begörcsölt a keze és próbálta leráznimás: valaki nem vágja, hogy mou miért örült a 3. gólunknál? eddig faarccal ült végig minden bajnokit.
Értékeld a legutóbbi meccset
- Victor
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
amúgy azt én is megfigyeltem, hogy khedira feljebb jobban játszott, mint hátul. érdekes dolgok ezek
- adamzz
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, CR, Benzema, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
biztos azért örült mert tudja,h viszi magával khedirát és,h ő ilyet is tudaccel írta:más: valaki nem vágja, hogy mou miért örült a 3. gólunknál? eddig faarccal ült végig minden bajnokit.
viccen kívül, nekem kajakra tetszett a gólja. de attól még nem tkp az eredeti posztja.Realista24 írta:Szerzett is egy szép gólt.
más: valaki nem vágja, hogy mou miért örült a 3. gólunknál? eddig faarccal ült végig minden bajnokit.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ez túl magas labda-higuain: régóta észrevettem, hogy a mezőnyben egész jó, jól adogat, jól cselez, csak a befejezésekkel van baj. mégis középcsatár, megnézném hátrébb.
Szerzett is egy szép gólt.hogy khedira tkp-t játszik és modric meg essien zárnak vissza védekezésnél.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
én pont ezeket figyeltem tegnap, az utolsó 10 percben feltűnt, hogy khedira tkp-t játszik és modric meg essien zárnak vissza védekezésnél.Victor írta:más: ti is észrevettétek, mintha sok játékosunknak nem ott lenne a helye, ahol játszik?
- Victor
lopez nagyon jó volt, egyedül őt tudom estéről kiemelni.
más: ti is észrevettétek, mintha sok játékosunknak nem ott lenne a helye, ahol játszik?
-higuain: régóta észrevettem, hogy a mezőnyben egész jó, jól adogat, jól cselez, csak a befejezésekkel van baj. mégis középcsatár, megnézném hátrébb.
-benzema: nála is észre lehetett venni, hogy szélről indulva, kicsit inkább szélső kp-ként sokkal többre képes, mint centerként.
-callejón: ő most szélső, de szerintem csatárként sokkal jobb lenne. nem rossz a befejezése és borzasztóan jól érzi, mikor kell kiugrani, talán a csapatban a legjobban
más: ti is észrevettétek, mintha sok játékosunknak nem ott lenne a helye, ahol játszik?
-higuain: régóta észrevettem, hogy a mezőnyben egész jó, jól adogat, jól cselez, csak a befejezésekkel van baj. mégis középcsatár, megnézném hátrébb.
-benzema: nála is észre lehetett venni, hogy szélről indulva, kicsit inkább szélső kp-ként sokkal többre képes, mint centerként.
-callejón: ő most szélső, de szerintem csatárként sokkal jobb lenne. nem rossz a befejezése és borzasztóan jól érzi, mikor kell kiugrani, talán a csapatban a legjobban
szerencsétlen Sociedadot sajnálom egyedül...
Sevilla - Valencia lesz majd, szóval azért egy kis remény még maradt nekik, így hogy 3-3 lett, mert a Sevilla talán képes lesz egy X-re.
Lopez meg... kb ő miatta nem nyert a Sociedad
utolsó gólnál is fogta a fejest, csak aztán testtel valahogy betuszkolta a kapuba az ellenfél csatára.
amúgy maga a meccs tényleg jó volt, Khedira meg legalább kihozta 0-ra a gólokat, 1 "ide", 1 oda :nyelvetkinyújtóssmiley:
Sevilla - Valencia lesz majd, szóval azért egy kis remény még maradt nekik, így hogy 3-3 lett, mert a Sevilla talán képes lesz egy X-re.
Lopez meg... kb ő miatta nem nyert a Sociedad
utolsó gólnál is fogta a fejest, csak aztán testtel valahogy betuszkolta a kapuba az ellenfél csatára.
amúgy maga a meccs tényleg jó volt, Khedira meg legalább kihozta 0-ra a gólokat, 1 "ide", 1 oda :nyelvetkinyújtóssmiley:
Örülök, hogy nem egy rohadt unalmas "végre legyen már vége a szezonnak" meccs volt. Khedira mom ez szerintem a 11-es ellenére is elvehetetlen tőle vagy nem.
Itt egy bónusz Isco gól:
http://manunitedfans.lockerdome.com/articles/107881594
Itt egy bónusz Isco gól:
http://manunitedfans.lockerdome.com/articles/107881594
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Én is így érzem,vmi hasonlót le is írtam a CdR döntő előtt,hogy akkor lehet majd kozmetikázni....na sikerültzolus írta:Csak ezért nem adnak semmit.Megvertük a barcát de nem lettünk bajnokok.Kiütöttük a manchestert, de nem lett meg a tizedik.Engem így ez nem vigasztal.Tudom,az én hibám.barca a szezonban csak egyszer tudott megverni minket, emellett a nou campban arattunk felejthetetlen győzelmet + ott volt az Old Traffordon aratott győzelem.
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
-
- Kedvenc játékosaid: RC, Zizou, Marco Van Basten
Csak ezért nem adnak semmit.Megvertük a barcát de nem lettünk bajnokok.Kiütöttük a manchestert, de nem lett meg a tizedik.Engem így ez nem vigasztal.Tudom,az én hibám.barca a szezonban csak egyszer tudott megverni minket, emellett a nou campban arattunk felejthetetlen győzelmet + ott volt az Old Traffordon aratott győzelem.
Nem szokott surun tevedni az oreg.
Sierra írta:Mennyire igaza volt tegnap R.M.C.F-nek. Még jóval a meccs előtt írta, hogy nagyon kell figyelni erre az Atléticora, nem lesz ez olyan egyszerű, mint sokan gondolják.
És gecc, azt írta, nüanszokon is elmehet a meccs, lehet nekünk lesz 1-2 kapufánk, ők meg a semmiből gólt szereznek. Basszus kajak így lett, a kapufák is stimmeltek meg a semmiből bekapott gól.
Ezek tényleg felejthetetlen momentumok, főleg a 3-0 a Barca ellen, meg a B csapattal elért 2-1.adamzz írta:semmit sem nyertünk de mégsem volt olyan szar, hisz a barca a szezonban csak egyszer tudott megverni minket, emellett a nou campban arattunk felejthetetlen győzelmet + ott volt az Old Traffordon aratott győzelem. Ezek miatt azért jó visszatekinteni a szezonra.
Bár számomra az Old Traffordon szerzett győzelem nem olyan, mint a fent említett két meccs.
De sajnos ezeken kívül semmi pozitív nincs ebben a szezonban (na jó, a Szuperkupa győzelem, de ott is mit balfaszkodtunk istenem...)
- adamzz
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, CR, Benzema, Modric, Kroos
Na az i-re feltettük a pontot. Igy visszanézve, szar volt, semmit sem nyertünk de mégsem volt olyan szar, hisz a barca a szezonban csak egyszer tudott megverni minket, emellett a nou campban arattunk felejthetetlen győzelmet + ott volt az Old Traffordon aratott győzelem. Ezek miatt azért jó visszatekinteni a szezonra.Érdekes egyébként,hogy a nagyobb nevű csapatokat elvertük,kisebb nevű csapatok ellen(Dortmund,Atleti) meg kiszoptunk. Érdekes. Ma nem voltam gépnél, most értem haza, azt hittem legalább olyan hir vár,h Mou-->Chelsea Ancelotti+Verratti-->Real. Jó lett volna.
Mennyire igaza volt tegnap R.M.C.F-nek. Még jóval a meccs előtt írta, hogy nagyon kell figyelni erre az Atléticora, nem lesz ez olyan egyszerű, mint sokan gondolják.
És gecc, azt írta, nüanszokon is elmehet a meccs, lehet nekünk lesz 1-2 kapufánk, ők meg a semmiből gólt szereznek. Basszus kajak így lett, a kapufák is stimmeltek meg a semmiből bekapott gól.
- ___Samy___
ha vkinek lenne egy kis ideje
töviről hegyire el kellene nekem mondani a tegnapi meccset, mert nem láttam, és hát látom elég sok minden történt
szóval ha vki szánna rám egy kis időt, azt nagyon megköszönném
töviről hegyire el kellene nekem mondani a tegnapi meccset, mert nem láttam, és hát látom elég sok minden történt
szóval ha vki szánna rám egy kis időt, azt nagyon megköszönném
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
-
- Kedvenc játékosaid: CR Marcelo Varane Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F. Olasz válogatott
A helyzeteink el""""ása kiidegelne.kupak17 írta:sajnos nem láttam a meccset.
érdemes letöltenem és megnézni vagy csak felidegesítene????
sajnos nem láttam a meccset.
hala madrid!
Javi Garcia, Isco válogatott csapattársa: “A képességei, és a csapat ahol szerepel mint nagyon sokat segítenek neki. Egy hozzá hasonló játékos ott játszik és azt csinál, ahol és amit csak akar.
Javi Garcia, Isco válogatott csapattársa: “A képességei, és a csapat ahol szerepel mint nagyon sokat segítenek neki. Egy hozzá hasonló játékos ott játszik és azt csinál, ahol és amit csak akar.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
A tegnapi meccs,asszem kerertbe foglalta az egész éves nyüglődést,kijött minden lefolytott érzelem,a csapat mentálisan összeomlott,görcsös akarás,ami nem vezetett sehova...
Az atma meg az esélytelenek nyugalmával ment fel,azt mondta ha 26-odszorzor is égünk,kit érdekel,játszunk egy meccset az esélytelenek nyugalmával...és így is volt.
Az azért bebizonyosodott,hogy Ronaldo is ember,nem gép,elszakadt a cérna,hiába egész évben a hátán vitte a csapatot szinte,idegileg eddig bírta...
Lopez nyakába se varrnám a gólokat,mert az elsőnél,ahogy Falcao hülyét csinált három emberből,az nem dicsőség,Costa meg elég jól kihelyezte,bár fogható lehetett volna,de hát ilyen van...előfordul egy kapussal.
A második dugónál meg Mirandan nem volt senki,olyan egyedül volt mint az ujjam...
Szerencsénk sem volt azokkal a kapufákkal,a belga is jól védett,de valahogy az egész meccsen olyan érzésem volt,hogy nem nekünk áll a zászló...
Ha most valakit ki kellene emelnem pozitivan,ebből a mentálisan szétzilált együttesből,az Modric és Özil,sajnos a németnek nem mentek be a helyzetei,erről most nem ő tehetett,a horvát meg hozta a kötelezőt,ment mint az állat,de megfelelő játékostársak nélkül nem volt sok sansza...
Benzema se mozgott rosszul,kár hogy lehozták(Mou vagy Karanka,én nemtom)de eléggé tudta nyomni a játékot Özilel,Modrical...
Elment a kupa,az igaz,de asszem a következő szezonban lehet javítani,átértékelni dolgokat játékosoknak,vezetőknek,milyen hibákat nem szabad elkövetni eztán.Mert az élet nem áll meg,a Real Madrid eztán is Real Madrid marad,tanulni kell a hibákból,és folytatni,hisz erről szól az élet...
Az atma meg az esélytelenek nyugalmával ment fel,azt mondta ha 26-odszorzor is égünk,kit érdekel,játszunk egy meccset az esélytelenek nyugalmával...és így is volt.
Az azért bebizonyosodott,hogy Ronaldo is ember,nem gép,elszakadt a cérna,hiába egész évben a hátán vitte a csapatot szinte,idegileg eddig bírta...
Lopez nyakába se varrnám a gólokat,mert az elsőnél,ahogy Falcao hülyét csinált három emberből,az nem dicsőség,Costa meg elég jól kihelyezte,bár fogható lehetett volna,de hát ilyen van...előfordul egy kapussal.
A második dugónál meg Mirandan nem volt senki,olyan egyedül volt mint az ujjam...
Szerencsénk sem volt azokkal a kapufákkal,a belga is jól védett,de valahogy az egész meccsen olyan érzésem volt,hogy nem nekünk áll a zászló...
Ha most valakit ki kellene emelnem pozitivan,ebből a mentálisan szétzilált együttesből,az Modric és Özil,sajnos a németnek nem mentek be a helyzetei,erről most nem ő tehetett,a horvát meg hozta a kötelezőt,ment mint az állat,de megfelelő játékostársak nélkül nem volt sok sansza...
Benzema se mozgott rosszul,kár hogy lehozták(Mou vagy Karanka,én nemtom)de eléggé tudta nyomni a játékot Özilel,Modrical...
Elment a kupa,az igaz,de asszem a következő szezonban lehet javítani,átértékelni dolgokat játékosoknak,vezetőknek,milyen hibákat nem szabad elkövetni eztán.Mert az élet nem áll meg,a Real Madrid eztán is Real Madrid marad,tanulni kell a hibákból,és folytatni,hisz erről szól az élet...
LEGIO PATRIA NOSTRA
- Victor
hát igen. mourinho agresszívvá, unszimpatikussá tette ezt a csapatot nekem. ronaldo kiállítása jogos volt, de az ellenfélnek is minimum sárgát kellett volna kapnia. nem sok minden jött össze ezen az estén, de valahol meg is érdemeljük. remélem ez volt a mesternek az utolsó húzása, és elhúz innen messzire, khedirástul, higuainostól, arbeloástul.
sajnos megéreztem, hogy kikapunk, de annyira nem bánkódok, ez "csak" kupa volt.
sajnos megéreztem, hogy kikapunk, de annyira nem bánkódok, ez "csak" kupa volt.
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
En nem lattam a meccset mert pont dolgoztam, de ugylatom nem is veszitettem sokat. Kesz remalom lehetett.
Egyebkent engem onmagaban az nem is erdekelne annyira, hogy elbuktuk a kupat (bar ha mar eddig eljutott a csapat illett volna behuzni). Mindig is telibexartam a spanyol kupat, az se erdekelt ha az elso korben harmadosztalyu ellenfel ellen bucsuztunk. Nade pont az atleti ellen bebukni? Nemar!! Ezek nem tudtak legyozni minket 14 even keresztul, es ez igy volt rendjen. Erre pont egy kupadonton szakad meg a sorozat... Szomoru!
Jellegzetes es maradando lezarasa lett ez a meccs ennek a borzaszto szezonnak. Hogy tudott igy szetesni a csapat a vegere, es ezt hogy engedhette a vilag legjobb menedzsere, az azert erdekes.
Egyebkent engem onmagaban az nem is erdekelne annyira, hogy elbuktuk a kupat (bar ha mar eddig eljutott a csapat illett volna behuzni). Mindig is telibexartam a spanyol kupat, az se erdekelt ha az elso korben harmadosztalyu ellenfel ellen bucsuztunk. Nade pont az atleti ellen bebukni? Nemar!! Ezek nem tudtak legyozni minket 14 even keresztul, es ez igy volt rendjen. Erre pont egy kupadonton szakad meg a sorozat... Szomoru!
Jellegzetes es maradando lezarasa lett ez a meccs ennek a borzaszto szezonnak. Hogy tudott igy szetesni a csapat a vegere, es ezt hogy engedhette a vilag legjobb menedzsere, az azert erdekes.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."