Testépítés

Forma-1, kézilabda, kosárlabda, motorsportok, Olimpia és minden más.
kredenc
Kedvenc játékosaid: Ronaldo,Zidane

Re: Testépítés

HozzászólásSzerző: kredenc » 2014. június 9., hétfő 1:37

filatáska írta:Ha elkezdek szedni kreatint, de nem edzek lábra (csak foci), attól még nöni fog a combom? Ezt nem szeretném, mert kihíznám az összes nadrágom. Ha combosodok ettöl, akkor hagyom inkább a kreatint.
Nem. A focinak semmi köze a lábad izomzatának növeléséhez(testépítő szemmel). Ha lábazol,akkor azonnal rájössz,hogy milyen gyenge,mert az! A kreatin sem csodaszer,nem növeszt izmot.

filatáska

HozzászólásSzerző: filatáska » 2014. június 9., hétfő 0:33

Ha elkezdek szedni kreatint, de nem edzek lábra (csak foci), attól még nöni fog a combom? Ezt nem szeretném, mert kihíznám az összes nadrágom. Ha combosodok ettöl, akkor hagyom inkább a kreatint.

istimester
rex madridistae
Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
Kedvenc csapatod: DAC

HozzászólásSzerző: istimester » 2014. április 7., hétfő 2:43

Zsombor írta:Gyanús.
És mi miért csak sokadkézből tudunk róla? :mrgreen:

Néhány felvetés:

1. Bognár Gary állitólag kivaló edző, de szerintem sosem lesz belőle élvonalbeli atléta .

2. A barátnőjének marha jó lábai vannak.

3. Dani brutális.

revolver
Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Xabi Alonso, Raphael Varane, Alvaro Arbeloa
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: revolver » 2014. április 5., szombat 3:14

z énproteinem.hu oldalról rendelt már valaki? megbízhatóak?
én már rendeltem onnan, teljesen megbízhatóak és a myproteines termékeket amúgy is ajánlani tudom csak!!

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. április 5., szombat 1:12

istimester írta:Fridának új mellei vannak? :mrgreen:
Gyanús. :mrgreen:

istimester
rex madridistae
Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
Kedvenc csapatod: DAC

HozzászólásSzerző: istimester » 2014. április 5., szombat 0:35

Fridának új mellei vannak? :mrgreen:

Munki_
Kedvenc játékosaid: Zidane, Marcelo
Kedvenc csapatod: Siempre fieles

HozzászólásSzerző: Munki_ » 2014. április 3., csütörtök 9:17

szasztok! gond, ha egyszerre - általában délelőtt - viszem be a saját kis multicsomagomat: vas, kalcium-mg, c-vitamin és 2 db peakes a-z multivitamin? olvastam már, meg hallottam már mindenfélét (vas akadályozza a kalcium felszívódását / el kellene telnie x órának a beszedések között, etc.), szóval tegyetek tisztába. :)

hala_madrid
Kedvenc játékosaid: Iker, Sergio Ramos, Özil, CR7, R9, Zidane, Marcelo, Raul, Redondo, Guti, Luka, Robinho
Kedvenc csapatod: Real Madrid CF, MTK Budapest

HozzászólásSzerző: hala_madrid » 2014. március 27., csütörtök 11:43

heccsat írta:
tubatibi írta:A gyors tempójú séta mennyire hatékony zsírégetés szempontjából?(
tökéletes egészen addig amíg nincs nagyon jó állóképességed, 130 körüli pulzust ha tudod tartani gyalogláskor akkor egyik legjobb zsírégetés
Ez a 130 körüli pulzus körülbelül milyen sebességet takar ? Sétálok én is 7.8-8 km/h-val mindennap, 60 percet szoktam reggel éhgyomorra, jól beöltözve.Kivétel ez alól egy hét egy hónapban. Ez a sebesség megfelelő ?

Másik, véleményetek szerint szálkásításhoz melyik aminosav lenne megfelelő ? BCAA esetleg Glutamin valamint tabletta vagy vízben oldódó por a jobb ?
Modric - Kroos

PEEtör

HozzászólásSzerző: PEEtör » 2014. március 24., hétfő 18:28

az énproteinem.hu oldalról rendelt már valaki? megbízhatóak?

illetve meddig lehet tárolni felbontás után a fehérjét, anélkül, hogy tönkremenne?
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.

heccsat
Kedvenc játékosaid: Varane, Ronaldo, Modric, Isco, Kroos

HozzászólásSzerző: heccsat » 2014. március 20., csütörtök 18:45

tubatibi írta:A gyors tempójú séta mennyire hatékony zsírégetés szempontjából?(
tökéletes egészen addig amíg nincs nagyon jó állóképességed, 130 körüli pulzust ha tudod tartani gyalogláskor akkor egyik legjobb zsírégetés
----------------De Gea-----------------
Carvajal--Varane--Ramos--Marcelo
-------Pogba-------Kroos------------
--------------Modric------------------
---Hazard---------------------Isco---
-------------Ronaldo-----------------
Next season dreamteam

tubatibi

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. március 20., csütörtök 16:06

A gyors tempójú séta mennyire hatékony zsírégetés szempontjából?(Kajára odafigyelve természetesen)
1 óra gyors tempójú séta heti 4-5X elégnek kéne lenni kardió szempontjából nemigaz?
"If you don't like your destiny, don't accept it."

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. március 19., szerda 12:48

Így ugye mondjuk hétfő foci, kedd kondi, szerda foci, csütörtök futás, péntek kondi, szombat pihenő, vasárnap futás.
ez egész jónak tűnik, csak a heti két teremfoci mellé jönni fog egy bajnoki is áprilistól salakon, az ugye változó, hogy melyik nap van, általában péntek, de előfordul, hogy máshogy, szóval mindig be fog kavarni sajnos.
de ez lesz az alap. :)

lábazni mindenképpen szeretnék, szóval úgy fogom megoldani.
egyébként a csaj a konditeremben kérdezés nélkül diákbérletet adott, és mivel én az 5000 forintos felnőttbérletre számítottam, így spóroltam 1500-at, szóval lehet be tudom majd szorítani a 3 kondit is.
rohadt busz 620 oda-vissza per edzés. :-(

heccsat

HozzászólásSzerző: heccsat » 2014. március 18., kedd 15:58

'shutterisland írta:két kérdésem lenne.
Leírom én, hogy csinálom/csinálnám, nekem is hasonló a felállás foci mellett kondi, csak nekem 3-4 inkább.

Először is tisztázni kell, hogy foci mellett belefér-e a lábazás, ez annyira nem triviális kérdés, mert nekem csak off szezonban fér bele, heti 3 meccsem van, így nincs olyan, hogy tudnék lábazni foci mellett, mert különben használhatatlan lennék a pályán. Ha nagyon jól regenerálódnak a lábizmaid akkor beleférhet, de azért necces még úgy is.

Így ugye maradt, mell-váll-bic-tric-hát és has. A has a legegyszerűbb azt bármikor otthon is elvégezheted, így
szerintem, hogy csak 2 napod van így nem kell az edzőteremben még ezt is hozzácsapni. Heti 2-3 hasazás simán mehet, a has gyorsan regenerálódik és sokat is bír.
Mellet és hátat nem edzenék egy nap. Így Mell-bicepsz-váll+ hát-tricepsz lenne a két nap ami szerintem ideális. Esetleg a vállat a másik naphoz is hozzácsaphatod, ahogy neked jobb, de talán az első variáció ideálisabb. Ha lábat is edzenél fociszezonban is akkor csapd hozzá a hát-tricepszhez.
Ezen kívül legyen legalább 1 pihenő napod, amikor semmit nem csinálsz, se foci, se kondi, se futás.
Így ugye mondjuk hétfő foci, kedd kondi, szerda foci, csütörtök futás, péntek kondi, szombat pihenő, vasárnap futás.
Ez abban az esetben ha külön szeretnéd csinálni. Egyébként súlyzós edzés után is mehet a futás. De az úgy már ~2 óra a kondi teremben, ami nem túl ideális, de beleférhet ha van hozzá lelkierőd.

