Iker Casillas

A Real Madrid egykori nagyjai.

Eladnád vagy megtartanád?

A szavazás 2015. április 7., kedd 15:27-kor befejeződött.

Eladnám
66
80%
Megtartanám
16
20%

Szavazatok száma: 82

attareal
Kedvenc játékosaid: Hámesz Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Dani Carvajal, Gareth Bale, CR7, Isco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest

Re: Iker Casillas - 1

HozzászólásSzerző: attareal » 2014. február 27., csütörtök 16:37

Rasta írta:Az igaz, hogy a Draxler nem a legjobban lőtte el, de Iker mozdulata az, amit nem lehet tanítani, az színtiszta ösztön. Ha akár egy tizedmásodpercre gondolkodott volna, már elkésik. De ezek a fajta védések, amikor gondolkodás nélkül, ösztönből átvetődik a hosszúra, szinte már a védjegyei (erreugye emlékszünk?).
Szerk: szerintem minden kapus összetenné az összes létező kezét meg kesztyűjét, ha így védene, amikor nincs formában :mrgreen:
Teljesen adom.
Van sok.sok futballklub, és van a Real Madrid!
Hajrá Real, hala Újpest!!!

Morata out - Falcao in = -25M
Khedira out - Kroos in = +10M
Di Maria out- James in = -15M
Casillas out (sír)- Navas in = +10M
Össz. = -20M

Rasta
Kedvenc játékosaid: Casillas, R. Carlos, Guti, Raúl, Figo, Zidane, Makelele, Varane, Xabi Alonso, Marcelo, di María, Isco, CR, Ramos, Modric, Kroos, Asensio, Kovacic
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Rasta » 2014. február 27., csütörtök 16:29

Rég nem írtam, de ez a tegnapi meccs lenyűgözött. Az a vicces, hogy már egy-két helyen megint belefutottam olyan megjegyzésekbe (Youtubeon, arckönyvön, stb.), hogy ez nem is volt védés, mert belelőtte a támadó. Csak nevetni lehet ezeken :mrgreen: . Az igaz, hogy a Draxler nem a legjobban lőtte el, de Iker mozdulata az, amit nem lehet tanítani, az színtiszta ösztön. Ha akár egy tizedmásodpercre gondolkodott volna, már elkésik. De ezek a fajta védések, amikor gondolkodás nélkül, ösztönből átvetődik a hosszúra, szinte már a védjegyei (erreugye emlékszünk?). A tegnapi helyzet talán pici túlzással, de 100 kapusból minimum 98-nál gól lett volna. Kár, hogy végül nem jött össze neki az 1000 perc, de ez a 952 perc is eszméletlen szám, megdolgoztak érte a védelemmel.

Szerk: szerintem minden kapus összetenné az összes létező kezét meg kesztyűjét, ha így védene, amikor nincs formában :mrgreen:

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. február 27., csütörtök 11:49

Az a helyzet hogy jó formában van,nagyon kevés dolga van, de amikor védeni kell véd. Lopez párti vagyok, de semmi rossz érzés nincs bennem amikor iker véd,rajta nem fognak múlni a trófeák (ahogy soha nem is rajta múltak).
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Pipita
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
Kedvenc csapatod: Real, Leeds

HozzászólásSzerző: Pipita » 2014. február 27., csütörtök 11:40

Ha valaki véletlenül lemaradt volna róla...

Ilyet csak ő tud, és az ilyen villanások trófeák sorsáról dönthetnek. na mondjuk ugyanez igaz Pepe meg Ramos mozdulatára is, azok is trófeákat dönthetnek el... :roll:

Abba is érdemes belegondolni, mi lett volna a meccs vége, ha mondjuk a Schalke feljön 1-1-re. :)

L.Miki
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2014. február 27., csütörtök 10:28

Realista24 írta:Nagy védés volt, na
Ezzel szerintem sok embert megvett Iker. A jelenlegi forma (védelem) mellett erre van szüksége a csapatnak egy kapustól, mert lehet, hogy csak egy vagy két lövés megy kapura, de akkor hatalmas bravúrra van szükség.

Továbbra is nehéz dolga van Carlónak.
És sokak szerint nincs formában. :roll: Hatalmas nagy védés volt, bravó San Iker!! :salute:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. február 27., csütörtök 8:24

Takesz írta:Azért egy kisebb fajtát fogott Iker az első félidőben, hogy meglegyen a 953 perc... :mrgreen:
Nagy védés volt, na :)
Ezzel szerintem sok embert megvett Iker. A jelenlegi forma (védelem) mellett erre van szüksége a csapatnak egy kapustól, mert lehet, hogy csak egy vagy két lövés megy kapura, de akkor hatalmas bravúrra van szükség.

Továbbra is nehéz dolga van Carlónak.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Takesz
Kedvenc játékosaid: sergio, zidane, cristiano, karim, marcelo, dani, luka, marco

HozzászólásSzerző: Takesz » 2014. február 26., szerda 22:59

Azért egy kisebb fajtát fogott Iker az első félidőben, hogy meglegyen a 953 perc... :mrgreen:
13

lordgabi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2014. február 26., szerda 22:54

953 perc után kapott gólt, azt mondták a Digi Sporton, kár érte, hogy így épp a meccs végén jött, de legalább védhetetlen volt.
Respect Iker!
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás! :sziv: :salute:

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2014. február 12., szerda 18:22

Remy írta:Ide senki nem ír? 862 perc! Hiába állt össze a védelem (csak velük együtt lehet ezt elérni), azért ez nem kis teljesítmény. Még a Schalke ellen kell lehozni jól a meccset és meglesz az 1000 perc B-)

Iker :salute:
mondjuk annyi dolga nem volt, de nagyon úgy látszik, hogy összerakta magát fejben és életében először tegnap a kirúgásai is saját emberhez mentek :mrgreen:
szóval örülök, hogy sikerült összekaparnia magát, szükségünk lesz rá a BLben meg a Kupa Döntőben is :)
sokkal nyugodtabb vagyok, mint pár hónapja, amikor még elég gázos volt ez az Iker helyzet, most legalább a szezonvégéig nem lesz ezzel probléma.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. február 12., szerda 18:01

Ide senki nem ír? 862 perc! Hiába állt össze a védelem (csak velük együtt lehet ezt elérni), azért ez nem kis teljesítmény. Még a Schalke ellen kell lehozni jól a meccset és meglesz az 1000 perc B-)

Iker :salute:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Anis
Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter

HozzászólásSzerző: Anis » 2014. január 19., vasárnap 11:34

Most a 4 kupameccs és az utolsó BL forduló illetve az az előtti Galata elleni meccsből lévő x perc van számolva.
Viszont szerintem rossz a szám. Mivel 07-08-ban a bajnokságban a 15-20.fordulókban 6 meccsen nem kapott gólt a Real, ahol és amikor gondolom Iker játszott. 6x90 az már kapásból 540. :hmmm:
- 14.fordulóban a 72.percben kapott gólt a Racingtól
- 15.fordulóban 1-0 győzelem a Bilbao ellen
- 16.fordulóban 2-0 győzelem az Osasuna ellen
- 17.fordulóban 1-0 győzelem a Barca ellen Baptista góljával
- 18.fordulóban 2-0 győzelem a Zaragoza ellen
- 19.fordulóban 2-0 győzelem a Levante ellen
- 20.fordulóban 2-0 az Atletico Madrid ellen (Raúl gól az első percben)
Majd pedig a 21.fordulóban a VIllarreal betalált a 15.percben (G.Rossi gól)

de ez csak bajnokság, gondolom köze volt BL, ahol kapott gólt. (kupában Dudek védett)
Ez a mostani meg összesen. de mivel a LaLigában nem játszik, a kupában meg gagyi csapatok voltak...
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron

London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. január 17., péntek 18:17

Babinho írta:1?
Azt hittem Iker.....
:shifty: :smile:
Gratulálok!
kiégtem. xDDDD
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. január 17., péntek 17:11

ez mennyire igaz? marmint maga a rekord

csabi*
Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
Kedvenc csapatod: los blancos.

HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. január 4., szombat 1:46

Babinho írta:1?
Azt hittem Iker.....
Gratulálok!
ne erőltesd :lol:
Kép

Babinho

HozzászólásSzerző: Babinho » 2014. január 3., péntek 17:42

1?
Azt hittem Iker.....
Gratulálok!

L.Miki
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2014. január 3., péntek 16:54

Megszületett a "kis Casillas", kinek teljes neve Martín Casillas Carbonero. :)

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. november 7., csütörtök 10:40

Casillas nem kapja meg azt a bizalmat, amit Mou előtt megkapott. 
Özil is emiatt ment el. Van olyan játékos, akinek ez igen is fontos.
Akkor ez most hogy van...mentálisan a legerősebb,de visszaesett mer nem kapott bizalmat...most csak én érzek itt ellentmondást? :roll:
A másik:Profi labdarúgókról beszélünk,aki nem birja a nyomást,legyen bármekkora tálentum,lemarad...nem csak a futballban van ez így,de az élet minden területén...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. november 6., szerda 21:35

Kiállt a csapattársai mellett, szembeszállt az edzővel miattuk, vagyis tett a klubért, mert Mou kezében már nem volt való az irányítás
szerintem ebbe ne menjetek bele, mert ez nem igazán így történt
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

mentamas

HozzászólásSzerző: mentamas » 2013. november 6., szerda 21:34

zalkrisz írta:[
mentamas írta:Mentálisan az egyik legerősebb játékosunk pont,h. Casillas.
Hát szerintem meg az egyik leggyengébb.

Én azt gondolom az ő ideje lejárt a klubnál, meglehet köszönni neki mindent, tette amit kellett, ezért kapta a fizetését. Nem kell ezt túlmisztifikálni, hogy tett ennyit meg annyit a klubért stb, stb... Ha annyira a klubért lenne, akkor csendben tette volna a dolgát és nem kavart volna, mikor szükség lett volna az összetartásra. Amikor még a rúgói rendben voltak, akkor még kompenzálta a hiányosságait, én már kevésnek érzem ehhez.

A második gólt továbbra is inkább az ő számlájára írom... Varane is hibázott, de az ötösön, azt a lassú, visszafele pörgő labdát simán meg kellett volna fogni. Nem baj, Faragó Ricsi szépen átvert sok embert, hogy ez egy hihetetlen teljesítmény volt és kb erre senki nem képes. Persze a hibákat még véletlenül sem említette meg. Hányingerem van a magyar kommentátorokból. Hétvégén egyfolytában azt hallgattam, hogyha valaki befejezett egy akciót, vagy volt egy rossz passz, akkor éppen kit fog Ronaldo lecseszni, mit fog szólni hozzá... Most meg a Casillas ömlengés az egész stúdióban. Vicc.
1. 32 éves, az nem számít öregnek egy kapus esetében
2. Kiállt a csapattársai mellett, szembeszállt az edzővel miattuk, vagyis tett a klubért, mert Mou kezében már nem volt való az irányítás
3. A rugóival semmi baj, nem veszített belőlük
4. Nem nézek sosem (vb,eb kivétel) magyar kommentárral meccset

Sunsky
Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar

HozzászólásSzerző: Sunsky » 2013. november 6., szerda 21:15

[
mentamas írta:Mentálisan az egyik legerősebb játékosunk pont,h. Casillas.
Hát szerintem meg az egyik leggyengébb.

Én azt gondolom az ő ideje lejárt a klubnál, meglehet köszönni neki mindent, tette amit kellett, ezért kapta a fizetését. Nem kell ezt túlmisztifikálni, hogy tett ennyit meg annyit a klubért stb, stb... Ha annyira a klubért lenne, akkor csendben tette volna a dolgát és nem kavart volna, mikor szükség lett volna az összetartásra. Amikor még a rúgói rendben voltak, akkor még kompenzálta a hiányosságait, én már kevésnek érzem ehhez.

A második gólt továbbra is inkább az ő számlájára írom... Varane is hibázott, de az ötösön, azt a lassú, visszafele pörgő labdát simán meg kellett volna fogni. Nem baj, Faragó Ricsi szépen átvert sok embert, hogy ez egy hihetetlen teljesítmény volt és kb erre senki nem képes. Persze a hibákat még véletlenül sem említette meg. Hányingerem van a magyar kommentátorokból. Hétvégén egyfolytában azt hallgattam, hogyha valaki befejezett egy akciót, vagy volt egy rossz passz, akkor éppen kit fog Ronaldo lecseszni, mit fog szólni hozzá... Most meg a Casillas ömlengés az egész stúdióban. Vicc.

Vissza: