hát alapból kivágnám xavit a rákba és helyére igazolnék. alexis, neymar nem ezt a szar unalmat szívta magába, szóval velük lehetne változtatni, ha messi akkora isten, akkor van annyi játékintelligenciája, hogy alkalmazkodjon. fabregas angliában játszott, bizonyára ő is tudna mást játszani. azt, hogy mit kéne velük játszani, nem tudom, nem vagyok edző, de faszság, hogy képtelenek lennének másra. biztosan szenvednének eleinte, de nekik is jobb lenne hosszú távon. xavit ki kell venni ez a lényeg. iniestával nem tudom mi lennemilyen taktikát játszatnál velük?
Real Madrid vs. Barcelona
-
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Xabi Alonso, Raphael Varane, Alvaro Arbeloa
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Real Madrid vs. Barcelona
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
amolyan védekező támadó?
valahogy nem látom Messiben azt h majd hátrasprintel a 16osukig és becsúszva szerel
valahogy nem látom Messiben azt h majd hátrasprintel a 16osukig és becsúszva szerel
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
egy új taktikához az kellene, hogy Messi elpakoljon a 9-es posztról...és akkor vagy csinálnak belőle ismét egy jobb szélsőt, vagy egy hasonló poszton lesz mint Rooney az MU-ban
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
ezzel a kerettel nem lehet mást, de ha végre szakítanának a hagyományokkal és nem csak katalánokat( )játszatnának akkor lehetne változtatni...
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
milyen taktikát játszatnál velük?
mert sztem a keretük nagy része csak ezt tudja, cruyff óta ezt verik beléjük az akadémián. nem is alkalmasak igazán másra, nem olyanok a kvalitások. az elmúlt évekre összejött a minőség, illetve meggyőződésem, hogy nem ők voltak ilyen jók az elmúlt években, hanem a többiek voltak siralmasan szarok. mert pl xavi 10 évvel ezelőtt is ugyanezt játszotta ugyanígy, iniesta is mindig egy jó kis láncszem volt a gépezetben, aztán mindig az elöl lévő trió tette oda a különbséget.
mert sztem a keretük nagy része csak ezt tudja, cruyff óta ezt verik beléjük az akadémián. nem is alkalmasak igazán másra, nem olyanok a kvalitások. az elmúlt évekre összejött a minőség, illetve meggyőződésem, hogy nem ők voltak ilyen jók az elmúlt években, hanem a többiek voltak siralmasan szarok. mert pl xavi 10 évvel ezelőtt is ugyanezt játszotta ugyanígy, iniesta is mindig egy jó kis láncszem volt a gépezetben, aztán mindig az elöl lévő trió tette oda a különbséget.
-
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Xabi Alonso, Raphael Varane, Alvaro Arbeloa
igazából ennek a barcának kéne egy olyan edző aki mer új taktikát hozni. vilanova, martino mind a guardiola-féle játékot nyomatja, kis változtatásokkal.
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Mindenben egyetértek, leszámítva Iniestát. Benne még látom azt, hogy képes legyen a régi szintjén tündökölni, de Neymar elvette a helyét a pályán, így nehéz neki megtalálnia a saját feladatát. Iniesta középen már nem az igazi, korábban is csak a precízen kialakított taktika volt kiváló, de most ennek a hiányában Iniesta képességei nincsenek kihasználva. Ugyanaz van vele itt, mint a spanyol válogatottban, ahol szintén nincs csúcsra járatva Iniesta képessége.KP-n Xavi, Song és Iniesta is már kifújt.
- wZoLee7
Hehe ez az hogy ők csinálják ezt...Puyol, Xavi...képtelenek rendesen igazolni, és vakok mint egy denevér
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Csak ugye most jön/jönne az a lépés, hogy igazolni kéne 2-3-4 játékost, meg eladni 2-3-4 játékost. Viszont ez ellent mond elvileg a nagy barcának, így tehetetlenek Nincs utánpótlásuk jelenleg, és nincs kint a piacon se olyan saját nevelés, akit érdemes lenne visszahozni (Deu, de ő támadó, és nem is oda kell most erősítés). Szegények
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
ehhez nem kell atomfizikusnak lenni, a barca magja kiégett, ez a világ rendje, nem lehet azt a teljesítményt hozni annyi évig. szépen kiöregednek, lesznek helyettük mások.wZoLee7 írta:Felnéztem a másik oldal fórumára elolvasni ott miben látják a gyenge játékot...érdekes dolgokat olvastam. Szerintem a Barcának az tenné a legjobbat, ha 2-3 évig nem nyernének semmit. Jövőre kapus poszton frissítenek. Alves helyére is kellene nekik egy kezdő ember, ahogy majd Pique helyett is...jó pénzért eladhatnák őket. A KP-n Xavi, Song és Iniesta is már kifújt. Egyikük sem képes azt hozni amit fénykorukban tudtak. Én eladnám Pedrot is. 2-3 év alatt újra építhetik a csapatot, hozhatnak egy okosabb edzőt, aki képes úgy belenyúlni a meccsbe ahogy kell.
Velük szemben Madridban most egész jó a helyzet. Az edző tudja mit csinál. Minden posztra van két olyan ember akik azért 1-2 meccsen kezdhetnek is. A nyári igazolások meg már nagyon rég nem sikerültek ilyen jól szerintem.
1-1 meccsre még felpörögnek, tehát a kupadöntőt még simán kiszophatjuk tőlük és messze is mehetnek a béellben, de a védelmük évek óta gyenge és már a kp sem tudja azt a stabilitást hozni, a fentebb említett okok miatt, amit korábban.
a barcások helyében én élveznék minden jó meccset, hamarosan egy korszak lezárul, a különbség az, hogy a barcánál tudni fogják, hogy mikor kell és kit elküldeni nyugdíjba, míg nálunk anno nevekbe kapaszkodtunk pl egy raul esetében és nem pedig a teljesítménybe, ami a lényeg lenne.
- wZoLee7
Felnéztem a másik oldal fórumára elolvasni ott miben látják a gyenge játékot...érdekes dolgokat olvastam. Szerintem a Barcának az tenné a legjobbat, ha 2-3 évig nem nyernének semmit. Jövőre kapus poszton frissítenek. Alves helyére is kellene nekik egy kezdő ember, ahogy majd Pique helyett is...jó pénzért eladhatnák őket. A KP-n Xavi, Song és Iniesta is már kifújt. Egyikük sem képes azt hozni amit fénykorukban tudtak. Én eladnám Pedrot is. 2-3 év alatt újra építhetik a csapatot, hozhatnak egy okosabb edzőt, aki képes úgy belenyúlni a meccsbe ahogy kell.
Velük szemben Madridban most egész jó a helyzet. Az edző tudja mit csinál. Minden posztra van két olyan ember akik azért 1-2 meccsen kezdhetnek is. A nyári igazolások meg már nagyon rég nem sikerültek ilyen jól szerintem.
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
hát igen, ha kitömnénk a Schalkét szerdán, akkor sok probléma megoldódna márciusra...lehetőség szerint az odavágón eldöntsük a Schalke elleni párharcot, ha van rá mód...
Azt gondolom, hogy az Atleticonál jobbak vagyunk, ezt láttuk 2 hete, szóval szerintem meg tudjuk őket ütni jövő héten, úgy, hogy közben a Schalkéval is játszunk.
Viszont a Barca elleni meccs elé nem kellene egy kőkemény teperés.
Az sokat kivenne a csapatból, de egy kemény Bl nyolcaddöntő plusz ElClassicó párosítást ha sikeresen is veszünk, akkor már Sevillában biztos botlunk.
Én amondó vagyok, hogy márciusban az összes meccset húzzuk be, ahogy azt januárban is tettük. (ez minden csak nem könnyű! SŐŐŐŐT! )
Ha ezt sikerülne abszolválni, akkor már akár el is veszíthetünk egy meccset az Anuetában, azaz április 6.-án.
De addig a Schalkét le kell simázni, és a 3 rangadót is hozni kell.
Na ha ezt tudja teljesíteni a csapat, akkor azt mondom, hogy sok begyűjtött kupás szezon lesz ez az idei .
Ha már rangadók. Én örülök nekik meg minden, de felkúr, hogy ISMÉT becumiztuk. 4 kemény meccsről beszélünk a bajnokságban, amik körül így alakul a menetrend:
02.26. - Schalke (idegenben) - BL odavágó
03.02. - ATLETICO MADRID (idegenben)
Mi BL után leszünk, ők meg készülhetnek ránk egy hetet...
03.18. - Schalke (otthon) - BL visszavágó
03.23. - BARCELONA (otthon)
03.26 - SEVILLA (idegenben)
BL után leszünk ismét, miközben a Barcelona pihenhet a héten. Ráadásul ha ez nem lenne elég, 3 nappal később jöhet idegenben a Sevilla. Fontosnak érzem azt, hogy lehetőség szerint az odavágón eldöntsük a Schalke elleni párharcot, ha van rá mód...
04.01./02. - BL negyeddöntő odavágó (remélhetőleg...)
04.06. - REAL SOCIEDAD (idegenben)
04.08./09. - BL negyeddöntő visszavágó (remélhetőleg...)
Eközben a Barca meg az Atletico otthon fogadja a Betist és a Villarrealt.
Csak reménykedni tudok benne, hogy április 11-én a következő témákkal leszünk elfoglalva:
-hogyan tartsuk meg az x pont előnyt a ligában
-mennyire tömjük ki a Barcát a kupadöntőben
-ki lenne az ideális ellenfél a Bajnokok Ligája elődöntőjében...
02.26. - Schalke (idegenben) - BL odavágó
03.02. - ATLETICO MADRID (idegenben)
Mi BL után leszünk, ők meg készülhetnek ránk egy hetet...
03.18. - Schalke (otthon) - BL visszavágó
03.23. - BARCELONA (otthon)
03.26 - SEVILLA (idegenben)
BL után leszünk ismét, miközben a Barcelona pihenhet a héten. Ráadásul ha ez nem lenne elég, 3 nappal később jöhet idegenben a Sevilla. Fontosnak érzem azt, hogy lehetőség szerint az odavágón eldöntsük a Schalke elleni párharcot, ha van rá mód...
04.01./02. - BL negyeddöntő odavágó (remélhetőleg...)
04.06. - REAL SOCIEDAD (idegenben)
04.08./09. - BL negyeddöntő visszavágó (remélhetőleg...)
Eközben a Barca meg az Atletico otthon fogadja a Betist és a Villarrealt.
Csak reménykedni tudok benne, hogy április 11-én a következő témákkal leszünk elfoglalva:
-hogyan tartsuk meg az x pont előnyt a ligában
-mennyire tömjük ki a Barcát a kupadöntőben
-ki lenne az ideális ellenfél a Bajnokok Ligája elődöntőjében...
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Buitre írta:az idei Liga eredmények:
Madrid: 8m, 7gy, 1d, 0v, 22p, 22-3 gk
Barca: 8m, 4gy, 2d, 2v, 14p, 21-8 gk
mindezek ellenére korai kijelenteni bármit is. Mint ahogy az is nevetséges volt, hogy tíz forduló után páran már temették a szezont, most sem jelent sokat az a 3 pont előny. De persze a mínusz hatnál jobban hangzik
Az elmúlt évek tapasztalata alapján, meg az alapján, hogy a Barca nem volt hajlandó pontokat hullajtani, megszórták a csapatokat, mi meg támadást sem tudtunk vezetni... Ráadásul Neymar jól játszott, azt a pluszt adta, amire a Barcának szüksége volt, mert megosztotta a figyelmet Messi és önmaga között, ezen felül ő még motivált is volt... Tata módosított a taktikán, a Barca elkezdett okosabban játszani... Ancelotti a csapatát sem találta, Balenek értelmes megmozdulása nem volt, Benzema hullámvasút volt mindig is, a védelmünk pedig nem volt a helyzet magaslatán. Ezt tetézd meg 5 pont hátránnyal, és 2 elvesztett rangadóval. Azt tudtuk, hogy a Barcának vannak gyenge pontjai, de semmi nem utalt arra, hogy mi ennyire stabilizálódni fogunk, főleg nem Ancelotti edzői múltját ismerve... Akkor a zászló nem nekünk állt. Most már inkább. De azért várjuk ki a végét. Ha átlépjük a 6 pontos előny határát, akkor a bajnokságot már csak elveszíteni tudjuk onnan, de addig minden lehet, főleg, hogy most jönnek a rangadók.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Nem,szerintem tartalékolt a világbajnokságra,meg még amúgy sem épült fel teljesen.TBone írta:sajnos csak részleteket kaptam el a meccsből, messinek volt kedve játszani?
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Buitre
- Kedvenc játékosaid: Valderrama, Valerón, Butragueño
az idei Liga eredmények:
mindezek ellenére korai kijelenteni bármit is. Mint ahogy az is nevetséges volt, hogy tíz forduló után páran már temették a szezont, most sem jelent sokat az a 3 pont előny. De persze a mínusz hatnál jobban hangzik
- TBone
- Kedvenc játékosaid: Figo, CR , Bale, Marcelo, Lopez, Modric, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Portugália, OKC
sajnos csak részleteket kaptam el a meccsből, messinek volt kedve játszani?
én azért még várok pár pozitív gondolatot is a mai barca vereséggel kapcsolatban mert az ilyen teljesítmények után is általában elő szokott kerülni egy-egy "de ezután legalább", vagy "ez amúgy annyiban jó, hogy.."
nyilván nem kell az ellenoldalon sem senkinek a kardjába dőlni, és eladatni a fél csapatot, még. nem azt mondom, lehet még pontokat gyűjteni...
és veszíteni
én azért még várok pár pozitív gondolatot is a mai barca vereséggel kapcsolatban mert az ilyen teljesítmények után is általában elő szokott kerülni egy-egy "de ezután legalább", vagy "ez amúgy annyiban jó, hogy.."
nyilván nem kell az ellenoldalon sem senkinek a kardjába dőlni, és eladatni a fél csapatot, még. nem azt mondom, lehet még pontokat gyűjteni...
és veszíteni
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Az atma még megy bilbaóba is ami nem kicsit lesz kemény nekik is, mint ahogy nekünk is az volt, meg a barcának is...
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
igen, az lesz a bajnokságban az utolsó ki-ki meccsünk. ha az uccsó 6 fordulóra pontelőnnyel megyünk, vagy pontegyenlőséggel akkor behúzzuk. ott az atma-nak meg a barcának is lesznek még erős ellenfelek, nekünk már olyanok lesznek csak amit papíron hozni kell.Ja meg kb 10szer megemlítette,hogy a Real is megy még az Anoétába, mintha nekünk ilyen bohóc védelmünk lenne...
- ateeemadrid
miért nehezebb a sorsolásunk?realistahuni írta:Most van az, hogy 50-50%-ot mondok a bajnoki címre. Hiába a 3 pont előny, nekünk jóval nehezebb a sorsolás, nagyon jó lenne innen behúzni, de azon sem csodálkoznék ha nem jönne össze.
barcának espanyol idegenben, villareal idegenben, clasico idegenben, és utolsó fordulóban atletico.
nekünk ami kemény lesz az a jövő hétvégi madridi derbi, clasico otthon, sevilla idegenben.
maximum kiegyenlítettnek lehet nevezni, de a hazai clasico miatt úgy gondolom, hogy nekünk kedvezőbb a sorsolás.
az atleticonak viszont tényleg könnyebb, viszont ők fognak még hullajtani pontokat bőven, ilyen almeria elleni 2-0ák nem férnek bele. ja, és szvsz holnap sem fognak győzni.
én jelenleg egy 70-30%ot tippelnék, a javunkra. nem csak a sorsolás, de a játék képe + a forma alapján.