és az ő góljával nyertek.GT37 írta:Szoldádó
Our team today - Lloris; Naughton, Dawson, Vertonghen, Fryers; Lennon, Dembele, Paulinho, Townsend; Adebayor, Soldado.
Our subs today - Friedel, Veljkovic, Bentaleb, Chadli, Sandro, Sigurdsson, Kane.
Amúgy először sikerült ezt kirakniuk a Spurs hivatalos Twitter-oldalára:
KATT
Na, mindent bele, nyerni kell. Soldado-akciógólt akarok.
COYS!
Premier League
Re: Premier League
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Szoldádó
Our team today - Lloris; Naughton, Dawson, Vertonghen, Fryers; Lennon, Dembele, Paulinho, Townsend; Adebayor, Soldado.
Our subs today - Friedel, Veljkovic, Bentaleb, Chadli, Sandro, Sigurdsson, Kane.
KATT
COYS!
KATT
COYS!
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kompany nem nagyon állt a helyzet magaslatán, nem miatta volt a gól.tubatibi írta:Ég a City gyerekek....
Fogalmatlan Demichelis megint ott szerencsétlenkedik....pedig Touré,Fernandinho,Nasri,Silva,Agüero is pályán van..
Most értem vissza, 2 perc alatt fordítottak is.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
- mocsok
ja, nézzétek meg például sucrét.nmate írta:Nem a Pool hibája volt, abszolút szerethető csapat volt mindig is, főleg a szurkolóik miatt.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Komolyan kezdtem elhinni, hogy milyen erős bajnokság a PL. Arsenalos haverom mindig azzal jön, hogy ott pl egy Sunderland is bármikor képes meglepetést okozni. Rá kell jönni, főleg a mostani BL nyolcaddöntők után, hogy ez csakis azért van, mert a nagy csapatok is jóval gyengébbek, mint pl a két spanyol óriás vagy a Bayern.. El nem tudom képzelni, hogy egy kupa döntőt ne húznánk be egy Espanyol ellen. Főleg, hogy a City tavaly az FA döntőben a Wigan ellen is felvette azt a bizonyos álarcot.
Ég a City gyerekek....
Fogalmatlan Demichelis megint ott szerencsétlenkedik....pedig Touré,Fernandinho,Nasri,Silva,Agüero is pályán van..
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Nem a Pool hibája volt, abszolút szerethető csapat volt mindig is, főleg a szurkolóik miatt.Kerlon írta:Én is, élmény volt ellenük 4-et kapni.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Tavaly írtam hogy ebbe a Philip Coutinho gyerekben mennyi potenciál van...akkor azt írták hogy semmi extra.De én azt látom,hogy meccsről meccsre fejlődik,tegnak kkp-t játszott,és sokkal komolyabban lehozta mint az a szerencsétlen Oscar...sucre írta:Alakul ez a 'Poolnál. Adott egy fiatal edző, egy fiatal kerettel. Egyre jobban, szebben játszunk, és szerencsére az Arsenal is asszisztál a 3. helyünkhöz, ami valószínűsíthető.
Nyáron meg Suarezt meg kell tartani, igazolni egy balhátvédet, meg egy brutál KP-t, aztán kiesünk a csoportkörből mehet a zsuga európában is.
Időközben vezet a sunderland a ligakupa döntőn.....
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
-
- Kedvenc játékosaid: Gerrard, Coutinho, Sturridge, Agger
- Kedvenc csapatod: Liverpool F. C.
Alakul ez a 'Poolnál. Adott egy fiatal edző, egy fiatal kerettel. Egyre jobban, szebben játszunk, és szerencsére az Arsenal is asszisztál a 3. helyünkhöz, ami valószínűsíthető.
Nyáron meg Suarezt meg kell tartani, igazolni egy balhátvédet, meg egy brutál KP-t, aztán kiesünk a csoportkörből mehet a zsuga európában is.
Én is, élmény volt ellenük 4-et kapni.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Remélem nyáron okosan vásárol a Pool és meg tudják tartani Suarezt. Kéne egy jó Pool, régen bírtam őket.
A közelében sincs még Jesé a belgának, de ez érthető, de szerintem nem lesz olyan jó... 18-19 évesen már 20+gól 15+ gólpassz állt a neve mellett a francia ligában.R.M.C.F írta:
Majd a Vb-n lefigyelem,úgy is belgiumnak fogok drukkolni.....nekem kissé túlsztároltnak tűnik. Viszont ha kurva jó....az jó...de jesé is jó...és ő is lehet kurva jó.
na elég a csúnya szavakból.
Ez a Pool megérett a dobogóra, a BL-re és talán a 2. helyre is odaérhetnek, ha a City vagy a Chelseat elkapja egy hullám... Amúgy teljesen szimpatikus foci, játékosok, mint Henderson ( ) és támadó felfogás. Jól tették, hogy bíztak Rodgersben.
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Suarez az akinek a fociját jó nézni...az igazi csatár.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- morientes
Jóvanmá' nem halt meg csak elment keresni egy kis lecsot...Isten veled, JD! :'(
LEGIO PATRIA NOSTRA
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Hát erre kell hazaérnem? Stoke - Arsenal 1-0?
Cserébe holnap ütnünk kell a Cardiffot otthon.
Isten veled, JD!
Cserébe holnap ütnünk kell a Cardiffot otthon.
A sok lesrefutása és kihagyott helyzete ellenére is nagyon bírtam Defoe-t, sajnálom, hogy távozik, bár teljes mértékben érthető a döntése.Anis írta:GT:
Egy klubrekorder távozása
Még 1-2 évet maradhatott volna, bár megérthető, játszani akar és Ade/Soldado mögött nem tud rendesen. Pedig simán Soldado előtt lehetne. Torontóban jó helye lesz Julio Cesar brazil kapussal és Bradley is ott van.
Isten veled, JD!
- morientes
Ma Schürrle 3 gólja ide vagy oda,de sztm ma ő volt a MoM...Abban a deffenzív chelseabe igazi üde színfolt volt a játéka.Majd a Vb-n lefigyelem,úgy is belgiumnak fogok drukkolni.....nekem kissé túlsztároltnak tűnik. Viszont ha kurva jó....az jó...de jesé is jó...és ő is lehet kurva jó.
LEGIO PATRIA NOSTRA
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Idén lépett szintet, és méltó/konstans partnerek híján egyedül cipeli a csapatot..ha ezt nyáron is megteszi, akkor lesz igazi király valóbanR.M.C.F írta: Majd a Vb-n lefigyelem,úgy is belgiumnak fogok drukkolni.....nekem kissé túlsztároltnak tűnik. Viszont ha kurva jó....az jó...de jesé is jó...és ő is lehet kurva jó.
Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
pheco írta:Attól, hogy kurva jó Szélsőként már 12 gólos. Nélküle biztosan nem lenne listavezető a Chelsea.R.M.C.F írta:Egyébként mitől ennyire űberelismert ez a házár? Ez ennyire kiemelkedik a többitől? Vagy pedig a szokásos netszindróma, hogy évente van 3 db kurva jó megoldása,és ettől megasztár.
Majd a Vb-n lefigyelem,úgy is belgiumnak fogok drukkolni.....nekem kissé túlsztároltnak tűnik. Viszont ha kurva jó....az jó...de jesé is jó...és ő is lehet kurva jó.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- morientes
Azért most (még) jobb mint Jesé....de ennyivel előrébb is jár a karrierje.De azt kijelenteni hogy Jesé sose lesz az a szint,azt azért túlzás...bármi lehet a spanyolból,minden benne van hogy nagy játékos legyen.Honnan tudod, hogy jesé nem kerüli el? Egyébként mitől ennyire űberelismert ez a házár? Ez ennyire kiemelkedik a többitől? Vagy pedig a szokásos netszindróma, hogy évente van 3 db kurva jó megoldása,és ettől megasztár.
LEGIO PATRIA NOSTRA