Szalai majd hétvégén a Bayern ellen villant.mia san mia írta:Nem számoltok Szalaival ! Még semmi sem dőlt el.
Én a Chelsea-t és a Bayernt, aztán a Barcát és a PSG-t kerülném el leginkább egyelőre.
HozzászólásSzerző: Nzedge » 2014. február 27., csütörtök 14:29
Szalai majd hétvégén a Bayern ellen villant.mia san mia írta:Nem számoltok Szalaival ! Még semmi sem dőlt el.
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. február 27., csütörtök 14:28
Mondjuk ehhez a MU-nak meg az atleticonak tovább kellene jutni,mert az még koránt sem biztos.mia san mia írta:Én ennek örülnék a továbbiakra nézve:
Real - Chelsea
Barca - PSG
Atletico - Dortmund
Bayern - MU
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. február 27., csütörtök 14:26
MU? Kiestek Ti is és letoltok egy bari meccset?Bayern - MU
HozzászólásSzerző: mia san mia » 2014. február 27., csütörtök 14:22
HozzászólásSzerző: mia san mia » 2014. február 27., csütörtök 14:07
HozzászólásSzerző: Matyi » 2014. február 27., csütörtök 13:57
Szerintem a Chelseat kell a legjobban elkerülni. Mourinho tudja, hogy kell minket megverni, menne megint a busz, szerintem ellenük van a legkevesebb esélyünk.'shutterisland írta:ja tényleg, volt még a 4 között is sorsolás.
akkor végül is mindegy, a lényeg, hogy majd még a 8 között a bayern,real,psg,chelsea négyest lehetőleg kerüljük el, de kiemelten a bayern-real duót.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. február 27., csütörtök 13:35
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. február 27., csütörtök 12:45
Jól emlékszel, végig "sorsoltak".dragostej írta:Ha jól emlékszem, akkor tavaly már nem voltak ágak, sorsoltak minden kör előtt.'shutterisland írta:
barca - atletico/milan
chelsea - dortmund
real - psg
bayern - mu/olympiacos
Realista24 írta:Nso:A mérkőzés végi statisztikákból kiderült, hogy a Schalke öt futballistája is többet futott a gelsenkircheni mérkőzésen, mint a Barca legtöbbet mozgó labdarúgója, Luka Modric.
HozzászólásSzerző: dragostej » 2014. február 27., csütörtök 12:41
Ha jól emlékszem, akkor tavaly már nem voltak ágak, sorsoltak minden kör előtt.'shutterisland írta:
barca - atletico/milan
chelsea - dortmund
real - psg
bayern - mu/olympiacos
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. február 27., csütörtök 11:43
A mérkőzés végi statisztikákból kiderült, hogy a Schalke öt futballistája is többet futott a gelsenkircheni mérkőzésen, mint a Barca legtöbbet mozgó labdarúgója, Luka Modric.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. február 27., csütörtök 1:57
HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. február 27., csütörtök 1:27
Egyetértek; idén amennyivel gyengébbnek tűnik a Dortmund (Gündogan és Götze nélkül), annyival erősebb ez a mostani PSG, mint a tavalyi, pedig már az sem volt rossz, sőt --> jelen pillanatban nálam a Chelsea előtt állnak a sorban és a BM>Real>Barca/PSG>Chelsea fogat a TOP5 Európában (forma, keret, stb. alapján)!BM,Chelsea,Barca kivül bárki jöhet. Majd őket a 4-be.
A PSG-t is idevenném. Nem lesz könnyű meccs az.
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. február 27., csütörtök 1:03
HozzászólásSzerző: Acho » 2014. február 26., szerda 23:41
összesített statot nem találtam, csak a győztesek gólszámait: amióta BL-nek hívják, a Madrid kétszer rúgott 35-öt egy szezonban (99-00, 01-02), ez a csúcs a sorozatot megnyertek között, a Barcának van még 32 és 30, illetve a Münchennek 31pheco írta:A történelem során értettem a legtöbb rúgott gólt egy BL szezonban. Csoportban rúgtunk 20 körül, most 6-ot. Gondolom a rekord valahol 30 környékén lehet.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. február 26., szerda 23:34
Jó de ki nem? Viccnek is rossz, hogy a leverkusent még a manchester is aláztaMatt009 írta: A PSG-t is idevenném. Nem lesz könnyű meccs az. Ők is telibekúrtak egy német csapatot.
HozzászólásSzerző: revolver » 2014. február 26., szerda 23:32
meg ott van a híres monaco-deportivo 8-3, de szerintem nem egy meccsre gondolt, hanem az egész sorozat alatt lőtt gólok számáraSzerintem a barca rúgott 7 et egyszer,de lehet tévedek.
HozzászólásSzerző: pheco » 2014. február 26., szerda 23:30
A történelem során értettem a legtöbb rúgott gólt egy BL szezonban. Csoportban rúgtunk 20 körül, most 6-ot. Gondolom a rekord valahol 30 környékén lehet.R.M.C.F írta:pheco írta:Azt nem tudja valaki, hogy mennyi a legtöbb csapatként szerzett gól egy BL szezon alatt? Ugye a csoportban rekordot döntött a csapat, könnyen meg lehet az egészre nézve szerintem.
Szerintem a barca rúgott 7 et egyszer,de lehet tévedek.
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. február 26., szerda 23:19
A PSG-t is idevenném. Nem lesz könnyű meccs az. Ők is telibekúrtak egy német csapatot.ikarus93 írta:BM,Chelsea,Barca kivül bárki jöhet. Majd őket a 4-be.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. február 26., szerda 23:16
pheco írta:Azt nem tudja valaki, hogy mennyi a legtöbb csapatként szerzett gól egy BL szezon alatt? Ugye a csoportban rekordot döntött a csapat, könnyen meg lehet az egészre nézve szerintem.
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2014. február 26., szerda 23:07
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem