Na erre meg én mondom,hogy az ilyen kijelentésekkel vigyázzunk,mert összehozott már az olasz 1-2 BL serleget,ha itt is megteszi.(madridban),akkor én megbocsátom neki hogy csak egy "jómunkás ember"Lehet, hogy ezzel a véleményemmel is egyedül leszek, de én ettől az Ancelotti-tól még olyat nem láttam, hogy azt mondjam rá, hűha...és szerintem nem is fogok, mert nem tartom olyan jó edzőnek, mint amennyire tartja a közvélemény.
Egy "jómunkás ember", de szerintem benne nincs több mint amit jelenleg látunk és kérdés ez mire lesz elég a Schalke elleni továbbjutás után.
Real Madrid vs. Barcelona
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Re: Real Madrid vs. Barcelona
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
ennyi, nagyjából jól megfogalmaztad.
csak az előbb azért írtam, mert úgy értelmeztem, hogy respect nektek, amiért az elmúlt pár szezonra nincs akkor arcotok, mint a barcelona szurkolóknak volt a pep érára.
nyilván nekünk is nehezebb elviselni a kudarcot, az elmúlt évek elszoktattak a vereségektől, attól meg pláne, hogy feltöröljék velünk a padlót, mint a bayern, vagy attól, hogy mi féljünk jobban egy-egy közelgő klasszikustól.
de nekem például sikerült visszarázódnom.
tudom, hogy mi is a legjobb csapatok egyike vagyunk, de azt is, hogy már koránt sem a legjobbak, és hogy a közép és kisebb csapatok is rendre oda tudnak vágni nekünk is.
azok szenvednek inkább mocskosul, akik még mindig azt hiszik, hogy mi vagyunk a világ legjobb csapata, és csak azért nem nyerünk meg minden trófeát, mert jóllaktunk és nem pörgünk 100%-on.
csak az előbb azért írtam, mert úgy értelmeztem, hogy respect nektek, amiért az elmúlt pár szezonra nincs akkor arcotok, mint a barcelona szurkolóknak volt a pep érára.
nyilván nekünk is nehezebb elviselni a kudarcot, az elmúlt évek elszoktattak a vereségektől, attól meg pláne, hogy feltöröljék velünk a padlót, mint a bayern, vagy attól, hogy mi féljünk jobban egy-egy közelgő klasszikustól.
de nekem például sikerült visszarázódnom.
tudom, hogy mi is a legjobb csapatok egyike vagyunk, de azt is, hogy már koránt sem a legjobbak, és hogy a közép és kisebb csapatok is rendre oda tudnak vágni nekünk is.
azok szenvednek inkább mocskosul, akik még mindig azt hiszik, hogy mi vagyunk a világ legjobb csapata, és csak azért nem nyerünk meg minden trófeát, mert jóllaktunk és nem pörgünk 100%-on.
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
A mondandóm lényege, hogy egyszer fent, egyszer lent. (nem a Pep korszak a lényeg, az csak egy kiváló példa a múltból..)szerintem ez nem jó összehasonlítás, azt a 4 évet sikereiben, trófeáiban nem igazán lehet összehasonlítani a madrid jelenjével.
egy ilyen éra után 10-ből 9 szurkoló el lenne szállva a csapatától, míg a jelenlegi real szerintem a világ egyik legjobb csapata "csak".
Most könnyen lehet, hogy ez a Real Madrid közel sem lesz olyan sikeres, mint a Pep korszak Barcaja volt, de nagyon könnyen elképzelhető, hogy akár tartósan (évekre) is a Barca fölé nőjön.
Ilyenkor a szurkolóknál előfordul egy kis arcoskodás.
Én mindig vigyázok az ilyesmikkel, persze, örülök, ha a Barca kikap, de próbálok óvatosan fogalmazni, ugyanis a szerencse forgandó.
És egyébként abban szinte ezerszázaléákig biztos vagyok, hogy előbb-utóbb a Barca visszakapja az ilyen 5-0ákat egy hasonló jellegű megalázás formájában.
Most ezt nem azért írom, mert a Real Madrid vezeti a tabellát, hanem mert ilyen az élet rendje. Ebben már akkor biztos voltam amikor lefújták azokat a meccseket, maximum jóval idegesebb voltam mint jelenleg
És egyébként abban is biztos vagyok, hogy előbb-utóbb, valamikor a Real Madridnak si lesz a Pep korszakhoz hasonló csapata. Lehet. hogy csak 10-20 éve múlva, de lesz. Ilyenkor nyilván jobban megnő az arc és a szurkolók gúnyolódnak a riválison.
Nincs ezen mit csodálkozni, amikor a katalánok szarásig nyerték magukat én nagyon ritkán jártam a másik oldalra olvasgatni, mert tudtam, hogy nekem nem tetszene az amit látok. (ezt ne vegye senki se támadásnak, csak hát na, ilyen az élet.)
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Ezt megértem, hogy neked ez érdekes dolog, de a csapatok 99% sok gólt szerez így. Nálatok van csak az, hogy az ötösön belül is 20 passzt kell csinálni, mert Messi szar helyzetben van...lesliejr írta:Sok gól születik a saját kaputól elindulva pár húzásból. Nincs is ezzel semmi gond, de én Ancelotti mestertől még olyat nem láttam ami azt mondatná velem, hogy ez a Real előrelépett akárcsak egyet is a José féle Real-hoz képest.
Amúgy meg a "kis" különbség Mou csapatához képest, hogy nem állunk vissza 1-0 után, hanem azért próbálunk focizni. Nem húzzuk magunkra az ellenfelet. Ez viszont óriási előrelépést jelent. Sokszor szívtuk meg emiatt, és igen emiatt nem nyertünk BL-t az elmúlt 3 éveben.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
-
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Rosszul fogalmaztam. Úgy akartam írni, hogy mindig elmondjuk, a játékosok meg felteszik az életüket a tizedikre, aztán jön pl egy négyes a Dortmundtól.mocsok írta:aztán nem vagyunk az utóbbi időben a világ egyik legjobb csapata?
Véleményem szerint ez a Real semmivel nem hatásosabb a Mou féle csapatnál, csak egy picit mást játszik. Már nem annyira kontra csapat, de azért még benne van a játékban a portugál vas keze. Sok gól születik a saját kaputól elindulva pár húzásból. Nincs is ezzel semmi gond, de én Ancelotti mestertől még olyat nem láttam ami azt mondatná velem, hogy ez a Real előrelépett akárcsak egyet is a José féle Real-hoz képest.
- mocsok
aztán nem vagyunk az utóbbi időben a világ egyik legjobb csapata?lesliejr írta:Az ilyen kijelentésekkel vigyázzunk, mert ezt kb 4 éve ilyenkor mindig elmondjuk róluk, aztán...
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Azt kívánom nektek, katalán szimpatizánsoknak, hogy éljétek át azt, hogy évekig a Real uralkodik Európában, sorra nyeri a kupákat, sorra elgyepál titeket, aztán megnézzük mennyire fogtok örülni és "kárörvendeni", ha elkezd hanyatlani a csapat.
-
Az ilyen kijelentésekkel vigyázzunk, mert ezt kb 4 éve ilyenkor mindig elmondjuk róluk, aztán...'shutterisland írta:míg a jelenlegi real szerintem a világ egyik legjobb csapata "csak".
Lehet, hogy ezzel a véleményemmel is egyedül leszek, de én ettől az Ancelotti-tól még olyat nem láttam, hogy azt mondjam rá, hűha...és szerintem nem is fogok, mert nem tartom olyan jó edzőnek, mint amennyire tartja a közvélemény.
Egy "jómunkás ember", de szerintem benne nincs több mint amit jelenleg látunk és kérdés ez mire lesz elég a Schalke elleni továbbjutás után.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
szerintem ez nem jó összehasonlítás, azt a 4 évet sikereiben, trófeáiban nem igazán lehet összehasonlítani a madrid jelenjével.De ebben szerintem semmi különleges nincs, anno amikor Pep Barcája uralkodott sokkal nagyobb volt az arc meg a mellény a katalán csapat drukkerei között.
Sokkal nagyobb volt mint most itt ezen a madridista fórumon.
egy ilyen éra után 10-ből 9 szurkoló el lenne szállva a csapatától, míg a jelenlegi real szerintem a világ egyik legjobb csapata "csak".
- mocsok
érthetetlen.delPotro írta: Ha egy Barcás jön ide gúnyolódni akkor egyből pihi
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Hát a szurkolók ilyenek.Elismerem a mostani Madridot, abszolút bajnokesélyes, sikerre éhes alakulat. A mieinkre sajnos ráfér a vérfrissítés, kár magyarázkodni hogy b csapat meg stb. Azonban ez a kárörvendő fröcsögés amit itt pár ember megenged magának, az nevetséges. Ha egy Barcás jön ide gúnyolódni akkor egyből pihi, de sajnos itt még az admin sem mutat példát.
Tisztelet a kivételnek, mert olyanok is vannak. Nem is kevesen.
Tőlem távol áll az hogy a sebesülteket fikázzam, ezért sem értem azokat akiket.
Ez meg egy elfogult oldal, ugye Real Madrid szurkolóknak van kitalálva.
De ebben szerintem semmi különleges nincs, anno amikor Pep Barcája uralkodott sokkal nagyobb volt az arc meg a mellény a katalán csapat drukkerei között.
Sokkal nagyobb volt mint most itt ezen a madridista fórumon.
Anno mindig is mondtam a Barcás havernak, hogy óvatosan, óvatosan mert egyszer majd megfordul a szerencse szele.
Bár a bajnokságot még nem nyerte meg a Madrid és a Barcat sem szedte szét..
de reménykedünk, reménykedünk.
- delPotro
- Kedvenc játékosaid: Villa
- Kedvenc csapatod: Swansea, Barcelona
Elismerem a mostani Madridot, abszolút bajnokesélyes, sikerre éhes alakulat. A mieinkre sajnos ráfér a vérfrissítés, kár magyarázkodni hogy b csapat meg stb. Azonban ez a kárörvendő fröcsögés amit itt pár ember megenged magának, az nevetséges. Ha egy Barcás jön ide gúnyolódni akkor egyből pihi, de sajnos itt még az admin sem mutat példát.
-
Fabre-val semmi, írtam is, hogy 3-at telibe talált. Alexis hiába rúgja a gólokat, csetlik-botlik. Igaz legalább hajt, fut, küzd, de nem fekszik neki a Barcelona.
Ez a legjobb idénye, nyáron jó pénzért el lehetne adni.
Amúgy akartam is írni, jól látod a dolgokat te is, szinte minden hozzászólásoddal egyetértek.
Ez a legjobb idénye, nyáron jó pénzért el lehetne adni.
Amúgy akartam is írni, jól látod a dolgokat te is, szinte minden hozzászólásoddal egyetértek.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Fabregas-al meg Alexis-el mi a baj?Anno Pep 4 játékos eladását kérte Rosell-től és akkor esetleg beszélhetnek a maradásáról. Alves, Piqué, Fabre, Alexis.
Pep meg nyilván azt szerette volna hogy adják el őket,de inkább érzek én itt egyfajta "nem teszik amit mondok,úgy és akkor ahogy mondom" feelinget,mintsem hogy a tudással lett volna baj...
LEGIO PATRIA NOSTRA
-
Na a tegnapi meccs megint igazolta, ennek a keretnek lassan vége és már csak 1-1 meccsre tudják felszívni magukat.
Rossz volt nézni azt a sok unott pofát, azt a sétálgatást amit Messi vezérletével előadtak. Igen, ő sem különb a többinél, hacsak nem annyival, hogy megvillan és meccseket dönt el v gólokat rúg. Megél a zsenialitásából, de ő sem szakad már meg a pályán.
Hová lett az a beton védekezés, a letámadás, ami Manchesterben volt? Piqué ott talán nem is vesztett párbajt, tegnap meg ismét a régi semmirekellő formáját hozta. Bartra is sokat tanul tőle és Masch-tól, főleg azt, hogyan kell odafejelni az ellenfélhez. Busquets fél éve azt sem tudja hol van, Xavi pár meccse kezdi magát összeszedni, erre mostanában padozik a legtöbbet, Song meccshiányos stb, ehhez jött a rossz taktika Martino-tól. Elmondja, hogy most már kevesebbet fog rotálni bla-bla, erre a győztes csapat felét kicseréli és a taktikát is megváltoztatja. Okos.
Írtam nem is olyan rég, hogy ezzel a hozzáállással, csapattal nem lehet bajnokságot nyerni. Be is fog jönni. Nekünk idén ha vmi, akkor a kupa vagy a BL áll. Meglátjuk. De legbelül azt kívánom, ne nyerjünk semmit, mert akkor talán a vezetőség belátja, ez nem múzeum. El kell dönteni nyáron, mi akarunk lenni az új Milan vagy teszünk érte, hogy jövőre is versenyképesek maradjunk.
Lehet hibáztatni a játékosokat? Talán igen, de ez törvényszerű az emberrel. Minden korszakos csapatnak hasonlóan áldoz le a csillaga. Elkerülhetetlen. Itt a vezetőségen van a felelősség, nekik kell kimondani, oké, vége. Nem szabad tovább pátyolgatni őket, 2-3, esetleg 4 hangadót ki kell cserélni. Attól talán a többi összeszedi magát. De mikor azt érzékelik, hogy történjen bármi, bérelt helyük van és csillagászati fizetésük, akkor ennek ez a vége.
Anno Pep 4 játékos eladását kérte Rosell-től és akkor esetleg beszélhetnek a maradásáról. Alves, Piqué, Fabre, Alexis.
3-at telibe talált, ők azóta (2 éve) múlják magukat alul. Rosell erre azt mondta, ha őket eladja, katalóniában polgárháború lesz, mert közönség kedvencek. Itt a baj, ha így gondolkodunk akár csak 1 játékosról is.
Neymar-ról...A sérüléséig rohant, futott, kérte a labdát, aztán 5 perc ápolás és eltűnt. Értem én, hogy fosik a szája, mert nyáron VB otthon, de akkor is...ha nem mer játszani, szóljon és az egész tavaszt a lelátón fogja tölteni. De ilyen bexari módon nem lehet.
Rossz volt nézni azt a sok unott pofát, azt a sétálgatást amit Messi vezérletével előadtak. Igen, ő sem különb a többinél, hacsak nem annyival, hogy megvillan és meccseket dönt el v gólokat rúg. Megél a zsenialitásából, de ő sem szakad már meg a pályán.
Hová lett az a beton védekezés, a letámadás, ami Manchesterben volt? Piqué ott talán nem is vesztett párbajt, tegnap meg ismét a régi semmirekellő formáját hozta. Bartra is sokat tanul tőle és Masch-tól, főleg azt, hogyan kell odafejelni az ellenfélhez. Busquets fél éve azt sem tudja hol van, Xavi pár meccse kezdi magát összeszedni, erre mostanában padozik a legtöbbet, Song meccshiányos stb, ehhez jött a rossz taktika Martino-tól. Elmondja, hogy most már kevesebbet fog rotálni bla-bla, erre a győztes csapat felét kicseréli és a taktikát is megváltoztatja. Okos.
Írtam nem is olyan rég, hogy ezzel a hozzáállással, csapattal nem lehet bajnokságot nyerni. Be is fog jönni. Nekünk idén ha vmi, akkor a kupa vagy a BL áll. Meglátjuk. De legbelül azt kívánom, ne nyerjünk semmit, mert akkor talán a vezetőség belátja, ez nem múzeum. El kell dönteni nyáron, mi akarunk lenni az új Milan vagy teszünk érte, hogy jövőre is versenyképesek maradjunk.
Lehet hibáztatni a játékosokat? Talán igen, de ez törvényszerű az emberrel. Minden korszakos csapatnak hasonlóan áldoz le a csillaga. Elkerülhetetlen. Itt a vezetőségen van a felelősség, nekik kell kimondani, oké, vége. Nem szabad tovább pátyolgatni őket, 2-3, esetleg 4 hangadót ki kell cserélni. Attól talán a többi összeszedi magát. De mikor azt érzékelik, hogy történjen bármi, bérelt helyük van és csillagászati fizetésük, akkor ennek ez a vége.
Anno Pep 4 játékos eladását kérte Rosell-től és akkor esetleg beszélhetnek a maradásáról. Alves, Piqué, Fabre, Alexis.
3-at telibe talált, ők azóta (2 éve) múlják magukat alul. Rosell erre azt mondta, ha őket eladja, katalóniában polgárháború lesz, mert közönség kedvencek. Itt a baj, ha így gondolkodunk akár csak 1 játékosról is.
Neymar-ról...A sérüléséig rohant, futott, kérte a labdát, aztán 5 perc ápolás és eltűnt. Értem én, hogy fosik a szája, mert nyáron VB otthon, de akkor is...ha nem mer játszani, szóljon és az egész tavaszt a lelátón fogja tölteni. De ilyen bexari módon nem lehet.
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
két védekező középpályás majd megoldja...ziro4vr írta:egy jó song-maskeránó lehozza Puyol papát sajnálom valamennyire a sok vakegér közt hátulRealista24 írta:Francba, Piqué két hétre kiesett. Nőnek az esélyeik.
bár tényleg ez lehet inkább előny,mintsem hátrány...
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
egy jó song-maskeránó lehozza Puyol papát sajnálom valamennyire a sok vakegér közt hátulRealista24 írta:Francba, Piqué két hétre kiesett. Nőnek az esélyeik.
Nem illik.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Francba, Piqué két hétre kiesett. Nőnek az esélyeik.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
egyszer, akár..ha nem lesz ribery meg robben, az adidas komoly összeggel segítene..de sok esély nincs rá szerintemdzsi91 írta: tudom,hogy sokan elképzelhetetlennek tartják,de szerintem váltani fog előbb utóbb.A bayernt tökéletes célpontnak tartanám,guardiola,tiki-taka, Adidas stb...persze ez most még eljépzelhetelen sokak számára, de túl rövid egy focista pályafutása,főleg egy ekkora játékosé,hogy megvárja amíg a Barca újraépíti magát, ami lehet 2-3 de akolár 5-6 év is.
Nem illik.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Szerintem Félreértessz, Puyol mellett Messi az egyetlen a Barcából akit "kedvelek".Csak egyszerűen megvagyok győződve róla,hogy a kétszeres aranylabdás Messi sokkal jobb focista volt mint a 4szeres...egyszerűen R9 utolsó éveire emlékeztet az egész ember,nem hajt el sétálgat,ha kap egy labdát még megmutatja azért mire képes, de fontos meccseken már 2 éve nem igazán alkotott maradandót...Minden madridizmusomat félre téve is szerintem új közegre új motivációra van szüksége, mert egyszerűen látványosan jóllakott az ember, és ez sem a barcának sem neki nem jó.Az időnként gúnyos megjegyzéseim pedig a folyamatos felszopásának szól, nem a személyének.csababarca írta: Dzsi, kicsit nagyobb tisztelettel is beszélhetnél Messiről, mert amiket írsz,hogy nem megy neki a nagy csapatok ellen, ez részben igaz, és csak az utóbbi másfél évben. Előtte csak összekapart 18 gólt ellenetek, 2 bl döntőn gólt rúgott, stb...szóval elfogadom hogy mostanában kevésbé megy neki úgy összességében,de túlozni nem kell.
tudom,hogy sokan elképzelhetetlennek tartják,de szerintem váltani fog előbb utóbb.A bayernt tökéletes célpontnak tartanám,guardiola,tiki-taka, Adidas stb...persze ez most még eljépzelhetelen sokak számára, de túl rövid egy focista pályafutása,főleg egy ekkora játékosé,hogy megvárja amíg a Barca újraépíti magát, ami lehet 2-3 de akolár 5-6 év is.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams