Iker Casillas
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Re: Iker Casillas - 1
Azért ez így komolytalan. Nehogy már elvegyük tőle azt a védést. Biztos lehetsz benne hogy ezer kapusból 999-et nem "rúgott volna hasba." Azért egy bizonyos szint alá ne menjünk már, értem én, hogy López most az isten, meg Casillas az ideiglenes Khedira, de azért na. Szóval még a Khedirákat is illik elismerni, ha sézp dolgot művelnek. Ha meg a legendánk mutat be egy olyat, amire a világon senki más nem képes...és azt a csatár balszerencséjére fogni...hát nem tudom. Na mindegy.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Az első gólnál Coentrao hibázott, a másodiknál Lopez. Ezen nincs mit magyarázni ez így van és kész. Viszont bejött egy hiba és máris mennyen padozni...szerintem aki azt írja hogy Ikert vissza a bajnokságban is, az csak éppen egy indokot várt hogy ezt leírhassa ideDavieS írta:bocs, de a mai meccsen miért pont Lópezt emelted ki? magyarázd meg kérlek akkor...
szerinted Casillas fogta volna azokat?
Miért nem Coentrao vagy Dima az első gólnál, akik középen szerencsétlenkedtek?
Vagy a másodiknál miért pont López? Láttad hányan voltak elötte? legalább 10 ember vegyesen, utolsó pillanatban látta meg a labdát...mit csinálhatott volna? Casillas fogta volna?
Akkor menjünk bele.
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Lehet hogy baj hogy ideirom.
De,felreertettetek. Termeszetesen szep volt az szerdan Ikertol,de azert ne felejtsuk mar el hogy Draxler olyan kozelrol hasbarugta...
De,felreertettetek. Termeszetesen szep volt az szerdan Ikertol,de azert ne felejtsuk mar el hogy Draxler olyan kozelrol hasbarugta...
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- DavieS
- Kedvenc játékosaid: #2 #12 #19
bocs, de a mai meccsen miért pont Lópezt emelted ki? magyarázd meg kérlek akkor...
Vagy a másodiknál miért pont López? Láttad hányan voltak elötte? legalább 10 ember vegyesen, utolsó pillanatban látta meg a labdát...mit csinálhatott volna? Casillas fogta volna?
Akkor menjünk bele.
Akkor menjünk bele.
92:48
#2 #8 #12 #19 #23
#2 #8 #12 #19 #23
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Raúl
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Manchester United, Bayern München, Juventus,
- Kapcsolat:
San Ikert vissza a kapuba!!
Dream Team: Casillas - R. Carlos, Maldini, Nesta, Cafú - Makelele - Giggs, Zidane - Del Piero, Ronaldo, Raúl; edző: Sir Alex Ferguson
HT: Team Acho (580684)
HT: Team Acho (580684)
ennyire nem ment át az irónia vagy most miért én vagyok a fasz?
akkor röviden: Iker volt a fasz és nem Arbeloa, a sérülékenységről én 1 betűt nem írtam, ahogy sztem istimester se erről írt, akinek a kommentjére reflektáltam.
akkor röviden: Iker volt a fasz és nem Arbeloa, a sérülékenységről én 1 betűt nem írtam, ahogy sztem istimester se erről írt, akinek a kommentjére reflektáltam.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Nyilván ezzel az erővel mindenkiben benne van a sérülés.Azon meg,hogy Arbeloa törte e el a kezét Ikernek,vagy Casillas szerencsétlenkedett,azon hosszan lehet vitázni,és a két tábor úgy is máshogy látja,míg világ a világ...
Szerintem Iker szerencsétlenkedett,ezért Arbeloa eltörte a kezét....
(Na jó,ez hülye vicc)
Szerintem Iker szerencsétlenkedett,ezért Arbeloa eltörte a kezét....
(Na jó,ez hülye vicc)
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
+1!Zsombor írta:Az hagyján, de hogy "valakiben benne van a sérülés"... Mindenkinél ott a lehetőség, elég csak a legkisebb rossz mozdulat.
Lopez is bármikor eltörheti a kezét, sosem lehet tudni, hogy egy adott szituáció mit hoz. NA most attól, mert tavaly megsérült egy balszerencsés mozdulat után Iker, nem jelenti azt, hogy hú de sérülékeny lett. Nem.
Ez meg... inkább te ne erőlködj.ferni írta:ne erőlködj, Arbeloa volt a hibás...
véletlenül sem Casillas szerencsétlenkedett...
meg lehet nézni mit csinált annál a szögletnél is, ahol megsérült...
Arbeloa a kcsg, mert felszabadított, miután iker azt se tudta mi van.
Az hagyján, de hogy "valakiben benne van a sérülés"... Mindenkinél ott a lehetőség, elég csak a legkisebb rossz mozdulat.
- Toky
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Ramos, Benzema, Marcelo, Alonso, di María, Isco
Mikor volt mostanában sérült? Én csak arra emlékszem, amikor Arbeloa eltörte a kezét, meg amikor Casemiro letarolta Őt. Egyik sem a sérülékenység példája.wZoLee7 írta:miért nem volt mostanában többször is sérült?
Látom nem igen sikerült megérteni, amit mondani akar. Attól még hogy Arbeloa eltörte a kezét, még nem jelenti azt, hogy sérülékeny, ami igaz pl. Coentraora, Bale-re és Varane-ra (eddig). Vagy mondjam a régi Robbent? Azért vegyük észre a különbséget.ferni írta:ne erőlködj, Arbeloa volt a hibás...
Amúgy tényleg rosszul jött ki a beívelésre a Valencia ellen, de még így is képes volt beleütni a valenciai fejesébe, AMINEK köszönhetően Arbeloa fel tudott szabadítani. Csak ennyire nem tudta, hogy mi van.
- wZoLee7
miért nem volt mostanában többször is sérült?Zsombor írta:Kérlek, mondd, hogy ez csak valami poén volt.wZoLee7 írta:mert ikerben benne van a sérülés
- Rasta
- Kedvenc játékosaid: Casillas, R. Carlos, Guti, Raúl, Figo, Zidane, Makelele, Varane, Xabi Alonso, Marcelo, di María, Isco, CR, Ramos, Modric, Kroos, Asensio, Kovacic
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Könyörgöm, egy éve volt már az. Nem teljesen mindegy már, hogy mi volt? Hála Istennek felépült, és jól véd, nem is kicsit.
ne erőlködj, Arbeloa volt a hibás...istimester írta:Meddig fogjátok ismételni ezt a hülyeséget?pheco írta:Azert, mert a vilagtalan tizenhetesunk eltorte a karjat, miert lenne serulekeny?
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Meddig fogjátok ismételni ezt a hülyeséget?pheco írta:Azert, mert a vilagtalan tizenhetesunk eltorte a karjat, miert lenne serulekeny?
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Azert, mert a vilagtalan tizenhetesunk eltorte a karjat, miert lenne serulekeny?
Kérlek, mondd, hogy ez csak valami poén volt.wZoLee7 írta:mert ikerben benne van a sérülés
- wZoLee7
Jelen szezonban butaság lenne visszarakni őt. Lopez jól véd, csak úgy mint Iker. Kényelmes gond ez, de gond. Nyáron minden eldől, de Iker azt nyilatkozta maradni fog. Én hiszek neki. Hamarabb tudom elképzelni azt, hogy Lopez nyáron úgy dönt csapatot vált, a biztos kezdőért. Egy City még jó fizetést is adhatna neki. Meglássuk, de annak nem örülnék ha Lopez lépne, a helyére meg jönne valaki aki csak a padra lenne jó, mert ikerben benne van a sérülés, és akkor megint bajban vagyunk.
- Cristiano Ronaldo
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Érdekes hely a Bernabeu... európa összes nagy csapatában egy jó kapuskorban lévő játékost még ha (nagyobb) formahanyatláson átmenő is egy már-már klub legendának nevezhető playat, bárhol visszaraknának a kapuba olyan teljesitmény után amiket Iker lehoz az utóbbi időben.
Minden tiszteletem eközben Lopezé is mert jól véd úgyszint, ennek ellenére számomra furcsa ez... szerintem ebben a szezonban ez már így marad. De én úgy gondolom, hogy a következő szezonban vagy Iker lesz az első számú kapus vagy sajnos itt hagy minket. Remélem az előbbi...
Minden tiszteletem eközben Lopezé is mert jól véd úgyszint, ennek ellenére számomra furcsa ez... szerintem ebben a szezonban ez már így marad. De én úgy gondolom, hogy a következő szezonban vagy Iker lesz az első számú kapus vagy sajnos itt hagy minket. Remélem az előbbi...
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Az a helyzet ,hogy sokan nagyon objektívak akarnak lenni...csak a címernek szurkolnak nem a játékosoknak és ez átbillen amolyan tudatalatti Iker ellenességbe, ahogy volt ez Raúl esetében is.Látszik rajta ,hogy nagyon jót tett neki ez a kezdőből való kikerülés,2012re tényleg nagyon elkényelmesedett.De ebben a szezonban, nem volt olyan kapott gólja amit a számlájára lehetett volna írni és volt mellette sok óriási védése.Igazából én nem állok senkinek a pártján, tök nyugodt vagyok bármelyik kapusunk véd, őszintén kívánom ,hogy ez legyen a legnagyobb problémánk az elkövetkezendő években, hogy melyik űberkapusunk védjen.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
az biztos, hogy Casillasnak akkor volt már jó párszor szerencséje....Rasta írta: Az a vicces, hogy már egy-két helyen megint belefutottam olyan megjegyzésekbe (Youtubeon, arckönyvön, stb.), hogy ez nem is volt védés, mert belelőtte a támadó. Csak nevetni lehet ezeken
az ilyeneknek fogalmuk nincs a focihoz vagy még életükben nem álltak a kapuban... nem is kell velük foglalkozni...