Testépítés
-
- Kedvenc játékosaid: Iker, Sergio Ramos, Özil, CR7, R9, Zidane, Marcelo, Raul, Redondo, Guti, Luka, Robinho
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF, MTK Budapest
Re: Testépítés
hello.
felvetődött bennem egy ötlet kíváncsi vagyok kinek mi az ötlete. egy hónapja csinálom a szálkásítást mondhatni jól megy 1 hónap -4kg. Súlyzós edzések után MINDIG egy óra aerob. Az aerob-nak ahogy olvastam úgy van értelme ha edzés után vagy reggel éhgyomorra csinálja az ember. Na lényeg, hogy négy műszakban dolgozok és éjszakás után közvetlenül lenne-e értelme egy óra aerob-nak. Éjszakásban nincs alvás, de viszont utolsó étkezésem hajnali négykor van(túró + zöldség) az aerob pedig negyed 7 kor kezdődne. Úgy gondolom, hogy a szervezetem a zsírokat kezdené el bontani ... jól gondolom, vagy több kárt okozna mint hasznot ?
felvetődött bennem egy ötlet kíváncsi vagyok kinek mi az ötlete. egy hónapja csinálom a szálkásítást mondhatni jól megy 1 hónap -4kg. Súlyzós edzések után MINDIG egy óra aerob. Az aerob-nak ahogy olvastam úgy van értelme ha edzés után vagy reggel éhgyomorra csinálja az ember. Na lényeg, hogy négy műszakban dolgozok és éjszakás után közvetlenül lenne-e értelme egy óra aerob-nak. Éjszakásban nincs alvás, de viszont utolsó étkezésem hajnali négykor van(túró + zöldség) az aerob pedig negyed 7 kor kezdődne. Úgy gondolom, hogy a szervezetem a zsírokat kezdené el bontani ... jól gondolom, vagy több kárt okozna mint hasznot ?
Modric - Kroos
- @Sonny
- Kedvenc játékosaid: CR7, Zidane, Redondo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Én is próbáltam már 2 féle cuccot is,de azok nem igazán segítettek a problémámon több hónap után sem. Ízületi fájdalmam nincs viszont térd,könyök és váll ízületben egyre sűrűbben észlelek "kattogást" jó lenne ezt csökkenteni vagy megszüntetni illetve megelőzni a nagyobb problémákat fájdalom stb...TBone írta:én próbáltam, megelőzésképpen, de nem is volt túl sok fájdalmam előtte sem. elfogyott vagy 3 doboz, azóta nem szedem, de nem érzem rosszabbnak az ízületeimet nélküle. viszont barátnőm faterjának ajánlottam, és neki állítólag sokat javított a térdfájásán.@Sonny írta:Biotech Arthro Guard valaki próbálta már? Vélemények?
- TBone
- Kedvenc játékosaid: Figo, CR , Bale, Marcelo, Lopez, Modric, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Portugália, OKC
én próbáltam, megelőzésképpen, de nem is volt túl sok fájdalmam előtte sem. elfogyott vagy 3 doboz, azóta nem szedem, de nem érzem rosszabbnak az ízületeimet nélküle. viszont barátnőm faterjának ajánlottam, és neki állítólag sokat javított a térdfájásán.@Sonny írta:Biotech Arthro Guard valaki próbálta már? Vélemények?
- @Sonny
Biotech Arthro Guard valaki próbálta már? Vélemények?
17 year old-girl performing movements most guys can't do
Ez a csajszi...
Pár kép a hölgyről...Suzanne Svanenik a becses neve...
Ez a csajszi...
Pár kép a hölgyről...Suzanne Svanenik a becses neve...
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- Kyller
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Guti, Higuain, Ramos, Alvaro Recoba
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Nekem olyan kérdésem van, hogy most nagy divat lett (tudom régi már maga a sport) a kettlebell edzés, és érdekelne a véleményetek, hogy mennyire hatékony, ha én nem akarok tömeget növelni? Köszi!
http://www.youtube.com/watch?v=J8CHFRTJ ... e=youtu.be
Béláék alkottak. nagyon kis fain videó lett, nekem nagyon bejön
Béláék alkottak. nagyon kis fain videó lett, nekem nagyon bejön
joabulicsak
- @Sonny
Köszi a válaszokat.
Akkor maradnak a futások is,mivel most nem terveztem tömegelést.
Akkor maradnak a futások is,mivel most nem terveztem tömegelést.
- heccsat
- Kedvenc játékosaid: Varane, Ronaldo, Modric, Isco, Kroos
Attól függ, hogy mi a célod, tömegeléskor nincs különösebb értelme, mert csak a saját dolgot nehezíted meg.@Sonny írta:Ha a konditermi edzés napjain is futok annak lehet valamilyen negatív hatása vagy következménye?
Ha nem tömegelsz és időhiány miatt egy napon van súlyzós és valamilyen aerob/kardió edzésed akkor súlyzós edzés után lehet futni.
----------------De Gea-----------------
Carvajal--Varane--Ramos--Marcelo
-------Pogba-------Kroos------------
--------------Modric------------------
---Hazard---------------------Isco---
-------------Ronaldo-----------------
Next season dreamteam
Next season dreamteam
- @Sonny
Srácok lenne egy talán hülye kérdésem.
Ha a konditermi edzés napjain is futok annak lehet valamilyen negatív hatása vagy következménye?
Ha a konditermi edzés napjain is futok annak lehet valamilyen negatív hatása vagy következménye?
Hol tudok venni daralt zabot turmixba? Eddig zabkorpaval probaltam az is apro, de leul a turnix alljara.
-
- Kedvenc játékosaid: Redondo, Zidane, R. Carlos, Iker Casillas, Ronaldo, Marcelo, Raul, McManaman, CR, Xabi Alonso, Varane, Pepe, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Fradi
Én Opti-Ment használok, szerintem ár-érték arányban az egyik legjobb.filatáska írta:Tudnátok mondani valami jó multivitamint? Amihez nem kell külön venni már semmit. Max C vitamint és Omega3-at veszek mellé.
- Bullet T
A turmixot hanyingerre inni eselytelen, mar probaltam h leeroltetem, hat nem lett jo vege. Majd valami sos kekszet meg gyumolcsot letolok szepen lassan, azok nem annyira nehez kajak.
azert kossz a valaszokat
azert kossz a valaszokat
- ___Samy___
vagy egyél vmi gyümölcsöt reggel, attól csak nem hányod el magad
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- heccsat
eleinte én sem reggeliztem soha, pedig ébredés után nagyon fontos lenne a kaja, ha más nem megy akkor kezdj egy sima proteinshake-el, azért azt még csak meg tudod inni, aztán amikor már megszokod a reggelit akkor lehet hozzá adagolni a zabot is szép lassan, én már 150-170 gramm zabot teszek a turmixomba reggelente, eleinte 100-tól is rosszul voltamBullet T írta:Hello. lenne egy kis gondom, kerdesem. kb egy honapja reggel mikor felkelek szinte egyaltalan nem birok enni, sot szinte mindig hanyinger is parosul a dologhoz. Eleg sz*r mivel tomeget szeretnek novelni (amivel eleg szepen haladtam) de ha delutan 1-ig kb nem tudok enni az -1 lepes, es ez elegge bosszant. Sajna az elmult honapom elegge stresszesre sikeredett es lehet h ez az oka...valakinek volt mar hasonlo panasza esetleg?
ezen kívül még megy bele 25 gramm lenmagolaj is, szóval eléggé jó kis napindító étkezés
szóval összegezve azt mondanám, h próbáld meg magad hozzászoktatni a reggelihez, folyamatosan növelt adagokkal
Next season dreamteam
Next season dreamteam
- Bullet T
Hello. lenne egy kis gondom, kerdesem. kb egy honapja reggel mikor felkelek szinte egyaltalan nem birok enni, sot szinte mindig hanyinger is parosul a dologhoz. Eleg sz*r mivel tomeget szeretnek novelni (amivel eleg szepen haladtam) de ha delutan 1-ig kb nem tudok enni az -1 lepes, es ez elegge bosszant. Sajna az elmult honapom elegge stresszesre sikeredett es lehet h ez az oka...valakinek volt mar hasonlo panasza esetleg?
- heccsat
Mega Daily One is elég jó, de úgy a D-vitamin beviteled nincs meg vele normális mennyiségben, ezért ebben az árban inkább Daily Vita-Min amióta megújult már 50 mcg D-vitamin van benne ami nagyon nagyon jó mennyiség; a másikban csak 12,5 mcg
de mindkettő tökéletes választás egyébként hobbi szinten
de mindkettő tökéletes választás egyébként hobbi szinten
Next season dreamteam
Next season dreamteam
- ___Samy___
én ilyet használok már évek óta, teljesen jófilatáska írta:Tudnátok mondani valami jó multivitamint? Amihez nem kell külön venni már semmit. Max C vitamint és Omega3-at veszek mellé.
persze c-vitamint meg omega 3-at még szedek mellé
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"