gerzsoooo írta:Neymar ugye saját nevelés de Madridi kitérővel érkezett
Én is inkább nézegetnék gyenge képességű Moratákat, csak mert saját nevelések.
HozzászólásSzerző: cart » 2013. május 19., vasárnap 9:02
gerzsoooo írta:Neymar ugye saját nevelés de Madridi kitérővel érkezett
HozzászólásSzerző: gerzsoooo » 2013. május 19., vasárnap 8:58
Szerintem nálunk ez az általános probléma. Miért nem merünk egyszer azt mondani igen tehetségek, sajátnevelések... Nem kell mindig mindent. Ez amióta Perez és a galaktikus "őrület" van azóta tart. Ha megnézed az általad felsorolt játékosok milyen árakon kerültek a klubjukba akkor 200 millió negyedéből meg vagy... Neymar ugye saját nevelés de Madridi kitérővel érkezett, Vidal 12.5 millio, Verratti 12 millio, Falcao az egyetlen akiért nagy összeget fizettek.na hát perezék remélem nem ezt az elvet fogják követni. nem jobb játékosokat kell venni, hanem JÓKAT. ha drágák? és? inkább adjunk 50-60milliót egy MINŐSÉGI csatárért mint kétszer 20at két olyanért akikkel csak többen vagyunk. szintet kell lépni, emelni kell a színvonalat, nem a keretetbővíteni.
falcao, neymar, vidal, carvajal, verratti. öt ember. ez kb kétszáz millió. engem nem érdekel.
HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2013. május 19., vasárnap 8:51
Szóval ugyanúgy járna, ha ide kerülne, mintha maradna a popóján.mert nincs mögötte csapat, csak másik 10játékos, remélem érted mire gondolok.
HozzászólásSzerző: sonic » 2013. május 19., vasárnap 8:44
Ha mondjuk odamegy Pellegrini, es megkapja ugyanazt a turelmet amit Mancini (nem is ertem gecc hogy hogy hagyhattak eddig az olaszt), akkor vele peldaul biztos tobbre mennek...RaúlRealMadrid írta:
A City nem tud csapatként játszani... és sajnos az arabok rájöttek, hogy Mancini sz@r. Ha pedig vesznek egy épkézláb menedzsert, aki összeteszi őket, akkor elég komoly sikereket is elérhetnek. Nagyon komoly csapatuk van, talán Angliában az övék a legerősebb.
HozzászólásSzerző: RaúlRealMadrid » 2013. május 18., szombat 22:38
A City nem tud csapatként játszani... és sajnos az arabok rájöttek, hogy Mancini sz@r. Ha pedig vesznek egy épkézláb menedzsert, aki összeteszi őket, akkor elég komoly sikereket is elérhetnek. Nagyon komoly csapatuk van, talán Angliában az övék a legerősebb.Galacticos írta:pedig de.Remy írta:pedig nincs szar csapat mögötte.
mert nincs mögötte csapat, csak másik 10játékos, remélem érted mire gondolok.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. május 18., szombat 21:43
pedig de.Remy írta:pedig nincs szar csapat mögötte.
HozzászólásSzerző: Erti » 2013. május 18., szombat 21:10
Ritkán játszott ő az idén csatárt. Szinte mindig KPt játszik a Cityben. Azon a poszton az idei 12 gól szép teljesítmény. Tavaly pedig 23at rúgott. Meg ő tavaly a bajnokságot eldöntő ziccert bevágtaRemy írta:Csak annyira jó lenne látni, hogy Agüero azokat a lekezelt labdákat utána be is vágja kapuba. Csatár létére alig van gólja, pedig nincs szar csapat mögötte.
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. május 18., szombat 20:52
Csak annyira jó lenne látni, hogy Agüero azokat a lekezelt labdákat utána be is vágja kapuba. Csatár létére alig van gólja, pedig nincs szar csapat mögötte.Galacticos írta: hogy ne lennénk előrébb?
agüero 10 indításból 9et lekezel.
ez kb kétszer annyi mint amennyit higuain.
lépnénk vele előre, nem is egyet.
HozzászólásSzerző: RaúlRealMadrid » 2013. május 18., szombat 20:48
Igen, kicsit tényleg hülyeséget írtam, ezt belátom, csak nagyon elegem van abból, hogy amikor tényleg nagyon fontos lenne az a gól, akkor tuti, hogy Higu kap 100%-os ziccert (és kihagyja). :ĐPipita írta:Ó, félreértés ne essék, nem szándékozom Higut védeni, amíg nem szolgál rá. Csak a butaságra reagáltam. :-)
HozzászólásSzerző: Pipita » 2013. május 18., szombat 20:39
HozzászólásSzerző: RaúlRealMadrid » 2013. május 18., szombat 20:37
Jólvan, lehet védeni. Attól még jobb nem lesz...Pipita írta:Jaja, mint ahogy Essien is berúgta volna, ha ziccerbe kerül. Oh wait. Sőt, Benzema is beverte volna, ha ziccerbe kerül. Oh wait. Na de Özil már biztos bevert volna egyet ha kétszer ziccerbe kerül. Oh wait. De Agüero biztos beverte volna, csak Higuain tud ziccert rontani, ő az egyetlen ilyen ember a futballtörténelemben.(legalábbis Agüero biztos berúgta volna).
Kun amúgy még mindig a legtúlértékeltebb csatárok egyike. :-)
HozzászólásSzerző: Pipita » 2013. május 18., szombat 20:33
Jaja, mint ahogy Essien is berúgta volna, ha ziccerbe kerül. Oh wait. Sőt, Benzema is beverte volna, ha ziccerbe kerül. Oh wait. Na de Özil már biztos bevert volna egyet ha kétszer ziccerbe kerül. Oh wait. De Agüero biztos beverte volna, csak Higuain tud ziccert rontani, ő az egyetlen ilyen ember a futballtörténelemben.(legalábbis Agüero biztos berúgta volna).
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. május 18., szombat 20:25
Nem tartóztatom Higut.De nincs olyan hogy "biztos berúgta volna..."Ettől szép ez a sport.Bocsi, de a kedvenced el fog menni, senki nem fogja sajnálni, tegnap is egyenlíthetett volna (legalábbis Agüero biztos berúgta volna).
HozzászólásSzerző: RaúlRealMadrid » 2013. május 18., szombat 20:13
Bocsi, de a kedvenced el fog menni, senki nem fogja sajnálni, tegnap is egyenlíthetett volna (legalábbis Agüero biztos berúgta volna).Erre mondjam azt, hogy a facebookon meg a Real szurkolók 90%-a szerint Kakának betonkezdőnek kellene lenni?
HozzászólásSzerző: niden6 » 2013. május 18., szombat 20:05
Erre mondjam azt, hogy a facebookon meg a Real szurkolók 90%-a szerint Kakának betonkezdőnek kellene lenni?Galacticos írta:de ezzel szerintem így van a fórum 90%-a.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. május 18., szombat 20:04
jó meglátás.niden6 írta:Ez a te véleményed. :-)Galacticos írta:lépnénk vele előre, nem is egyet.
HozzászólásSzerző: niden6 » 2013. május 18., szombat 19:59
Ez a te véleményed. :-)Galacticos írta:lépnénk vele előre, nem is egyet.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. május 18., szombat 19:58
hogy ne lennénk előrébb?niden6 írta:Akkor inkább tartsuk meg Higut, mert előrébb nem nagyon leszünk...RaúlRealMadrid írta:Én Agüerot szeretném...
HozzászólásSzerző: niden6 » 2013. május 18., szombat 19:57
Akkor inkább tartsuk meg Higut, mert előrébb nem nagyon leszünk...RaúlRealMadrid írta:Én Agüerot szeretném...
HozzászólásSzerző: RaúlRealMadrid » 2013. május 18., szombat 19:49
Én Agüerot szeretném...niden6 írta:Falcao és Neymar leigazolására nincs sok esély, de egy csatár mindenképp kell. A legtöbben Cavanit mondják...
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem