Értékeld a legutóbbi meccset
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
Egyértelmű Coentrao a leggyengébb, Nacho gyerek is hoz ilyen szintet, fasza igazolás volt a portugál is 30+ milláért.
Bale szar volt, de azért volt egy jó fejese, meg a passz sarokkal Benzemanak elég szép volt, és nem volt les. Modric, Xabi nem volt az igazi ma, Pepe nem bírta idegekkel, Ramos szokásos fontos meccsen legalább egy nagy hiba, Carvajal hibájából is kaphattunk volna gólt, Arbeloa védekezést megoldotta, azon kívűl nulla, Cé a végére belejött, kár a fejesért. Isco nem volt rossz, DM a gólpasszon kívűl rengeteg hibával játszott.
A bírókat meg hagyjuk is.
Bale szar volt, de azért volt egy jó fejese, meg a passz sarokkal Benzemanak elég szép volt, és nem volt les. Modric, Xabi nem volt az igazi ma, Pepe nem bírta idegekkel, Ramos szokásos fontos meccsen legalább egy nagy hiba, Carvajal hibájából is kaphattunk volna gólt, Arbeloa védekezést megoldotta, azon kívűl nulla, Cé a végére belejött, kár a fejesért. Isco nem volt rossz, DM a gólpasszon kívűl rengeteg hibával játszott.
A bírókat meg hagyjuk is.
- ikarus93
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Ennek a fordulónak a győztese a Barcelona lehet.
Bale egy-két villanáson kívül nem sok mindent tudott felmutatni.
Bale egy-két villanáson kívül nem sok mindent tudott felmutatni.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
- Chris
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Zidane
Semmi értelme az ilyen összehasonlítgatásnak. Úgy is fel lehet fogni, hogy döntetlenre hozott egy olyan meccset a csapat a végén, ami el is veszíthetett volna.Az utolsó 15 percben egy igazi fullos csapat eldönti a meccset, mert látja, hogy az ellenfél koncentrációja csökkent. Mint ahogy tette a Bayern a Dortmunddal. Messze vagyunk mi ettől a szinttől.
Mielőtt szétfikázzuk a csapatot emlékezzünk már rá, hogy BL után múlt héten mit csinált a Barca vagy az Atletico, méghozzá gyengébb ellenfelek ellen. Én is győzelmet vártam, de ez a döntetlen ilyen körülmények közt, idegenben BL után teljesen elfogadható.
- pavel
- Kedvenc játékosaid: el Buitre, Fenomén, R.Carlos
- Kedvenc csapatod: RM
Az, hogy az Atléti tördelte a meccset finoman fogalmazva is barokkos túlzás...hát mit nem nyomtak az első félidőben? Azt sem tudtuk, fiúk vagy lányok vagyunk! Ez a rengeteg színészkedés és reklamálás!! S igenis voltak nekünk is sunyi, alattomos megmozdulásaink! Szóval az x szerintem azért reális, mert a férgek is visszaálltak a vezetésük után. Nem hiszem, hogy direkt. Ők sem gondolhatták komolyan, hogy kihúzzák!?
Jól láttam hogy Simeone nem fogott senkivel kezet?
Jól láttam hogy Simeone nem fogott senkivel kezet?
"Éltem át már szép napokat, amikről azt hittem szarok, dehát ezek még szarabbak, ettől lettek szépek azok."
-
- Kedvenc játékosaid: Di Maria, Jesé, Beckham, Zidane
A leggyengébbre kell szavazni.Én konkrétan szerintem nem is szavazok, de ott lesz Isco akkor rá, vagy Benzemára fogok.
- Nzedge
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo,Figo,Guti
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Annak örülni lehet, hogy nem volt sérülés..
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Elégedett vagyok, ezekkel a barbárokkal ezen a napon ez volt a max.Hétközben BL meccsünk volt, marad az egy pont fór a Classicón meg ütni kell a barcát és kész.Marad a veretlenség, 1 hét pihi minden fasza.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- L.Miki
Ez nem futball pályára való csapat. Menjenek ki a határba és ott az állatok között még tűrhető. De amit a bíró is leművelt... normális játékvezető már 9 emberre csökkentette volna az Atleticot. No de persze mi sem voltunk fényesek...sőt. Öröm az ürömben, hogy van egy pontunk a meccsből és nincs minden veszve.ateeemadrid írta:hogy utálom én ezeket a férgeket, jobban, mint a barcát. pedig az nagyon nagy szó.
mindent elmond a csapatról, hogy az edzői stábban is így viselkednek. ennyi senkiházi mocskot egy rakáson, te jó isten, a maffiózó edzőjükkel, meg a többi bunkó favágóval. pfhejj.
De ezt rossz volt nézni, leszámítva az utolsó perceket, amikor egy kis foci is volt nem pedig csak üss, vágd nem anyád.
Én konkrétan szerintem nem is szavazok, de ott lesz Isco akkor rá, vagy Benzemára fogok.
-
- Kedvenc játékosaid: Di Maria, Jesé, Beckham, Zidane
BDSRSTNT elment a fogadásom azzal h x-eltünk. Igaz csak 200 HUF.
A leggyengébb? Nem szavazok, mivel Coentrao, Arbeloa, Xabi, és Bale mind kuka volt.
A leggyengébb? Nem szavazok, mivel Coentrao, Arbeloa, Xabi, és Bale mind kuka volt.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára realfan91 2014. március 2., vasárnap 19:00-kor.
pont ezt akartam mondani, elég nehéz egyet kiválasztani...Realista24 írta:Lehet kár volt, hogy csak egy válaszlehetőséget állítottam be
Botrányos volt...te jó ég.
- fringsquad
- Kedvenc játékosaid: cé, marci, jesé, modric
- Kedvenc csapatod: rm
kurvára nem lehet egy rossz szavunk se, h meglett az x.
milyen szar érzés szerda után ilyent koppanni.
milyen szar érzés szerda után ilyent koppanni.
carvajal.bale.vidal.jesé
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Nem baj, majd a barcát csapjuk 3-4 góllal és simán hozzuk a bajnokságot. Vagy nem. Nem lepett meg az X, kb erre számítottam már 2-3 hónappal ezelőtt.
Az utolsó 15 percben egy igazi fullos csapat eldönti a meccset, mert látja, hogy az ellenfél koncentrációja csökkent. Mint ahogy tette a Bayern a Dortmunddal. Messze vagyunk mi ettől a szinttől.
Az utolsó 15 percben egy igazi fullos csapat eldönti a meccset, mert látja, hogy az ellenfél koncentrációja csökkent. Mint ahogy tette a Bayern a Dortmunddal. Messze vagyunk mi ettől a szinttől.
- Nzedge
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo,Figo,Guti
Értékelhetetlen, fos, retek. Az Atletico tördelt, tudták, hogy csak így van esély, a játékvezető pedig partner volt. A végén örülnünk kellett ennek a döntetlennek.
- ateeemadrid
hogy utálom én ezeket a férgeket, jobban, mint a barcát. pedig az nagyon nagy szó.
mindent elmond a csapatról, hogy az edzői stábban is így viselkednek. ennyi senkiházi mocskot egy rakáson, te jó isten, a maffiózó edzőjükkel, meg a többi bunkó favágóval. pfhejj.
egyébként törvényszerű volt már egy X, összességében nincs ezzel gond, továbbra is az élen. meg kell nyerni a Clasicot, és akkor meg lesz a bajnokság.
egyébként törvényszerű volt már egy X, összességében nincs ezzel gond, továbbra is az élen. meg kell nyerni a Clasicot, és akkor meg lesz a bajnokság.
tbo. fede ase rüdi fran. cama ceba güli jude. vini mbappe
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Lehet kár volt, hogy csak egy válaszlehetőséget állítottam be
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
marcelo carvalj kezd akik meg is tudják tartani a labdát akkor lett volna esélyünk mint ahogy volt is az utolsó 30percbe
de hát ugye "marcelo védekezésbe tamadásba nulla"
de hát ugye "marcelo védekezésbe tamadásba nulla"
Di María nekem is kellemes meglepetés, nem gondoltam volna, hogy ezen a poszton így fog teljesíteni, de eddig eléggé adja. Ebbe a rendszerbe jobban beleillik, mint az eddigiekben.
De számomra a tél nagy "igazolása" Benzema, amit ebben (2014) az évben produkál eddig, az nagyon tetszik. Pontosan ezt vártam tőle. De jó lenne, ha tudná tartani ezt a formát :imádkozósmile:
De számomra a tél nagy "igazolása" Benzema, amit ebben (2014) az évben produkál eddig, az nagyon tetszik. Pontosan ezt vártam tőle. De jó lenne, ha tudná tartani ezt a formát :imádkozósmile:
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Az El Confidencial tökéletesen megfogalmazta a dolgokat -->BBC
Teli találatnak tűnik ez a Tridente minden szempontból, 3 különböző személyiség a pályán és azon kívül is, mégis hihetetlen jól megértik, kiegészítik egymást és nagyon nagy az összhang közöttük! Azt eddig is tudtuk, hogy Cristiano nagyon szeret és remekül tud Karimmal együtt játszani (az igazsághoz hozzátartozik, hogy a francia melózik sokszor a portugál helyett is /végzi a piszkos munkát/ és már-már abszolút CR7 alájátszik saját bevallása szerint mindenféle természetességgel és örömmel), de úgy tűnik, hogy ez a remek páros Bale érkezésével sem fog döcögni, sőt --> a pali a szerénységével, csapatjátékos mentalitásával, Cristiano és a többiek felé mutatott alázatának köszönhetően erre rátett még egy lapáttal. Durvan na!Cristiano Ronaldo se siente feliz jugando al lado de Benzema. Lo ha dicho en el club y Ancelotti lo sabe. El francés huye de ese protagonismo que tanto gusta al portugués. El trabajo oscuro, los desmarques imposibles y su capacidad para asociarse, son las cualidades por las que CR7 considera imprescindible al galo. La llegada de Bale no ha roto esa sociedad. Lejos de ser egoísta, el galés ha asumido su rol y sabe que Ronaldo es el jefe, el que marca la pauta a seguir. No reclama más atención de la justa y necesaria, gesto que agradece el vestuario y, claro está, el actual Balón de Oro.
Ez meg egy nagyon jó kis interjú Carlotól (egy-egy részlete már itt is megjelent, de ez most a teljes)! Pár kulcs mondat: "Az én rendszerem az, amelyben a srácok magabiztosan, kényelmesen érzik magukat és nem az, ami előzetesen a fejemben esetleg megszületik. A rendszer a szezon előrehaladtával változott, hisz korábban sem Xabi, sem pedig Illarra nem állt rendelkezésünkre, de mostanra a játékosok komfort érzése immár teljes és ezt nemcsak azért mondom, mert látom, hanem mert a játékosok maguk is ezt mondják nekem. Sergio Ramos nem az a játékos, akit novemberben, decemberben láttunk, rengeteget és keményen dolgozott az elmúlt időszakban a védekezésen, illetve a védelemben." --> Nos, szerintem nincs nagyon mit hozzáfűzni, magáért beszélnek ezek a sorok.Ancelotti: "Los jugadores me dicen que están cómodos"
Marcelo meg ... (úgy legyen)! Ez a mondat nagyon adja és sok mindent elárul -->"This may well be the best Real side in years"
"Az öreg hisz bennünk és mi is ugyanúgy bízunk benne!"The gaffer believes in us and we have faith in him too".
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
- sander
- Kedvenc játékosaid: Varane
Arra most nem térnék ki hogy a Real hogy játszott mert már előttem elég sokan leírták. Ami viszont számomra nagyon pozitív az az idei évben a védekezésünk. Idén összesen 4 gólt kaptunk miközben 40-et rúgtunk. És ha megnézzük hogy ezek a gólok hogyan születtek (valaki egyszer (talán R.M.C.F) azt mondta hogy a Real ellen valaki meglövi élete gólját) az még inkább pozitív legalábbis számomra, ebből is látszik hogy a védelmünk nagyon összeállt és hogy nem komoly hiba előzte meg a gólokat. Persze természetes hogy ha egy csapat gólt kap akkor valakinek hibáznia kell. És akkor itt vannak a gólok :
Atletic Bilbao - Real Madrid 1-1 Ibai Gomez lőtte a gólt.
http://www.youtube.com/watch?v=R_G78SNzing
Real Madrid - Villarreal 4-2 Mario Gaspar és Giovani dos Santos lőtték a gólokat
http://www.youtube.com/watch?v=BHLyWyW-nhA
http://www.youtube.com/watch?v=JNgvK7IA86Q
Schalke - Real Madrid 1-6 Klass-Jan Huntelaar
http://www.youtube.com/watch?v=H_T0aSU3YGM
Atletic Bilbao - Real Madrid 1-1 Ibai Gomez lőtte a gólt.
http://www.youtube.com/watch?v=R_G78SNzing
Real Madrid - Villarreal 4-2 Mario Gaspar és Giovani dos Santos lőtték a gólokat
http://www.youtube.com/watch?v=BHLyWyW-nhA
http://www.youtube.com/watch?v=JNgvK7IA86Q
Schalke - Real Madrid 1-6 Klass-Jan Huntelaar
http://www.youtube.com/watch?v=H_T0aSU3YGM
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Guti, Figo, Ronaldo
Epic game.
Azért ha a 4. gólunkat a Messi-Neymar páros hozza össze így, akkor világzsenijei, duplaranylabda, űrfoci, minden lett volna...
Azért ha a 4. gólunkat a Messi-Neymar páros hozza össze így, akkor világzsenijei, duplaranylabda, űrfoci, minden lett volna...