OFF
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: OFF
aki jobban benne van az ukrán témában az írhatna pár sort a lehetséges kimenetelekről, és annak esélyeiről. olvasgatok a helyzetről, de eddig nem túl biztató a dolog.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- peti_madrid
- Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR
+1nmate írta:Jó gyerek ez a GTGT37 írta:Modric
Amúgy tényleg, The Rocket... az öreg O'Sullivannel lehet én is pózolnék.
Meghívnám egy sörre, meg elszívnék vele egy cigit, utána játszanék vele egy kis snookert és punktum.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Gyönyörű történetGT37 írta:Annyi volt, hogy 2004 környékén, amikor elkezdtem kicsit jobban követni a futballt, akkor nagyon sok Arsenal-drukker volt az ismeretségi körömben, akik rendszeresen szidták a Spurs-t, vagy éppen kárörvendve röhögtek rajtuk. Én meg persze 9-10 éves fejjel nem igazán értettem, hogy miért csinálják ezt, ezért egyik hétvégén leültem a tévé elé, és megnéztem a Spurs aktuális bajnokiját. Hát, mit is mondjak, olyan botrányosan rosszul játszottak, hogy olyat azóta is alig láttam. Szerencsétlen védekezés, elöl nulla kreativitás, egy angol másodosztályban kieső helyen álló csapat benyomását keltették nagyjából. Így hát megsajnáltam a Spurs-t, mindenki lenézi őket, nevet rajtuk, és még ennyire szarul is játszanak... Ezért elhatároztam, hogy akkor én márpedig Tottenham Hotspur-szurkoló leszek.R.M.C.F írta:GT: Miért lettél Spurs drukker? Mi volt a meginditó dolog?
Ebből valaki még oscar-díjas filmet fog csinálni
Nem illik.
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Annyi volt, hogy 2004 környékén, amikor elkezdtem kicsit jobban követni a futballt, akkor nagyon sok Arsenal-drukker volt az ismeretségi körömben, akik rendszeresen szidták a Spurs-t, vagy éppen kárörvendve röhögtek rajtuk. Én meg persze 9-10 éves fejjel nem igazán értettem, hogy miért csinálják ezt, ezért egyik hétvégén leültem a tévé elé, és megnéztem a Spurs aktuális bajnokiját. Hát, mit is mondjak, olyan botrányosan rosszul játszottak, hogy olyat azóta is alig láttam. Szerencsétlen védekezés, elöl nulla kreativitás, egy angol másodosztályban kieső helyen álló csapat benyomását keltették nagyjából. Így hát megsajnáltam a Spurs-t, mindenki lenézi őket, nevet rajtuk, és még ennyire szarul is játszanak... Ezért elhatároztam, hogy akkor én márpedig Tottenham Hotspur-szurkoló leszek.R.M.C.F írta:GT: Miért lettél Spurs drukker? Mi volt a meginditó dolog?
És lőn.
Nem bántam meg, bármennyire is elképzelhetetlen lehet ez.
Remy írta:De, ha sikerül, akkor világszenzáció lesz Címlapokon leszel, hogy az egyetlen ember, aki ünnepel A Spurs az angol MTK
Nekünk legalább vannak szurkolóink (csak nem sokan ). Ráadásul nálunk játszik a spanyol Torghelle, Roberto "Gólvágó Istenség" Soldado.
- ziro4vr
a barcától megcsömörlik az ember egy idő után, kellett egy szórakoztató csapat mellécsabi* írta:hát nem egy sikerélmény az tutiR.M.C.F írta:GT: Miért lettél Spurs drukker? Mi volt a meginditó dolog?
Nem illik.
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Championshipben is lehet nyerni ;)GT37 írta:Hát arra várhatunk még vagy 40-50 évet minimumziro4vr írta:ha bajnok lesz a spurs meghívlak egy sörre aztán mehet a fotó ha még látunk
R.M.C.F., Kanute-R.Keane csatarparos elvarazsolta
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
GT: Miért lettél Spurs drukker? Mi volt a meginditó dolog?
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
De, ha sikerül, akkor világszenzáció lesz Címlapokon leszel, hogy az egyetlen ember, aki ünnepel A Spurs az angol MTKGT37 írta:Hát arra várhatunk még vagy 40-50 évet minimumziro4vr írta:ha bajnok lesz a spurs meghívlak egy sörre aztán mehet a fotó ha még látunk
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- ziro4vr
ha bajnok lesz a spurs meghívlak egy sörre aztán mehet a fotó ha még látunkGT37 írta:Még shutter kérdéséhez:
Focisták: Ronaldinho, Thiago, Modric
Egyéb: Alessandro Baricco (író), Emilia Clarke, Ronnie O'Sullivan
Fórumozók: hehe, RMCF, ziro4vr
Nem illik.
Aztán ott is túrná az orrát vagy a fülét, gyönyörű kép lenne
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Most nekem is van elvileg egy hasonmásam, bár van azért eltérés, de a hasonlóság is megvan... Nem tudom látta e valaki ezt a Hogyan lehet megfektetni Hajnal Tímeát (vagy valami ilyesmi a cím) és ebben van egy körszakálas, kopaszodó tag aki erősen hasonlít.