Esetleg még szóba jöhet a HST edzés, ami talán azért lehet neked jó, mert kevés időd van (rászánt napod van az edzésre) de ez nem feltétlen kezdőknek való. HST
Next season dreamteam

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. március 18., kedd 13:06

két kérdésem lenne.

1. heti 2 konditermi edzésre lesz most lehetőségem, hogy lehetne a legoptimálisabban elosztani a gyakorlatokat ?

2. heti 3x szeretnék este eljárni futni meg állóképesség növelő gyakorlatokat végezni, mert jön a kispályás szezon.
ezen kívül heti 2x van kispályás edzőmeccsem.

hogyan rendezzem, ha hétfő-szerda este az fix időpont a focinak ?
mondjuk hétfő-szerda foci, kedd-péntek kondi, csütörtök, szombat, vasárnap futás ?
vagy a futás mehet esetleg kondi napon is este ?
turmixot tolnék az után is akkor.

filatáska

HozzászólásSzerző: filatáska » 2014. március 15., szombat 0:13

Aktív focizás mellett nem veszélyes a kreatinkúra? Pl nem húzódnak meg könnyebben az izmok, mivel a víz növeli az izom térfogatát? Vagy az izületek nincsenek veszélyben a viszonylag gyors súlygyarapodástól? Igazából a combizomhúzódástól félek.

Munki_
Kedvenc játékosaid: Zidane, Marcelo
Kedvenc csapatod: Siempre fieles

HozzászólásSzerző: Munki_ » 2014. március 14., péntek 19:40

nekem hasonló az edzéstervem, és nálam bevált. :) csak mivel én itthon edzem, ezért a lábazós edzés kicsit árnyaltabb, úgyhogy a hétfői bicepszet áttettem szerdára, mert hétfőn meló után mire a bicepszhez eljutok, általában rottyon vagyok. kicsit több mell-tricepsz, és szerdán jut erő a bickóra is. de legfeljebb a profibbak kijavítanak. :)

reeed_ati
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2014. március 14., péntek 7:08

Volt egy kis kihagyásom és most kb 1 hónapja ezt az edzéstervet használom:
Link

Kihagyás előtt úgy csináltam, hogy egyik nap hát-váll-tricepsz, pihi, ezután mell-bicepsz, megint pihi, aztán kezdés előröl és gáz, de a lábazást hanyagoltam :roll: .
Hasonló a fent linkelt edzésterv, csak egyik napra a lábazás van beiktatva.
Na most a linkelt alapján hetente egyszer edzek egy adott izomcsoportra, ha az előtte használtat nézem, ott kétszer edzettem és azt éreztem, hogy jobban is fejlődök, mint most. Viszont a lábazást mindenképpen akarom csinálni.
Az járható út volna, ha kettészedem a lábedzést? és mondjuk úgy csinálnám, hogy a hát-váll-tricepsz napra beiktatom a vádlizást, a másik edzésnapra pedig a comb edzést.

heccsat

HozzászólásSzerző: heccsat » 2014. március 2., vasárnap 1:44

filatáska írta:Futo edzestervre gondoltam, allokepesseg, kondi novelesere. Monoton futas az megy, de kellene mas is h par sprint utan ne faradjak ki.

interval programod állítsd be bármelyik kardiógépen heti 1-2 már megteszi a hatását; ez hasonlít a legjobban a focizás közben felmerülő körülményekhez is, csak itt jóval nagyobb terhelést is elérhetsz
Next season dreamteam

filatáska

HozzászólásSzerző: filatáska » 2014. március 2., vasárnap 0:49

Tudtok esetleg vmi edzestervet focihoz? Futo edzestervre gondoltam, allokepesseg, kondi novelesere. Monoton futas az megy, de kellene mas is h par sprint utan ne faradjak ki.

Anyaka
Kedvenc játékosaid: Raul
Kedvenc csapatod: Hungary

HozzászólásSzerző: Anyaka » 2014. február 28., péntek 14:04

Fáradtan felesleges edzeni. Csak az izomzat látja kárát. Inkább feküdj le aludni, aztán ha felkeltél akkor.

Vissza: