Szerintem egy életre megutálta a vezetőséget.GT37 írta:Ha meg valamiért rosszul érzi magát Madridban, a White Hart Lane pályafutása végéig szeretettel várja.
Luka Modrić - 10
Re: Luka Modric - 19
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Egyik szemem sír, a másik nevet, amikor olvasom, hogy dicséritek.
Egyrészt eszembe jut rengeteg gyönyörű spursös momentuma, gólja (legfőképpen ez: http://www.youtube.com/watch?v=XSDZGiD4g0M ), gólpassza, egyéb szép megmozdulása, és rájövök, mennyire hiányzik Luka. A jelenlegi helyzetben is sokat tudott volna segíteni a csapaton, az biztos.
Másrészt, mivel nagyon szeretem, örülök, ha jól megy neki, még akkor is, ha ezzel a Madridot segíti. Úgyhogy... Csak így tovább, Luka. Mutasd meg, hogy világklasszis vagy, mert az vagy. (Csak ne ellenünk lehetőleg. )
Ha meg valamiért rosszul érzi magát Madridban, a White Hart Lane pályafutása végéig szeretettel várja. :-)
Egyrészt eszembe jut rengeteg gyönyörű spursös momentuma, gólja (legfőképpen ez: http://www.youtube.com/watch?v=XSDZGiD4g0M ), gólpassza, egyéb szép megmozdulása, és rájövök, mennyire hiányzik Luka. A jelenlegi helyzetben is sokat tudott volna segíteni a csapaton, az biztos.
Másrészt, mivel nagyon szeretem, örülök, ha jól megy neki, még akkor is, ha ezzel a Madridot segíti. Úgyhogy... Csak így tovább, Luka. Mutasd meg, hogy világklasszis vagy, mert az vagy. (Csak ne ellenünk lehetőleg. )
Ha meg valamiért rosszul érzi magát Madridban, a White Hart Lane pályafutása végéig szeretettel várja. :-)
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
ezt mar le sem kell irni mert ez egyertelmu.RaúlRealMadrid írta:
Hát, DM-nál és Özilnél (jelenlegi játékánál) sokkal jobb...
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- RaúlRealMadrid
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Guti, Beckham, Cristiano Ronaldo "The Commander", Ramos, Kaká, Coentrao, Özil
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F. ; Ferencváros TC
Hát, DM-nál és Özilnél (jelenlegi játékánál) sokkal jobb...numberone1 írta:Tenyleg respect neki, aki vegig kitartott az mellett, h ide akar jonni. Keves az ilyen felfogasu jatekos.
a Keves pozitiv dolgok kozul az egyik a kis horvat. Jovore remelem kulcs szerepet kap, es a leghasznosabb jatekosunk lesz.
- numberone1
Tenyleg respect neki, aki vegig kitartott az mellett, h ide akar jonni. Keves az ilyen felfogasu jatekos.
a Keves pozitiv dolgok kozul az egyik a kis horvat. Jovore remelem kulcs szerepet kap, es a leghasznosabb jatekosunk lesz.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- RaúlRealMadrid
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Guti, Beckham, Cristiano Ronaldo "The Commander", Ramos, Kaká, Coentrao, Özil
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F. ; Ferencváros TC
Nekem is nagyon szimpi. Nem újongtam érte, amikor idejött, de azóta teljesen máshogy gondolom. José egyik legnagyobb igazolása volt. Imádom, amikor nála van a labda, sokkal jobb, mint Özil, noha Özil sem egy rossz játékos...
-
- Kedvenc játékosaid: Modrić, Camavinga
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Ebben a szezonban a legnagyobb eredményünk nem is a Szuperkupa volt, hanem, hogy megszereztük ezt az embert.
Az egész döntőn bosszankodtam, először a sok pech miatt, aztán az állásnak köszönhetően, de mikor a kis horvátnál volt a labda szinte mindig kicsúszott egy mosoly. Öröm nézni, amit csinál.
Ráadásul nem csak piszkosul tud, de rohadtul akar is. Hajt ezerrel, felszántja a pályát.
Látszik rajta, hogy imádja a csapatot (na meg az is, hogy óriási CR fan lehet, sosem felejtem el azt a jelenetet, mikor az egyik meccs után fogta a kezét, mint egy gyerek és próbálta elérni, hogy Ronaldo rá is figyeljen), a közeget is megszokta, szóval innentől kezdve remélem összejön neki az, amiért minket választott, és jó sok címmel lesz gazdagabb.
Az egész döntőn bosszankodtam, először a sok pech miatt, aztán az állásnak köszönhetően, de mikor a kis horvátnál volt a labda szinte mindig kicsúszott egy mosoly. Öröm nézni, amit csinál.
Ráadásul nem csak piszkosul tud, de rohadtul akar is. Hajt ezerrel, felszántja a pályát.
Látszik rajta, hogy imádja a csapatot (na meg az is, hogy óriási CR fan lehet, sosem felejtem el azt a jelenetet, mikor az egyik meccs után fogta a kezét, mint egy gyerek és próbálta elérni, hogy Ronaldo rá is figyeljen), a közeget is megszokta, szóval innentől kezdve remélem összejön neki az, amiért minket választott, és jó sok címmel lesz gazdagabb.
- Nzedge
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo,Figo,Guti
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
És ez nem újdonság...jövőre kulcsember lesz.Sierra írta:Ide nem írt senki? Szerintem ő volt a legjobb a csapatban tegnap. Rengeteg jó labdája volt, sok párharcot is megnyert, és indított pár szép támadást. A labdaérintései továbbra is élményszámba mennek. :-)
Ide nem írt senki? Szerintem ő volt a legjobb a csapatban tegnap. Rengeteg jó labdája volt, sok párharcot is megnyert, és indított pár szép támadást. A labdaérintései továbbra is élményszámba mennek. :-)
- Kyller
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Guti, Higuain, Ramos, Alvaro Recoba
Kercsó írta:ap tegnnézzük a meccset, erre egy lány...
ez a csávó csúnya de legalább tud focizni.
Ezt most mégegyszer!
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
ap tegnnézzük a meccset, erre egy lány...
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- Adamo
- Kedvenc csapatod: realmadrid
igen, mivel o box2box2boxnmate írta:Modric több mint egy box2box
egyebkent nagykiraly a srac, jatszatni kell es ami fontos, hogy jatszhasson szabadon, ne kelljen csak a vedekezessel foglalkozni, jovore akarki lesz az edzo, alapkezdonek kell lennie a horvat baratunknak.
12
Szerintem Modric btb az irányítóbb fajtából, Vidal meg a védekezőbből.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- numberone1
Talan ennyire nem tud iranyitani egy b-t-b. Inkabb Vidal v Pogba az, de Modric sincs tavol tole. Ha lenne ket Modricunk akkor az egyiket box-to-box-kent hasznalnankSierra írta:Most akkor elvileg ő box to box nem?
Mert védekezett is ma, ment előre, szervezte a középpályát. Kb ezek a box to box feladatkörei,igaz?
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
-
- Kedvenc játékosaid: Modrić, Camavinga
Szerintem az egyik legnehezebben "beskatulyázható" játékos. Gyakorlatilag mindenhez ért, én mégsem nevezném klasszikus értelemben vett box-to-box. Számomra egyszerűen középpályás.Sierra írta:Most akkor elvileg ő box to box nem?
Mert védekezett is ma, ment előre, szervezte a középpályát. Kb ezek a box to box feladatkörei,igaz?
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Box2box nem szervez szerintem. Csak fut, támogat és védekezik.
Modric több mint egy box2box
Modric több mint egy box2box
Most akkor elvileg ő box to box nem?
- ___Samy___
pazarul játszott ma is
most már aki ezek után is azt mondja, hogy egylábas, az menjen el szemészhez
most már aki ezek után is azt mondja, hogy egylábas, az menjen el szemészhez
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- Realjoe
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Ronaldo
Minden egyes labdaérintése élményszámba megy...
Hatalmas kincs ez az ember...Az ő lábán nem sír a labda..Nem is értem miért nem betonkezdő..A jövő csapatában egyértelműen kulcsszerepet kell kapnia
Hatalmas kincs ez az ember...Az ő lábán nem sír a labda..Nem is értem miért nem betonkezdő..A jövő csapatában egyértelműen kulcsszerepet kell kapnia
- numberone1
Hat orulhetunk, h itt van. jovore ra kell, h epuljon a kp. Emlekszem amikor meg Bilic azt nyilatkozta Lukarol, h a legjobb 5 kozeppalyasok egyike lesz. Mondta ezt meg amikor a Croatiaban jatszott. Hat nem tevedett.
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK