Mesut Özil - 10
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Re: Mesut Özil - 10
Khedira egy külön eset. Ne hasonlítsuk már össze Özillel. Ég és föld a két játékos. Khedira tényleg egy botlábú, őt én sem értem miért kezdő. Egyébként ha Benzi lehozott volna pár nagyon jó meccset akkor tuti, hogy ő lett volna túlnyomó részt kezdő, de mivel sokszor ő is flop volt így nem. Én tényleg csak azt nem értem, hogy amikor Özil gólpasszt ad akkor is le van hurrogva, hogy csak egy gólpasszt adott azon kívül semmit nem csinált. Amikor meg Benz ad gólpasszt vagy netán lő egy gólt akkor az egekig van emelve. Egyébként én is sokkal jobbnak tartom Benzit, mint Pipitát, csak a fórumon számomra idegesítő pár játékos megítélése.
- Galacticos
ja hát ha ilyen dolgokat nem veszel figyelembe, akkor nem csodálkozom hogy nem érted miért van kettősmérce.pheco írta:Most az nem érdekel, hogy Benzema nem alapember, mint Özil.
és ha khedira is kezdő lesz jövőre az új edzőnél is akkor megint bennünk van a hiba?pheco írta: hanem bennetek.
komolyan kérdezem. te átaludtad az elmúlt két szezont és most keltél reggel? vagy mivan? benzema is meg higuain is játszhatott akár mekkora formában, a következő meccsen úgyis csak csere volt az aki előtte kezdett. az előző szezonban ez nagyon bejött, de idén a két csatár ebbe nagyon belefásult és már pont hogy nem motiválta őket ez. meg tök jó érzés lehet úgy játszani hogy tudod akárhogy játszol ma, akkor is le leszel cserélve a 70. percben mert így van betanulva a taktika..pheco írta:Ha egy Higuaint nem tud kiszorítani akkor mit akar majd és mit akarnak majd a Benzema-fanok egy esetleges Agüero/Falcao féle emberrel?
- pheco
De utálom a kettős mércét. Özil fele akkora megértést kapna, mint Benzema akkor senkinek semmi baja nem lenne vele. Most az nem érdekel, hogy Benzema nem alapember, mint Özil. Ha egy Higuaint nem tud kiszorítani akkor mit akar majd és mit akarnak majd a Benzema-fanok egy esetleges Agüero/Falcao féle emberrel? Simán kiszorítja Karimot. Özil meg nem annyira rossz, mint ahogy beállítják itt. De kár is ezen vitázni, úgy is maradni fog és majd meglátjuk, hogy az új edzőnél kezdő lesz-e és ha jövőre is alapember lesz akkor nem benne van a hiba, hanem bennetek.
- RaúlRealMadrid
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Guti, Beckham, Cristiano Ronaldo "The Commander", Ramos, Kaká, Coentrao, Özil
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F. ; Ferencváros TC
Azért elküldeni nem kéne, cserének tök jó lenne, meg a tornák elején lehetne kezdő a kiscsapatok ellen ahol brillírozik. :-)realistahuni írta:Én nem tudom, lassan kezdem elhinni, hogy hülye vagyok. Ma találkoztam pár barcás ismerőssel, mondom az Özil, DM, khedira pakknak mennie kéne, hogy esélyünk legyen BL-ben. Azok meg azt mondták, hogy nem vagyok normális, hogy Özilt el akarom üldözni, mert Zidane óta nem láttak ilyen játékost(igen basszameg barcások mondták) és ha választhatnának a Realbol játékost akkor ő lenne az első akit vinnének. Hát én néztem egyet, aztán jól bebaxtam. Nálam még mindig egy egylábas semmiházi, aki visszafejlődött az évek során, és ezzel tudom, hogy nem vagyok egyedül. Még mindig nem tudom elismerni, és azt mondom, hogy overrated, idon'tgiveafuck.
- Eszterke
- Kedvenc játékosaid: Mesut Özil, Luis Figo, Sheva, Kaká, Torres, Navas, Reus
Pontosan most a tavaszi selejtezőkön kiálltak így. De ez már inkább a Nationalelf taktikáját boncolgatja, csak gondoltam szóloknumberone1 írta: nem emlekszem, h valaha is felaltak volna a Gotze-Ozil-Reus harmassal....
Real Madrid means triumph in victory and triumph in loss. Real Madrid was yesterday, it is today and it will be tomorrow. Real Madrid are words that I still do not know how to express.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Én nem tudom, lassan kezdem elhinni, hogy hülye vagyok. Ma találkoztam pár barcás ismerőssel, mondom az Özil, DM, khedira pakknak mennie kéne, hogy esélyünk legyen BL-ben. Azok meg azt mondták, hogy nem vagyok normális, hogy Özilt el akarom üldözni, mert Zidane óta nem láttak ilyen játékost(igen basszameg barcások mondták) és ha választhatnának a Realbol játékost akkor ő lenne az első akit vinnének. Hát én néztem egyet, aztán jól bebaxtam. Nálam még mindig egy egylábas semmiházi, aki visszafejlődött az évek során, és ezzel tudom, hogy nem vagyok egyedül. Még mindig nem tudom elismerni, és azt mondom, hogy overrated, idon'tgiveafuck.
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
tolem dobbanthat, csak hozzank ne jojjon. Addig kell vkit lekotni 2-3 evre, mielott Low opcio lesz.torjack írta:
Löw ilyen szempontból Mourinhora hasonlít. Köti az ebet a karóhoz, nem számít hányszor fogja még megszívni. De ha mindegy jól megy, VB után dobbant.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Pontosan. Rendre besül. Kazahsztán ellen bezzeg nagy király.kivéve a nagytornák vége felé. amikor már ott vannak a tűz közelében.
Löw ilyen szempontból Mourinhora hasonlít. Köti az ebet a karóhoz, nem számít hányszor fogja még megszívni. De ha mindegy jól megy, VB után dobbant.nem emlekszem, h valaha is felaltak volna a Gotze-Ozil-Reus harmassal
- Galacticos
+1numberone1 írta:nem emlekszem, h valaha is felaltak volna a Gotze-Ozil-Reus harmassal.....
kivéve a nagytornák vége felé. amikor már ott vannak a tűz közelében.pheco írta:Özil a válogatottban jól szokott játszani,
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
nem emlekszem, h valaha is felaltak volna a Gotze-Ozil-Reus harmassal..... es nem is fog amig Muller es Kroos(tudom, h most serult) ilyen bomba formaban lesznek. Gundogan meg nem fogja Khedirat kiszoritani addig amig a tuniszi rendszeresen jatszik, mert Low szerelmes bele. akkor meg ott vannak azok akik szinten vegig nagyon jo formaban jatszottak vegig a szezont, mint Drexler v Schurrle + Podolski. Aki alap kezdo lesz az Sweini,Khedira,Ozil,Muller es vmelyik tamado ha Low csatar nelkul akar kiallni.pheco írta:Özil a válogatottban jól szokott játszani, sokkal jobban, mint a Realban. Azért a Reus-Özil-Götze hármas nagyon tanár. Ha a VB-re összeszoknak még jobban, sok gondot okoznak az ellenfeleknek. Csatárt kéne keresniük bár Reus is tud ott játszani, akár Götze is és Müller is. Khedira helyét meg átveszi Gündogan. Jók lesznek. Özil meg remélem következő szezonban feljavul, mert akármennyire is csípem, ez nem elég.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Egy szerencses edzocserevel egyebkent nem tartanam lehetetlennek, hogy Ozil ismet olyan formaban jatsszon mint az elso szezonjaban. Ami azert eleg jo lenne, valljuk be...
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- pheco
Özil a válogatottban jól szokott játszani, sokkal jobban, mint a Realban. Azért a Reus-Özil-Götze hármas nagyon tanár. Ha a VB-re összeszoknak még jobban, sok gondot okoznak az ellenfeleknek. Csatárt kéne keresniük bár Reus is tud ott játszani, akár Götze is és Müller is. Khedira helyét meg átveszi Gündogan. Jók lesznek. Özil meg remélem következő szezonban feljavul, mert akármennyire is csípem, ez nem elég.torjack írta:Özilben viszont tényleg nincs meg ez a fajta mentalitás. Nem vetném magam a Dunába, ha nem látnám Őket többet a Madrid meg a Nationalelf mezében.
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Igen...Khediránál tényleg ott van,de a képességbeli hiányossági annyira fel tudnak bosszantani, hogy nem feltétlenül tudom objektíven megítélni. Mondjuk ez Özilre is igaz
Özilben viszont tényleg nincs meg ez a fajta mentalitás. Nem vetném magam a Dunába, ha nem látnám Őket többet a Madrid meg a Nationalelf mezében.
Özilben viszont tényleg nincs meg ez a fajta mentalitás. Nem vetném magam a Dunába, ha nem látnám Őket többet a Madrid meg a Nationalelf mezében.
- sonic
Ok. akkor nem szoltam, bocs.torjack írta:...
Viszont Khediraval nem ertek egyet. Nala megvan az a tipikus nemet mentalitas, fegyelem amirol beszelsz. Ki is adja szerencsetlen eleg konstansan ami bennevan, csak az ide mondjuk nem eleg pechjere. (Viszont egy mindenkori Mourinho csapatba, peldaul egy Chelseabe Interbe pontosan beleillene.)
a másik kettő oké, de higuaín argentin. Ő franciaországban született, de az apja argentín és ráadásul 10 hónapot élt ,miután megszületett, franciaországban, mert az apja ott játszott. Ha már ő sem argentín az elég érdekessz.gergő írta:Benzema sem francia és Higu sem argentin Pepe sem portugál.torjack írta:(nem, nem német)
casillas-carvajal-ramos-varane-marcelo-verratti-modric-isco-lucas-ronaldo-suarez
- torjack
Na szóval. A sztori nem hovatartozásról,származásról szól, hanem futballmentalitásról. A német válogatott hagyományosan a sikereit többek között annak köszönhette, hogy nem ismertek elveszett meccset. Generációtól függően persze voltak csapatok akik elhasaltak,a gyenge képességek miatt, de hogy mindig mentek mint a mérgezett egér, az aligha vitatható. Nálam a Real 2 német válogatottja, különösen Özil ennek a kritériumnak nem felel meg. Az elkötelezettségüket a nationalelf felé nem kérdőjelezem meg, csak hiányolom azt a mentális pluszt, ami a németekre jellemző. Ott van pl. a Müller gyerek, semmivel sem jobb képességű srác, mint Mesut,sőt, mégis jobb, mert amikor rezeg a léc, képes a képességeinek legjavát nyújtani míg Özil eközben elhasal. Khedirával egyetemben. De remélem, egyszer majd rámcáfolnak.sonic írta:Rendben van, varom.torjack írta:Ez ám a következtetés Ha magamhoz térek, majd elmagyarázom, mert a következtetésed ordas nagy kapufa.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Azért Benzemanak sikerült 3 mp-l előtteSierra írta:Ekkora helyzeteket még a Higuaín-Benzema duó együtt sem hagynak ki.
Gyönyörű volt az a 2 gólja.
Ja, nem. Ekkora helyzeteket még a Higuaín-Benzema duó együtt sem hagynak ki.
Ja, nem. Ekkora helyzeteket még a Higuaín-Benzema duó együtt sem hagynak ki.
- sonic
Rendben van, varom.torjack írta:Ez ám a következtetés Ha magamhoz térek, majd elmagyarázom, mert a következtetésed ordas nagy kapufa.
-
- Kedvenc játékosaid: CR Marcelo Varane Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F. Olasz válogatott
Benzema sem francia és Higu sem argentin Pepe sem portugál.torjack írta:(nem, nem német)