunk kezdeti nehézségek voltak, a másik kettőnél most fogy el a lendület és most mi bízzunk abban, hogy a BL hajtás nem fog minket kivégezni, de ahogy fejlődtünk eddig úgy a BL-ben jönni fog a C mesterhármas és a 10..
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Ezek a CIty utáni meccs után elhitték magukat szerintem. Ugye a Sociedadot is most verték ki a kupából. Én úgy látom, hogy amikor kicsit nagyobb a tét, akkor összekapják egy kicsit magukat, na meg becsúszik egy-egy piros és/vagy tizi kombó is. Amikor motiváltak és hajtanak, akkor azért veszélyesek, de már messze nem sérthetetlenek. És nem csak mi vagyunk képesek elkapni őket, hanem mások is.
- dzsi91
Nem úgy volt eddig ,hogy az Atma kifog pukkanni?Realista24 írta:És ha szezon végén is kéz a kézben leszünk, akkor ők örülhetnek.dzsi91 írta:
Úgy,hogy egy x esetén is egy pontal megyünk a Barca előtt az atmával kéz a kézben.
A mondandóm lényege annyi volt,hogy így nem dől össze a világ ha esetlegesen véletlenül talán botlunk a Calderonban(ami nálam maximum döntetlen, a vereség elfogadhatatlan ebben a helyzetben). Én is a Real Madridnak fogok szurkolni ne aggódjatok.
De jövőhéten, ha minden jól megy lerázhatjuk az atleticot is és akkor a classicóig menekülni kell, ahol kiejtjük a barcát a versenyfutásból. :Đ
-
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
ziro4vr írta:tetszik eddig a szezon íve, megyünk felfelé, a barca lefelé, az atletico is lefelé fog. pedig ment itt is a károgás, meg a carlo takarodj..aztán hol vagyunkR.M.C.F írta: Nem hát....ütni a másodvonalasokat....és nyomulni a cimig. Had magyarázza alves hogy ez nem az aminek látszik.
Miért? Nem carlo takaroggy párti vagy? Jöhetne vissza schuszti....vagy lopezkáró...vagy kvérózs.....az istenek....
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
tetszik eddig a szezon íve, megyünk felfelé, a barca lefelé, az atletico is lefelé fog. pedig ment itt is a károgás, meg a carlo takarodj..aztán hol vagyunkR.M.C.F írta: Nem hát....ütni a másodvonalasokat....és nyomulni a cimig. Had magyarázza alves hogy ez nem az aminek látszik.
Nem illik.
-
ziro4vr írta:de ne ebben gondolkodjunk márdzsi91 írta: Úgy,hogy egy x esetén is egy pontal megyünk a Barca előtt az atmával kéz a kézben.
Nem hát....ütni a másodvonalasokat....és nyomulni a cimig. Had magyarázza alves hogy ez nem az aminek látszik.
-
- Kedvenc csapatod: Találd ki
jövő héten megcsapjuk az ATM-ot, ezen nincs mit számolgatni.. A jelenlegi helyzetben, ez akkor pluszt adhat a csapatnak, hogy izomból be kell darálni azt a meccset.. (máshogy talán nem is lehet jelenleg)
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
És ha szezon végén is kéz a kézben leszünk, akkor ők örülhetnek.dzsi91 írta:
Úgy,hogy egy x esetén is egy pontal megyünk a Barca előtt az atmával kéz a kézben.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema