Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
mocsok

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: mocsok » 2014. február 23., vasárnap 17:09

lesliejr írta:Az ilyen kijelentésekkel vigyázzunk, mert ezt kb 4 éve ilyenkor mindig elmondjuk róluk, aztán...
aztán nem vagyunk az utóbbi időben a világ egyik legjobb csapata? :-(

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2014. február 23., vasárnap 17:08

Azt kívánom nektek, katalán szimpatizánsoknak, hogy éljétek át azt, hogy évekig a Real uralkodik Európában, sorra nyeri a kupákat, sorra elgyepál titeket, aztán megnézzük mennyire fogtok örülni és "kárörvendeni", ha elkezd hanyatlani a csapat.

lesliejr
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: lesliejr » 2014. február 23., vasárnap 17:06

'shutterisland írta:míg a jelenlegi real szerintem a világ egyik legjobb csapata "csak".
Az ilyen kijelentésekkel vigyázzunk, mert ezt kb 4 éve ilyenkor mindig elmondjuk róluk, aztán...
Lehet, hogy ezzel a véleményemmel is egyedül leszek, de én ettől az Ancelotti-tól még olyat nem láttam, hogy azt mondjam rá, hűha...és szerintem nem is fogok, mert nem tartom olyan jó edzőnek, mint amennyire tartja a közvélemény.
Egy "jómunkás ember", de szerintem benne nincs több mint amit jelenleg látunk és kérdés ez mire lesz elég a Schalke elleni továbbjutás után.

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. február 23., vasárnap 16:57

De ebben szerintem semmi különleges nincs, anno amikor Pep Barcája uralkodott sokkal nagyobb volt az arc meg a mellény a katalán csapat drukkerei között.
Sokkal nagyobb volt mint most itt ezen a madridista fórumon.
szerintem ez nem jó összehasonlítás, azt a 4 évet sikereiben, trófeáiban nem igazán lehet összehasonlítani a madrid jelenjével.
egy ilyen éra után 10-ből 9 szurkoló el lenne szállva a csapatától, míg a jelenlegi real szerintem a világ egyik legjobb csapata "csak".

mocsok

HozzászólásSzerző: mocsok » 2014. február 23., vasárnap 16:45

delPotro írta: Ha egy Barcás jön ide gúnyolódni akkor egyből pihi
érthetetlen. :(

petiamadridista
Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2014. február 23., vasárnap 16:44

Elismerem a mostani Madridot, abszolút bajnokesélyes, sikerre éhes alakulat. A mieinkre sajnos ráfér a vérfrissítés, kár magyarázkodni hogy b csapat meg stb. Azonban ez a kárörvendő fröcsögés amit itt pár ember megenged magának, az nevetséges. Ha egy Barcás jön ide gúnyolódni akkor egyből pihi, de sajnos itt még az admin sem mutat példát.
Tisztelet a kivételnek, mert olyanok is vannak. Nem is kevesen.
Tőlem távol áll az hogy a sebesülteket fikázzam, ezért sem értem azokat akiket.
Hát a szurkolók ilyenek.
Ez meg egy elfogult oldal, ugye Real Madrid szurkolóknak van kitalálva.
De ebben szerintem semmi különleges nincs, anno amikor Pep Barcája uralkodott sokkal nagyobb volt az arc meg a mellény a katalán csapat drukkerei között.
Sokkal nagyobb volt mint most itt ezen a madridista fórumon.
Anno mindig is mondtam a Barcás havernak, hogy óvatosan, óvatosan mert egyszer majd megfordul a szerencse szele.

Bár a bajnokságot még nem nyerte meg a Madrid és a Barcat sem szedte szét..
de reménykedünk, reménykedünk. :D

delPotro
Kedvenc játékosaid: Villa
Kedvenc csapatod: Swansea, Barcelona

HozzászólásSzerző: delPotro » 2014. február 23., vasárnap 16:39

Elismerem a mostani Madridot, abszolút bajnokesélyes, sikerre éhes alakulat. A mieinkre sajnos ráfér a vérfrissítés, kár magyarázkodni hogy b csapat meg stb. Azonban ez a kárörvendő fröcsögés amit itt pár ember megenged magának, az nevetséges. Ha egy Barcás jön ide gúnyolódni akkor egyből pihi, de sajnos itt még az admin sem mutat példát.
Tisztelet a kivételnek, mert olyanok is vannak. Nem is kevesen.
Tőlem távol áll az hogy a sebesülteket fikázzam, ezért sem értem azokat akiket.

lesliejr

HozzászólásSzerző: lesliejr » 2014. február 23., vasárnap 16:24

Fabre-val semmi, írtam is, hogy 3-at telibe talált. Alexis hiába rúgja a gólokat, csetlik-botlik. Igaz legalább hajt, fut, küzd, de nem fekszik neki a Barcelona.
Ez a legjobb idénye, nyáron jó pénzért el lehetne adni.

Amúgy akartam is írni, jól látod a dolgokat te is, szinte minden hozzászólásoddal egyetértek. :agree:

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. február 23., vasárnap 16:08

Anno Pep 4 játékos eladását kérte Rosell-től és akkor esetleg beszélhetnek a maradásáról. Alves, Piqué, Fabre, Alexis.
Fabregas-al meg Alexis-el mi a baj? :kivagyhe:
Pep meg nyilván azt szerette volna hogy adják el őket,de inkább érzek én itt egyfajta "nem teszik amit mondok,úgy és akkor ahogy mondom" feelinget,mintsem hogy a tudással lett volna baj...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

lesliejr

HozzászólásSzerző: lesliejr » 2014. február 23., vasárnap 15:56

Na a tegnapi meccs megint igazolta, ennek a keretnek lassan vége és már csak 1-1 meccsre tudják felszívni magukat.
Rossz volt nézni azt a sok unott pofát, azt a sétálgatást amit Messi vezérletével előadtak. Igen, ő sem különb a többinél, hacsak nem annyival, hogy megvillan és meccseket dönt el v gólokat rúg. Megél a zsenialitásából, de ő sem szakad már meg a pályán.
Hová lett az a beton védekezés, a letámadás, ami Manchesterben volt? Piqué ott talán nem is vesztett párbajt, tegnap meg ismét a régi semmirekellő formáját hozta. Bartra is sokat tanul tőle és Masch-tól, főleg azt, hogyan kell odafejelni az ellenfélhez. Busquets fél éve azt sem tudja hol van, Xavi pár meccse kezdi magát összeszedni, erre mostanában padozik a legtöbbet, Song meccshiányos stb, ehhez jött a rossz taktika Martino-tól. Elmondja, hogy most már kevesebbet fog rotálni bla-bla, erre a győztes csapat felét kicseréli és a taktikát is megváltoztatja. Okos.
Írtam nem is olyan rég, hogy ezzel a hozzáállással, csapattal nem lehet bajnokságot nyerni. Be is fog jönni. Nekünk idén ha vmi, akkor a kupa vagy a BL áll. Meglátjuk. De legbelül azt kívánom, ne nyerjünk semmit, mert akkor talán a vezetőség belátja, ez nem múzeum. El kell dönteni nyáron, mi akarunk lenni az új Milan vagy teszünk érte, hogy jövőre is versenyképesek maradjunk.
Lehet hibáztatni a játékosokat? Talán igen, de ez törvényszerű az emberrel. Minden korszakos csapatnak hasonlóan áldoz le a csillaga. Elkerülhetetlen. Itt a vezetőségen van a felelősség, nekik kell kimondani, oké, vége. Nem szabad tovább pátyolgatni őket, 2-3, esetleg 4 hangadót ki kell cserélni. Attól talán a többi összeszedi magát. De mikor azt érzékelik, hogy történjen bármi, bérelt helyük van és csillagászati fizetésük, akkor ennek ez a vége.
Anno Pep 4 játékos eladását kérte Rosell-től és akkor esetleg beszélhetnek a maradásáról. Alves, Piqué, Fabre, Alexis.
3-at telibe talált, ők azóta (2 éve) múlják magukat alul. Rosell erre azt mondta, ha őket eladja, katalóniában polgárháború lesz, mert közönség kedvencek. Itt a baj, ha így gondolkodunk akár csak 1 játékosról is.

Neymar-ról...A sérüléséig rohant, futott, kérte a labdát, aztán 5 perc ápolás és eltűnt. Értem én, hogy fosik a szája, mert nyáron VB otthon, de akkor is...ha nem mer játszani, szóljon és az egész tavaszt a lelátón fogja tölteni. De ilyen bexari módon nem lehet.

csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

HozzászólásSzerző: csababarca » 2014. február 23., vasárnap 15:16

ziro4vr írta:
Realista24 írta:Francba, Piqué két hétre kiesett. Nőnek az esélyeik.
egy jó song-maskeránó lehozza :lol: Puyol papát sajnálom valamennyire a sok vakegér közt hátul
két védekező középpályás majd megoldja... :roll:
bár tényleg ez lehet inkább előny,mintsem hátrány...
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. február 23., vasárnap 15:14

Realista24 írta:Francba, Piqué két hétre kiesett. Nőnek az esélyeik.
egy jó song-maskeránó lehozza :lol: Puyol papát sajnálom valamennyire a sok vakegér közt hátul
Nem illik.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. február 23., vasárnap 15:10

Francba, Piqué két hétre kiesett. Nőnek az esélyeik.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. február 23., vasárnap 15:08

dzsi91 írta: tudom,hogy sokan elképzelhetetlennek tartják,de szerintem váltani fog előbb utóbb.A bayernt tökéletes célpontnak tartanám,guardiola,tiki-taka, Adidas stb...persze ez most még eljépzelhetelen sokak számára, de túl rövid egy focista pályafutása,főleg egy ekkora játékosé,hogy megvárja amíg a Barca újraépíti magát, ami lehet 2-3 de akolár 5-6 év is.
egyszer, akár..ha nem lesz ribery meg robben, az adidas komoly összeggel segítene..de sok esély nincs rá szerintem
Nem illik.

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. február 23., vasárnap 15:03

csababarca írta: Dzsi, kicsit nagyobb tisztelettel is beszélhetnél Messiről, mert amiket írsz,hogy nem megy neki a nagy csapatok ellen, ez részben igaz, és csak az utóbbi másfél évben. Előtte csak összekapart 18 gólt ellenetek, 2 bl döntőn gólt rúgott, stb...szóval elfogadom hogy mostanában kevésbé megy neki úgy összességében,de túlozni nem kell.
Szerintem Félreértessz, Puyol mellett Messi az egyetlen a Barcából akit "kedvelek".Csak egyszerűen megvagyok győződve róla,hogy a kétszeres aranylabdás Messi sokkal jobb focista volt mint a 4szeres...egyszerűen R9 utolsó éveire emlékeztet az egész ember,nem hajt el sétálgat,ha kap egy labdát még megmutatja azért mire képes, de fontos meccseken már 2 éve nem igazán alkotott maradandót...Minden madridizmusomat félre téve is szerintem új közegre új motivációra van szüksége, mert egyszerűen látványosan jóllakott az ember, és ez sem a barcának sem neki nem jó.Az időnként gúnyos megjegyzéseim pedig a folyamatos felszopásának szól, nem a személyének.

tudom,hogy sokan elképzelhetetlennek tartják,de szerintem váltani fog előbb utóbb.A bayernt tökéletes célpontnak tartanám,guardiola,tiki-taka, Adidas stb...persze ez most még eljépzelhetelen sokak számára, de túl rövid egy focista pályafutása,főleg egy ekkora játékosé,hogy megvárja amíg a Barca újraépíti magát, ami lehet 2-3 de akolár 5-6 év is.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. február 23., vasárnap 14:59

Kerlon írta:Én örülnék, ha Luiz menne hozzájuk, lassú favágó, ráadásul könnyen elszáll fejben és egy vé egyben alázható... Nagyjából csak akkor hasznos a gyerek, ha olyan zárt védekezést alkalmaznak, mint a Chelseanél, a Barcánál meg nem nagyon lesz olyan- Nem csoda, hogy Terry és Cahill mellett ritkán játszik.
luiz és piqué együtt, na ott köszönt be az aranykorszak...madridban
Nem illik.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. február 23., vasárnap 14:51

Én örülnék, ha Luiz menne hozzájuk, lassú favágó, ráadásul könnyen elszáll fejben és egy vé egyben alázható... Nagyjából csak akkor hasznos a gyerek, ha olyan zárt védekezést alkalmaznak, mint a Chelseanél, a Barcánál meg nem nagyon lesz olyan- Nem csoda, hogy Terry és Cahill mellett ritkán játszik.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

csababarca

HozzászólásSzerző: csababarca » 2014. február 23., vasárnap 14:48

Neymar egy átlagot hoz,semmi extra. Mindenesetre jobb mintha Pedro vagy Tello szaladgálna a baloson.

Mike
Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts

HozzászólásSzerző: Mike » 2014. február 23., vasárnap 14:46

R.M.C.F írta:Sok kommentben előjön és meg akartam már kérdezni hogy Neymar mitől van folyamatosan témában? mitől szempont ő ami alexis vagy pedro meg nem? mit tett amitől ő mindig szempont? mintha valami nagy veszélyes játékos lenne. .....
amúgy jogos a kérdés...
csinál szép dolgokat, gólok is vannak, és összességében sem lehet mondani h flop, de olyan húde komoly dolgokat sem tett le az asztalra. Ha más neve lenne a kutya nem beszélne róla.
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane

csababarca

HozzászólásSzerző: csababarca » 2014. február 23., vasárnap 14:41

Amíg ez a vezetőség van itt nagy dolgok nem lesznek. 2 év,2 nímand edző, míg nálatok pl azért elitek vannak mostmár.

nem kell nagy fifa-managerezés, kapus, védők, egy robotoló, brusztoló kp, európai,tapasztalt edző kell. Plusz eladni a selejtet, amiből elég sok van.

Dzsi, kicsit nagyobb tisztelettel is beszélhetnél Messiről, mert amiket írsz,hogy nem megy neki a nagy csapatok ellen, ez részben igaz, és csak az utóbbi másfél évben. Előtte csak összekapart 18 gólt ellenetek, 2 bl döntőn gólt rúgott, stb...szóval elfogadom hogy mostanában kevésbé megy neki úgy összességében,de túlozni nem kell.
Ronaldonak is volt egy időszaka,amikor betli volt komolyabb csapatok ellen, levetkőzte ezt,azóta tarol,mégse hajtogatom egyiket vagy másikat rá,hogy csak az az énje van.

persze ez az én véleményem,ami semmit nem jelent, én így látom. 2 éve vagyok pesszimista a csapattal kapcsolatban, azóta megy a terelés kb, hogy nem igazolunk normálisan, átsiklunk a probglémák felett,stb. De tito éve alőtt is megmondtam,hogy ebből nagy égés lesz ezzel a kerettel, most nyáron meg csak csonkítottak a kereten, még gyengébb lett, megmondtam szezon előtt hogy csodákat nem várok. igazam is lett,sajnos.

Vissza: