Divat
Re: Divat
hello! tud valaki boltot lehetőleg olyat ahova be is lehet menni szóval nem webshop bp-n ahol eredeti ray ban napszemüvegeket lehet venni?
http://szemuvegek.hu/termekleiras/produ ... 0WAYFARER/ pl ilyet vagy hasonlót
http://szemuvegek.hu/termekleiras/produ ... 0WAYFARER/ pl ilyet vagy hasonlót
- hala real
- Kedvenc játékosaid: casillas, r9, cr7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
nézegettem neten a converse tornacipőket, és mindenhol 20 körül vannak...hihetetlen, tavaly ilyenkor még 16-ért vettem..
Annyi a köcsög , hogy megtelik velük a Nou Camp.
"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Meglesem őket, köszi. Mondjuk félek a rendeléstől, jobban szeretem felpróbálni őket. Van egy kinőtt Etniesem, szóval azt még lehet merek rendelni, de pl Emericát nem igazán.
- peti_madrid
- Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR
Itt is találsz párat (Emerica)pheco írta:Emerica és Etnies cipőket lehet még itthon kapni? Régebben volt a Speed és a Zone+, ahol lehetett, de manapság nem igen láttam, pedig azokat a deszkás cipőket imádtam.
Itt meg etnieseket
Nagyon jó oldal ez a titus, én egyszer rendeltem innen. Flottul ment minden, nem szaroztak semmivel. Ráadásul a DHL weblapján keresztül tudtam követni is a csomagomat
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Ja,ertem,ugy emlekeztem,hogy 1-2 eve meg volt. De akkor mar nincs
Nekem is van ami tetszik ezen az oldalon,de 47est nem vennek proba nelkul,mert valoszinuleg nem jo. Kar hogy 48asban nincs egy se..
Nekem is van ami tetszik ezen az oldalon,de 47est nem vennek proba nelkul,mert valoszinuleg nem jo. Kar hogy 48asban nincs egy se..
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- pheco
Köszi. Vannak jó csukák, csak a 45-ös nem sok fajtából van sajnos
Garageban nincsenek ezek a márkák. Teljesen ráment a divatra a bolt és airmaxokkal meg adidas cipőkkel van teli, amikor az 20 féle boltban kapható. Ahelyett, hogy ezt a fasza deszkás vonalat erőltetnék.Marci77 írta: Szerintem Garage-ben lehet BPn,vagy nincs?
- Marci77
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
ITT lehet kapni még. Mármint a boltba,itt Zegen.pheco írta:Emerica és Etnies cipőket lehet még itthon kapni? Régebben volt a Speed és a Zone+, ahol lehetett, de manapság nem igen láttam, pedig azokat a deszkás cipőket imádtam.
Szerintem Garage-ben lehet BPn,vagy nincs?
Nekem is volt egy ilyesmi,kék/fekete/fehér. Rohadt kényelmes volt,imádtam. Teljesen elhasználtam. Igazából még szakadtan is felvenném ha pl. csak a haverjaimhoz megyek,de anyám kidobta.
Gondolkodok még egyen. Csak éppen nincs 47esnél nagyobban,és az annyira már nem jó.
- pheco
Emerica és Etnies cipőket lehet még itthon kapni? Régebben volt a Speed és a Zone+, ahol lehetett, de manapság nem igen láttam, pedig azokat a deszkás cipőket imádtam.
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
ezt teljes mértékben adom . csak humorizáltamVictor írta:csabi*: attól még, hogy divat lett, attól még én évek óta ilyet hordok, és én normális öltözék mellé hordom. rohadt idegesítő, hogy a páwák már a rocker öltözetet is átveszik, a deszkás öltözetet is átveszik, mindent átvesznek
Mintha csak én írtam volna.fiore írta:Én sajnálom, hogy ekkora tucatcipő lett a vans (vagy a másolatok), mert nekem évek óta ezek a kedvenceim(jelenleg 3 pár van ), mert nagyon kényelmesek és elég tartósak is. (Az old skoolom már megvan vagy 4 éve és még hordható) A cipő az egyetlen dolog amire nem sajnálok kidobni egy kicsit több pénzt (10-20k), épp most keresek tavaszra egy újabb pár vans-t.
Elég rossz, hogy minden harmadik emberen ilyen van manapság(persze 10ezres mackónadrággal ), de nem fogok ezért mást szeretni.
Mindkét résszel egyetértek, a vans sajna tucat cipő lett, nem is nagyon fogok már venni, max az oldskool, ami nekem már 8!!! éve van meg. Na az a kemény, a te 4 éved semmi ahhoz képest. Igaz a sarkánál a talpa már kezd elkopni, szóval esősebb időben már beázik, ezért minden bizonnyal veszek egy másikat. Mondjuk durva, anno 12k-ért vettem most meg már 17 körül van.
Azzal is egyetértek, hogy cipőre én sem sajnáltam soha a pénzt, ruhára annál inkább. Sőt, most akarok majd venni New Balance cipőt, az se úszom meg 20 alatt, de nem izgat, tetszik akkor megveszem.
- Victor
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City
csabi*: attól még, hogy divat lett, attól még én évek óta ilyet hordok, és én normális öltözék mellé hordom. rohadt idegesítő, hogy a páwák már a rocker öltözetet is átveszik, a deszkás öltözetet is átveszik, mindent átvesznek
- fiore
- Kedvenc játékosaid: isco
- Kedvenc csapatod: real madrid
Én sajnálom, hogy ekkora tucatcipő lett a vans (vagy a másolatok), mert nekem évek óta ezek a kedvenceim(jelenleg 3 pár van ), mert nagyon kényelmesek és elég tartósak is. (Az old skoolom már megvan vagy 4 éve és még hordható) A cipő az egyetlen dolog amire nem sajnálok kidobni egy kicsit több pénzt (10-20k), épp most keresek tavaszra egy újabb pár vans-t.
Elég rossz, hogy minden harmadik emberen ilyen van manapság(persze 10ezres mackónadrággal ), de nem fogok ezért mást szeretni.
.
- Marci77
Kinek mi,termeszetesen. En meg az olyanokat nem birom mint amiket linkeltel
Amugy a rovid szaru normallal is elvagyok. Nem fontos a magasszar alapban,csak olyanom nincs jelenleg.
Amugy a rovid szaru normallal is elvagyok. Nem fontos a magasszar alapban,csak olyanom nincs jelenleg.
- Victor
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City
én cipő témában lemaradtam az egyszerűbb, nem magasszárú, "átlag" cipőknél, általában egyszínűeknél. van belőle elegánsabb fajtám és sima vászon is.
elegáns olyan mint itt a bal felső csak az műbőr és nem magasított, a sima pedig olyan mint ezek
de aztán lehet én vagyok a túl egyszerű, nekem nem tetszenek ezek a mai divatcipők, pláne attól vagyok ki, ha valaki elegánsan felöltözik és felvesz hozzá egy bumszli nike sportcipőt
elegáns olyan mint itt a bal felső csak az műbőr és nem magasított, a sima pedig olyan mint ezek
de aztán lehet én vagyok a túl egyszerű, nekem nem tetszenek ezek a mai divatcipők, pláne attól vagyok ki, ha valaki elegánsan felöltözik és felvesz hozzá egy bumszli nike sportcipőt
- Marci77
Mondjuk azert shutter ajanlasaival vigyazz.(no offense ) Emlekszem mikor berakta azt a kamu fekete fenyes suprat. juj
En is vennek amugy magas szaru cipot jobb idore.(azaz mikor nincsenek fagyok)
Csak egy olyan ami nem az atlagos deichmanos (tul sokaknak van az),van 47-48asban,es 20 alatt is van lehetoleg,nem sok van. Ja es varrott nem ragasztott. :P sok kikotesnek kell megfelelnie,de hat ez van.
En is vennek amugy magas szaru cipot jobb idore.(azaz mikor nincsenek fagyok)
Csak egy olyan ami nem az atlagos deichmanos (tul sokaknak van az),van 47-48asban,es 20 alatt is van lehetoleg,nem sok van. Ja es varrott nem ragasztott. :P sok kikotesnek kell megfelelnie,de hat ez van.