Ínyenceknek kötelező Mikkelsen mekkora ász ebben istorjack írta: No, de ami fontosabb, holnap este indul a Hannibal 2. évada
Sorozatok, TV műsorok
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Sorozatok, TV műsorok
Nem illik.
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Arrow s2 e14
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Plusz egy újabb univerzumbővítés, Kord Industries...alakul a molekula, bár a Lance lányok még mindig elég gyengék.
No, de ami fontosabb, holnap este indul a Hannibal 2. évada
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Plusz egy újabb univerzumbővítés, Kord Industries...alakul a molekula, bár a Lance lányok még mindig elég gyengék.
No, de ami fontosabb, holnap este indul a Hannibal 2. évada
arrow
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!nem volt valami jó rész, bár clock king tetszett, viszont rájöttem, hogy mennyire bírom Digglet. Az a jóságos fej, mikor Felicity még több aszpirint kért, zseniális. A végére nagyon kellett Slade megjelenése.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!nem volt valami jó rész, bár clock king tetszett, viszont rájöttem, hogy mennyire bírom Digglet. Az a jóságos fej, mikor Felicity még több aszpirint kért, zseniális. A végére nagyon kellett Slade megjelenése.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ismét egy közepes rész, sajnos az évad elején elég sok puskaport eldurrogtattak, éreztem én, hogy ez lesz. Most túl sok a családi dráma, ráadásul Laurel és Sara bágyadt, kifejezéstelen ló fejével Clock King kurva jó, remélem még visszahozzák, egyik legjobb villain. Slade belépője hatásos volt, már nagyon elő kellett hozni, érzésem szerint az évad elején kicsit korán sütötték el a megjelenését a jelen korban.Remy írta:Arrow s2 e14
+ Felicity igen cukorfalat volt abban a feszülős cuccban
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Arrow s2 e14
Na, ez már jobb volt, mint az előző. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!T-Bag Szegény Felicity Slade
Na, ez már jobb volt, mint az előző. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!T-Bag Szegény Felicity Slade
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- nmate
Még True Detective 6. részéhez: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Bennem kezd nagyon erős lenni a gyanú, hogy Marty a gyilkos. Pláne a saját beszólása miatt, az, hogy a detektívek nem veszik észre, ha az orruk előtt történnek a dolgok. De mégis nem tudom, ő magában nagyon kevés lenne. Viszont most Tuttle is gyanús lett nekem, amikor beszélt Rusttal, ott nagyon izzadt a tenyere. Valamelyikük szerintem befutó lesz... vagy mindkettő?
True Detective
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!azért a legvége jó volt, hogy azt a lámpát mutatták Rust kocsiján, amit Marty tört be a bunyónál, amikor neki esett.
imádom, amikor ilyen dolgokra figyelnek és nem véletlen voltak azok az utolsó képsorok
de az egész rész jó volt, kíváncsi vagyok mit hoznak ki ebből a 2 részből, mert idáig zseniális amit alkottak
hihetetlen mennyien agyalnak ezen a sorozaton és tényleg elgondolkodtatja az embert, nagyon összerakták eddig
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!azért a legvége jó volt, hogy azt a lámpát mutatták Rust kocsiján, amit Marty tört be a bunyónál, amikor neki esett.
imádom, amikor ilyen dolgokra figyelnek és nem véletlen voltak azok az utolsó képsorok
de az egész rész jó volt, kíváncsi vagyok mit hoznak ki ebből a 2 részből, mert idáig zseniális amit alkottak
hihetetlen mennyien agyalnak ezen a sorozaton és tényleg elgondolkodtatja az embert, nagyon összerakták eddig
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Talán ez volt eddig a "legnyugisabb", de kit izgat, így is simán aláz és most jön majd a nagy finálénmate írta: Volt pár töltelék jelenet, rendesen beáldozták a karaktereknek ezt a részt. De még így is kurva jó volt
Nem illik.
- nmate
Volt pár töltelék jelenet, rendesen beáldozták a karaktereknek ezt a részt. De még így is kurva jó voltlordgabi írta:Megérkezett a True Detective aktuális részének a felirata, lehet pótolgatni.
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Megérkezett a True Detective aktuális részének a felirata, lehet pótolgatni.
Remélem hamar megoldják A zöld íjász feliratozását is, és ami még fontosabb: Banshee.
Remélem hamar megoldják A zöld íjász feliratozását is, és ami még fontosabb: Banshee.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
- nmate
Az a rész csúcs volt. De a 4. meg az 5. évad is tele van piszok sok jó résszel, eddigi legjobb évadok. Szépen eloszlatták a drámái meg a crime szálakat.realistahuni írta:Ma még letoltam a SoA harmadik évad zárórészét, hát nem kicsit ütött.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Már meg sem említődik a TWD itt, ennyien kaszáltátok már?
Én már végignézem, de három rész után még mindig egy helyben áll az egész sorozat, nagyon gyenge eddig.
Ma még letoltam a SoA harmadik évad zárórészét, hát nem kicsit ütött.
Én már végignézem, de három rész után még mindig egy helyben áll az egész sorozat, nagyon gyenge eddig.
Ma még letoltam a SoA harmadik évad zárórészét, hát nem kicsit ütött.
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Pár évaddal korábban kiderült hogy nem lesz gyereke Robinnak soha...
Rohadt jó rész volt, Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!és végre Ted is találkozott az Igazival. Ráadásul az én placebó elméletemet is
alátámasztja tészben a rész.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ja, és szegény Robin. Lily jó nagy köcsög volt a végén.
Imádom őket. Jaj, hiányozni fog...
Rohadt jó rész volt, Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!és végre Ted is találkozott az Igazival. Ráadásul az én placebó elméletemet is
alátámasztja tészben a rész.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ja, és szegény Robin. Lily jó nagy köcsög volt a végén.
Imádom őket. Jaj, hiányozni fog...
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
tubatibi írta:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!amikor argentínában ébrednek fel és ott sír a kisgyerkőc és egyből mennek dédelgetni, csupán annyiból, de akkor lehet, hogy valamit félreértelmeztem....
valószínű,mert Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!berohant egy argentín nő,és kikapta Robin kezéből a gyereket, közben meg kiabált velük,és mondta,hogy az ő szobájuk nem itt van,és rossz helyre mentek be...meg kérdezi is Robin,hogy kié ez a gyerkőc?!
Először én is nagyot néztem,aztán Robin első kérdésénél megnyugodtam
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
csababarca írta:tubatibi írta:HIMYM S09E18
az átlagnál picit jobb rész volt...
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!barneynak és robinnak is lesz porontyuk ...(
szóval szerintem egész kis pofás rész volt....
Jó rész volt valóban.
Viszont a spoileres részt miből szűrted le?
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!amikor argentínában ébrednek fel és ott sír a kisgyerkőc és egyből mennek dédelgetni, csupán annyiból, de akkor lehet, hogy valamit félreértelmeztem....
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
Dragon Ball fanoknak: Shingeki no Dragonball Z [Attack on Saiyans ] (fanmade)
Elég jól összeválogatták (ebbe a másfél percbe) a nagy DB bunyókat sorozatból és filmekből
Elég jól összeválogatták (ebbe a másfél percbe) a nagy DB bunyókat sorozatból és filmekből
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
tubatibi írta:HIMYM S09E18
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!barneynak és robinnak is lesz porontyuk ...(
Jó rész volt valóban.
Viszont a spoileres részt miből szűrted le?
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
HIMYM S09E18
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Batman, Dr. Barnert Stinsonheimer-BOOOOM, ahogy próbálták barney-t felébreszteni, végre voltak benne újdonságok, marshallék jövendőbeli családja is volt, barneynak és robinnak is lesz porontyuk ...(barney turmixát elfogadnám pár vasárnap reggelre)...
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Batman, Dr. Barnert Stinsonheimer-BOOOOM, ahogy próbálták barney-t felébreszteni, végre voltak benne újdonságok, marshallék jövendőbeli családja is volt, barneynak és robinnak is lesz porontyuk ...(barney turmixát elfogadnám pár vasárnap reggelre)...
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- h3x0r
Azota csak romlott a minoseg, persze voltak par reszes komolyabb fellangolasok, ha akkor kaszaltad, nem eri meg hogy visszaterj hozza.Gascoigne írta:én évekkel ezelőtt elhagytam, mert nézhetetlenné vált Ted folyamatos nyüszögése, és a poénokat is csúnyán lebutították.
tényleg jó lenne a záróévad?
vegyuk ugy, hogy ezt nem hallottam meg..Pipita írta:persze himym szinten mérve, egy big bang theoryt még így is klasszisokkal odaver
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Szerintem ha elkaszáltad, akkor ezután sem fog tetszeni, bár szerintem folyamatosan változott (és változik) a sorozat évadról évadra, és kicsit paradox módon mégis végig ugyanaz. Az 5-6. évadnál egy kategóriával jobb a záró, azok szerintem is gyengék voltak persze himym szinten mérve, egy big bang theoryt még így is klasszisokkal odaver