Bajnokok Ligája
-
- Kedvenc csapatod: Bayern München
Re: Bajnokok Ligája
Persze, hogy tovább kéne jutnia a MU-nak. De én olyan köcsög vagyok aki belerúgna a földön fekvőbe. (Amennyiben a MU az)
Szóval jussanak csak tovább, és kapjuk meg őket.
Úgyis van mit törleszteni Robben gólja ide vagy oda, annyi nem volt elég.
Szóval jussanak csak tovább, és kapjuk meg őket.
Úgyis van mit törleszteni Robben gólja ide vagy oda, annyi nem volt elég.
- Nzedge
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo,Figo,Guti
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Szalai majd hétvégén a Bayern ellen villant.mia san mia írta:Nem számoltok Szalaival ! Még semmi sem dőlt el.
Én a Chelsea-t és a Bayernt, aztán a Barcát és a PSG-t kerülném el leginkább egyelőre.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Mondjuk ehhez a MU-nak meg az atleticonak tovább kellene jutni,mert az még koránt sem biztos.mia san mia írta:Én ennek örülnék a továbbiakra nézve:
Real - Chelsea
Barca - PSG
Atletico - Dortmund
Bayern - MU
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
MU? Kiestek Ti is és letoltok egy bari meccset?Bayern - MU
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Én ennek örülnék a továbbiakra nézve:
Real - Chelsea
Barca - PSG
Atletico - Dortmund
Bayern - MU
Real - Chelsea
Barca - PSG
Atletico - Dortmund
Bayern - MU
-
Nem számoltok Szalaival ! Még semmi sem dőlt el.
-
- Kedvenc játékosaid: Iniesta, Agüero, Messi
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona
Szerintem a Chelseat kell a legjobban elkerülni. Mourinho tudja, hogy kell minket megverni, menne megint a busz, szerintem ellenük van a legkevesebb esélyünk.'shutterisland írta:ja tényleg, volt még a 4 között is sorsolás.
akkor végül is mindegy, a lényeg, hogy majd még a 8 között a bayern,real,psg,chelsea négyest lehetőleg kerüljük el, de kiemelten a bayern-real duót.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
ja tényleg, volt még a 4 között is sorsolás.
akkor végül is mindegy, a lényeg, hogy majd még a 8 között a bayern,real,psg,chelsea négyest lehetőleg kerüljük el, de kiemelten a bayern-real duót.
Jól emlékszel, végig "sorsoltak".dragostej írta:Ha jól emlékszem, akkor tavaly már nem voltak ágak, sorsoltak minden kör előtt.'shutterisland írta:
barca - atletico/milan
chelsea - dortmund
real - psg
bayern - mu/olympiacos
Realista24 írta:Nso:A mérkőzés végi statisztikákból kiderült, hogy a Schalke öt futballistája is többet futott a gelsenkircheni mérkőzésen, mint a Barca legtöbbet mozgó labdarúgója, Luka Modric.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- dragostej
Ha jól emlékszem, akkor tavaly már nem voltak ágak, sorsoltak minden kör előtt.'shutterisland írta:
barca - atletico/milan
chelsea - dortmund
real - psg
bayern - mu/olympiacos
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Nso:
A mérkőzés végi statisztikákból kiderült, hogy a Schalke öt futballistája is többet futott a gelsenkircheni mérkőzésen, mint a Barca legtöbbet mozgó labdarúgója, Luka Modric.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
hát meglepően sima ez a nyolcaddöntő, nem gondoltam volna, hogy a 8 párharcból csak egy egyikben lesz hazai győzelem, és azt sem, hogy hatan is nyernek idegenben.
a bayern, psg, real, dortmund négyes teljességgel kizárt, hogy innen kiessen, nekünk is maximálisan a kezünkben van a dolog, de kevésbé érzem lezártnak azt a párharcot, mint az előbb említett négyet, leginkább itt van sajnos a meglepetés szele, még ha halványan is.
a másik 3 csata még nyitott, a milan jól játszva kapott ki otthon, ha így játszanának madridban is, simán lehet hosszabbítás vagy továbbjutás, benne van, habár az atletico nyilván esélyesebb.
a chelsea valószínűleg azért behúzza otthon, de ott még azért nem dőlt el, amúgy is sorszerű lenne, ha teszem azt drogba bólintana egyet a stamford bridge-n.
a mu-olympiacos párharc pedig talán a legélesebb, biztos vagyok benne, hogy otthon a mu nekiugrik keményen a görögöknek, kérdés, mennyire fogja bírni a nyomást manchesterben a görög gárda.
ha nem rúg gólt az olympiakos, akkor nagyon meleg lehet, de szerintem egy góllal lerendezik, négyet csak nem kapnak.
ha mi továbbjutunk, akkor titeket, a bayernt, a chelseat és a psg-t szeretném elkerülni, a többit igazából le kellene győznünk.
egy ilyennel már elégedett lennék :
barca - atletico/milan
chelsea - dortmund
real - psg
bayern - mu/olympiacos
a bayern, psg, real, dortmund négyes teljességgel kizárt, hogy innen kiessen, nekünk is maximálisan a kezünkben van a dolog, de kevésbé érzem lezártnak azt a párharcot, mint az előbb említett négyet, leginkább itt van sajnos a meglepetés szele, még ha halványan is.
a másik 3 csata még nyitott, a milan jól játszva kapott ki otthon, ha így játszanának madridban is, simán lehet hosszabbítás vagy továbbjutás, benne van, habár az atletico nyilván esélyesebb.
a chelsea valószínűleg azért behúzza otthon, de ott még azért nem dőlt el, amúgy is sorszerű lenne, ha teszem azt drogba bólintana egyet a stamford bridge-n.
a mu-olympiacos párharc pedig talán a legélesebb, biztos vagyok benne, hogy otthon a mu nekiugrik keményen a görögöknek, kérdés, mennyire fogja bírni a nyomást manchesterben a görög gárda.
ha nem rúg gólt az olympiakos, akkor nagyon meleg lehet, de szerintem egy góllal lerendezik, négyet csak nem kapnak.
ha mi továbbjutunk, akkor titeket, a bayernt, a chelseat és a psg-t szeretném elkerülni, a többit igazából le kellene győznünk.
egy ilyennel már elégedett lennék :
barca - atletico/milan
chelsea - dortmund
real - psg
bayern - mu/olympiacos
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Egyetértek; idén amennyivel gyengébbnek tűnik a Dortmund (Gündogan és Götze nélkül), annyival erősebb ez a mostani PSG, mint a tavalyi, pedig már az sem volt rossz, sőt --> jelen pillanatban nálam a Chelsea előtt állnak a sorban és a BM>Real>Barca/PSG>Chelsea fogat a TOP5 Európában (forma, keret, stb. alapján)!BM,Chelsea,Barca kivül bárki jöhet. Majd őket a 4-be.
A PSG-t is idevenném. Nem lesz könnyű meccs az.
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Következő körben kérnék egy ilyet.
Barca - Bayern
Chelsea - PSG
Dortmund - Atletico
Real Madrid - Olympiakos/MU
Továbbiak:
Bayern - PSG
Dortmund - Real Madrid
Real Madrid - Bayern (Real win)
Barca - Bayern
Chelsea - PSG
Dortmund - Atletico
Real Madrid - Olympiakos/MU
Továbbiak:
Bayern - PSG
Dortmund - Real Madrid
Real Madrid - Bayern (Real win)
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Raúl
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Manchester United, Bayern München, Juventus,
- Kapcsolat:
összesített statot nem találtam, csak a győztesek gólszámait: amióta BL-nek hívják, a Madrid kétszer rúgott 35-öt egy szezonban (99-00, 01-02), ez a csúcs a sorozatot megnyertek között, a Barcának van még 32 és 30, illetve a Münchennek 31pheco írta:A történelem során értettem a legtöbb rúgott gólt egy BL szezonban. Csoportban rúgtunk 20 körül, most 6-ot. Gondolom a rekord valahol 30 környékén lehet.
hogy a teljes mezőnyt tekintve mi a rekord, arról nem találtam semmit egyelőre, az biztos, hogy most 26-nál tart a csapat
Dream Team: Casillas - R. Carlos, Maldini, Nesta, Cafú - Makelele - Giggs, Zidane - Del Piero, Ronaldo, Raúl; edző: Sir Alex Ferguson
HT: Team Acho (580684)
HT: Team Acho (580684)
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Jó de ki nem? Viccnek is rossz, hogy a leverkusent még a manchester is aláztaMatt009 írta: A PSG-t is idevenném. Nem lesz könnyű meccs az. Ők is telibekúrtak egy német csapatot.
PSG nem vészes, egy top Pepe-Ramos leveszi Ibrát, a többi meg szobadísz a svédhez képest.
Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Xabi Alonso, Raphael Varane, Alvaro Arbeloa
meg ott van a híres monaco-deportivo 8-3, de szerintem nem egy meccsre gondolt, hanem az egész sorozat alatt lőtt gólok számáraSzerintem a barca rúgott 7 et egyszer,de lehet tévedek.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
A történelem során értettem a legtöbb rúgott gólt egy BL szezonban. Csoportban rúgtunk 20 körül, most 6-ot. Gondolom a rekord valahol 30 környékén lehet.R.M.C.F írta:pheco írta:Azt nem tudja valaki, hogy mennyi a legtöbb csapatként szerzett gól egy BL szezon alatt? Ugye a csoportban rekordot döntött a csapat, könnyen meg lehet az egészre nézve szerintem.
Szerintem a barca rúgott 7 et egyszer,de lehet tévedek.
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
A PSG-t is idevenném. Nem lesz könnyű meccs az. Ők is telibekúrtak egy német csapatot.ikarus93 írta:BM,Chelsea,Barca kivül bárki jöhet. Majd őket a 4-be.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
pheco írta:Azt nem tudja valaki, hogy mennyi a legtöbb csapatként szerzett gól egy BL szezon alatt? Ugye a csoportban rekordot döntött a csapat, könnyen meg lehet az egészre nézve szerintem.
Szerintem a barca rúgott 7 et egyszer,de lehet tévedek.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.