ziro4vr írta:idegesít ez a szpíker ezzel az álfeka kiejtéssel..hendöszóón, száídzs, sztőing, dzserrÁÁd
Ezeket én is rühellem. Házáár....csiágúszilva,csiágúmottá....poteccsínó.....de a kedvencem: PÁKK.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. március 1., szombat 20:05
ziro4vr írta:idegesít ez a szpíker ezzel az álfeka kiejtéssel..hendöszóón, száídzs, sztőing, dzserrÁÁd
HozzászólásSzerző: pheco » 2014. március 1., szombat 20:01
Attól, hogy kurva jóR.M.C.F írta:Egyébként mitől ennyire űberelismert ez a házár? Ez ennyire kiemelkedik a többitől? Vagy pedig a szokásos netszindróma, hogy évente van 3 db kurva jó megoldása,és ettől megasztár.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. március 1., szombat 20:00
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. március 1., szombat 19:59
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. március 1., szombat 19:55
nmate írta:Azért Jesét ne hasonlítsuk már egy Chelsea kulcsemberhez, aki évek óta bizonyít a legfelsőbb szintekenHazard jobb, és jobb is lesz, a jövőben is. Jesé ügyes, de szvsz néhányan túlságosan is szeretnének már egy sajátnevelést a kezdőbe, ezért a nagy hájp neki.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. március 1., szombat 18:47
reméljük CR válaszol holnapMarci77 írta:Na, megtört a jégcsap. Suarez gól.
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. március 1., szombat 18:46
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. március 1., szombat 18:45
Én csak azt írtam hogy kopogtat,hogy mi lesz belőle 2-3 év múlva,azt ugyan úgy nem tudhatod ahogy énnmate írta:Azért Jesét ne hasonlítsuk már egy Chelsea kulcsemberhez, aki évek óta bizonyít a legfelsőbb szintekenHazard jobb, és jobb is lesz, a jövőben is. Jesé ügyes, de szvsz néhányan túlságosan is szeretnének már egy sajátnevelést a kezdőbe, ezért a nagy hájp neki.
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. március 1., szombat 18:41
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. március 1., szombat 18:39
Melyik időzónába vagy Réj,hát má' megya meccsmert ha holnap nyer a Pool akkor máris egál, de egymás elleni miatt a Pool
HozzászólásSzerző: Anis » 2014. március 1., szombat 18:35
ahol még ott a City és Everton páros, majd egyik megveri őket!ziro4vr írta:persze hogy nem. megint pár hét alatt buknak el mindent, max az FA kupa marad
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. március 1., szombat 18:35
Ha meg jól sikerül neki a VB,akkor felverik az árát a csillagos égig.Amúgy sem küzd a chelsea anyagi gondokkal.Hazardnak 21 évesen már volt 3 és fél éve a francia-angol első osztályokban úgy, hogy kétszer választották meg a francia liga legjobbjának nem is akármilyen statisztikákkal.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. március 1., szombat 18:33
persze hogy nem. megint pár hét alatt buknak el mindent, max az FA kupa maradSierra írta:Az Arsenal egyre tavolabb a bajnoki cimtol szerintem iden sem lesz meg nekik.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2014. március 1., szombat 18:29
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. március 1., szombat 18:10
Hazardnak 21 évesen már volt 3 és fél éve a francia-angol első osztályokban úgy, hogy kétszer választották meg a francia liga legjobbjának nem is akármilyen statisztikákkal.ikarus93 írta:Nem sok esélyt látok arra,hogy Hazard nálunk játszon. Most vettünk egy Bale-t, ugye CR és akkor még ott van Jesé is. Jesé jobb lesz mint Hazard.
HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. március 1., szombat 18:01
Ki beszélt itt a mostról? --> 3-4 év múlva, a tag még akkor is csak 26-27 lesz, másrészt ki tudja még, hogy addig kivel mi lesz itt. Én a későbbiekben látok rá esélyt, főleg, ha Zizou a kispad közelében marad, ugye ő volt aki a leginkább kardoskodott a srác mellett!Nem sok esélyt látok arra,hogy Hazard nálunk játszon. Most vettünk egy Bale-t, ugye CR és akkor még ott van Jesé is. Jesé jobb lesz mint Hazard.
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2014. március 1., szombat 17:55
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. március 1., szombat 17:51
HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. március 1., szombat 17:45
Megmondta, hogy ő Angliát is egy ugródeszkának (fokozatos karrierépítést követve) tekinti a legmagasabb szinthez, nevezetesen Spo. 2 legjobb csapatához, közülük is elsőbbséget élvez a Real Madrid, mint gyermekkori álomklubja!Nem fog. Chelsea erős csapat, ő ott alapember, fizu megvan, szurkolók szeretik... nem látom értelmét.
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. március 1., szombat 17:41
madridronie írta:Ami pedig Hazardot illeti; szerintem 4 éven belül érkezik.
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem