hát ismét elment egy legenda.. Nyugodjék Békében!BBarni írta:Nyugodjék Békében!A családtól kapott tájékoztatás szerint ma este, 75 éves korában elhunyt Novák Dezső, a magyar labdarúgás egyik legeredményesebb egyénisége, kétszeres olimpiai bajnok, a Ferencváros örökös bajnoka – adott tájékoztatást az mlsz.hu.
Ismertem,hihetetlen rendes ember volt, óriási veszteség!
Mennyei futball
- Prométheusz
- Kedvenc játékosaid: Raul, Casillas, Puskás
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Mennyei futball
"Engem a futball megtanított győzni, és megtanított veszíteni is, és megtanított arra is, hogy az öröm úgyis felülkerekedik a bánaton, és hogy a gól maga a boldogság, a gyógyír minden addigi kihagyott helyzetre…"
-
- Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
- Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid
Nyugodjék Békében!A családtól kapott tájékoztatás szerint ma este, 75 éves korában elhunyt Novák Dezső, a magyar labdarúgás egyik legeredményesebb egyénisége, kétszeres olimpiai bajnok, a Ferencváros örökös bajnoka – adott tájékoztatást az mlsz.hu.
Ismertem,hihetetlen rendes ember volt, óriási veszteség!
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Jó lesz az ötödiknek is
Amùgy viccet félretéve szerintem is a negyedik helyen leszünk... Ha harmadikok leszünk akkor ott valami irgalmatlan nagy makkunk lesz ...
Amùgy viccet félretéve szerintem is a negyedik helyen leszünk... Ha harmadikok leszünk akkor ott valami irgalmatlan nagy makkunk lesz ...
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
[quote="wxyz"]3. hely elérése a minimum, de akár a 2. hely is meglehet.
Bocs,de minden 2. évben ez megy. A mi helyünk a 4.(tök mindegy ki az ellenfél) Azért mert ennyit tudunk, ezt kell felfogni,és elfogadni. Ugye a magyar drukkernek ez nem megy,ez egyébként becsülendő dolog,mert én pl ha 20 éven át,minden héten kapok egy marha nagy pofont a szomszéd bicepszes-gyúróstól,úgy hogy a földre esek,akkor nem kell 20 év hogy rájöjjek,ha reggel kimegyek,nem fogok nyerni vele szemben,mert agyonüt,úgy hogy a zoknim is kieseik a szandálomból.
De azért bizni jó dolog.....és becsülendő,tényleg.
A magyar mentalitás,fociban,az ott uralkodó,nagyképű,ki hanem én stilusú, játékgépező,cigiző,piázó,éjszakázó sztárnak kikiáltott SENKIKKEL, nem versenyképes a többi topcsapattal...de még a középszerűekkel sem.
Minket minden környező ország megver.....és igazuk is van
Bocs,de minden 2. évben ez megy. A mi helyünk a 4.(tök mindegy ki az ellenfél) Azért mert ennyit tudunk, ezt kell felfogni,és elfogadni. Ugye a magyar drukkernek ez nem megy,ez egyébként becsülendő dolog,mert én pl ha 20 éven át,minden héten kapok egy marha nagy pofont a szomszéd bicepszes-gyúróstól,úgy hogy a földre esek,akkor nem kell 20 év hogy rájöjjek,ha reggel kimegyek,nem fogok nyerni vele szemben,mert agyonüt,úgy hogy a zoknim is kieseik a szandálomból.
De azért bizni jó dolog.....és becsülendő,tényleg.
A magyar mentalitás,fociban,az ott uralkodó,nagyképű,ki hanem én stilusú, játékgépező,cigiző,piázó,éjszakázó sztárnak kikiáltott SENKIKKEL, nem versenyképes a többi topcsapattal...de még a középszerűekkel sem.
Minket minden környező ország megver.....és igazuk is van
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
-
- Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
- Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid
Klubunk sportszakmai és kereskedelmi megállapodást kötött a Norwich Cityvel.
Na Victor, van valaki aki esetleg befér a mennyeibe?
Na Victor, van valaki aki esetleg befér a mennyeibe?
- Prométheusz
- Kedvenc játékosaid: Raul, Casillas, Puskás
ebben egyetértünk. vagyis majdnem . Pinyő klasszisokkal jobb mint a Nagy Pélóművész. érdekes figura, faragóval nem kezelték , de elég fafejű és következetes. az biztos, hogy a tolódásban nagyon otthon lesznek a srácok, meg kreatívkodás sem igen lesz. meg az is biztos, hogy a Pintér féle csapatokat olyan nagyon nem lehet elkalapálni.BBarni írta:Pinyő nem rosszabb mint a rajzmester!Nem is sokkal jobb de nála legalább nem lesz bájolgás meg nevetgélés edzés közben ahogy az elődjénél...Miért van olyan érzésem, hogy ez a Pintér lesz a vesztünk? Egervári se volt egy ész, de legalább a kötelezőket hoztuk, most az is kérdéses lesz
Egyébként ide a spanyolokat vagy a portugálokat!Kapnak a pofájukra...
Ha jól tudom a legjobb 3. még továbbmegy és a többi 3. meg selejtezőre megy!Most hogy is van, 24 csapatos az eb ha jól tudom, csoportból első kettő gondolom kijut, az 18 csapat, aztán tovább hogy lesz?
"Engem a futball megtanított győzni, és megtanított veszíteni is, és megtanított arra is, hogy az öröm úgyis felülkerekedik a bánaton, és hogy a gól maga a boldogság, a gyógyír minden addigi kihagyott helyzetre…"
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Politikai okok miatt, korábban a grúz és az orosz válogatott nem kerülhetett egy csoportba, de most megegyeztek, Spanyolország-Gibraltár viszony miatt pedig ilyen csoport sem jöhetett össze.Kerlon írta:Kicsit lemaradtam, az Örmények miért nem kerülhetnek össze az Azeriekkel?
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
guzmics arcát azért megnéztem volna a sorsolásnál.
devecseri meg sztem dobott egy nagy lájkot, h elkerültük a hollandokat.
devecseri meg sztem dobott egy nagy lájkot, h elkerültük a hollandokat.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
3. hely elérése a minimum, de akár a 2. hely is meglehet.
görögök tuti elsők
finneket előznünk kell
románokkal mehetünk a 2.helyért
Játékosanyagra jobbak, de ez nem jelent semmit, mert Piturca kiegyenlíti az esélyeket. Ugyanolyan gyenge edző, mint Egervári
görögök tuti elsők
finneket előznünk kell
románokkal mehetünk a 2.helyért
Én is így gondolom.Marky írta:a románok inkább vannak egy szinten velünk, hiába vertek otthon minket 3-al
Játékosanyagra jobbak, de ez nem jelent semmit, mert Piturca kiegyenlíti az esélyeket. Ugyanolyan gyenge edző, mint Egervári
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
Pintér gondolkozhat vmi új taktikán, mer a vizes fű nem biztos h előny lenne ebben a csoportban Nem mondhatni h sivatagi csapatokat kaptunk.
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
egyik csapat sem emelkedik ki komolyan, a görögök is beszürkültek rég a középmezőnybe és óriási mákokkal jutnak ki évek óta az eseményekre.
a románok inkább vannak egy szinten velünk, hiába vertek otthon minket 3-al, a következő körben a törököktől ki is kaptak. szerintem a kérdés az lesz, hogy a 4-6 kalapos csapatok mire lesznek képesek. ha jó formában lesznek, akkor okozhatnak bárkinek meglepetést és lesznek körbeverések. a lehető legjobban kell kijönni ebből és szaros 1-0-kal le kell hozni a kötelezőket. aztán jöhetnek a ki-ki meccsek a románokkal és a görögökkel.
a románok inkább vannak egy szinten velünk, hiába vertek otthon minket 3-al, a következő körben a törököktől ki is kaptak. szerintem a kérdés az lesz, hogy a 4-6 kalapos csapatok mire lesznek képesek. ha jó formában lesznek, akkor okozhatnak bárkinek meglepetést és lesznek körbeverések. a lehető legjobban kell kijönni ebből és szaros 1-0-kal le kell hozni a kötelezőket. aztán jöhetnek a ki-ki meccsek a románokkal és a görögökkel.
- real_funghi
- Kedvenc játékosaid: Redondo, Zamorano
Így elsőre én is azt mondom, hogy továbbmegyünk, bár a játékosaink mindig képesek "meglepetéseket" okozni. Nem hiszem viszont, hogy a görög-román párosításból valamelyikük 6 ponttal fog most kijönni. Aminek a legjobban örülök, hogy mehetünk ismét mordorba
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Mike írta:azért várjunk csak, megkaptunk 2 északi csapatot, nem biztos h az annyira fekszik nekünk (mondjuk nemtom van e olyan).
A görögök joggal pályázhatnak az 1. helyre, és hát a románok is előrébb járnak mint mi. Lehet h beérünk a 3. helyre, de sztem nem mi leszünk a legjobbak, komoly kis körbeverések lehetnek itt.
Azért a legjobb harmadik helyre van sanszunk ebből a csoportból, de bravúrral a második is meglehet. De akár a finnek is bevágódhatnak elénk úgyhogy itt sok minden lehet. Kényes csoport, de talán a legjobb.
- Mike
azért várjunk csak, megkaptunk 2 északi csapatot, nem biztos h az annyira fekszik nekünk (mondjuk nemtom van e olyan).
A görögök joggal pályázhatnak az 1. helyre, és hát a románok is előrébb járnak mint mi. Lehet h beérünk a 3. helyre, de sztem nem mi leszünk a legjobbak, komoly kis körbeverések lehetnek itt.
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Na ja, a harmadik hely a legalja ahol végeznünk kell. Ha még a Görögök, Románok előttünk is végeznek, nem tudom elképzelni, hogy Finnországot, Észak- Írországot és a Feröer- szigetieket ne vernénk meg. Elképzelhetetlennek tartom, de mint írta már korábban valaki, mi nagy művészek tudunk lenni..kapor_89 írta:Nem olyan rossz, bizony.. Ha innen nem jutunk tovább, akkor sohaRemy írta:Na, akkor a legjobb 3. helyet jó lenne megcsípni. Annyira nem gázos ez a csoport.
-
- Kedvenc csapatod: Találd ki
Nem olyan rossz, bizony.. Ha innen nem jutunk tovább, akkor sohaRemy írta:Na, akkor a legjobb 3. helyet jó lenne megcsípni. Annyira nem gázos ez a csoport.
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
elég volt a gyereknapból, csányi szólt nizza-ba, hogy fel akarjuk húzni a románokat
- Mike
háááát...
akkor irány az EB
akkor irány az EB
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Na, akkor a legjobb 3. helyet jó lenne megcsípni. Annyira nem gázos ez a csoport.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots