Sorozatok, TV műsorok
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Re: Sorozatok, TV műsorok
Már meg sem említődik a TWD itt, ennyien kaszáltátok már?
Én már végignézem, de három rész után még mindig egy helyben áll az egész sorozat, nagyon gyenge eddig.
Ma még letoltam a SoA harmadik évad zárórészét, hát nem kicsit ütött.
Én már végignézem, de három rész után még mindig egy helyben áll az egész sorozat, nagyon gyenge eddig.
Ma még letoltam a SoA harmadik évad zárórészét, hát nem kicsit ütött.
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Pár évaddal korábban kiderült hogy nem lesz gyereke Robinnak soha...
Rohadt jó rész volt, Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!és végre Ted is találkozott az Igazival. Ráadásul az én placebó elméletemet is
alátámasztja tészben a rész.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ja, és szegény Robin. Lily jó nagy köcsög volt a végén.
Imádom őket. Jaj, hiányozni fog...
Rohadt jó rész volt, Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!és végre Ted is találkozott az Igazival. Ráadásul az én placebó elméletemet is
alátámasztja tészben a rész.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ja, és szegény Robin. Lily jó nagy köcsög volt a végén.
Imádom őket. Jaj, hiányozni fog...
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
tubatibi írta:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!amikor argentínában ébrednek fel és ott sír a kisgyerkőc és egyből mennek dédelgetni, csupán annyiból, de akkor lehet, hogy valamit félreértelmeztem....
valószínű,mert Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!berohant egy argentín nő,és kikapta Robin kezéből a gyereket, közben meg kiabált velük,és mondta,hogy az ő szobájuk nem itt van,és rossz helyre mentek be...meg kérdezi is Robin,hogy kié ez a gyerkőc?!
Először én is nagyot néztem,aztán Robin első kérdésénél megnyugodtam
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
csababarca írta:tubatibi írta:HIMYM S09E18
az átlagnál picit jobb rész volt...
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!barneynak és robinnak is lesz porontyuk ...(
szóval szerintem egész kis pofás rész volt....
Jó rész volt valóban.
Viszont a spoileres részt miből szűrted le?
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!amikor argentínában ébrednek fel és ott sír a kisgyerkőc és egyből mennek dédelgetni, csupán annyiból, de akkor lehet, hogy valamit félreértelmeztem....
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
Dragon Ball fanoknak: Shingeki no Dragonball Z [Attack on Saiyans ] (fanmade)
Elég jól összeválogatták (ebbe a másfél percbe) a nagy DB bunyókat sorozatból és filmekből
Elég jól összeválogatták (ebbe a másfél percbe) a nagy DB bunyókat sorozatból és filmekből
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
tubatibi írta:HIMYM S09E18
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!barneynak és robinnak is lesz porontyuk ...(
Jó rész volt valóban.
Viszont a spoileres részt miből szűrted le?
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
HIMYM S09E18
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Batman, Dr. Barnert Stinsonheimer-BOOOOM, ahogy próbálták barney-t felébreszteni, végre voltak benne újdonságok, marshallék jövendőbeli családja is volt, barneynak és robinnak is lesz porontyuk ...(barney turmixát elfogadnám pár vasárnap reggelre)...
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Batman, Dr. Barnert Stinsonheimer-BOOOOM, ahogy próbálták barney-t felébreszteni, végre voltak benne újdonságok, marshallék jövendőbeli családja is volt, barneynak és robinnak is lesz porontyuk ...(barney turmixát elfogadnám pár vasárnap reggelre)...
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Azota csak romlott a minoseg, persze voltak par reszes komolyabb fellangolasok, ha akkor kaszaltad, nem eri meg hogy visszaterj hozza.Gascoigne írta:én évekkel ezelőtt elhagytam, mert nézhetetlenné vált Ted folyamatos nyüszögése, és a poénokat is csúnyán lebutították.
tényleg jó lenne a záróévad?
vegyuk ugy, hogy ezt nem hallottam meg..Pipita írta:persze himym szinten mérve, egy big bang theoryt még így is klasszisokkal odaver
- Pipita
Szerintem ha elkaszáltad, akkor ezután sem fog tetszeni, bár szerintem folyamatosan változott (és változik) a sorozat évadról évadra, és kicsit paradox módon mégis végig ugyanaz. Az 5-6. évadnál egy kategóriával jobb a záró, azok szerintem is gyengék voltak persze himym szinten mérve, egy big bang theoryt még így is klasszisokkal odaver
- Boky
- Kedvenc játékosaid: Modric
nem, kritikán aluliGascoigne írta:én évekkel ezelőtt elhagytam, mert nézhetetlenné vált Ted folyamatos nyüszögése, és a poénokat is csúnyán lebutították.Pipita írta:Ja amúgy pótoltam a HIMYM részeket, természetesen továbbra is zseniális.
1-2 rész közben már vér szivárgott a szemem sarkából
- Gascoigne
- Kedvenc játékosaid: Paul/Fernando/Roberto
én évekkel ezelőtt elhagytam, mert nézhetetlenné vált Ted folyamatos nyüszögése, és a poénokat is csúnyán lebutították.Pipita írta:Ja amúgy pótoltam a HIMYM részeket, természetesen továbbra is zseniális.
- Pipita
Na, véget ér lassan a Dexter után a HIMYM is, aztán nyáron a True Blood is, viszont remélem jön a minőségi utánpótlás. Készül sorozat az Alkonyattól pirkadatig című remekműből (Bár nem tudom lesz-e bármi köze a filmhez, de a címe ugyanaz. ) Remélem jó lesz.
Ja amúgy pótoltam a HIMYM részeket, természetesen továbbra is zseniális.
Ja amúgy pótoltam a HIMYM részeket, természetesen továbbra is zseniális.
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
25 sztár napjainkból, aki biztosan időutazó
Imádom ezeket a hasonlításokat, Nicholas Cage, Brad Pitt, Bruce papa és még rengeteg kollégájuk.
A másik topikba akartam, valaki tegye át, ha oda jobban illik, köszi.
Imádom ezeket a hasonlításokat, Nicholas Cage, Brad Pitt, Bruce papa és még rengeteg kollégájuk.
A másik topikba akartam, valaki tegye át, ha oda jobban illik, köszi.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
- Realfan1
- Kedvenc játékosaid: CR, Modric, Diego Milito , Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Érdemes belekezdened azokba is! Csak valahogy idegesít már h valamikor van vagy 3-4 "A" jelölt is..Anis írta: Igen, a Ravenswood a 4. évad Halloweenes résztől van a story. Így számomra egy picit fura is volt, hogy nem láttam a 3+4.évad eddig kijött PLL-részeket, de majd lassan belekezdek abba is.
4.évad 5ig részéig még holnap estig elakarok érni.. mert utána csak csütörtökön fogom tudni nézni..(bár kitudja, lehet telefonon is ezt foogm nézni reggelente.. :DD eléggé beszippantott )
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Már van Bár gondolom már megvan.. jöhetne már a banshee felirat.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Anis
Én is csak egy átlagos sorozatra számítottam, a tinis-gimis-csajos story miatt amit látatlanul gondolhat az ember róla. De hamar beszippantott a sorozat. Talán ez volt anno az első olyan sorozatom, amit ha úgy hagytak abba egy részt akkor bármennyire is késő volt, egyszerűen muszáj volt megnézni mégegyet!Realfan1 írta:Egyébként én sem hittem volna ,hogy itt is nézik ezt.. Sokan csajos sorozatnak állítják be, én nem tartom annak..
Igen, a Ravenswood a 4. évad Halloweenes résztől van a story. Így számomra egy picit fura is volt, hogy nem láttam a 3+4.évad eddig kijött PLL-részeket, de majd lassan belekezdek abba is.
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
- Realfan1
- Kedvenc játékosaid: CR, Modric, Diego Milito , Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Én most fejeztem be a 3. évadot, az első kettőtől picit gyengébbre sikeredett, azon csodálkozom h rengetegen lehúzzák ezt a sorozatot, és sok oylat meg felhype-olnak ami ezt meg se közelíti..Anis írta: 3+4.évaddal sajnos el vagyok maradva
Egyébként én sem hittem volna ,hogy itt is nézik ezt.. Sokan csajos sorozatnak állítják be, én nem tartom annak..
Ismerősöm aki ajánlotta ezt azt modnta, hogy érdemes a 4. évad felétől nézni párhuzamosan a Pretty-vel.. Szerintem akkor fogom elkezdeni amikor a Halloweenes részt megnzétem a 4. évadból (kedvenc részem minden évadban )Anis írta: Ravenswood + szerepel benne az Amerikai Horror Story sorozat Alma Walker nevű karaktere is!
Az AHS-es karakter miatt főként érdekel ez.. Így most el is kezdem nézni a 4. évadot! Köszönöm az ajánlást!
beszarok ezen az emberen.
na mind1.
azért is. jöhetne már a banshee felirat.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- Anis
Több ismerősöm is így csinálja, ahogy én: ami van szinkronosan azt úgy, ami nincsen azt feliratosan. Én még anno, amikor a Vámpírnaplókat nem folytatták feliratosan (3.évaddal) akkor kezdtem el "komolyabban" feliratosan nézni a dolgokat, majd jött a Gossip girl is hasonló okok miatt. Aztán azóta szerencsére a friss sorozatok többségét kis lemaradással hozzák a magyar adók is, de nagyon sok van ígyis amikre még éveket kell várni vagy amikhez már évadok óta nincsen felirat. = túl sok engem érdeklő sorozat van és nem akarok, nem is tudnám mind feliratosan nézni, egy idő után sokkk lenne, jó néha nézni és hallgatni ami történik és nem még mellé olvasni is. (plusz mellette még animeket is nézek azokat meg értelemszerűen csak felirattal, úgyhogy ha mindent feliratosan néznék az már sok lenne számomra).szilamer írta:Nem tudom még hogy lehet olyan aki külföldi sorozatokat szinkronosan néz
Akkora élmény-romboló, meg minden...
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
- szilamer
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Özil, Varane, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Arsenal
Nem tudom még hogy lehet olyan aki külföldi sorozatokat szinkronosan néz
Ráadásul akik rendesen nézik azok 10 résszel előbb vannak
Ráadásul akik rendesen nézik azok 10 résszel előbb vannak
In vino veritas.
"Varane, boss of Real defence"
Casillas-Carvajal-Varane-Ramos-Coentrao--Isco-Modric-Kroos--Cristiano-Benzema-Bale
"Varane, boss of Real defence"
Casillas-Carvajal-Varane-Ramos-Coentrao--Isco-Modric-Kroos--Cristiano-Benzema-Bale