Premier League
-
- Kedvenc játékosaid: CR Marcelo Varane Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F. Olasz válogatott
Re: Premier League
Hát Bale nem kis gólt lőtt már megint,dehát....
Spurs majd jövőre!!(Se)
Spurs majd jövőre!!(Se)
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Miert Beckham az volt? Embereileg egy peldakep, de mint jatekos kicsit tul volt lihegve. pl. Scholes v Giggs jobb focistak voltak.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Annyiban túlzás, hogy nem csak ők élnek meg, nem így kell érteni. Hanem, hogy az ilyen játékosok már könnyebben megélnek.
Nem skatulyázom be őt, csak egyszerűen nem ide való. Beckham is jó játékos volt, mégsem idevaló. Owent nem mondom, mert ő szerintem hót átlagos játékos volt, semmiben nem volt worldclass.
Nem skatulyázom be őt, csak egyszerűen nem ide való. Beckham is jó játékos volt, mégsem idevaló. Owent nem mondom, mert ő szerintem hót átlagos játékos volt, semmiben nem volt worldclass.
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Utóbbi években ez a hobbija, szokásává vált 30+ ról pókhálózniBale meg........ha már ott van,akkor begurítja a kapuba. ekkora gólt régen láttam.
és igen, a JOBB oldalról ment befelé. oda kell ő nekünk
Ez azért kicsit túlzás, bár igazság is rejlik benne. Elhiszem, hogy pl: Neymart preferálod(ha egyáltalán őt szánod a szélre, nem tudom) a szélre a Walesi helyett, mert énekel a lábán a labda, de azért ne skatulyázzuk be Bale-t ennyire gépiesnek. Ügyes és technikás gyerek ő, de jobban dominál nála a dinamika. Bármelyik játékos jön hozzánk közülük, örülni fogok neki, de én a Walesit részesítem előnyben. Egész egyszerűen szimpatikusabbnak, fegyelmezettnek, komplettebbnek és tapasztaltabbnak tartom, mint a Brazilt. Amúgy is jelenleg, nekem nem szimpatikus, és gusztustalan az, ami a Neymar családnál folyik.(a média szerint) Eléggé elfajultak a dolgok anyagi téren, de az emberség terén is. Kicsit offoltam, de valamennyire ki kellett fejtenemMondjuk azt meg kell hagyni, hogy a mai fociban az ilyen Bale-féle focisták élnek meg, akik gyorsak, erősek és jól lőnek, nem is fontos labdazsonglőrnek lenni.
- nmate
Nem divat, csak nem akarom a Real Madridban látni.
Nekem nem izgalmas, én ellene vagyok, nem ezért nézek focit.
--
Mondjuk azt meg kell hagyni, hogy a mai fociban az ilyen Bale-féle focisták élnek meg, akik gyorsak, erősek és jól lőnek, nem is fontos labdazsonglőrnek lenni.
Hát a fene tudja mit, még talán rosszabbat is, amikor nem is kontrázik csak bekkel Carlo Úgy ráül az eredményre, mint annak a rendje. Halom 1-0, 0-0 eredmény, főleg ha Ibrának nem ment. Amiket én láttam meccsek, azok meg mind ilyenek voltak. Unalmas, agyontaktikázós akármi, néha bedaráltak 1-2 amatőr francia csapatot.R.M.C.F írta:A Psg is kontrára játszik és bekkel? Csak mert sok psg meccset nem láttam,de amit igen,ott ez nem jött le.
Nekem nem izgalmas, én ellene vagyok, nem ezért nézek focit.
--
Mondjuk azt meg kell hagyni, hogy a mai fociban az ilyen Bale-féle focisták élnek meg, akik gyorsak, erősek és jól lőnek, nem is fontos labdazsonglőrnek lenni.
most kajak balet is divat lett fikázni? v mi a f..om?
hát nehogy már baj legyen, h akkor gólokat ver mint a ház. nehogy már ő tehessen róla, h 60 milliót kérnek érte.
büdösúristenit.
hát nehogy már baj legyen, h akkor gólokat ver mint a ház. nehogy már ő tehessen róla, h 60 milliót kérnek érte.
büdösúristenit.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
nmate írta:Ja, jöhet, tökéletesen illeni fog Carlo féle csapatba. Lesz megint kontrázgatás, bekkelés, ívelgetés favágás, egy angol/olasz stílusokból vegyített csapat leszünkBBeno írta:huhuuu mekkora gólt vert. várom szeretettel.
p.s. hozzuk még Rooneyt is + maradjon Pipita.
A Psg is kontrára játszik és bekkel? Csak mert sok psg meccset nem láttam,de amit igen,ott ez nem jött le.
Bale meg........ha már ott van,akkor begurítja a kapuba. ekkora gólt régen láttam.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Védekező középpályás nélkül lehozni a szezont... Zseni vagy bolond? A minimális cél ismét megvan, de egy ismét feledhető szezon volt. Walcott és Cazorla mester volt idén, Poldi nem tagja a szűk elitnek, Giroud még mindig hatalmas kérdőjel, Wilshere visszatérése fontos volt a csapatnak.
"And my heart will leave you never."
-
- Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
- Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid
lényeg, hogy megint k va okos vagy!
Ki mondta, hogy nem fontos a bajnoki cím?
Ebből a szezonból ennyi volt a max amit ki lehetett hozni, ha most csúszott volna le a bajnoki címről a csapat nyilván nem lenne röhögés...istenem!
Ki mondta, hogy nem fontos a bajnoki cím?
Ebből a szezonból ennyi volt a max amit ki lehetett hozni, ha most csúszott volna le a bajnoki címről a csapat nyilván nem lenne röhögés...istenem!
jó látni hogy egy ekkora csapat mint az arsenal ez a legnagyobb öröm hogy a spurs BL-ben lesz-e vagy sem. az hogy évek óta full esélytelenek a PL 1.re az nem fontos. csak hogy a spurs ne legyen BL-ben.
-
Legyen így!Wenger szerint idén egy kulcsfigura sem fogja elhagyni a csapatot, ha bejutunk a BL-be, és jól vásárolunk játékosokat, akkor jövőre a bajnoki címért is versenyben leszünk. Azt is hozzátette, hogy szerinte nem minden csapatnál (MU, City, Chelsea) fog jól alakulni az edzőváltás utáni első szezon.
Happy St Totteringham's Day!
Walcott meg :
Theo Walcott: "Szeretném azt mondani, milyen szomorú, hogy a Tottenham nem jutott be a BL-be... De sajnos nem igaz!"
- niden6
- Kedvenc játékosaid: Higuaín, Alonso, Varane
Zidane is hozná és valszeg Ancelotti sem lesz ellene.nmate írta:Ja, jöhet, tökéletesen illeni fog Carlo féle csapatba. Lesz megint kontrázgatás, bekkelés, ívelgetés favágás, egy angol/olasz stílusokból vegyített csapat leszünk
- nmate
Ja, jöhet, tökéletesen illeni fog Carlo féle csapatba. Lesz megint kontrázgatás, bekkelés, ívelgetés favágás, egy angol/olasz stílusokból vegyített csapat leszünkBBeno írta:huhuuu mekkora gólt vert. várom szeretettel.
p.s. hozzuk még Rooneyt is + maradjon Pipita.
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Fergie jo kis meccsel bucsuzik.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Hát ennyit a BL-ről... Jövőre meg kell lennie!
Bale szerintem menni fog.
Bale szerintem menni fog.
- flori
bale megint jobbról idult amúgy.
kiváncsi vagyok jön-e...
kiváncsi vagyok jön-e...
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
-
Megvan!!!
Ismét a sp?rs előtt ott a BL!
Ismét a sp?rs előtt ott a BL!
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
azért durva volt a Chelsea, Arsenal, Spurs harca a helyezésekért.
Akkor Bale jön ide?
Akkor Bale jön ide?
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Amúgy Lukaku eddig háromnál jár a United ellen
Legyen már 6-5.
Legyen már 6-5.