A román digisport már hivatalosnak nyilvánítja. Hátha...
Részvétem.Fél herémet adnám ha ez igaz lenne.
HozzászólásSzerző: Pipita » 2014. február 27., csütörtök 22:05
A román digisport már hivatalosnak nyilvánítja. Hátha...
Részvétem.Fél herémet adnám ha ez igaz lenne.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. február 27., csütörtök 21:56
HozzászólásSzerző: dr.who » 2014. február 27., csütörtök 21:37
van rá esély:)h3x0r írta:Az Astra elnoke, Ion Niculae ma talalkozott Adrian Thiess uzletemberrel (gondolom o szponzoralja az egeszet).dr.who írta:A roman sportsajtó szerint a nyáron sor kerül egy barátságos mérkőzésre szeretett csapatunk és az astra giurgiu között bukarestben...az időpontot még nem egyezték meg,de valószínű,hogy augusztus 14-dikén kerülne rá sor....már napok óta voltak róla hírek,de nem hittem nekik,de most úgy néz ki hogy összejön.....ha így lesz,akkor mindenképpen ott leszek a mecsen,ritkán játszanak mecset ilyen közel hozzám.
Thiess azt nyilatkozta, hogy a Barca utan (ok 2012-ben voltak), a Realt is elhozzak Bukarestbe. Olyan szerzodest fognak alairni, mint a barca eseteben is, vagyis az elso csapatbol 8 jatekosnak szerepelnie kell.
dr.who, akkor lehet hogy talalkozunk is
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. február 27., csütörtök 21:32
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. február 27., csütörtök 21:28
Az Astra elnoke, Ion Niculae ma talalkozott Adrian Thiess uzletemberrel (gondolom o szponzoralja az egeszet).dr.who írta:A roman sportsajtó szerint a nyáron sor kerül egy barátságos mérkőzésre szeretett csapatunk és az astra giurgiu között bukarestben...az időpontot még nem egyezték meg,de valószínű,hogy augusztus 14-dikén kerülne rá sor....már napok óta voltak róla hírek,de nem hittem nekik,de most úgy néz ki hogy összejön.....ha így lesz,akkor mindenképpen ott leszek a mecsen,ritkán játszanak mecset ilyen közel hozzám.
HozzászólásSzerző: dr.who » 2014. február 27., csütörtök 21:11
HozzászólásSzerző: arni26 » 2014. február 27., csütörtök 21:04
HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. február 27., csütörtök 17:38
Azért ahhoz képest, hogy milyen nehéz idők járnak Spo.-ra, mindenki szépen, nagyban stadionépítésben van (bár valahol érthető, mindig is az építőiparba menekült az ország)! Sőt a Cadena Ser szerint a matracosok emellett nagyokat is álmodnak és itt a nyári kívánságlistájuk: Kiko Casilla (Espanyol) Alberto Moreno (Sevilla), Rakitic (Sevilla), Witsel (Zenit), Gonalons (Lyon), Valbuena (Marsella), Correa (San Lorenzo) y Luis Suárez (Liverpool). A cikk megjegyzi, hogy pár néhány játékos esetében a Real pénzben és presztízsben is odaver nekik --> pl. Moreno egyértelműen a Realba igazolna, Suárez meg , de azért nem rossz elképzelés ez és én őszintén szólva örülök is a törekvéseiknek (Costa is elvileg marad).De visita a La Peineta
Maqueta del futuro estadio del Atlético de Madrid
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. február 26., szerda 20:33
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. február 26., szerda 19:33
Előfordult vkp poszton úgy a rómába mint az interbe,csak azért mertem felhozn,kissé humoros formában....de alapvetően hátvéd igen.Kerlon írta:Sámuel beton középső védő és Vidiccel fogják a beton védelmet alkotni, míg Casemiro bohóckodik eggyel előttük.Az internél meg érik a beton kp, Samuel-Casemiro,mögöttük khv-be Vidic,sztm bajnokok lesznek...
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. február 26., szerda 18:25
Sámuel beton középső védő és Vidiccel fogják a beton védelmet alkotni, míg Casemiro bohóckodik eggyel előttük.Az internél meg érik a beton kp, Samuel-Casemiro,mögöttük khv-be Vidic,sztm bajnokok lesznek...
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. február 26., szerda 18:19
ekkorát biztos nem fog!Alexis írta: én így találgatok mostanság. aztán persze nagyot tud ám fordulni a világ néhány hét alatt.
komolyan neked tuti van valami suso-mániád, vagy csak orákulum vagyheccsat írta: szép lassan bedobja a sajtó azokat a neveket akiket én is írtam, már csak Suso-ra várok, kíváncsi vagyok melyik nagy csapat viszi el a következő 1-2 évben, nem hiszem, hogy a poolnál maradna
HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. február 26., szerda 18:03
HozzászólásSzerző: !Alexis » 2014. február 26., szerda 17:30
HozzászólásSzerző: ferni » 2014. február 26., szerda 16:51
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. február 26., szerda 13:54
HozzászólásSzerző: heccsat » 2014. február 26., szerda 13:40
szélső támadó, de egyébként bal oldali, de a helyezkedését és a gólerősségét is figyelembe véve + a korát (22) szerintem bőven átszoktatható jobboldalra is de még egy visszavont csatárt is kinézek belőlemadridronie írta:Egyébként ő most csatár, vagy szélső támadó?
HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. február 26., szerda 13:32
"-Na de Főnök; tisztában vagytok Ti azzal, hogy kit veszítetek el és hogy ki vagyok én?"Morata no comment...
"-Enök úr,ha törik,ha szakad,én elmegyek!"
"-Nyugodjál meg fiam,így is,úgy is eladtunk volna..."
Na és akkor néhányan már úgy is hiányolták és kacérkodtak a nevével, hát most végre megérkezett és itt is van Griezmann! Egyébként ő most csatár, vagy szélső támadó?FRA: El Madrid entra en la pelea por Griezmann
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. február 26., szerda 12:30
HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. február 26., szerda 11:47
ez meg hatalmas mondat, mintha valami világsztár lenne akit mindenáron magunkhoz akarunk láncolni
Mindenesetre a fölösleg túladásával úgy tűnik idén sem lesz probléma, ami mindenképp örömteli! A gyengébb játékosainkért (Morata, Casemiro) sorban állnak a klubok, ami gazdasági szempontból azért mindig nagy fegyvertény. Emellett a hírek szerint Di María, Isco, Karim, Coentrao, mind2 kapusunk és a Herceg is elég felkapott név a piacon.El Inter de Milán reconoce su interés por Casemiro
Jelenlévő fórumozók: 21 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem