Ha neked a "nyálfej" a "margit" meg a "sírós buzi" csak optimista,nem gusztustalan,ha felétek ezt csak így le lehet írni,akkor jól van.Itt azért ez nem megy.Remélem kiveri azt a peraszt a csürhét valaki,ha nem mi majd más...mia san mia írta:morientes: Érdekes jelenség ez: 2012-ben mi hallgattuk, hogy minden egyes poszton erősebb a Madrid, és 4-et kapunk meg hasonlók...
Most a mi oldalunkon lett néhány ember túlzottan optimista. De azért a tavalyi szezon alapján ez talán nem is annyira meglepő.
Ez pont az amit beszéltünk privátban.
Bajnokok Ligája
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Re: Bajnokok Ligája
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Nyilvan jo erzes lenne visszavagni a Dortmundnak, a Bayernnek, Mou csapatat elintezni es a Barcanak is megmutatni ki a legjobb Spanyolorszagban. En se felek egyik csapattol se, ha mindenki maxon teljesit, akkor barkit megverhetunk, viszont barmikor kozbejohet egy jogtalan kiallitas, megpattano loves, elete meccset jatszo csatar. Arrol nem is beszelve, hogy ket nehez BL meccs kozott (itt a negyeddontore gondolok), lesz egy Sociedad elleni meccsunk is idegenben. Most is milyen jo, hogy a Schalke elleni visszavagon nem kell megszakadjunk es nyugodtan keszulhetunk/tartalekolhatunk a hetvegi clasicora. Amig lehet, kapjuk csak a leggyengebbet, ha pedig ugy alakul hogy egy eroset kapunk, igyis ugyis meg kell oket verni.Realista24 írta:Nem értek egyet, sosem értettem ezt a logikát.előbb utóbb mindenkit le kell győznöd
Bőven el lehet kerülni a nagyokat.
Például egy Barca-Bayern párosítás után már csak az egyik nagy riválist kellene legyőzni. Továbbjut a Barca, megkapják a görögöket, akik veszett módon nekik mennek és végül a döntőben felnyársaljuk őket.
- morientes
Ez természetesen igaz.Én arra gondoltam hogy előbb-vagy utóbb de találkozunk velük nagy valószínűség szerint.Realista24 írta:Nem értek egyet, sosem értettem ezt a logikát.előbb utóbb mindenkit le kell győznöd
Például egy Barca-Bayern párosítás után már csak az egyik nagy riválist kellene legyőzni. Továbbjut a Barca, megkapják a görögöket, akik veszett módon nekik mennek és végül a döntőben felnyársaljuk őket.
A másik;ami nem nyír ki,erősebbé tesz,tehát egy bayern skalpal lenne csak igazán önbizalom... De megértem ha más,máshogy gondolkodik.Mert az is logikus ahogy Te,vagy Peti érvel...
LEGIO PATRIA NOSTRA
- adamzz
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, CR, Benzema, Modric, Kroos
Szerintem ha mindkét csapat eljut a négy közé, akkor az UEFA összesorsol minket. Talán most a lehető legnagyobb párharc lenne és az elődöntőben mégiscsak két meccs lenne.. Aztán kitudja, lehet minket lesimáz a PSG a következő körben..mia san mia írta:Ami pedig a két csapatot illeti: Nagyon érdekes lenne a párharc. Tekintve, hogy Pep még feljebb tolta a védelmi vonalunkat, biztosan lennének olyan szituációk amikor a gyors emberek a védelmünk mögé tudnának kerülni.
De a pálya közepén Modric zseniális idénye ide vagy oda, szerintem miénk lenne a dominancia.
A széleken a védők feladata lenne egészen érdekes és fontos, hiszen egyik oldal sem engedheti meg, hogy terület maradjon a szélső védők fellépése nyomán. Hisz mindkét csapat remek szélsőkkel rendelkezik.
-
- Kedvenc csapatod: Bayern München
Ami pedig a két csapatot illeti: Nagyon érdekes lenne a párharc. Tekintve, hogy Pep még feljebb tolta a védelmi vonalunkat, biztosan lennének olyan szituációk amikor a gyors emberek a védelmünk mögé tudnának kerülni.
De a pálya közepén Modric zseniális idénye ide vagy oda, szerintem miénk lenne a dominancia.
A széleken a védők feladata lenne egészen érdekes és fontos, hiszen egyik oldal sem engedheti meg, hogy terület maradjon a szélső védők fellépése nyomán. Hisz mindkét csapat remek szélsőkkel rendelkezik.
-
morientes: Érdekes jelenség ez: 2012-ben mi hallgattuk, hogy minden egyes poszton erősebb a Madrid, és 4-et kapunk meg hasonlók...
Most a mi oldalunkon lett néhány ember túlzottan optimista. De azért a tavalyi szezon alapján ez talán nem is annyira meglepő.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Engem a triplázós hsz-ek vágnak földhözdannen írta:tegnap is olvastam már itt olyat, hogy térdelhet egész európa előttünk. jók vagyunk, de mi szükség van erre? megaláztunk egy kellemetlenül gyenge schalkét és akkor már hirtelen jöhet nekünk egész európa hihetetlenül irritál ez a viselkedés. legyen egészséges önbizalom, de semmi okunk az ilyen kijelentésekre..morientes írta:kinyílt a csipa nagyon...lehet lassan gombolni a bőrgatyeszt,és finoman megfordulni mert jövünk...
Nagyon messze vagyunk még, a szezon tegnap kezdődött. Első akadály letudva.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- adamzz
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, CR, Benzema, Modric, Kroos
adom. Azért ez a Schalke nagyon-nagyon gyenge volt. Annyi területünk volt mint még BL-ben soha. Nem vagyunk esélytelenek egy Bayern elleni párharcban sem, de tudni kell helyén kezelni a dolgot. Önbizalom lehet, kell, de semmi több. Face-en mi mehet? Ha még úton út félen itt is ez megy..dannen írta:tegnap is olvastam már itt olyat, hogy térdelhet egész európa előttünk. jók vagyunk, de mi szükség van erre? megaláztunk egy kellemetlenül gyenge schalkét és akkor már hirtelen jöhet nekünk egész európa hihetetlenül irritál ez a viselkedés. legyen egészséges önbizalom, de semmi okunk az ilyen kijelentésekre..morientes írta:kinyílt a csipa nagyon...lehet lassan gombolni a bőrgatyeszt,és finoman megfordulni mert jövünk...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára adamzz 2014. február 27., csütörtök 16:07-kor.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nem értek egyet, sosem értettem ezt a logikát.előbb utóbb mindenkit le kell győznöd
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- morientes
Ha BL-t akarsz nyerni,előbb utóbb mindenkit le kell győznöd.És nem biztos hogy egy meccsen,(ami lutri),könnyebb lenne mint kettőn...Én meg az Olympiakost akarom.
ameddig lehet, addig a legkönnyebbet kapjuk.
Másfelől meg,őszintén szólva bevagyok rágva,mert amilyen lekezelően,lenézően beszélnek a magyar szurkolóik a Realról,és annak játékosairól,az nálam ki**ta a biztosítékot...a csúcs az volt mikor valamelyik "szurkoló" azt írta hogy reméli valamelyik salke játékos eltöri Ronaldo lábát.... Még a meccs előtt olvastam.
LEGIO PATRIA NOSTRA
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Én a PSG-t vagy a Milan/Atletico továbbjutóját akarnám a következő körben. Elég erősek ahhoz, hogy egy igazi megmérettetésre felkészüljünk, de nem elég erősek (reményeim szerint) sem ahhoz, hogy kiejtsenek minket, sem pedig ahhoz, hogy botlásra késztessenek a bajnokságban.
A Bayernnel csak a döntőben akarok találkozni. Nem azért, mert félek, vagy mert két meccsen nem érzem elégnek a csapatunkat, egyszerűen csak édesebb lenne a bosszú, ha csak egy lépésnyire lennének a győzelemtől, és akkor vágnánk vissza az elmúlt meccsekért. Persze a vereség is jobban fájna, de hát ez van. Szóval a Bayernt csak a döntőben akarom, és valamiért idén sem akarok klasszikust a BL-ben, volt elég mostanság, viszont Mourinho újabb Bernabéu-béli bukását is szívesen végignézném. Ezúttal még élvezném is...
Amúgy meg mindenki lenézi itt csóri görögöket, aztán majd szépen csendben megismétlik a 2004-es tragédiát.
A Bayernnel csak a döntőben akarok találkozni. Nem azért, mert félek, vagy mert két meccsen nem érzem elégnek a csapatunkat, egyszerűen csak édesebb lenne a bosszú, ha csak egy lépésnyire lennének a győzelemtől, és akkor vágnánk vissza az elmúlt meccsekért. Persze a vereség is jobban fájna, de hát ez van. Szóval a Bayernt csak a döntőben akarom, és valamiért idén sem akarok klasszikust a BL-ben, volt elég mostanság, viszont Mourinho újabb Bernabéu-béli bukását is szívesen végignézném. Ezúttal még élvezném is...
Amúgy meg mindenki lenézi itt csóri görögöket, aztán majd szépen csendben megismétlik a 2004-es tragédiát.
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Én meg az Olympiakost akarom.
A Bayern München páholyban van, lényegileg már megnyerték a bajnokságot, mi még nem, többfrontos csatát vívunk, így jó lenne, ha a nagy rangadók az elődöntőig elkerülnék a csapatot. (a Bayernt most még erősebbnek érzem, a Chelsea bárki ellen képes a meglepetésre, a Barca az Barca, a PSG meg a Dortmund meg a 2 "ismeretlen" a sötét ló, vagy hogy mondjam..)
Szóval: Olympiakos, és eléggé nagy hagyománya van a görög csapatoknak a Real Madrid ellen, szóval ebből kifolyólag látok is rá sanszot.
A Bayern München páholyban van, lényegileg már megnyerték a bajnokságot, mi még nem, többfrontos csatát vívunk, így jó lenne, ha a nagy rangadók az elődöntőig elkerülnék a csapatot. (a Bayernt most még erősebbnek érzem, a Chelsea bárki ellen képes a meglepetésre, a Barca az Barca, a PSG meg a Dortmund meg a 2 "ismeretlen" a sötét ló, vagy hogy mondjam..)
Szóval: Olympiakos, és eléggé nagy hagyománya van a görög csapatoknak a Real Madrid ellen, szóval ebből kifolyólag látok is rá sanszot.
- morientes
Én meg a bauer,elnézést a bayern münchent akarom....kinyílt a csipa nagyon...lehet lassan gombolni a bőrgatyeszt,és finoman megfordulni mert jövünk...mia san mia írta:Persze, hogy tovább kéne jutnia a MU-nak. De én olyan köcsög vagyok aki belerúgna a földön fekvőbe. (Amennyiben a MU az)
Szóval jussanak csak tovább, és kapjuk meg őket.
Úgyis van mit törleszteni Robben gólja ide vagy oda, annyi nem volt elég.
LEGIO PATRIA NOSTRA
-
Persze, hogy tovább kéne jutnia a MU-nak. De én olyan köcsög vagyok aki belerúgna a földön fekvőbe. (Amennyiben a MU az)
- Nzedge
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo,Figo,Guti
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Szalai majd hétvégén a Bayern ellen villant.mia san mia írta:Nem számoltok Szalaival ! Még semmi sem dőlt el.
Én a Chelsea-t és a Bayernt, aztán a Barcát és a PSG-t kerülném el leginkább egyelőre.
- morientes
Mondjuk ehhez a MU-nak meg az atleticonak tovább kellene jutni,mert az még koránt sem biztos.mia san mia írta:Én ennek örülnék a továbbiakra nézve:
Real - Chelsea
Barca - PSG
Atletico - Dortmund
Bayern - MU
LEGIO PATRIA NOSTRA
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
MU? Kiestek Ti is és letoltok egy bari meccset?Bayern - MU
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Én ennek örülnék a továbbiakra nézve:
Real - Chelsea
Barca - PSG
Atletico - Dortmund
Bayern - MU
Real - Chelsea
Barca - PSG
Atletico - Dortmund
Bayern - MU
-
Nem számoltok Szalaival ! Még semmi sem dőlt el.