Alap!mennyire sajnálom, hogy nem nálunk kötött ki a srác.. pár év múlva meg majd megyünk érte 90 millióval..
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
![Egyetértés :agree:](./images/smilies/handshake.gif)
![Király B-)](./images/smilies/cool2.gif)
HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. március 1., szombat 17:40
Alap!mennyire sajnálom, hogy nem nálunk kötött ki a srác.. pár év múlva meg majd megyünk érte 90 millióval..
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. március 1., szombat 17:36
egész jóL.Miki írta: Nem is értem, hogy miért nem őt hoztuk? Olcsóbb lett volna és stb...![]()
![]()
Valahogy így?
Az Arsenal csipkedhetné magár, rontom-bontom.
Szerk.: Mi eeez???
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2014. március 1., szombat 17:31
Nem is értem, hogy miért nem őt hoztuk? Olcsóbb lett volna és stb...ziro4vr írta:most kéne annak jönnie, hogy őt kellett volna elhozni, nem Balet 100 misiért
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. március 1., szombat 17:28
most kéne annak jönnie, hogy őt kellett volna elhozni, nem Balet 100 misiértnmate írta:Nem kell csatár Mourinhonak, itt van Schürrle![]()
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. március 1., szombat 17:27
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. március 1., szombat 17:26
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. március 1., szombat 17:18
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. március 1., szombat 15:57
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. március 1., szombat 15:56
reméljük nem hagyja magath'shutterisland írta:most látom, hogy magath lett az utolsó fulham edzője, most kezdenek a chelsea ellen.
özil pedig lócázik a stoke ellen is.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. március 1., szombat 15:52
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. március 1., szombat 15:33
rvp és rooney mellett, max gyémántban lenne meg a helye, de az meg soha nem lesz. betuszakolni 442/451be meg nem lehet (szélre) szóval ez így bukóKerlon írta:Érdekes, de Fergie se tudta jól használni Kagawat.
HozzászólásSzerző: Anis » 2014. március 1., szombat 13:56
pontosan. van egy több, mint 15 éve MU drukker haverom és ő is sokat mesélt korábban és én is láttam pár meccsen és minden meccs összefoglalójában (DigiSport - Angol bajnokság összefoglalója), hogy Kagawa nem ott játszik ahol a Dortmundban, ahol kellene! és már SAF sem tudta a normális helyén játszatni (gondolom megpróbálta átszoktatni), mivel ha jól vettem ki akkor nála (is) RVP és Ronney előre, Carrick és valaki vkp/kkp kapásból 4 poszt OFF, két szélre meg sokszor volt betéve pl Welbeck is (tehát a három csatár együtt játszott), vagy épp Kagawát tette ki oldalra, ahol nem érvényesül a tudása.Caraway írta:Szerintem arra gondol, hogy Kagawa sokszor a bal szélen volt játszatva, ahol egyáltalán nem tud érvényesülni.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. március 1., szombat 13:03
HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2014. március 1., szombat 11:07
mostanában a MU-tól a szép, hagyományos brit labdarúgóiskolát láthatjuk. pontosan így nézett ki a PL, mielőtt azokat a nyavalyás külföldi játékosokat és edzőket, akik csak elveszik a lehetőséget az angol tehetségek elől, beengedték volna...sokkal jobb, mint előrevágni és majd vagy leveszi Ashley Young vagy elpattanik Welbecktől...
HozzászólásSzerző: Caraway » 2014. március 1., szombat 11:01
HozzászólásSzerző: DavieS » 2014. március 1., szombat 9:30
zerintem Kagawáról beszél, csak kicsit összeért a két rész.Toti írta:mivan?
milyen moyes?
kiről beszélsz?
HozzászólásSzerző: Toti » 2014. március 1., szombat 9:27
mivan?szóval ez nagyban Moyes hibája (is).
HozzászólásSzerző: Anis » 2014. március 1., szombat 8:40
HozzászólásSzerző: Caraway » 2014. március 1., szombat 8:29
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. február 28., péntek 22:30
bepasssz, visszapassz, kimozog a védő, megbomlik a fal, megnyílik más számára a terület... esetleg le tud fordulni és a számára nyílik meg a terület vagy kiharcol jó pozícióból egy szabadrúgást, sokkal jobb, mint előrevágni és majd vagy leveszi Ashley Young vagy elpattanik Welbecktől...Boky írta:én ezt a videót nem értem... be van húzva a vonal a labda és kagawa között, és? 1-2 esetet leszámítva hülyeség lett volna passzolni neki, mert vagy a védők elérik, vagy nincs jobb helyzetben a csapat vele...
meg ebben a 3 percben is volt 1-2 olyan labdaérintése, hogy arra nem a "wow" szót használnám.
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem