+1morientes írta:Hát én ezt pont fordítva látom...sztm sokan azt nem tudják megemészteni,hogy jön egy szerencsérlen középszerűnek tartott gyerek,aki szó szerint "KIVÈDI" Casillast a Real kapujából,akit a saját közönsége KIFÜTYÜL mikor labdához ér,de ettől függetlenül ziccereket hárít mikor nagyon kell,mikor a vetélytárs hónapokon keresztül gyönge...halvány...és unott...de akinek már aláírást gyűjtenek,a vatikán felé,hogy minimum avassa a pápa ha nem is szenté,de boldoggá...
Mostanában nincs dolga Lopeznek...mint ahogy Casillasnak sem nagyon..mert szerencsére összeállt a védelem.De az érdekes,hogy milyen könnyen elfelejtik néhányan,mikor ziccereket hárított,meccsenként min hármat...de hát ez van...a mór megtette kötelességét,most már menjen...
Amúgy, ha lehetne tippelni akkor azt mondanám, hogy jövőre szerepcsere lesz... Magyarán Ikeré a bajnokság, Lopezé a kupák.
Már lehet, hogy írtam, de Lopezben nekem az tetszik, hogy nem pattan ki róla labda. Ikerről viszont az a ritka amikor nem pattan ki...