Bajnokok Ligája
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
Re: Bajnokok Ligája
ja tényleg, volt még a 4 között is sorsolás.
akkor végül is mindegy, a lényeg, hogy majd még a 8 között a bayern,real,psg,chelsea négyest lehetőleg kerüljük el, de kiemelten a bayern-real duót.
akkor végül is mindegy, a lényeg, hogy majd még a 8 között a bayern,real,psg,chelsea négyest lehetőleg kerüljük el, de kiemelten a bayern-real duót.
Jól emlékszel, végig "sorsoltak".dragostej írta:Ha jól emlékszem, akkor tavaly már nem voltak ágak, sorsoltak minden kör előtt.'shutterisland írta:
barca - atletico/milan
chelsea - dortmund
real - psg
bayern - mu/olympiacos
Realista24 írta:Nso:A mérkőzés végi statisztikákból kiderült, hogy a Schalke öt futballistája is többet futott a gelsenkircheni mérkőzésen, mint a Barca legtöbbet mozgó labdarúgója, Luka Modric.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- dragostej
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Ha jól emlékszem, akkor tavaly már nem voltak ágak, sorsoltak minden kör előtt.'shutterisland írta:
barca - atletico/milan
chelsea - dortmund
real - psg
bayern - mu/olympiacos
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Nso:
A mérkőzés végi statisztikákból kiderült, hogy a Schalke öt futballistája is többet futott a gelsenkircheni mérkőzésen, mint a Barca legtöbbet mozgó labdarúgója, Luka Modric.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
hát meglepően sima ez a nyolcaddöntő, nem gondoltam volna, hogy a 8 párharcból csak egy egyikben lesz hazai győzelem, és azt sem, hogy hatan is nyernek idegenben.
a bayern, psg, real, dortmund négyes teljességgel kizárt, hogy innen kiessen, nekünk is maximálisan a kezünkben van a dolog, de kevésbé érzem lezártnak azt a párharcot, mint az előbb említett négyet, leginkább itt van sajnos a meglepetés szele, még ha halványan is.
a másik 3 csata még nyitott, a milan jól játszva kapott ki otthon, ha így játszanának madridban is, simán lehet hosszabbítás vagy továbbjutás, benne van, habár az atletico nyilván esélyesebb.
a chelsea valószínűleg azért behúzza otthon, de ott még azért nem dőlt el, amúgy is sorszerű lenne, ha teszem azt drogba bólintana egyet a stamford bridge-n.
a mu-olympiacos párharc pedig talán a legélesebb, biztos vagyok benne, hogy otthon a mu nekiugrik keményen a görögöknek, kérdés, mennyire fogja bírni a nyomást manchesterben a görög gárda.
ha nem rúg gólt az olympiakos, akkor nagyon meleg lehet, de szerintem egy góllal lerendezik, négyet csak nem kapnak.
ha mi továbbjutunk, akkor titeket, a bayernt, a chelseat és a psg-t szeretném elkerülni, a többit igazából le kellene győznünk.
egy ilyennel már elégedett lennék :
barca - atletico/milan
chelsea - dortmund
real - psg
bayern - mu/olympiacos
a bayern, psg, real, dortmund négyes teljességgel kizárt, hogy innen kiessen, nekünk is maximálisan a kezünkben van a dolog, de kevésbé érzem lezártnak azt a párharcot, mint az előbb említett négyet, leginkább itt van sajnos a meglepetés szele, még ha halványan is.
a másik 3 csata még nyitott, a milan jól játszva kapott ki otthon, ha így játszanának madridban is, simán lehet hosszabbítás vagy továbbjutás, benne van, habár az atletico nyilván esélyesebb.
a chelsea valószínűleg azért behúzza otthon, de ott még azért nem dőlt el, amúgy is sorszerű lenne, ha teszem azt drogba bólintana egyet a stamford bridge-n.
a mu-olympiacos párharc pedig talán a legélesebb, biztos vagyok benne, hogy otthon a mu nekiugrik keményen a görögöknek, kérdés, mennyire fogja bírni a nyomást manchesterben a görög gárda.
ha nem rúg gólt az olympiakos, akkor nagyon meleg lehet, de szerintem egy góllal lerendezik, négyet csak nem kapnak.
ha mi továbbjutunk, akkor titeket, a bayernt, a chelseat és a psg-t szeretném elkerülni, a többit igazából le kellene győznünk.
egy ilyennel már elégedett lennék :
barca - atletico/milan
chelsea - dortmund
real - psg
bayern - mu/olympiacos
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Egyetértek; idén amennyivel gyengébbnek tűnik a Dortmund (Gündogan és Götze nélkül), annyival erősebb ez a mostani PSG, mint a tavalyi, pedig már az sem volt rossz, sőt --> jelen pillanatban nálam a Chelsea előtt állnak a sorban és a BM>Real>Barca/PSG>Chelsea fogat a TOP5 Európában (forma, keret, stb. alapján)!BM,Chelsea,Barca kivül bárki jöhet. Majd őket a 4-be.
A PSG-t is idevenném. Nem lesz könnyű meccs az.
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Következő körben kérnék egy ilyet.
Barca - Bayern
Chelsea - PSG
Dortmund - Atletico
Real Madrid - Olympiakos/MU
Továbbiak:
Bayern - PSG
Dortmund - Real Madrid
Real Madrid - Bayern (Real win)
Barca - Bayern
Chelsea - PSG
Dortmund - Atletico
Real Madrid - Olympiakos/MU
Továbbiak:
Bayern - PSG
Dortmund - Real Madrid
Real Madrid - Bayern (Real win)
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Raúl
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Manchester United, Bayern München, Juventus,
- Kapcsolat:
összesített statot nem találtam, csak a győztesek gólszámait: amióta BL-nek hívják, a Madrid kétszer rúgott 35-öt egy szezonban (99-00, 01-02), ez a csúcs a sorozatot megnyertek között, a Barcának van még 32 és 30, illetve a Münchennek 31pheco írta:A történelem során értettem a legtöbb rúgott gólt egy BL szezonban. Csoportban rúgtunk 20 körül, most 6-ot. Gondolom a rekord valahol 30 környékén lehet.
hogy a teljes mezőnyt tekintve mi a rekord, arról nem találtam semmit egyelőre, az biztos, hogy most 26-nál tart a csapat
Dream Team: Casillas - R. Carlos, Maldini, Nesta, Cafú - Makelele - Giggs, Zidane - Del Piero, Ronaldo, Raúl; edző: Sir Alex Ferguson
HT: Team Acho (580684)
HT: Team Acho (580684)
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Jó de ki nem? Viccnek is rossz, hogy a leverkusent még a manchester is aláztaMatt009 írta: A PSG-t is idevenném. Nem lesz könnyű meccs az. Ők is telibekúrtak egy német csapatot.
PSG nem vészes, egy top Pepe-Ramos leveszi Ibrát, a többi meg szobadísz a svédhez képest.
Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Xabi Alonso, Raphael Varane, Alvaro Arbeloa
meg ott van a híres monaco-deportivo 8-3, de szerintem nem egy meccsre gondolt, hanem az egész sorozat alatt lőtt gólok számáraSzerintem a barca rúgott 7 et egyszer,de lehet tévedek.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
A történelem során értettem a legtöbb rúgott gólt egy BL szezonban. Csoportban rúgtunk 20 körül, most 6-ot. Gondolom a rekord valahol 30 környékén lehet.R.M.C.F írta:pheco írta:Azt nem tudja valaki, hogy mennyi a legtöbb csapatként szerzett gól egy BL szezon alatt? Ugye a csoportban rekordot döntött a csapat, könnyen meg lehet az egészre nézve szerintem.
Szerintem a barca rúgott 7 et egyszer,de lehet tévedek.
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
A PSG-t is idevenném. Nem lesz könnyű meccs az. Ők is telibekúrtak egy német csapatot.ikarus93 írta:BM,Chelsea,Barca kivül bárki jöhet. Majd őket a 4-be.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
pheco írta:Azt nem tudja valaki, hogy mennyi a legtöbb csapatként szerzett gól egy BL szezon alatt? Ugye a csoportban rekordot döntött a csapat, könnyen meg lehet az egészre nézve szerintem.
Szerintem a barca rúgott 7 et egyszer,de lehet tévedek.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- ikarus93
BM,Chelsea,Barca kivül bárki jöhet. Majd őket a 4-be.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Azt nem tudja valaki, hogy mennyi a legtöbb csapatként szerzett gól egy BL szezon alatt? Ugye a csoportban rekordot döntött a csapat, könnyen meg lehet az egészre nézve szerintem.
- IkerCasillas
- Kedvenc játékosaid: IC
- Kedvenc csapatod: RMCF
szbence írta:Miért dőlt romba? Megvan az idegenben lőtt gól és nem is kapott ki a csapata... Romba akkor dőlt volna ha kikapnak de nem kaptak nekik ez tökéletes eredmény nem véletlenül csalták el az utolsó 20 percet.Csabi írta:álljunk meg egy percre és röhögjünk mourinho ezredszer is rombadőlő futballfelfogásán.
ha nézted az őszi galata elleni csoportmeccset, akkor láthattad, hogy a törökök harmatgyengék voltak.
egy ilyen támadószekcióval ugyanúgy szétcsaphatta volna őket josé, mint mi, és akkor nem kellett volna a hazai meccsre kihegyezni a párharcot, de hát végül is minek, idegenben jó az x is
Miért dőlt romba? Megvan az idegenben lőtt gól és nem is kapott ki a csapata... Romba akkor dőlt volna ha kikapnak de nem kaptak nekik ez tökéletes eredmény nem véletlenül csalták el az utolsó 20 percet.Csabi írta:álljunk meg egy percre és röhögjünk mourinho ezredszer is rombadőlő futballfelfogásán.
- Munki_
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Marcelo
- Kedvenc csapatod: Siempre fieles
őszintén szólva, ha nem lennék real szurker, 4-nél kinyomtam volna a meccset. ez nem bl...Nem szívesen izgulnál végig egy Real Madrid - Olyimpiakos meccset Te sem, ugye?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Munki_ 2014. február 26., szerda 23:05-kor.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Ha a Chelsea nyer otthon, meglepne ha nem őket kapnánk...MyStiQ írta:Ha lehetne egy kérésem, akkor a Bayern München, Barcelona, Chelsea triót kerüljük el még egy körig... Most jöjjön a Dortmund, Atletico Madrid/AC Milan, Olympiakos/MU vagy PSG közül valamelyik.
- Takesz
- Kedvenc játékosaid: sergio, zidane, cristiano, karim, marcelo, dani, luka, marco
Nem szívesen izgulnál végig egy Real Madrid - Olyimpiakos meccset Te sem, ugye?Munki_ írta:komoly negyeddöntők várhatóak, ha a united is vhogy hozza otthon.
13