Értékeld a legutóbbi meccset
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
Tegnap...Real Madrid in da hausz...
A MoM nálam Benzema,fantasztikusan magára talált az emberünk,duzzad az önbizalomtól,( ami nála fontos),már -már a lyoni önmagát idézi...és az a jó,hogy nem csak tegnap,de már hetek óta jó formát fut...
Tetszett Bale,,,a betörése nálam a meccs megmozdulása volt,írtam a topicjába a minap hogy nem látok jeleket eddig hogy játékban jó lehet....nos tegnap ott volt,az a betörés magáért beszélt,bár azután eltűnt kicsit,míg a végén aztán újfenn bepancsolt egyet... Óvatosan fogalmazok vele kapcsolatban még mindig,de vannak már "jelek" a tegnapi meccs alapján....ámde azt tartom,hogy spanyol közép és kiscsapatok ellen,még mindig nem vagyok biztos benne hogy felveszi a ritmust.De remélem.És ha csak a BL-be hozza magát,nekem úgy is jó.Na majd meglátjuk.
Ronaldo....emberünket levették a töltőről és pörgött mint a duracell nyuszi Bámulatos a győzniakarása,igazi profi sportoló,valódi tigre...
Modric...én nem láttam halványabbnak őt,ahogy vmelyik kollega említette szinte átfolyt rajta minden labda,nagyszerűen játszott...de most egy kicsit a támadósor elhalványította.
A védelem fasza volt,a két szélsővédő jó teljesítményt hozott,Pepe-Ramos perfect,Iker ziccert hárított,szal minden klappolt.
Tökéletes szerda este volt.Ennyi.
A MoM nálam Benzema,fantasztikusan magára talált az emberünk,duzzad az önbizalomtól,( ami nála fontos),már -már a lyoni önmagát idézi...és az a jó,hogy nem csak tegnap,de már hetek óta jó formát fut...
Tetszett Bale,,,a betörése nálam a meccs megmozdulása volt,írtam a topicjába a minap hogy nem látok jeleket eddig hogy játékban jó lehet....nos tegnap ott volt,az a betörés magáért beszélt,bár azután eltűnt kicsit,míg a végén aztán újfenn bepancsolt egyet... Óvatosan fogalmazok vele kapcsolatban még mindig,de vannak már "jelek" a tegnapi meccs alapján....ámde azt tartom,hogy spanyol közép és kiscsapatok ellen,még mindig nem vagyok biztos benne hogy felveszi a ritmust.De remélem.És ha csak a BL-be hozza magát,nekem úgy is jó.Na majd meglátjuk.
Ronaldo....emberünket levették a töltőről és pörgött mint a duracell nyuszi Bámulatos a győzniakarása,igazi profi sportoló,valódi tigre...
Modric...én nem láttam halványabbnak őt,ahogy vmelyik kollega említette szinte átfolyt rajta minden labda,nagyszerűen játszott...de most egy kicsit a támadósor elhalványította.
A védelem fasza volt,a két szélsővédő jó teljesítményt hozott,Pepe-Ramos perfect,Iker ziccert hárított,szal minden klappolt.
Tökéletes szerda este volt.Ennyi.
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
Lehet ezzel is erősebbé akarja tenni a jobbszélt, baloson a marcelo-di maria-cr vonulat van, jobboson a carvajal-modric-bale....benzema meg mozog mind a két szél irányába...tetszik ez...
amúgy szerintem idén már biztos nem fog Khedira játszani, Carlo sem hülye, hogy egy teljesen "összeszokott" csapatba bedob egy súlyos sérülésből éppen felépült játékost, nyáron meg jön valaki a helyére úgynézki....egyébként esküszöm sajnálom di maria-t...jött bale...de ittmaradt, szívét, lelkét kiteszi a csapatért minden meccsen, úgy fut, mint egy mérgezett egér....bár azért még jönnek a barca elleni meccsek, ott is hasonlóan kéne játszon...
amúgy szerintem idén már biztos nem fog Khedira játszani, Carlo sem hülye, hogy egy teljesen "összeszokott" csapatba bedob egy súlyos sérülésből éppen felépült játékost, nyáron meg jön valaki a helyére úgynézki....egyébként esküszöm sajnálom di maria-t...jött bale...de ittmaradt, szívét, lelkét kiteszi a csapatért minden meccsen, úgy fut, mint egy mérgezett egér....bár azért még jönnek a barca elleni meccsek, ott is hasonlóan kéne játszon...
"If you don't like your destiny, don't accept it."
Akartam írni még meccs előtt, hogy jó lenne végre egy igazi erődemonstráció. Mert mostanában azért mindig úgy volt az ember, hogy oké, jó lesz a bajnokin a 2-3 gól, sok a meccs, ne fussuk szét magunkat, meg jó idegenben egy sima 1-2 gólos győzelem, nem ott kell alkotni...De azért hiányzott már egy ilyen henger, amikor tényleg nem a többi meccsre gondolunk, hanem kimegyünk is csúnyán szétkapjuk az ellenfelet. Hát, most megvolt.
Mellesleg ezzel a visszavágót is formalitássá tettük, lehet a bajnokira koncentrálni keményen.
Sokat nem kell elemezni, faszák voltunk, ennyi. Bár minden csapat ennyi helyet adna nekünk.
Modricról volt szó, az utóbbi meccseken kicsit kevésbé tűjik ki, de lehet, hogy már csak megszoktuk a parádés játékát, mert gyakorlatilag megingás nélkül hozza a jobbnál jobb meccseket. Tegnap is volt egy jelenet, amikor egy shalke játékos mellett úgy ment el a vonal mellett, hogy csak néztem.
Egyébként tényleg meglepően sokat húzódott ki a vonalak mellé tegnap.
Mellesleg ezzel a visszavágót is formalitássá tettük, lehet a bajnokira koncentrálni keményen.
Sokat nem kell elemezni, faszák voltunk, ennyi. Bár minden csapat ennyi helyet adna nekünk.
Modricról volt szó, az utóbbi meccseken kicsit kevésbé tűjik ki, de lehet, hogy már csak megszoktuk a parádés játékát, mert gyakorlatilag megingás nélkül hozza a jobbnál jobb meccseket. Tegnap is volt egy jelenet, amikor egy shalke játékos mellett úgy ment el a vonal mellett, hogy csak néztem.
Egyébként tényleg meglepően sokat húzódott ki a vonalak mellé tegnap.
- Victor
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City
erre ennyit mondokMondjuk Mourinhoval is simán hoztuk volna
0-1-re
Szép volt! Hala Madrid!
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Realista24 írta:Parádés meccs volt, de nálam továbbra is a klasszikus lesz az erofelmero. Aztán a bl elődöntők es a kupadonto.
A hetvegen az Atmat pedig tovább kell süllyeszteni.
+1
Nagyon ki voltam már éhezve egy ilyen jó kis gálára, jó meccs volt szép gólokkal. A Barca ellen meg csak remélni tudom, hogy nem azt fogjuk csinálni mint a City. Ha felvállaljuk a játékunkat, és magabiztosan játszuk meg a labdákat, nem csak kivagdossuk őket mint Pelle csapata akkor meg kell lennie mindkét(?) meccsnek.
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
DM helyen jatszana gondolom.
De Khedira iden mar nem nagyon lesz alapkezdo vszeg.
Nyaron meg hoznak vkit remelem.
De Khedira iden mar nem nagyon lesz alapkezdo vszeg.
Nyaron meg hoznak vkit remelem.
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- kimber
- Kedvenc játékosaid: Raul, Guti, Zidane, Modric, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Nagyon élveztem a tegnapi meccset, néha én is agyvérzést kaptam C.R. mellett az elpuskázott helyzeteknél, de teljesen elégedett vagyok mind az eredménnyel, mind a játékkal. Carvajal nagyon jó volt, végre van jobboldala is a csapatnak.
Kicsit aggódom, hogyha Khedira felépül, akkor kit akar majd Carlo kihagyni miatta ebből a csapatból. Remélem senkit...
Kicsit aggódom, hogyha Khedira felépül, akkor kit akar majd Carlo kihagyni miatta ebből a csapatból. Remélem senkit...
Üdvözletem, nyertünk tegnap ?
Valaki megtudna dobni egy teljes meccs linkjével? Lehetőleg a digisportossal, hogy halljam a magyar kollégák reakcióját....
Valaki megtudna dobni egy teljes meccs linkjével? Lehetőleg a digisportossal, hogy halljam a magyar kollégák reakcióját....
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Parádés meccs volt, de nálam továbbra is a klasszikus lesz az erofelmero. Aztán a bl elődöntők es a kupadonto.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Becksy23
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Scholes, Modric, Nani, Varane, James
- Kedvenc csapatod: Manchester United, Real Madrid, Portugália, New England Patriots
Remek meccs volt, de ezt már mindenki leírta. Nagyon remélem hogy külön ágra kerül a Real és a Bayern, igazi csúcsdöntő lenne, na meg jó lenne ha a Chelsea a Bayern ágára kerülne. Bár ott is magas esélyesként indulna a Real, azért 10 védő ellen nehéz focizni. Amiről viszont nem esett szó: Webb nagyon jól vezette a meccset, nem fújt le minden szír-szart. 8-3 lett a szabálytalanságok aránya ha jól rémlik, egy spanyol bírónál ez 20-15 lett volna.
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Verratti, Modric, Kroos - Bale, Benzema, Ronaldo
Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette
Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano
Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette
Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
De volt, amiben neki is nem csekély szerepe volt! Azt senki nem veheti el Josétól, hogy egy versenyképes, erős csapatot rakott össze, ugyanakkor az átütő sikernek is pont ő volt a kerékkötője, természetesen nem szándékosan, pusztán a futballról alkotott felfogása és a személyisége miatt! Sok mindent köszönhetünk neki (azok a kontrák ma is nagyon adják, ahogy a győztes, magabiztos mentalitást is többé kevésbé sikeresen kódolta a srácokba), de a dolgok afelé mutatnak, hogy ő csupán egy lépcsőfok volt az igazán nagy sikerhez vezető után; ha már átlépésről beszélünk, pontosan ő volt az, aki képtelen volt a saját árnyékán átlépni és az elképzelései miatt valahol "visszafogta" ezt a csapatot! Ebből a frusztrációból indult a balhé a játékosok részéről, amit aztán a Főnök a maga módján próbált intézni --> aminek egyenes következménye lett a tavalyi év.lehet. de ha nincs a balhé akkor ma búcsú mindenkinek.
Szóval erre céloztam az előbbiekben, annyi pontosítással, hogy természetesen a 2010/2011-es szezont követően vártunk volna valami hasonló szintlépést!ami nekem a leginkább tetszik az a mentalitás; "megyünk, nem állunk meg, rúgjunk amennyit csak lehet/ jó, hogy mehet a bugi érzés", ami a Carlo féle higgadtsággal párosul egyben! Olyan az ember érzése, mintha Ancelotti elengedte volna a "ketrecbe zárt" srácok kezét, akik erre vártak 3 éve!!! A poén az egészben, hogy a 2010-es szezon után ezt vártuk mi is és a vélhetően a fiúk is (többek közt ebbe bukott bele José és emiatt nem kerültünk egyszer sem a döntőbe); itt van az a szintlépés, ami történjék bármi már megérte nekünk!
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
RealMadrid
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
lehet. de ha nincs a balhé akkor ma búcsú mindenkinek.tibi18 írta:Abszolút félreértesz. Visszaolvashatsz - bár tudom nem fogsz -, azon kevés emberek egyike voltam, aki sajnálta, hogy elment José. Ő cibált ki minket a hosszú évekig tartó gödörből. Én mindig büszke leszek, hogy ő is volt a Madrid edzője.abszolút. nála 38 liga meccs 38 gól volt
Azonban tartom, vele nem támadtunk volna tovább. Legalábbis nem mentünk volna 6-ig.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Na hát így kell elegánsan, tökösen és megalkuvást nem tűrően bejelentkezni egy címért!Azért akárki akármit mond, ez a mai játék kicsit hasonlított a "csúcsbarca" játékára, ami ilyen 2008-2010-ig ment, magabiztos labdatartás, magabiztos középpályásokkal, rengeteg mélységi passz, rövid passzos játék, nagyon sok kidolgozott helyzet, és villámgyors támadások, emlékszem én erre a Barcára még, az nagyon adta, minden egyes passzukban ott volt a veszély, még ha az a kp-n is volt. Na én ilyennek láttam ezt a mai Madridot, talán annyiból más, hogy kevesebbet passzolgatunk a középpályán, de a lényege szerintem ugyanaz.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
A csúcsbarca is dögunalom volt, A mi csapatunk nem volt az. Ez a nagy különbség.
Egy jó dolog volt a Mourinho csapatban, ami idén is megvan: minél előbb eljutni labdaszerzés után az ellenfél kapujáig. És döntő tényező, hogy nálunk nem robotok játszanak, hanem korszakos zsenik.
Nagyon jó, hogy felhoztátok; mert ami nekem a leginkább tetszik az a mentalitás; "megyünk, nem állunk meg, rúgjunk amennyit csak lehet/ jó, hogy mehet a bugi érzés", ami a Carlo féle higgadtsággal párosul egyben! Olyan az ember érzése, mintha Ancelotti elengedte volna a "ketrecbe zárt" srácok kezét, akik erre vártak 3 éve!!! A poén az egészben, hogy a 2010-es szezon után ezt vártuk mi is és a vélhetően a fiúk is (többek közt ebbe bukott bele José és emiatt nem kerültünk egyszer sem a döntőbe); itt van az a szintlépés, ami történjék bármi már megérte nekünk! Gyönyörű volt, csak így tovább! Ja és még valami, a keret; bő és baromi minőségi, ami szintén óriási fegyvertény, szóval tényleg adott az alap, már csak a fiúkon múlik, hogy milyen tartalommal töltik meg!Mondjuk Mourinhoval is simán hoztuk volna ezt a meccset....
0-1-re
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára madridronie 2014. február 27., csütörtök 0:05-kor.
bekk: Hakimi&Davies
RealMadrid
RealMadrid
-
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Xabi Alonso, Raphael Varane, Alvaro Arbeloa
visszavágóra: casillas-arbeloa-varane-nacho-coentrao-illaramendi-isco-modric-ronaldo-morata-jesé,
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Igazából édes mindegy, mert amikor nem kellett volna, akkor bekkeltünk... úgyhogy 38 gól vagy 120... nem volt BL, pedig lehetett volna.R.M.C.F írta: abszolút. nála 38 liga meccs 38 gól volt
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- tibi18
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Abszolút félreértesz. Visszaolvashatsz - bár tudom nem fogsz -, azon kevés emberek egyike voltam, aki sajnálta, hogy elment José. Ő cibált ki minket a hosszú évekig tartó gödörből. Én mindig büszke leszek, hogy ő is volt a Madrid edzője.abszolút. nála 38 liga meccs 38 gól volt
Azonban tartom, vele nem támadtunk volna tovább. Legalábbis nem mentünk volna 6-ig.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
abszolút. nála 38 liga meccs 38 gól volttibi18 írta:Nagyon jó meccs volt. Így kell játszani idegenbe!
Mondjuk Mourinhoval is simán hoztuk volna
0-1-re
Szép volt! Hala Madrid!
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- Toky
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Ramos, Benzema, Marcelo, Alonso, di María, Isco
Sokban hasonlít, ez igaz. De van pár alapvető különbség.Sierra írta:Azért akárki akármit mond, ez a mai játék kicsit hasonlított a "csúcsbarca" játékára, ami ilyen 2008-2010-ig ment, magabiztos labdatartás, magabiztos középpályásokkal, rengeteg mélységi passz, rövid passzos játék, nagyon sok kidolgozott helyzet, és villámgyors támadások, emlékszem én erre a Barcára még, az nagyon adta, minden egyes passzukban ott volt a veszély, még ha az a kp-n is volt. Na én ilyennek láttam ezt a mai Madridot, talán annyiból más, hogy kevesebbet passzolgatunk a középpályán, de a lényege szerintem ugyanaz.
- Merünk kockáztatni. A Barca ha a szélen megakadt, akkor inkább a hátra passz, akár Valdesig. Nálunk többen is vannak, akik meg merik húzni, be merik vállalni az 1 vs 1-eket.
- A támadás vezetés. A Barca a tiki-takázás után középen Xavi adott egy bepasszt a visszamozgó Messinek, aztán általában oldalirányú kényszerítővel mentek el a kapuig. Nálunk sokkal szélesebb a repertoár. Mi kevesebb horizontális kényszerítővel operálunk (és az is kevesebb érintéssel megy), nem ritka, hogy elölről hátra, és azonnal vissza előre rúgjuk a labdát. Nem egy helyzetünk fakad ebből. Meg ugye nekünk vannak távoli bombáink. Jók vagyunk és merünk kontrázni. A Barca inkább itt is a biztosra játszott, és kontra/lövés helyett tiki taka ment a "gólvonalig".
- Más a letámadásunk. Mi minden emberre átlag egy embert állítunk, kivétel a vonal mentén, ott előferdül 2 is. És így zárjuk a passzsávokat. A Barca a területet szűkítette. Sokan rohanták meg egyszerre azt a pár embert. Betolták a vonal mellé, és úgy szereztek labdát.
- Nálunk végre nem csak egy emberre van kiélezve a csapat. Most már Benzema is jó formában van, és Bale is kezd belejönni. (Bár beismerem, hogy én a leigazolása ellen voltam, és még mindig nem vagyok teljesen elégedett Vele.)
- És a középpálya. A Barcánál lényegében csak 1 karmester volt. Xavi. A "mi Xavink" védekezőbb, és hátrébb játszik, jóval több hosszú labdával és íveléssel operál. És ha ráállítanak valakit? Ott van Modric, de még Di María és egész jól teszi-veszi mostanában. Marceloval nagyon jól megértik egymást.
Ja, és a meccs. Zseniális volt. Még pár ilyen és akár tripla is lehet, pedig szezon elején nem számítottam még ilyen játékra, sem trófeára. Meglátjuk. Sok múlik még a szerencsén is.
- tibi18
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
Nagyon jó meccs volt. Így kell játszani idegenbe!
Mondjuk Mourinhoval is simán hoztuk volna ezt a meccset....
0-1-re
Szép volt! Hala Madrid!
Mondjuk Mourinhoval is simán hoztuk volna ezt a meccset....
0-1-re
Szép volt! Hala Madrid!
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
bekkelnek, de azpikiléta, esetleg a vénember cole ellen azért lehet keresnivaló. illetve az önbizalma is mehet most szépen felfeléRemy írta: Chelsean kívül bárki ellen jó lehet. Egyedül a kék bekkelnének, és azzal megfoghatnák a támadóinkat.
Nem illik.