luiz és piqué együtt, na ott köszönt be az aranykorszak...madridbanKerlon írta:Én örülnék, ha Luiz menne hozzájuk, lassú favágó, ráadásul könnyen elszáll fejben és egy vé egyben alázható... Nagyjából csak akkor hasznos a gyerek, ha olyan zárt védekezést alkalmaznak, mint a Chelseanél, a Barcánál meg nem nagyon lesz olyan- Nem csoda, hogy Terry és Cahill mellett ritkán játszik.
Real Madrid vs. Barcelona
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Nem illik.
Én örülnék, ha Luiz menne hozzájuk, lassú favágó, ráadásul könnyen elszáll fejben és egy vé egyben alázható... Nagyjából csak akkor hasznos a gyerek, ha olyan zárt védekezést alkalmaznak, mint a Chelseanél, a Barcánál meg nem nagyon lesz olyan- Nem csoda, hogy Terry és Cahill mellett ritkán játszik.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Neymar egy átlagot hoz,semmi extra. Mindenesetre jobb mintha Pedro vagy Tello szaladgálna a baloson.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
amúgy jogos a kérdés...R.M.C.F írta:Sok kommentben előjön és meg akartam már kérdezni hogy Neymar mitől van folyamatosan témában? mitől szempont ő ami alexis vagy pedro meg nem? mit tett amitől ő mindig szempont? mintha valami nagy veszélyes játékos lenne. .....
csinál szép dolgokat, gólok is vannak, és összességében sem lehet mondani h flop, de olyan húde komoly dolgokat sem tett le az asztalra. Ha más neve lenne a kutya nem beszélne róla.
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Amíg ez a vezetőség van itt nagy dolgok nem lesznek. 2 év,2 nímand edző, míg nálatok pl azért elitek vannak mostmár.
nem kell nagy fifa-managerezés, kapus, védők, egy robotoló, brusztoló kp, európai,tapasztalt edző kell. Plusz eladni a selejtet, amiből elég sok van.
Dzsi, kicsit nagyobb tisztelettel is beszélhetnél Messiről, mert amiket írsz,hogy nem megy neki a nagy csapatok ellen, ez részben igaz, és csak az utóbbi másfél évben. Előtte csak összekapart 18 gólt ellenetek, 2 bl döntőn gólt rúgott, stb...szóval elfogadom hogy mostanában kevésbé megy neki úgy összességében,de túlozni nem kell.
Ronaldonak is volt egy időszaka,amikor betli volt komolyabb csapatok ellen, levetkőzte ezt,azóta tarol,mégse hajtogatom egyiket vagy másikat rá,hogy csak az az énje van.
persze ez az én véleményem,ami semmit nem jelent, én így látom. 2 éve vagyok pesszimista a csapattal kapcsolatban, azóta megy a terelés kb, hogy nem igazolunk normálisan, átsiklunk a probglémák felett,stb. De tito éve alőtt is megmondtam,hogy ebből nagy égés lesz ezzel a kerettel, most nyáron meg csak csonkítottak a kereten, még gyengébb lett, megmondtam szezon előtt hogy csodákat nem várok. igazam is lett,sajnos.
nem kell nagy fifa-managerezés, kapus, védők, egy robotoló, brusztoló kp, európai,tapasztalt edző kell. Plusz eladni a selejtet, amiből elég sok van.
Dzsi, kicsit nagyobb tisztelettel is beszélhetnél Messiről, mert amiket írsz,hogy nem megy neki a nagy csapatok ellen, ez részben igaz, és csak az utóbbi másfél évben. Előtte csak összekapart 18 gólt ellenetek, 2 bl döntőn gólt rúgott, stb...szóval elfogadom hogy mostanában kevésbé megy neki úgy összességében,de túlozni nem kell.
Ronaldonak is volt egy időszaka,amikor betli volt komolyabb csapatok ellen, levetkőzte ezt,azóta tarol,mégse hajtogatom egyiket vagy másikat rá,hogy csak az az énje van.
persze ez az én véleményem,ami semmit nem jelent, én így látom. 2 éve vagyok pesszimista a csapattal kapcsolatban, azóta megy a terelés kb, hogy nem igazolunk normálisan, átsiklunk a probglémák felett,stb. De tito éve alőtt is megmondtam,hogy ebből nagy égés lesz ezzel a kerettel, most nyáron meg csak csonkítottak a kereten, még gyengébb lett, megmondtam szezon előtt hogy csodákat nem várok. igazam is lett,sajnos.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Odaírtam én...ja Pedrot nem.Na akkor pótolom.Messi,Alexis,Pedro,NeymarR.M.C.F írta:Sok kommentben előjön és meg akartam már kérdezni hogy Neymar mitől van folyamatosan témában? mitől szempont ő ami alexis vagy pedro meg nem? mit tett amitől ő mindig szempont? mintha valami nagy veszélyes játékos lenne. .....
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Sok kommentben előjön és meg akartam már kérdezni hogy Neymar mitől van folyamatosan témában? mitől szempont ő ami alexis vagy pedro meg nem? mit tett amitől ő mindig szempont? mintha valami nagy veszélyes játékos lenne. .....
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Átnéztem a túloldalra, megy a FIFA Manager keményen, csak hát ilyenkor csalódikaz ember mert én azt hittem,hogy ők kinevelik az aranylabdásokat...
Egyébként az én véleményem az,hogy a tiki-taka bukik meg folyamatosan, ki ismerték, nem félnek tőle már, ezt a spanyol válogatotton is láthattuk a konfetti kupán.Elhitetik magukkal ,hogy ha jól menne a tiki-taka megint királyok lennének, deolyan jól már sose fog menni ezzel a kerettel és az ellenfelek sem hagynák már nekik.Igazolhatnak akárkit, ide egy edző kell a tökösebbik fajtából, aki vált.Szerencsére én azt vettem észre, hogy a barca vezetősége ki akarja herélni ezt a társaságot, minél tovább húzni ezt a korszakot, mert a marketing értékük nagy a világ rosszabbúl látó fele még mindig zabálja őket (FIFA álom 11 Xavi-Inieste )...Szóval én nem látom ,hogy majd nyáron valaki az asztalra csapna náluk,hogy elég...ez folyamat addig fog menni amíg Xaviék nem szólnak ,hogy már nem képesek azt a szintet hozni és olyan ismerve őket nem nagyon lesz.
ui.: A Messi-Neymar párost EGYÜTT jól játszani még mindig nem láttam, pedig sok barca meccset nézek.Pedig Hegyi úr megmondta ,hogy végigalázzák majd európát.Szerintem Messinek környezetváltozásra van szüksége, Neymarnak meg arra hogy ő legyen a sztár, őt keresse mindenki...(de én Neymartól még mindig nem láttam semmi olyat amit Robinho-tól ne láttam volna az eslő madridi évében, de nyílván elfogúlt vagyok)
Egyébként az én véleményem az,hogy a tiki-taka bukik meg folyamatosan, ki ismerték, nem félnek tőle már, ezt a spanyol válogatotton is láthattuk a konfetti kupán.Elhitetik magukkal ,hogy ha jól menne a tiki-taka megint királyok lennének, deolyan jól már sose fog menni ezzel a kerettel és az ellenfelek sem hagynák már nekik.Igazolhatnak akárkit, ide egy edző kell a tökösebbik fajtából, aki vált.Szerencsére én azt vettem észre, hogy a barca vezetősége ki akarja herélni ezt a társaságot, minél tovább húzni ezt a korszakot, mert a marketing értékük nagy a világ rosszabbúl látó fele még mindig zabálja őket (FIFA álom 11 Xavi-Inieste )...Szóval én nem látom ,hogy majd nyáron valaki az asztalra csapna náluk,hogy elég...ez folyamat addig fog menni amíg Xaviék nem szólnak ,hogy már nem képesek azt a szintet hozni és olyan ismerve őket nem nagyon lesz.
ui.: A Messi-Neymar párost EGYÜTT jól játszani még mindig nem láttam, pedig sok barca meccset nézek.Pedig Hegyi úr megmondta ,hogy végigalázzák majd európát.Szerintem Messinek környezetváltozásra van szüksége, Neymarnak meg arra hogy ő legyen a sztár, őt keresse mindenki...(de én Neymartól még mindig nem láttam semmi olyat amit Robinho-tól ne láttam volna az eslő madridi évében, de nyílván elfogúlt vagyok)
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Arsenalos Cesc át tudná venni Xavi helyét, de én több Barcástól is azt olvastam, hogy gyengén szerepel azon a poszton. De logikus megoldás ez lenne. Aztán lehet még 2-3 évig Xavi lesz az alapember
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Ez a barca kezd engem az argentin valogatottra emlékeztetni...na nem stílusban,hanem abban,hogy ahogy az argentinoknak,a barcanak is van egy nagyon erős támadósora Messivel,Neymaral,Alexisel,akik bármikor eldöntenek egy meccset,az argentinoknál ugyan ez Kun,Pipita,Messi,DM,Tevez,aztán mindkét együttesnél van egy középszerű kp,mert Xavi már rég nem az aki volt,Iniesta is mintha visszaesett volna a tavalyi de főleg a tavaly előtti önmagához képest,Buszkecc nem az a kreativ playa,egyedül Fabregas az akiben van valami,de őt meg Tata mindig máshol játszatja szinte...
Na meg ott van egy bűn rossz védelem,Pique-ről kiderült amit már rég sejtettem,tudniillik hogy Shakira jobban énekel mint ahogy Gyuri focizik ,teljesen mindegy kivel van párban,akár Puyol,akit lassan a tolókocsiból kell előszedni,akár Mascherano aki agyban szintén nem nagy,akár a rutintalan Bartra...VV-ről nem beszélve,akivel simán párhuzamot lehet vonni az argentin Romeroval...
Tegnap Tata megint megpróbált ujitani,hogy két vkp-t rakott föl.Hiba volt.Ugyan is ez nem a barca játéka.Sem Buszkecc,sem a másik vkp nem az a kreativ playa,aki a támadósort tudná játszatni,vagyis egyik sem alkot.Oda kelkett vilna egy olyan tipusu játékos mint Modric,aki kapocs a kp-n a védekező vmint a támadó sor között.A barcanak meg ilyen játékosa nincs.Xavi,még fénykorában sem volt az,nem még most,mikor annyira lassú és körülményes.Iniesta megint csak nem,aki nem igazán járna vissza labdákért úgy mint a horvát,ő inkább támadásban alkot,és főként balról.Talán Fabregasból lehetne egy olyan tipusú játékos,aki a két vkp előtt irányít,de akkor viszont át kelkene alakítani a rendszert,és hogy ehhez a régi jól bejáratott garnitúra mennyire lenne partner,vagy hogy Tata mennyire tudná ezt szakmailag megoldani,azt nem tudom.
Mindenesetre tegnap a meccs alapján nemjól felé indult el,nem volt meg a kapcsolat a támadósor valamint a kp között.A védelmet azt hagyjuk az úgy szar ahogy van.
Azt kellene talán erőltetni,hogy amit már próbált,magyarán hogy gyorsan átjátszani a kp-t,megugrasztani a gyors szélsőket,nem babusgatni a labdát,mert ez volt mikor bejött....
Na meg ott van egy bűn rossz védelem,Pique-ről kiderült amit már rég sejtettem,tudniillik hogy Shakira jobban énekel mint ahogy Gyuri focizik ,teljesen mindegy kivel van párban,akár Puyol,akit lassan a tolókocsiból kell előszedni,akár Mascherano aki agyban szintén nem nagy,akár a rutintalan Bartra...VV-ről nem beszélve,akivel simán párhuzamot lehet vonni az argentin Romeroval...
Tegnap Tata megint megpróbált ujitani,hogy két vkp-t rakott föl.Hiba volt.Ugyan is ez nem a barca játéka.Sem Buszkecc,sem a másik vkp nem az a kreativ playa,aki a támadósort tudná játszatni,vagyis egyik sem alkot.Oda kelkett vilna egy olyan tipusu játékos mint Modric,aki kapocs a kp-n a védekező vmint a támadó sor között.A barcanak meg ilyen játékosa nincs.Xavi,még fénykorában sem volt az,nem még most,mikor annyira lassú és körülményes.Iniesta megint csak nem,aki nem igazán járna vissza labdákért úgy mint a horvát,ő inkább támadásban alkot,és főként balról.Talán Fabregasból lehetne egy olyan tipusú játékos,aki a két vkp előtt irányít,de akkor viszont át kelkene alakítani a rendszert,és hogy ehhez a régi jól bejáratott garnitúra mennyire lenne partner,vagy hogy Tata mennyire tudná ezt szakmailag megoldani,azt nem tudom.
Mindenesetre tegnap a meccs alapján nemjól felé indult el,nem volt meg a kapcsolat a támadósor valamint a kp között.A védelmet azt hagyjuk az úgy szar ahogy van.
Azt kellene talán erőltetni,hogy amit már próbált,magyarán hogy gyorsan átjátszani a kp-t,megugrasztani a gyors szélsőket,nem babusgatni a labdát,mert ez volt mikor bejött....
LEGIO PATRIA NOSTRA
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ter Stegen már szinte aláírt, Luiz is képben van nagyon, szerintem hajlik a váltásra.
Xavi helyét gondolom Cesc veszi át teljes mértékben, nem?
Több védő meg nem kell, Bartra>Varane
Xavi helyét gondolom Cesc veszi át teljes mértékben, nem?
Több védő meg nem kell, Bartra>Varane
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- pheco
Xavi, Puyol..hehe írta: hamarosan egy korszak lezárul, a különbség az, hogy a barcánál tudni fogják, hogy mikor kell és kit elküldeni nyugdíjba, míg nálunk anno nevekbe kapaszkodtunk pl egy raul esetében és nem pedig a teljesítménybe, ami a lényeg lenne.
Nyáron kellene igazolniuk egy kapust, legalább két minőségi védőt, Xavi helyére kellene találni valakit, szerencsére Thiagot eladták. Kíváncsi leszek kiket és mennyiért fognak venni. A két védő, ha top védőket vesznek alsó hangon is 50, de inkább 60+, kapus is legalább egy 10-es és akkor még középre esetleg Gündogan is 30 körül.
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
---->Valami nagyon nem stimmel katalánéknál.
Ugyanaz történik velük mint korábban minden "nagy csapattal"; ergo egyszer mindennek vége! A 2000-es évek siker (Galaktikus) Madridjához képest csupán annyi a különbség, hogy bizonyos és el nem hanyagolható tényezők (átlagéletkor, tudatosabb csapatépítés, kiegyensúlyozott keret, marketing miatt durván háttérbe szorult sportszakma hiánya és inkább csak a haknizás stb.) miatt ez az összeomlás nem egyik hétről a másikra történt, ezáltal nem is olyan látványos. Ami további előnyük a korábbi csapatunkhoz képest, hogy míg a Madrid a bukást követően 6 évig csak kóválygott és szépen visszafejlődött egy erős középcsapat szintjére, a Barca vélhetően ezt követően is képes lesz egy "immár normális, abszolút e világi" top csapat maradni.ehhez nem kell atomfizikusnak lenni, a barca magja kiégett, ez a világ rendje, nem lehet azt a teljesítményt hozni annyi évig. szépen kiöregednek, lesznek helyettük mások.
1-1 meccsre még felpörögnek, tehát a kupadöntőt még simán kiszophatjuk tőlük és messze is mehetnek a béellben, de a védelmük évek óta gyenge és már a kp sem tudja azt a stabilitást hozni, a fentebb említett okok miatt, amit korábban.
a barcások helyében én élveznék minden jó meccset, hamarosan egy korszak lezárul, a különbség az, hogy a barcánál tudni fogják, hogy mikor kell és kit elküldeni nyugdíjba, míg nálunk anno nevekbe kapaszkodtunk pl egy raul esetében és nem pedig a teljesítménybe, ami a lényeg lenne.
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Szerencsére most már nincs is más választása Pellének, nem okoskodhat már.Sipszó után 300%, én képesek tartom a Cityt rá hogy a Nou Campban kiharcolja a továbbjutást, de ehhez most már egy jó adag szerencse is kéne (korai gól).1et tuti lő a barca,szóval ha én lennék Pelle azt mondanám ,hogy 3 lőtt gólig nincs megállás.Az is benne van a pakliban,hogy a barca kitömi a kinyíló Cityt.L.Miki írta:Láttunk már néhány csodát a futball történelme során. Én eltudnám képzelni azt, ahogyan a City minden erejüket beleadva, a saját játékukat játszva a maguk javára billentené a továbbjutást. Képesek lennének rá, az első meccsen is képesek lettek volna rá. Csak Pellegrini nagyon okosnak akart látszani, de valójában akkor lenne okos, ha szabadjára engedné a csapatot, vagyis magukat és játszatok, ahogyan szoktatok mondván.Kerlon írta:A City szerintem maximálisan elszúrta az első meccset és most ehetik majd, amit főztek. Egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy ne kapjanak gólt, mivel kontrázhat kedvére a Barca, amiben életveszélyesek. Szerintem minimum 3 gólt kéne verniük és minél előbb kellene az első kettőt. Hazai pályán neki kellett volna menni a Barcának úgy, hogy mire kihúzzák a seggükből a kapufát már 2-3-mal mennek. Ehelyett felálltak kivárásra hazai pályán és jól leszoptak. Ezt kellett volna idegenbe pár gólos vezetésnél.
De sanszos, hogy ismét valami újat akar húzni Pelle a visszavágóra, ami végül ismét a kárára fog elsülni.
Ami biztos ,hogy semlegesek számára ez egy nagyon jó meccs lesz, mert most már nem lehet taktikázni, focizni kell és azt mindkét csapat tud.
80-20at mondok a barca javára,de láttunk már cifrább dolgokat ,minthogy egy csapat feláll két gólos hátrányból.De így hogy tegnap botlott a barca már megérte,hogy a city-t kapták, erről beszéltem,hogy mi ebből rosszul nem nagyon jöhetünk ki...
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- L.Miki
Láttunk már néhány csodát a futball történelme során. Én eltudnám képzelni azt, ahogyan a City minden erejüket beleadva, a saját játékukat játszva a maguk javára billentené a továbbjutást. Képesek lennének rá, az első meccsen is képesek lettek volna rá. Csak Pellegrini nagyon okosnak akart látszani, de valójában akkor lenne okos, ha szabadjára engedné a csapatot, vagyis magukat és játszatok, ahogyan szoktatok mondván.Kerlon írta:A City szerintem maximálisan elszúrta az első meccset és most ehetik majd, amit főztek. Egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy ne kapjanak gólt, mivel kontrázhat kedvére a Barca, amiben életveszélyesek. Szerintem minimum 3 gólt kéne verniük és minél előbb kellene az első kettőt. Hazai pályán neki kellett volna menni a Barcának úgy, hogy mire kihúzzák a seggükből a kapufát már 2-3-mal mennek. Ehelyett felálltak kivárásra hazai pályán és jól leszoptak. Ezt kellett volna idegenbe pár gólos vezetésnél.
De sanszos, hogy ismét valami újat akar húzni Pelle a visszavágóra, ami végül ismét a kárára fog elsülni.
A City szerintem maximálisan elszúrta az első meccset és most ehetik majd, amit főztek. Egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy ne kapjanak gólt, mivel kontrázhat kedvére a Barca, amiben életveszélyesek. Szerintem minimum 3 gólt kéne verniük és minél előbb kellene az első kettőt. Hazai pályán neki kellett volna menni a Barcának úgy, hogy mire kihúzzák a seggükből a kapufát már 2-3-mal mennek. Ehelyett felálltak kivárásra hazai pályán és jól leszoptak. Ezt kellett volna idegenbe pár gólos vezetésnél.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Na, a hírek szerint a Barcelona vezetősége úgy döntött, hogy befizetik a 9,1 milliót, ami adóhiányként róható fel a számlájukra a Neymar biznisz kapcsán.
Nagy valószínűséggel itt le is fog zárulni az ügy. A spanyol nav megnyugszik, megy nekik 9 guriga, a Santos talán vergődik majd tovább, pár bulvárlapnak eladnak pár kamu storyt, a fifát meg eddig sem nagyon érdekelte.
end of story
Egyébként a maximális büntetés a hiány hatszorosa lehetne, ennek próbálják elejét venni azzal, hogy holnap befizetik a hiányt.
Mondjuk, ha csak az itthoni törvénykezésből indulok ki, akkor büntetésnek kéne jönnie. Mert önrevízió esetén itthon is csak kamatot kell fizetni, azonban, ha nem az adózó jelzi a hiányt, akkor büntetést kötelezően ki kell szabni.
Nagy valószínűséggel itt le is fog zárulni az ügy. A spanyol nav megnyugszik, megy nekik 9 guriga, a Santos talán vergődik majd tovább, pár bulvárlapnak eladnak pár kamu storyt, a fifát meg eddig sem nagyon érdekelte.
end of story
Egyébként a maximális büntetés a hiány hatszorosa lehetne, ennek próbálják elejét venni azzal, hogy holnap befizetik a hiányt.
Mondjuk, ha csak az itthoni törvénykezésből indulok ki, akkor büntetésnek kéne jönnie. Mert önrevízió esetén itthon is csak kamatot kell fizetni, azonban, ha nem az adózó jelzi a hiányt, akkor büntetést kötelezően ki kell szabni.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Ezért mertem kijelenteni, hogy a City nagyon elpicsázhatja a barcát, csak hát nem azt csinálták, ami tudnak, hanem elkezdtek taktikázni.... rosszul...pheco írta:Valami nagyon nem stimmel katalánéknál. Tegnapi meccsen is feltűnt, de most megnéztem az összefoglalót és ennyire borzalmas teljesítmény csak úgy nem jöhet, főleg nem ennyi játékostól. Piqué amit művelt 3-1-nél, és a hiba után is csak kocog a labdás ember után. Eléggé edzőbuktatás szaga van szerintem, ha meg nem, akkor még jobb nekünk. Ki kell használni a gyengélkedésüket és minél nagyobb előnnyel érkezni a klasszikusra.
De megmerem kockáztatni, hogy még nem 100% a barca továbbjutása. Az első 20-25 perc fogja eldönteni, hogy van-e esélye az angoloknak vagy nincs.
A másik meg, látva a mi csapatunkat és a csapat fejlődését, nagy égés lenne, ha a barca előttünk végezne a bajnokságban, vagy nyerne a kupában stb. Jobbak vagyunk.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- pheco
Valami nagyon nem stimmel katalánéknál. Tegnapi meccsen is feltűnt, de most megnéztem az összefoglalót és ennyire borzalmas teljesítmény csak úgy nem jöhet, főleg nem ennyi játékostól. Piqué amit művelt 3-1-nél, és a hiba után is csak kocog a labdás ember után. Eléggé edzőbuktatás szaga van szerintem, ha meg nem, akkor még jobb nekünk. Ki kell használni a gyengélkedésüket és minél nagyobb előnnyel érkezni a klasszikusra.