Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás 2024. december 19., csütörtök 7:15-ig van érvényben.

Carlo Ancelotti
18
19%
Xabi Alonso
73
76%
Zidane
4
4%
Más, megírom kommentben
1
1%

Szavazatok száma: 96

adamzz
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, CR, Benzema, Modric, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: adamzz » 2013. május 19., vasárnap 13:46

RaúlRealMadrid írta: lehet, hogy lecsúsztunk Silvaról, pedig volt róla is hír...
Mikor? 2éve? Ő róla már rég lemondtunk szerintem. Nem is olyan nagy zsugás a spanyol. Viszont lehet lesz egy szép pünkösdi ajándékunk. Remélem magától távozik és abra-papa leteszi érte a stexet.De valószinű közös megegyezés lesz és ingyen távozik. Legalább láthatjuk Jesét is a nagycsapatban az utolsó két meccsen, CR ugyis el lesz meszelve.

karesz46
Kedvenc játékosaid: CR7, Bale, Ramos
Kedvenc csapatod: real

HozzászólásSzerző: karesz46 » 2013. május 19., vasárnap 13:45

habar sztem az is jo lenne ha mardna, a Sociedadtol kikapnank, ok indulhatnanak a Blbe(szimpatikusabbak a Valencianal), azutan pedig menesztenek ZSozet. :mrgreen:

Erti

HozzászólásSzerző: Erti » 2013. május 19., vasárnap 13:42

karesz46 írta:a Marca szerint holnap Mou tavozik, a maradek ket mecsre Toril lesz a mester. :hmmm:
Ha ez bekövetkezik remélem, hogy pár játékos a tartalékból kap lehetőséget a 2 meccsen

RaúlRealMadrid
Kedvenc játékosaid: Raúl, Guti, Beckham, Cristiano Ronaldo "The Commander", Ramos, Kaká, Coentrao, Özil
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F. ; Ferencváros TC

HozzászólásSzerző: RaúlRealMadrid » 2013. május 19., vasárnap 13:40

Ez szerintem hülyeség. Nagyon remélem, hogy inkább Pérez rúgja ki és nem hagy minket sz@rban...
Közben azt olvasom, hogy a Chelsea árat kért a MU-tól, Rooney leigazolására.
MÁS:
Elvileg Hart, Kompany és Silva is kijelentette, hogy amennyiben Mancini marad a menedzser a Citynél, ők nem kívánnak tovább játszani. Sajnos így most lehet, hogy lecsúsztunk Silvaról, pedig volt róla is hír...

Gerr90
Kedvenc játékosaid: Modrić, Camavinga

HozzászólásSzerző: Gerr90 » 2013. május 19., vasárnap 13:38

karesz46 írta:a Marca szerint holnap Mou tavozik, a maradek ket mecsre Toril lesz a mester. :hmmm:
Ezt erősen kétlem, de nem bánnám, főleg most, hogy a Castilla sem eshet már ki.
Eljöhetne Jesé ideje is végre. :D

cart

HozzászólásSzerző: cart » 2013. május 19., vasárnap 13:33

Végre valami jó hír is van.

karesz46
Kedvenc játékosaid: CR7, Bale, Ramos
Kedvenc csapatod: real

HozzászólásSzerző: karesz46 » 2013. május 19., vasárnap 13:33

a Marca szerint holnap Mou tavozik, a maradek ket mecsre Toril lesz a mester. :hmmm:

RaúlRealMadrid
Kedvenc játékosaid: Raúl, Guti, Beckham, Cristiano Ronaldo "The Commander", Ramos, Kaká, Coentrao, Özil

HozzászólásSzerző: RaúlRealMadrid » 2013. május 19., vasárnap 13:18

ateeemadrid írta:
valószínűleg nem függ össze a kupa elvesztése azzal, hogy ha az edződet kiállítják a 70. percben 1-1nél és nélküle kell lejátszanod még vagy háromnegyed órát, nem tud segíteni, tanácsokat adni, irányítani stb...
a kép alapján én azt szűrtem le, hogy ez már a kupa elvesztése után történt, és ez még nem az volt, amit meccs közben mondott.

egyébként nyilván számít az edző jelenléte, de nélküle is simán hozható lett volna a meccs, nem tőle függött ez most, hanem a helyzetkihasználástól.

sok hülyesége van a mi drága Josénknak, de ez a vereség szerintem semmiképp sem az ő nyakába varható.
Az incidens már a játékoskijáróban történt...

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2013. május 19., vasárnap 13:14

valószínűleg nem függ össze a kupa elvesztése azzal, hogy ha az edződet kiállítják a 70. percben 1-1nél és nélküle kell lejátszanod még vagy háromnegyed órát, nem tud segíteni, tanácsokat adni, irányítani stb...
a kép alapján én azt szűrtem le, hogy ez már a kupa elvesztése után történt, és ez még nem az volt, amit meccs közben mondott.

egyébként nyilván számít az edző jelenléte, de nélküle is simán hozható lett volna a meccs, nem tőle függött ez most, hanem a helyzetkihasználástól.

sok hülyesége van a mi drága Josénknak, de ez a vereség szerintem semmiképp sem az ő nyakába varható.

RaúlRealMadrid

HozzászólásSzerző: RaúlRealMadrid » 2013. május 19., vasárnap 13:13

Csabi írta: valószínűleg nem függ össze a kupa elvesztése azzal, hogy ha az edződet kiállítják a 70. percben 1-1nél és nélküle kell lejátszanod még vagy háromnegyed órát, nem tud segíteni, tanácsokat adni, irányítani stb... :roll:
Mou mindig ilyen volt, a Portoban, a Chelseaben, az Internél is és itt sem fog megváltozni, én kedvelem benne azt, hogy őszinte és kimondja a véleményét, ha valami nem tetszik. Az meg, hogy kiállították, istenem, elszakadt nála a cérna, ahogyan CR-nél is. Ennyi erővel akkor CR hibája is volt, hogy elvesztettük a kupát... de már megint vitatkoztok. :angry:

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2013. május 19., vasárnap 13:08

ateeemadrid írta:
nagyon nagy forma, ja...ez most egy kupánkba került.

grande mourinho
mondd már meg, hogy ez hogy függ össze a kupa elveszítésével.
valószínűleg nem függ össze a kupa elvesztése azzal, hogy ha az edződet kiállítják a 70. percben 1-1nél és nélküle kell lejátszanod még vagy háromnegyed órát, nem tud segíteni, tanácsokat adni, irányítani stb... :roll:

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2013. május 19., vasárnap 13:07

cart írta:Gondolom ha ezt a Barcából csinálta volna valaki, akkor most hetekig menne a fikázás. Mourinho úgy tudom különben sem szokott a bírókkal foglalkozni...
a barcát általában a bírók segíteni szokták, nem ilyen szinten hátráltatni, de bárki játszott volna az atletico ellen, ugyanúgy megértettem volna, ha odaszólnak a bírónak.
egyébként szerintem sosem állított senki olyat, hogy Mou nem foglalkozik a bírókkal, még ő maga sem.

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. május 19., vasárnap 13:04

cart írta:Gondolom ha ezt a Barcából csinálta volna valaki, akkor most hetekig menne a fikázás. Mourinho úgy tudom különben sem szokott a bírókkal foglalkozni...
Én semleges vagyok ebbe a Mourinho kérdésbe,meg van róla a saját véleményem,de nagy a gyanúm,hogy nem kivánta ő azt a meccset végignézni... :coffee:
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

cart

HozzászólásSzerző: cart » 2013. május 19., vasárnap 12:58

Gondolom ha ezt a Barcából csinálta volna valaki, akkor most hetekig menne a fikázás. Mourinho úgy tudom különben sem szokott a bírókkal foglalkozni...

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2013. május 19., vasárnap 12:56

grande mourinho
mondd már meg, hogy ez hogy függ össze a kupa elveszítésével.

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2013. május 19., vasárnap 12:52

RaúlRealMadrid írta:
BBeno írta:Go and celebrate with them

:lol: :lol: :lol: nagyon adom. parádés ez az ember :salute: :salute:
:lol: :lol: :lol: :lol:
Ez nagyon jó!!! :lol:
Nagyon nagy forma... :D

:salute: :salute: :salute: grande mourinho

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2013. május 19., vasárnap 12:50

vannak akik szerint ez vicces és hatalmas forma mourinho, szerintem meg real madridhoz nem illő viselkedés amit folyamatosan leművel/leművelt a portugált. kinek mi tetszik.
mint ha nem lett volna rohadtul igaza... van, amikor ez a viselkedés nem helyénvaló, de ez az apróbb beszólás szerintem a minimum volt annak a mocskos senkiházinak.

én sem bírom Mourinhot túlzottan, de azért nem kéne minden vele kapcsolatos dologba belekötni.

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. május 19., vasárnap 12:42

Egyre inkább azt tartom, hogy tehetségek kellenek és nem sztárokat. Meglehet venni most is Vidalokat: a tehetségek meg vannak. Vagy bejön vagy nem, de nekem ez egy jobb út, mint ultraegokkal bajmolódni. Bár nem lehet de ha rajtam múlna a mostani csapat nagy részét elhajtanám a fenébe.
Ha meg ezt az utat járná be a klub,akkor meg jönne a fanyalgás,hogy de istenem hát ez a Real Madrid,minek erőltetjük a nevesincs emberkéket....
Másfelől a Real Madrid egy Brand,egy olyan márka,ahová kellenek e nevek,mert így jön a pénz,a szponzor...itt nincs olajmilliárdos aki majd bedob egy kis lét ha nem megy az üzlet...
Nem vagyunk a barcelona,akik a Cruyff érától tudatosan egy rendszerbe nevelik az utánpótlást,amiből kijött egy Puyol,egy Xavi,vagy egy Iniesta,de persze ez is csalóka,mert ha ez a korosztály kifut,nekik is vásárolni kell,méghozzá neveket,ahogy tették azt annak idején Decoval,Eto'o-val,vagy Ronaldinhoval.Azelőtt meg Romarioval,Ronaldoval,vagy Rivaldoval...De mondhatnám a hollandokat,vagy még korábbról Kubalát,Kocsist vagy Czibort...
Egyszóval,a nagy kluboknak nincs rá idő hogy fiatal tehetségekből építsen évek alatt csapatot,azért aztán a jó bejáratott,ismertebb neveket igazolnak.Na most ugye előfordulhat hogy nem válhatnak be,de marketing szempontok ellensúlyozhatják a bukást.(Kaká)
Ezzel egyáltalán nem azt mondom,hogy akár házon belül ne próbálkozzunk fiatalok beépítésével,de legyen előttük tapasztalt futballista,akitől rutint szerezhetnek.

Ezért Galactikosal értek egyet,ha 200 millio akkor annyi,de a fontos azt hogy ezt a pénzt akkor hiányposztra való,minőségi játékosokra költsük el.

Neymar 17?Sztm akkora kacsa mint hogy a bayernt ment volna 86m£ ért... :roll:
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2013. május 19., vasárnap 12:07

Érdekes hír ez a Neymaros dolog...kíváncsi leszek, hogy mi sül majd ki belőle.
Sajnos szerintem egyértelmű, hogy a katalánokhoz fog menni, egyértelműen az jön le a hírekből, hogy a brazil őket preferálja. Nem nagyon tudunk mást csinálni, rá kell állni Balera, ha ő sem jön, akkor pedig jöhet Reus. Az ilyen özil-dm vonalhoz képest mindegyik óriási előrelépés lenne.

Egyébként az utóbbi napokban nem nagyon vannak hírek, pedig előtte azért szinte napi rendszerességgel jöttek a pletykák pl. mondjuk Verrattiról, de ezek eléggé elcsendesültek sajnos.

L.Miki
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2013. május 19., vasárnap 11:20

RaúlRealMadrid írta:A City nem tud csapatként játszani... és sajnos az arabok rájöttek, hogy Mancini sz@r. Ha pedig vesznek egy épkézláb menedzsert, aki összeteszi őket, akkor elég komoly sikereket is elérhetnek. Nagyon komoly csapatuk van, talán Angliában az övék a legerősebb.
Inkább fogalmazunk úgy, hogy nagyon komoly keretük van, talán az egyik. Azért nem csapat, mert csapatként egyenlőek a nullával, jó formán. Így nem lehet a legerősebb csapatuk, maximum keretük. Jó játékosok vannak ott egyénileg, viszont egységben megbuknak. A megoldás egy edző, aki gatyába tudja rázni a srácokat és egy olyan játékot eszel ki, ami fekszik a játékosoknak, a csapatnak.

Érdekes hír ez a Neymaros dolog...kíváncsi leszek, hogy mi sül majd ki belőle.

Vissza: