Javaslataitok
Moderátor: Multimédiások
Re: Javaslataitok
tényleg vagány lett a logo.
esküszöm szerelmes vagyok az oldalba.
esküszöm szerelmes vagyok az oldalba.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Megin eetünt a legutóbbi hsz.-es. Csak ideiglenes gondolom.
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
SIkerült.
Köszi Mickey a siges cuccot. :-)
Köszi Mickey a siges cuccot. :-)
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Azért választottunk ilyen méretet, hogy mindenki undorodjon tőle és ne akarjatok berakni.
itt is ugyanez. az én telóm alapból a képernyő méretéhez igazítja a szöveget, de van, hogy néhány hsz. ultrakicsi.az miért van ha mobilon nézem akkor néhány hsz rendes nagyságú és van ami meg olyan mintha 4-es betűmérettel lenne írva, pedig gépen jó minden.
amúgy erre a phpbb rendszerre nincs valami mobilos téma?
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
http://www.tutorial.hu/sig-keszitese-3/
például innen szemezgethetsz egy két dologgal kapcsolatosan
remélem ez nem reklám meg kutya füle ésatöbbi
például innen szemezgethetsz egy két dologgal kapcsolatosan
remélem ez nem reklám meg kutya füle ésatöbbi
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
Jáá, tudtam én, hogy valami ilyen. Na mentem photoshopolni. Danke Schön meine Freunde!
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Galacticos
http://imagerz.com/QE8QCUtvAwMBBFtLFgVQKerlon írta:mi az a sig? :elpirulóssmile: <<< ez javaslat is.
ez sig.
általában mérete 500x200 meg 450x150 és a többi és a töbib. nem ava, nem háttér hanem téglalap alakú. :-)
- ___Samy___
kép, ami akkora méretű, ami a szabályzatban van
egyébként a signature rövidítése, azt hiszem
egyébként a signature rövidítése, azt hiszem
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ___Samy___ 2013. április 18., csütörtök 16:23-kor.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
mi az a sig? :elpirulóssmile: <<< ez javaslat is.
K
K
- ___Samy___
huh, elég érdekes lesz a sighez olyan képet találni, ami arányban pont belepasszol a méretbe
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
Mostantól lehet siget is használni a fórumon.
A userbarok/sig megengedett mennyisége és méretei: 3x 350*19-es userbar (lehet mozgó is), vagy 1x 350*60-as kép (csak statikus). Nagyobb/több userbar és sig használata figyelmeztetést, és a kép törlését vonja maga után.
A userbarok/sig megengedett mennyisége és méretei: 3x 350*19-es userbar (lehet mozgó is), vagy 1x 350*60-as kép (csak statikus). Nagyobb/több userbar és sig használata figyelmeztetést, és a kép törlését vonja maga után.
Jól néz ki, de a főoldalon fekete háttere maradt meg ott színes a logó.Faust írta:Töröljétek a böngészőtök gyorsítótárát.
K
K
Töröljétek a böngészőtök gyorsítótárát.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Néha előfordul, dolgozunk ezen is, combosítjuk az oldalt.Van amikor pár percig tart, de valamikor 5-6szor frissítem és jólesz. Nálam jelentkezik ez a hiba csak?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Bocsánat a dupláért, csak nekem szokott ilyen hiba lenni, hogy fórumoznék, stb és egyszer klikkelek az oldalon valahova(A netem kifogástalan és nem megy el) és akkor bejön a hibaüzenet:
Van amikor pár percig tart, de valamikor 5-6szor frissítem és jólesz. Nálam jelentkezik ez a hiba csak?
Hoppá! A Google Chrome nem tudott csatlakozni a madridom.hu webhelyhez
Javaslatok:
Hozzáférés a madridom.hu gyorsítótárban tárolt másolatához
Navigáljon a madridom.com webhelyre
Próbálja meg az újratöltést: madridom.hu
Google keresés:
Van amikor pár percig tart, de valamikor 5-6szor frissítem és jólesz. Nálam jelentkezik ez a hiba csak?
Nem.akkor csak nálam van gebasz és nem látom ?
"If you don't like your destiny, don't accept it."
Már ott van, Tibi.
+1Casso írta:Tetszetős a címer a házikó helyett.
Szerintem a többség szava döntött. Címert a házikó helyett !!! :-)
"If you don't like your destiny, don't accept it."
Tetszetős a címer a házikó helyett.