Alap! Nélküle lehúzhatná magát José, meg a Chelsea is a retyón; látva azt a sz@rt, amit hetek óta előad a csapata, meg a kontrasztot a tavalyi és az idei csapatunk közt, hát abszolút nem bánom, hogy nyáron elváltak a portugál és a Real Madrid útjai (lehet ő bárhol, mindig ugyanaz a séma)! Ami pedig Hazardot illeti; szerintem 4 éven belül érkezik. :Đmennyire sajnálom, hogy nem nálunk kötött ki a srác.. pár év múlva meg majd megyünk érte 90 millióval..
Premier League
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Premier League
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
egész jóL.Miki írta: Nem is értem, hogy miért nem őt hoztuk? Olcsóbb lett volna és stb...
Valahogy így?
Az Arsenal csipkedhetné magár, rontom-bontom.
Szerk.: Mi eeez???
arsenal megy lefele
Nem illik.
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Nem is értem, hogy miért nem őt hoztuk? Olcsóbb lett volna és stb...ziro4vr írta:most kéne annak jönnie, hogy őt kellett volna elhozni, nem Balet 100 misiért
Valahogy így?
Az Arsenal csipkedhetné magár, rontom-bontom.
Szerk.: Mi eeez???
- ziro4vr
most kéne annak jönnie, hogy őt kellett volna elhozni, nem Balet 100 misiértnmate írta:Nem kell csatár Mourinhonak, itt van Schürrle
Nem illik.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Nem kell csatár Mourinhonak, itt van Schürrle
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
hazard rabonája nem volt gyenge.
csak hát torresnek adta be, ő meg kihagyta...
csak hát torresnek adta be, ő meg kihagyta...
4312ben is jó lehetne, de ahhoz nincs elég jó kpsuk illetve fel kéne adni a nagyszerű beívelgetős játékuk.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ziro4vr
reméljük nem hagyja magath'shutterisland írta:most látom, hogy magath lett az utolsó fulham edzője, most kezdenek a chelsea ellen.
özil pedig lócázik a stoke ellen is.
akkor sima arsenal win
Nem illik.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
most látom, hogy magath lett az utolsó fulham edzője, most kezdenek a chelsea ellen.
- ziro4vr
rvp és rooney mellett, max gyémántban lenne meg a helye, de az meg soha nem lesz. betuszakolni 442/451be meg nem lehet (szélre) szóval ez így bukóKerlon írta:Érdekes, de Fergie se tudta jól használni Kagawat.
Nem illik.
- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
pontosan. van egy több, mint 15 éve MU drukker haverom és ő is sokat mesélt korábban és én is láttam pár meccsen és minden meccs összefoglalójában (DigiSport - Angol bajnokság összefoglalója), hogy Kagawa nem ott játszik ahol a Dortmundban, ahol kellene! és már SAF sem tudta a normális helyén játszatni (gondolom megpróbálta átszoktatni), mivel ha jól vettem ki akkor nála (is) RVP és Ronney előre, Carrick és valaki vkp/kkp kapásból 4 poszt OFF, két szélre meg sokszor volt betéve pl Welbeck is (tehát a három csatár együtt játszott), vagy épp Kagawát tette ki oldalra, ahol nem érvényesül a tudása.Caraway írta:Szerintem arra gondol, hogy Kagawa sokszor a bal szélen volt játszatva, ahol egyáltalán nem tud érvényesülni.
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
Érdekes, de Fergie se tudta jól használni Kagawat.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Gascoigne
- Kedvenc játékosaid: Paul/Fernando/Roberto
mostanában a MU-tól a szép, hagyományos brit labdarúgóiskolát láthatjuk. pontosan így nézett ki a PL, mielőtt azokat a nyavalyás külföldi játékosokat és edzőket, akik csak elveszik a lehetőséget az angol tehetségek elől, beengedték volna...sokkal jobb, mint előrevágni és majd vagy leveszi Ashley Young vagy elpattanik Welbecktől...
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Szerintem arra gondol, hogy Kagawa sokszor a bal szélen volt játszatva, ahol egyáltalán nem tud érvényesülni.
- DavieS
- Kedvenc játékosaid: #2 #12 #19
zerintem Kagawáról beszél, csak kicsit összeért a két rész.Toti írta:mivan?
milyen moyes?
kiről beszélsz?
92:48
#2 #8 #12 #19 #23
#2 #8 #12 #19 #23
mivan?szóval ez nagyban Moyes hibája (is).
milyen moyes?
kiről beszélsz?
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
GT:
Egy klubrekorder távozása
Még 1-2 évet maradhatott volna, bár megérthető, játszani akar és Ade/Soldado mögött nem tud rendesen. Pedig simán Soldado előtt lehetne. Torontóban jó helye lesz Julio Cesar brazil kapussal és Bradley is ott van.
Aki anno a Dortmund motorja volt, sokkal többet érdemel illetve 1-2 meccsen ha jól vettem ki rossz helyen is volt játszatva. szóval ez nagyban Moyes hibája (is).
Egy klubrekorder távozása
Még 1-2 évet maradhatott volna, bár megérthető, játszani akar és Ade/Soldado mögött nem tud rendesen. Pedig simán Soldado előtt lehetne. Torontóban jó helye lesz Julio Cesar brazil kapussal és Bradley is ott van.
Aki anno a Dortmund motorja volt, sokkal többet érdemel illetve 1-2 meccsen ha jól vettem ki rossz helyen is volt játszatva. szóval ez nagyban Moyes hibája (is).
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Az összes szituációnál okosan kérte a labdát, nem bújik el, csak ez a néhány balfék képtelen odaadni neki a labdát. Young meg.. úgy adja be a labdát, hogy fel se néz, kb másodosztály szint.
bepasssz, visszapassz, kimozog a védő, megbomlik a fal, megnyílik más számára a terület... esetleg le tud fordulni és a számára nyílik meg a terület vagy kiharcol jó pozícióból egy szabadrúgást, sokkal jobb, mint előrevágni és majd vagy leveszi Ashley Young vagy elpattanik Welbecktől...Boky írta:én ezt a videót nem értem... be van húzva a vonal a labda és kagawa között, és? 1-2 esetet leszámítva hülyeség lett volna passzolni neki, mert vagy a védők elérik, vagy nincs jobb helyzetben a csapat vele...
meg ebben a 3 percben is volt 1-2 olyan labdaérintése, hogy arra nem a "wow" szót használnám.
sőt rengeteg 3 szögelés ilyenből adódik, hogy a felpasszoló megindul és visszateszi neki... Benzema és Ronaldo ezt a Schalke ellen 2v5-be megoldották és Benzema gólt rúgott belőle... Kagawa nem egy szerencsétlen, balfék csak rosszul van használva.
K
K