Kommentáld a híreket
-
- Kedvenc játékosaid: CR7, Bale, Ramos
- Kedvenc csapatod: real
Re: Kommentáld a híreket
habar sztem az is jo lenne ha mardna, a Sociedadtol kikapnank, ok indulhatnanak a Blbe(szimpatikusabbak a Valencianal), azutan pedig menesztenek ZSozet.
Ha ez bekövetkezik remélem, hogy pár játékos a tartalékból kap lehetőséget a 2 meccsenkaresz46 írta:a Marca szerint holnap Mou tavozik, a maradek ket mecsre Toril lesz a mester.
- RaúlRealMadrid
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Guti, Beckham, Cristiano Ronaldo "The Commander", Ramos, Kaká, Coentrao, Özil
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F. ; Ferencváros TC
Ez szerintem hülyeség. Nagyon remélem, hogy inkább Pérez rúgja ki és nem hagy minket sz@rban...
Közben azt olvasom, hogy a Chelsea árat kért a MU-tól, Rooney leigazolására.
MÁS:
Elvileg Hart, Kompany és Silva is kijelentette, hogy amennyiben Mancini marad a menedzser a Citynél, ők nem kívánnak tovább játszani. Sajnos így most lehet, hogy lecsúsztunk Silvaról, pedig volt róla is hír...
Közben azt olvasom, hogy a Chelsea árat kért a MU-tól, Rooney leigazolására.
MÁS:
Elvileg Hart, Kompany és Silva is kijelentette, hogy amennyiben Mancini marad a menedzser a Citynél, ők nem kívánnak tovább játszani. Sajnos így most lehet, hogy lecsúsztunk Silvaról, pedig volt róla is hír...
-
- Kedvenc játékosaid: Modrić, Camavinga
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Ezt erősen kétlem, de nem bánnám, főleg most, hogy a Castilla sem eshet már ki.karesz46 írta:a Marca szerint holnap Mou tavozik, a maradek ket mecsre Toril lesz a mester.
Eljöhetne Jesé ideje is végre.
Végre valami jó hír is van.
-
- Kedvenc játékosaid: CR7, Bale, Ramos
- Kedvenc csapatod: real
a Marca szerint holnap Mou tavozik, a maradek ket mecsre Toril lesz a mester.
- RaúlRealMadrid
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Guti, Beckham, Cristiano Ronaldo "The Commander", Ramos, Kaká, Coentrao, Özil
Az incidens már a játékoskijáróban történt...ateeemadrid írta:a kép alapján én azt szűrtem le, hogy ez már a kupa elvesztése után történt, és ez még nem az volt, amit meccs közben mondott.valószínűleg nem függ össze a kupa elvesztése azzal, hogy ha az edződet kiállítják a 70. percben 1-1nél és nélküle kell lejátszanod még vagy háromnegyed órát, nem tud segíteni, tanácsokat adni, irányítani stb...
egyébként nyilván számít az edző jelenléte, de nélküle is simán hozható lett volna a meccs, nem tőle függött ez most, hanem a helyzetkihasználástól.
sok hülyesége van a mi drága Josénknak, de ez a vereség szerintem semmiképp sem az ő nyakába varható.
- ateeemadrid
a kép alapján én azt szűrtem le, hogy ez már a kupa elvesztése után történt, és ez még nem az volt, amit meccs közben mondott.valószínűleg nem függ össze a kupa elvesztése azzal, hogy ha az edződet kiállítják a 70. percben 1-1nél és nélküle kell lejátszanod még vagy háromnegyed órát, nem tud segíteni, tanácsokat adni, irányítani stb...
egyébként nyilván számít az edző jelenléte, de nélküle is simán hozható lett volna a meccs, nem tőle függött ez most, hanem a helyzetkihasználástól.
sok hülyesége van a mi drága Josénknak, de ez a vereség szerintem semmiképp sem az ő nyakába varható.
- RaúlRealMadrid
Mou mindig ilyen volt, a Portoban, a Chelseaben, az Internél is és itt sem fog megváltozni, én kedvelem benne azt, hogy őszinte és kimondja a véleményét, ha valami nem tetszik. Az meg, hogy kiállították, istenem, elszakadt nála a cérna, ahogyan CR-nél is. Ennyi erővel akkor CR hibája is volt, hogy elvesztettük a kupát... de már megint vitatkoztok.Csabi írta: valószínűleg nem függ össze a kupa elvesztése azzal, hogy ha az edződet kiállítják a 70. percben 1-1nél és nélküle kell lejátszanod még vagy háromnegyed órát, nem tud segíteni, tanácsokat adni, irányítani stb...
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
valószínűleg nem függ össze a kupa elvesztése azzal, hogy ha az edződet kiállítják a 70. percben 1-1nél és nélküle kell lejátszanod még vagy háromnegyed órát, nem tud segíteni, tanácsokat adni, irányítani stb...ateeemadrid írta:mondd már meg, hogy ez hogy függ össze a kupa elveszítésével.nagyon nagy forma, ja...ez most egy kupánkba került.
grande mourinho
- ateeemadrid
a barcát általában a bírók segíteni szokták, nem ilyen szinten hátráltatni, de bárki játszott volna az atletico ellen, ugyanúgy megértettem volna, ha odaszólnak a bírónak.cart írta:Gondolom ha ezt a Barcából csinálta volna valaki, akkor most hetekig menne a fikázás. Mourinho úgy tudom különben sem szokott a bírókkal foglalkozni...
egyébként szerintem sosem állított senki olyat, hogy Mou nem foglalkozik a bírókkal, még ő maga sem.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Én semleges vagyok ebbe a Mourinho kérdésbe,meg van róla a saját véleményem,de nagy a gyanúm,hogy nem kivánta ő azt a meccset végignézni...cart írta:Gondolom ha ezt a Barcából csinálta volna valaki, akkor most hetekig menne a fikázás. Mourinho úgy tudom különben sem szokott a bírókkal foglalkozni...
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
Gondolom ha ezt a Barcából csinálta volna valaki, akkor most hetekig menne a fikázás. Mourinho úgy tudom különben sem szokott a bírókkal foglalkozni...
- ateeemadrid
mondd már meg, hogy ez hogy függ össze a kupa elveszítésével.nagyon nagy forma, ja...ez most egy kupánkba került.
grande mourinho
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
nagyon nagy forma, ja...ez most egy kupánkba került.RaúlRealMadrid írta:
Ez nagyon jó!!!
Nagyon nagy forma...
grande mourinho
- ateeemadrid
mint ha nem lett volna rohadtul igaza... van, amikor ez a viselkedés nem helyénvaló, de ez az apróbb beszólás szerintem a minimum volt annak a mocskos senkiházinak.vannak akik szerint ez vicces és hatalmas forma mourinho, szerintem meg real madridhoz nem illő viselkedés amit folyamatosan leművel/leművelt a portugált. kinek mi tetszik.
én sem bírom Mourinhot túlzottan, de azért nem kéne minden vele kapcsolatos dologba belekötni.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Ha meg ezt az utat járná be a klub,akkor meg jönne a fanyalgás,hogy de istenem hát ez a Real Madrid,minek erőltetjük a nevesincs emberkéket....Egyre inkább azt tartom, hogy tehetségek kellenek és nem sztárokat. Meglehet venni most is Vidalokat: a tehetségek meg vannak. Vagy bejön vagy nem, de nekem ez egy jobb út, mint ultraegokkal bajmolódni. Bár nem lehet de ha rajtam múlna a mostani csapat nagy részét elhajtanám a fenébe.
Másfelől a Real Madrid egy Brand,egy olyan márka,ahová kellenek e nevek,mert így jön a pénz,a szponzor...itt nincs olajmilliárdos aki majd bedob egy kis lét ha nem megy az üzlet...
Nem vagyunk a barcelona,akik a Cruyff érától tudatosan egy rendszerbe nevelik az utánpótlást,amiből kijött egy Puyol,egy Xavi,vagy egy Iniesta,de persze ez is csalóka,mert ha ez a korosztály kifut,nekik is vásárolni kell,méghozzá neveket,ahogy tették azt annak idején Decoval,Eto'o-val,vagy Ronaldinhoval.Azelőtt meg Romarioval,Ronaldoval,vagy Rivaldoval...De mondhatnám a hollandokat,vagy még korábbról Kubalát,Kocsist vagy Czibort...
Egyszóval,a nagy kluboknak nincs rá idő hogy fiatal tehetségekből építsen évek alatt csapatot,azért aztán a jó bejáratott,ismertebb neveket igazolnak.Na most ugye előfordulhat hogy nem válhatnak be,de marketing szempontok ellensúlyozhatják a bukást.(Kaká)
Ezzel egyáltalán nem azt mondom,hogy akár házon belül ne próbálkozzunk fiatalok beépítésével,de legyen előttük tapasztalt futballista,akitől rutint szerezhetnek.
Ezért Galactikosal értek egyet,ha 200 millio akkor annyi,de a fontos azt hogy ezt a pénzt akkor hiányposztra való,minőségi játékosokra költsük el.
Neymar 17?Sztm akkora kacsa mint hogy a bayernt ment volna 86m£ ért...
LEGIO PATRIA NOSTRA
- ateeemadrid
Sajnos szerintem egyértelmű, hogy a katalánokhoz fog menni, egyértelműen az jön le a hírekből, hogy a brazil őket preferálja. Nem nagyon tudunk mást csinálni, rá kell állni Balera, ha ő sem jön, akkor pedig jöhet Reus. Az ilyen özil-dm vonalhoz képest mindegyik óriási előrelépés lenne.Érdekes hír ez a Neymaros dolog...kíváncsi leszek, hogy mi sül majd ki belőle.
Egyébként az utóbbi napokban nem nagyon vannak hírek, pedig előtte azért szinte napi rendszerességgel jöttek a pletykák pl. mondjuk Verrattiról, de ezek eléggé elcsendesültek sajnos.
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Inkább fogalmazunk úgy, hogy nagyon komoly keretük van, talán az egyik. Azért nem csapat, mert csapatként egyenlőek a nullával, jó formán. Így nem lehet a legerősebb csapatuk, maximum keretük. Jó játékosok vannak ott egyénileg, viszont egységben megbuknak. A megoldás egy edző, aki gatyába tudja rázni a srácokat és egy olyan játékot eszel ki, ami fekszik a játékosoknak, a csapatnak.RaúlRealMadrid írta:A City nem tud csapatként játszani... és sajnos az arabok rájöttek, hogy Mancini sz@r. Ha pedig vesznek egy épkézláb menedzsert, aki összeteszi őket, akkor elég komoly sikereket is elérhetnek. Nagyon komoly csapatuk van, talán Angliában az övék a legerősebb.
Érdekes hír ez a Neymaros dolog...kíváncsi leszek, hogy mi sül majd ki belőle.
- RaúlRealMadrid
Ez nagyon jó!!!
Nagyon nagy forma...