Értékeld a legutóbbi meccset
-
- Kedvenc játékosaid: Redondo, Zidane, R. Carlos, Iker Casillas, Ronaldo, Marcelo, Raul, McManaman, CR, Xabi Alonso, Varane, Pepe, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Fradi
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
Most néztem, 3-szor szabálytalankodtunk a meccsen. Azért ilyen se fordul elő gyakran.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Chelsean kívül bárki ellen jó lehet. Egyedül a kék bekkelnének, és azzal megfoghatnák a támadóinkat.Anis írta: és ahogy valaki írta, egyre inkább megalapozott hogy Bale jó (jobb) lehet a BL-ben.
kíváncsi vagyok a köv körben bárki ellen aki már jobb lesz mint a Schalke mire megy.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
Ez a BBC most nagyon működött! mondjuk ez a Schalke egy nagy nulla volt. említésre sem méltóak, ahogy a Leverkusen sem a PSG elleni meccs alapján. Németországban még mindketten "elmennek", de nemzetközi szinten nagyon kevesek.
BBC... majd újra BBC és sajnos a végén nem úszták már meg kapott gól nélkül.
és ahogy valaki írta, egyre inkább megalapozott hogy Bale jó (jobb) lehet a BL-ben.
kíváncsi vagyok a köv körben bárki ellen aki már jobb lesz mint a Schalke mire megy.
BBC... majd újra BBC és sajnos a végén nem úszták már meg kapott gól nélkül.
és ahogy valaki írta, egyre inkább megalapozott hogy Bale jó (jobb) lehet a BL-ben.
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
nyomtam egyet a francia szakállmikire, megérdemli
amúgy meg: európa térdellj és sz.... a BM-en kívül itt nem lesz akadály
amúgy meg: európa térdellj és sz.... a BM-en kívül itt nem lesz akadály
Nem illik.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Meg talán abban más, hogy mi merünk kapura lőni. A barca ezt soha nem tette meg, legalábbis nem annyiszor, ahányszor alkalmuk lett volna rá. Mondjuk akkor kevesebb gólja lett volna Messinek, és több másnak...Sierra írta:Azért akárki akármit mond, ez a mai játék kicsit hasonlított a "csúcsbarca" játékára, ami ilyen 2008-2010-ig ment, magabiztos labdatartás, magabiztos középpályásokkal, rengeteg mélységi passz, rövid passzos játék, nagyon sok kidolgozott helyzet, és villámgyors támadások, emlékszem én erre a Barcára még, az nagyon adta, minden egyes passzukban ott volt a veszély, még ha az a kp-n is volt. Na én ilyennek láttam ezt a mai Madridot, talán annyiból más, hogy kevesebbet passzolgatunk a középpályán, de a lényege szerintem ugyanaz.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Egy jó dolog volt a Mourinho csapatban, ami idén is megvan: minél előbb eljutni labdaszerzés után az ellenfél kapujáig. És döntő tényező, hogy nálunk nem robotok játszanak, hanem korszakos zsenik.Matt009 írta:A csúcsbarca is dögunalom volt, A mi csapatunk nem volt az. Ez a nagy különbség.Sierra írta:Azért akárki akármit mond, ez a mai játék kicsit hasonlított a "csúcsbarca" játékára, ami ilyen 2008-2010-ig ment, magabiztos labdatartás, magabiztos középpályásokkal, rengeteg mélységi passz, rövid passzos játék, nagyon sok kidolgozott helyzet, és villámgyors támadások, emlékszem én erre a Barcára még, az nagyon adta, minden egyes passzukban ott volt a veszély, még ha az a kp-n is volt. Na én ilyennek láttam ezt a mai Madridot, talán annyiból más, hogy kevesebbet passzolgatunk a középpályán, de a lényege szerintem ugyanaz.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
ez jogos. Jó megállapitás.A csúcsbarca is dögunalom volt, A mi csapatunk nem volt az. Ez a nagy különbség.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Nem tudhatjuk,mit hoz a jövő,lehet,hogy újra elbukunk,sőt,akár még kupa nélkül is maradhatunk,de szerintem,ha ez így marad,és állandósítani tudjuk ezt a szintet,ezt a formát,ezt a szenvedélyt,és a játékosok így ki tudják szolgálni a egymást,akkor az lesz a csúcs. A csúcsra járatott Madrid. Amit ma láttunk,az az etalon. Ha ezt így meg tudjuk tartani,és ilyen szinten fogjuk űzni a focit,akkor szép évek elé nézünk.Azért akárki akármit mond, ez a mai játék kicsit hasonlított a "csúcsbarca" játékára, ami ilyen 2008-2010-ig ment, magabiztos labdatartás, magabiztos középpályásokkal, rengeteg mélységi passz, rövid passzos játék, nagyon sok kidolgozott helyzet, és villámgyors támadások, emlékszem én erre a Barcára még, az nagyon adta, minden egyes passzukban ott volt a veszély, még ha az a kp-n is volt. Na én ilyennek láttam ezt a mai Madridot, talán annyiból más, hogy kevesebbet passzolgatunk a középpályán, de a lényege szerintem ugyanaz.
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
A csúcsbarca is dögunalom volt, A mi csapatunk nem volt az. Ez a nagy különbség.Sierra írta:Azért akárki akármit mond, ez a mai játék kicsit hasonlított a "csúcsbarca" játékára, ami ilyen 2008-2010-ig ment, magabiztos labdatartás, magabiztos középpályásokkal, rengeteg mélységi passz, rövid passzos játék, nagyon sok kidolgozott helyzet, és villámgyors támadások, emlékszem én erre a Barcára még, az nagyon adta, minden egyes passzukban ott volt a veszély, még ha az a kp-n is volt. Na én ilyennek láttam ezt a mai Madridot, talán annyiból más, hogy kevesebbet passzolgatunk a középpályán, de a lényege szerintem ugyanaz.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó
Ma pedig abszolút szürke volt, ha csak a kp-t nézem ott is volt nála jobb, DM személyében, ott volt ha kellett a védelemben, támadások nagy százalékában szintúgy, ha lőtt volna egy gólt, akkor nálam elviszi a meccs embere címet, de mivel a támadók ilyen összhangban és jól teljesítettek így valaki érdemli meg szerintem.El Unico írta:de szerintem ma (is) MODRIC volt a legjobb. És tudjátok miért
Nálam is Benzi nyert, pedig maradt benne min 1 de inkább 2 is.
A kapott gólért kár, túlságosan leengedtünk a végére, így megtört az öreg góltalansága, pedig ma még védenie is kellett egy ici-picit.
Azért akárki akármit mond, ez a mai játék kicsit hasonlított a "csúcsbarca" játékára, ami ilyen 2008-2010-ig ment, magabiztos labdatartás, magabiztos középpályásokkal, rengeteg mélységi passz, rövid passzos játék, nagyon sok kidolgozott helyzet, és villámgyors támadások, emlékszem én erre a Barcára még, az nagyon adta, minden egyes passzukban ott volt a veszély, még ha az a kp-n is volt. Na én ilyennek láttam ezt a mai Madridot, talán annyiból más, hogy kevesebbet passzolgatunk a középpályán, de a lényege szerintem ugyanaz.
- RealVazquez
Sebaj,nálam akkor is ő volt a legjobb Megdolgozik érte rendesen. Meg amúgy is,szerintem ma Bale,Benzema és CR együtt voltak nagyon pengék,és úgy ítéltem meg,hogy ehhez kellett egy überjó középpálya,élen Modriccsal.Modric a legjobb játékosunk. Ez tény és való. Ma is nagy király volt. De vannak meccsek, amikor őt elhalványítják páran. Ma ez történt.
De tényleg,le a kalappal a csapat előtt,ez a Schalke ennyit tudott ma,mert ennyit engedtünk nekik. Nem volt cicó-micó.
CR pedig újra a góllövőlista élén. NOTHING SPECIAL.
- schranzer
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Ronaldo (R9)
Benzema es Di Maria nálam a meccs embere. Di Maria hihetetlen jol nyomja a KP-n, melysegbol indulva nagyon egyszeruen es konnyen megveri a vele szemben allo jatekost, ha meg labdat veszít, ugy sprintel vissza mint egy veszett egér, olyan mint egy igazi pióca, ottvan a nyomodban es idegesit ... azthiszem ilyen konnyu es jo jatekot mint a mai mar rég nem láttam, de szerintem ez csak jobb lesz, latszik, hogy kezdenek osszeszokni a jatekosok, megvan a szinte alap kezdo, innentol kezdve mar csak jobb es jobb lesz, hova tovabb, annál jobban fog osszekovacsolódni a brigád. Bale brutál volt ma, kb ezért vettuk.
-
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
csabi* írta:és a harmadik varaneR.M.C.F írta: Ramos és pepe: A világ legjobb védői.....top3 a kettő.
Ha formában van,akkor pepe,ramos,tiago s és varane a legjobb 4es.
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
és a harmadik varaneR.M.C.F írta: Ramos és pepe: A világ legjobb védői.....top3 a kettő.
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Modric a legjobb játékosunk. Ez tény és való. Ma is nagy király volt. De vannak meccsek, amikor őt elhalványítják páran. Ma ez történt.de szerintem ma (is) MODRIC volt a legjobb. És tudjátok miért? Mert egyszerűen ő az az ember,aki annyira hiányzott ebből a szerkezetből. Minden támadás át megy rajta,kéri,fordul,ragad hozzá a labda. Összeköti a támadósort a védelemmel,rengeteget futott ma is.
Szóval nálam megint ő volt a legjobb,a középpálya előtt le a kalappal. Minden labda eljutott a támadósorig,ők pedig befejezték.
Modric>Benzema>Bale>C.Ronaldo>Carvajal. Valami ilyesmi a sorrend nálam.
Benzema, nem kérdés. Rengeteget volt játékban vert két gólt, CR sok ziccer hibázott, Bale meg kevésbé volt aktív, mint a francia. Mondtam, hogy vérszemet kapott innéttől seggbe szárazon mindenkit.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
Szépen szűkebb területen játszunk hossz irányban, ha nálunk van a labda akkor szélességben elég jól(túl szélesen is) nyitunk,lásd modric túl vonal melletti játéka néha.
A 4-3-3 telitalálat,főleg Dimaria játéka,ma is jó volt,igaz úgy tűnt mintha nem lett volna a pályán(mert keveset tévesztett ).
Az ellenfél amit tudott megtett,nem kell ettől elhasalni,az AM hétvégén nem ezt az erőt fogja mutatni,ott izzadni is fogunk,de győzünk.
A schalke nem hitt ebben a meccsben,ez le is jött közben.Edzői hiba két embert kezdetni aki hónapokat nem játszott.
Sajnálom a kapott gólt,büszke voltam a 2 hónap/3 gólra,most viszont büszke vagyok a 2 hónap /4 gólra.
A kp-ánk sokat alakult tavaly óta,van kp-ánk,van ott is játék,CA játéka,a labdatartás és a gyors támadások ötvözete.Remek egyébként. Ezt december felé lehetett látni,hogy az olasz miféle focit akar,de akkor még nem ez a szerkezet volt,ami dicső,hogy év közben látta,belátta,felépitette ezt a szerkezetet,ez számomra a szint....a szinvonal. Ő ezt átlépte. Vagyis továbbment mint a korábbi lúzer edzők.
Vannak hibák,vannak oylan dolgai amit vitatok,de én kapagyári munkás vagyok,ő meg a madrid edzője.
A csapat szépen,okosan,kedvvel,nem nagy erőbedobással focizott,a taktika,az erőnlét szintje,mint profi volt. Közel lép a védelem a kp-ához,ez korábbi hiányosság volt. Nincsen annyi dajkálás,tribli,felesleges tologatás(ez azoknak baj,akik retróba a régi idejétmúlt flikk-flakkos focit szeretik).
Iker: Szépen védett ha kellett,formája fejlődött,ma már rá merem bizni DL mellett is a kaput.
Carvajal: Ma nem volt annyira magabiztos,nem volt annyira gépállat. Voltak bizonytalanságai és pár nem túl nagy hibája.
Ramos és pepe: A világ legjobb védői.....top3 a kettő.
Marci: Múltkor már pedzegettük,hogy miért nem léphet fel.....ez biztos taktika,de ez van.....kár,mert a játéka az ellenfél átbaszása,minden fronton.A védekezése nem volt szar,előre már kevésbe volt jó.
Alonso: Ő általában mindig jó. Róla nincs mit irni. A csapat apja,papája,motorja,esze,nyugtatója.
Modric: Jobb oldalon ami nem az oldala,megfelelő,bár nekem túl sokat mozog ki a szélre,vonal mellé.
DM: Jó,nagy terület,nagy mozgástér....az ellenfél minden izületét megdolgozni,megharapni.....
Bale:kb ezt várom tőle minden meccsen,ez az amit várni lehet tőle ha formában van.Sipszótól sipszóig veszély,gól/gólpassz.....kombinativ játékban,kisjátékban semmivel sem marad el a latin/spanyol volanltól,jó elmozgások,jó passzok. A ligában még probléma számára a betömörülő védelmek,itt azért nyitottabb a pálya.....de meg fogja oldani,fel fogja venni a ritmust.
Benz: Remek munka,jó kapura támadás,helyzetfelismerés. Magas figyelemszint,ami nála probléma. Kitűnő labdaszerzés bale gólja előtt,és micsoda passz.......FINOM. Ma a csapat egyik legjobbja.
CR: A szigeti veszedelem......bárhol,bármikor,bárkinek......
A 4-3-3 telitalálat,főleg Dimaria játéka,ma is jó volt,igaz úgy tűnt mintha nem lett volna a pályán(mert keveset tévesztett ).
Az ellenfél amit tudott megtett,nem kell ettől elhasalni,az AM hétvégén nem ezt az erőt fogja mutatni,ott izzadni is fogunk,de győzünk.
A schalke nem hitt ebben a meccsben,ez le is jött közben.Edzői hiba két embert kezdetni aki hónapokat nem játszott.
Sajnálom a kapott gólt,büszke voltam a 2 hónap/3 gólra,most viszont büszke vagyok a 2 hónap /4 gólra.
A kp-ánk sokat alakult tavaly óta,van kp-ánk,van ott is játék,CA játéka,a labdatartás és a gyors támadások ötvözete.Remek egyébként. Ezt december felé lehetett látni,hogy az olasz miféle focit akar,de akkor még nem ez a szerkezet volt,ami dicső,hogy év közben látta,belátta,felépitette ezt a szerkezetet,ez számomra a szint....a szinvonal. Ő ezt átlépte. Vagyis továbbment mint a korábbi lúzer edzők.
Vannak hibák,vannak oylan dolgai amit vitatok,de én kapagyári munkás vagyok,ő meg a madrid edzője.
A csapat szépen,okosan,kedvvel,nem nagy erőbedobással focizott,a taktika,az erőnlét szintje,mint profi volt. Közel lép a védelem a kp-ához,ez korábbi hiányosság volt. Nincsen annyi dajkálás,tribli,felesleges tologatás(ez azoknak baj,akik retróba a régi idejétmúlt flikk-flakkos focit szeretik).
Iker: Szépen védett ha kellett,formája fejlődött,ma már rá merem bizni DL mellett is a kaput.
Carvajal: Ma nem volt annyira magabiztos,nem volt annyira gépállat. Voltak bizonytalanságai és pár nem túl nagy hibája.
Ramos és pepe: A világ legjobb védői.....top3 a kettő.
Marci: Múltkor már pedzegettük,hogy miért nem léphet fel.....ez biztos taktika,de ez van.....kár,mert a játéka az ellenfél átbaszása,minden fronton.A védekezése nem volt szar,előre már kevésbe volt jó.
Alonso: Ő általában mindig jó. Róla nincs mit irni. A csapat apja,papája,motorja,esze,nyugtatója.
Modric: Jobb oldalon ami nem az oldala,megfelelő,bár nekem túl sokat mozog ki a szélre,vonal mellé.
DM: Jó,nagy terület,nagy mozgástér....az ellenfél minden izületét megdolgozni,megharapni.....
Bale:kb ezt várom tőle minden meccsen,ez az amit várni lehet tőle ha formában van.Sipszótól sipszóig veszély,gól/gólpassz.....kombinativ játékban,kisjátékban semmivel sem marad el a latin/spanyol volanltól,jó elmozgások,jó passzok. A ligában még probléma számára a betömörülő védelmek,itt azért nyitottabb a pálya.....de meg fogja oldani,fel fogja venni a ritmust.
Benz: Remek munka,jó kapura támadás,helyzetfelismerés. Magas figyelemszint,ami nála probléma. Kitűnő labdaszerzés bale gólja előtt,és micsoda passz.......FINOM. Ma a csapat egyik legjobbja.
CR: A szigeti veszedelem......bárhol,bármikor,bárkinek......
-
Hát Te tudod. A művésznők mosolya nem mindig őszinte.nem rossz ez a BBC
- RealVazquez
Mindenki Benzemára és Bale-re fog szavazni,talán páran CR-re...
de szerintem ma (is) MODRIC volt a legjobb. És tudjátok miért? Mert egyszerűen ő az az ember,aki annyira hiányzott ebből a szerkezetből. Minden támadás át megy rajta,kéri,fordul,ragad hozzá a labda. Összeköti a támadósort a védelemmel,rengeteget futott ma is.
Szóval nálam megint ő volt a legjobb,a középpálya előtt le a kalappal. Minden labda eljutott a támadósorig,ők pedig befejezték.
Fantasztikus volt ma a csapat. CSAPAT! Összeértünk. Remélem szétszedjük Európát,mindegyik csapat megérdemli,hogy befogjuk a szájukat. Bizakodó vagyok,mert soha ilyen stabilan,magabiztosan,higgadtan nem játszottunk még ezen időszak alatt...
de szerintem ma (is) MODRIC volt a legjobb. És tudjátok miért? Mert egyszerűen ő az az ember,aki annyira hiányzott ebből a szerkezetből. Minden támadás át megy rajta,kéri,fordul,ragad hozzá a labda. Összeköti a támadósort a védelemmel,rengeteget futott ma is.
Fantasztikus volt ma a csapat. CSAPAT! Összeértünk. Remélem szétszedjük Európát,mindegyik csapat megérdemli,hogy befogjuk a szájukat. Bizakodó vagyok,mert soha ilyen stabilan,magabiztosan,higgadtan nem játszottunk még ezen időszak alatt...