Jogos , csak azt sajnálom, hogy ez az évad is rövid lesz.csabi* írta:r24 és még azt hitted ,hogy nem nézik
Hajjaj, nem is kicsiÉs szerintem van egy kis Keresztapa-beütése is.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. március 1., szombat 23:04
Jogos , csak azt sajnálom, hogy ez az évad is rövid lesz.csabi* írta:r24 és még azt hitted ,hogy nem nézik
Hajjaj, nem is kicsiÉs szerintem van egy kis Keresztapa-beütése is.
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. március 1., szombat 23:02
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. március 1., szombat 23:00
HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. március 1., szombat 23:00
HozzászólásSzerző: Anis » 2014. március 1., szombat 22:55
HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2014. március 1., szombat 22:51
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. március 1., szombat 22:48
HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. március 1., szombat 22:15
HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2014. március 1., szombat 22:11
Aha, első évadot néztem, nagyon-nagyon rendben volt. Gyönyörűen fényképezett, faszán megírt, igényes sorozat. És szerintem van egy kis Keresztapa-beütése is.Realista24 írta:Vikings, második évad, első rész. Beszarsz
Nézi valaki? Mert amúgy nem untatnék senkit vele.
HozzászólásSzerző: Boky » 2014. március 1., szombat 22:11
alap, nagyon jól kezdtekRealista24 írta:Vikings, második évad, első rész. Beszarsz
HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. március 1., szombat 22:10
én nézem az első évad kurvára bejöttRealista24 írta:Vikings, második évad, első rész. Beszarsz
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. március 1., szombat 22:00
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. február 28., péntek 23:25
Szerinted ez egy igazan rossz sorozat?VanillaSky írta:Volt "szerencsém" megtekinteni az Arrow legutóbbi részét - anno 2 rész után kasza volt - rajtam kívül álló okok miatt. Komolyan kérdezem, ha itt meg a junkien olvasgatom a kibeszélőjét és csakis pozitív a hangnem vele kapcsolatban milyen lehet számotokra egy igazán rossz sorozat? Semmi támadás vagy ilyesmi, de ez rettenetesen gagyi.
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. február 28., péntek 22:39
Jövőhéten forgatják a Flash pilot epizódját, aztán ősszel indulna, ha minden rendben lesz.Kerlon írta:ő most visszaköszön még pár részre az Arrowban vagy már indul lassan az új sorozat?
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. február 28., péntek 22:35
ő most visszaköszön még pár részre az Arrowban vagy már indul lassan az új sorozat?
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. február 28., péntek 19:49
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. február 28., péntek 12:52
Hát nem tudom, szerintem van benne elég izgalmas rész és elég bonyodalom. Sose voltam nagy sorozatos, de pl se a Szökést nem néztem, se a Lostot, mert nem érdekel, pedig tudjuk, hogy melyiknek milyen megítélése volt anno... Igazság szerint mindig keresgélek, hogy mit lehetne nézni, mik a felkapottak, de eddig így csak az Agymenők és a Trónok harca ragadt rám.VanillaSky írta:Volt "szerencsém" megtekinteni az Arrow legutóbbi részét - anno 2 rész után kasza volt - rajtam kívül álló okok miatt. Komolyan kérdezem, ha itt meg a junkien olvasgatom a kibeszélőjét és csakis pozitív a hangnem vele kapcsolatban milyen lehet számotokra egy igazán rossz sorozat? Semmi támadás vagy ilyesmi, de ez rettenetesen gagyi.
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. február 28., péntek 12:17
Ez emberfüggő. Valaki szigorú magával, és úgy választ sorozatot, hogy abban minden klappoljon. Történetvezetés, színészek, karakterek stb. (Braking Bad, Trude Detective, stb)VanillaSky írta:Volt "szerencsém" megtekinteni az Arrow legutóbbi részét - anno 2 rész után kasza volt - rajtam kívül álló okok miatt. Komolyan kérdezem, ha itt meg a junkien olvasgatom a kibeszélőjét és csakis pozitív a hangnem vele kapcsolatban milyen lehet számotokra egy igazán rossz sorozat? Semmi támadás vagy ilyesmi, de ez rettenetesen gagyi.
HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2014. február 28., péntek 12:02
HozzászólásSzerző: Munki_ » 2014. február 28., péntek 9:58
Jelenlévő fórumozók: 19 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem