Edző és vezetőség
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Re: Edző és vezetőség
Carlo előnye, hogy egy sikeres edző, nemzetközi rutinnal és kupákat is fel tud mutatni. Hátránya az az unalmas foci amit játszat, nekem ne mondja senki, hogy a Barca ellen támadott, mert az hülyeség. Kontráztak keményen.
Nekem most egy szép focit játszató edző kéne így Mourinho után.
Nekem most egy szép focit játszató edző kéne így Mourinho után.
Nem, ne maradjon, de Ancelotti nem most kellene. Romokban leszünk Ő pedig képtelen építeni...
- adamzz
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, CR, Benzema, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Inkább maradjon a portugál? Annál nem lenne rosszabb.Akárki is jön, új ingereket kapnak a játékosok és az egész csapat vérfrissitésen megy át. Ez most kell.
Egyre jobban úgy néz ki, hogy jön Ancelotti. Leonardo nyilatkozta, hogy arra kérte a vezetőséget, hogy hadd jöjjön ide. Istenem ments meg minket.
- Galacticos
ha annyira akarta volna akkor a psgbe is vihette volna.sonic írta: ha tenyleg jonne Pirlo,
ha kaká is annyira a nagy kedvence lenne simán elvihette volna már tavaly nyáron is.
persze adja meg kakának majd a lehetőséget a következő szezonban, ugyanúgy ahogy mindenkinek.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Ha jön Carlo,akkor hozza majd Pirlot,Kaká meg betonkezdő lesz.
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- RaúlRealMadrid
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Guti, Beckham, Cristiano Ronaldo "The Commander", Ramos, Kaká, Coentrao, Özil
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F. ; Ferencváros TC
Na ezt innen nagyon gyorsan takarítsd el. Látni és emlékezni sem akarok erre az irományra itt. Még a gondolat is rossz.sonic írta:Nemtudom milyen fejet vagnanak azert az emberek a Bernabeuban, ha tenyleg jonne Pirlo, es jovore az elso meccsen a kezdoben egyutt vigyorognanak Khediraval Alonsoval es KAKAVAL (!!), es jonne a brillians diamond...
A felállás viszont lehet jó lenne, csak a két szélen kicsit feljebb tolva a szélsőket. 2 csatárt egyszerre megnéznék.
- adamzz
Hagyjuk már ezt. Szerinted itt valaki hagyná is,h ezt tegye? Perez csak egyetlen egy embernek adott teljhatalmat az elnöksége alatt(unikum) és itt vége is. PSG-be nem igazolt Pirlokat de még csak Gattusot se. A PSG kp-ját elfogadnám Madridba is....sonic írta:Nemtudom milyen fejet vagnanak azert az emberek a Bernabeuban, ha tenyleg jonne Pirlo, es jovore az elso meccsen a kezdoben egyutt vigyorognanak Khediraval Alonsoval es KAKAVAL (!!), es jonne a brillians diamond...
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Nemtudom milyen fejet vagnanak azert az emberek a Bernabeuban, ha tenyleg jonne Pirlo, es jovore az elso meccsen a kezdoben egyutt vigyorognanak Khediraval Alonsoval es KAKAVAL (!!), es jonne a brillians diamond...
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- adamzz
Én már akkor is örülök,h jön Ancelotti ha hozza magával Verrattit.
- Galacticos
psgvel se sündisznóállásba nyomatták a barca ellen, végig felvállalták a támadójátékot.
én örülök neki, ha a kp-t faszán megcsinálja. :-)
én örülök neki, ha a kp-t faszán megcsinálja. :-)
- Tayo
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Varane, R9.
Ancelotti ha a kp-t megreformálja, ergó rögtön lecseréli a khedira-alonso kettőst akkor már bőven javulhat a játékunk. Nagy valószínűséggel di Maria és Higuain helyett is két minőségibb arc jön majd. Remélem tudatos és hosszútávú csapatépítésbe kezdünk, ebben én úgy gondolom hogy Ancelotti rutinja és a neve segíthet majd. Nálam sem ő lenne a legjobb jelölt, mert én Kloppot favorizálnám de azért az olasz sem egy kispályás edző, bőven ért el sikereket ott ahol edzősködött, szóval én nem temetném el őt azonnal.
- RaúlRealMadrid
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Guti, Beckham, Cristiano Ronaldo "The Commander", Ramos, Kaká, Coentrao, Özil
Sajnos jön Ancelotti bármennyire is imádkoztam, hogy ne...
A Higu, Özil, Benz játékosoknál meg odaírtam, hogy ELVILEG, azaz mindenki úgy tartja számon, hogy ők nagyon jók. Mi viszont tudjuk, hogy nem...
A Higu, Özil, Benz játékosoknál meg odaírtam, hogy ELVILEG, azaz mindenki úgy tartja számon, hogy ők nagyon jók. Mi viszont tudjuk, hogy nem...
- Tádám
- El Siete
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
- Kapcsolat:
Tényleg egyre biztosabb Ancelotti, azon sem lepődnék meg, ha még a szezon vége előtt bejelentenék az edző-keringőt.
Na jó, azért azon meglepődnék.
Na jó, azért azon meglepődnék.
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
[quote Hahaha rég röhögtem ilyen jót világklasszis játékosok :lol: :lol: ][/quote]
Sztm csak ironizált a kollega,ha nem,akkor baj van...
Sztm csak ironizált a kollega,ha nem,akkor baj van...
LEGIO PATRIA NOSTRA
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, CR7
Hahaha rég röhögtem ilyen jót világklasszis játékosokRaúlRealMadrid írta:Azelőtt voltak épkézláb csatáraink és nem csak 1 olyan játékos volt, aki tudott gólt rúgni döntő helyzetben. Ez nem Mou hibája, mert Benzema, Higu, Özil elvileg világklasszis játékosok. Tegnap sem Mourinhon ment el a meccs...Sierra írta:Egy kicsit meglepődtem a vereségen, de a második félidő végén csak néztem ki a fejemből, hogy ezt megint hogy nem sikerült megnyerni?
Komolyan, ez a gyenge helyzetkihasználás azóta áll fenn ilyen szinten, mióta Mourinho itt van. Előtte nem volt ennyi elpuskázott helyzet.
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Jol vagy nem ettel semmi romlott etelt?RaúlRealMadrid írta:
Azelőtt voltak épkézláb csatáraink és nem csak 1 olyan játékos volt, aki tudott gólt rúgni döntő helyzetben. Ez nem Mou hibája, mert Benzema, Higu, Özil elvileg világklasszis játékosok. Tegnap sem Mourinhon ment el a meccs...
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Egyre inkább úgy néz ki jön Carlo
Nálam mondjuk egyik sem az.RaúlRealMadrid írta:mert Benzema, Higu, Özil elvileg világklasszis játékosok.
- RaúlRealMadrid
Azelőtt voltak épkézláb csatáraink és nem csak 1 olyan játékos volt, aki tudott gólt rúgni döntő helyzetben. Ez nem Mou hibája, mert Benzema, Higu, Özil elvileg világklasszis játékosok. Tegnap sem Mourinhon ment el a meccs...Sierra írta:Egy kicsit meglepődtem a vereségen, de a második félidő végén csak néztem ki a fejemből, hogy ezt megint hogy nem sikerült megnyerni?
Komolyan, ez a gyenge helyzetkihasználás azóta áll fenn ilyen szinten, mióta Mourinho itt van. Előtte nem volt ennyi elpuskázott helyzet.