Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
adamzz
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, CR, Benzema, Modric, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: adamzz » 2014. március 2., vasárnap 19:40

Simán hozhattuk volna, egy csöpnyi ésszel. Amikor az első félidőben 1-1-nél elkezdtünk mi is rugdosni és szinészkedni (élen Pepével aki nagyon sokat fejlődött de igy is egy agyatlan maradt..) na akkor éreztem,h itt valami nem lesz jó. Szokás szerint egy újabb emberke lőtte meg ellenünk élete gólját.. Tompák voltunk, fejben lassúak és elég fáradtak is szerintem. Én már félidőben is aláirtam volna az x-et de ha a végén kicsit jobban koncentrálunk meglehetett volna a győzelem. Igazságos eredmény született. Isco nagyon jól szállt be ismét, Benzemának megjött az önbizalma, legutóbb 11/12-es szezonban láttam tőle hasonló megoldásokat, bravó. A dinamit duó halvány volt de egyikük fontos gólt lőtt, másikuk meg adott egy gólpasszt amit ugye lesre fújtak, of course köze se volt a leshez, mellesleg benzema kihagyta. :mrgreen:
A védelemben adódtak gondok de a második gólról nem tehettünk, az első az meg Coentraoé volt. A két szélső védőre ráhibázott Carlo mester de hát meg is bánta és be is ismerte, Carvajal elég jól szállt be, mondjuk ha az eladott labdából gól lett volna akkor most mindenki őt szidná. Marcelo meg beadta a labdát vagy 10-szer abból konkrétan egyet nem tudok felidézni,h pontos lett volna.. De csatlakozom az előttem szólok többségéhez, BL meccs után voltunk, ilyen stadionban, az Atletinek elment volna a bajnokság ha kikapnak szal nagyon hajtottak.. Mindenképpen asszem,h maradunk első helyen szal nincs pánik. Részemről.

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. március 2., vasárnap 19:40

lordgabi írta:Rohadt teló, véletlen Modricsra nyomtam. :cens:
Nem mutatta a szöveget és a szavazat elküldése gomb is csak félig volt meg.
Egyébként nálam a Coe, Bale, Marcelo trió, sorrendben.
Nyugi... Én is Modricra nyomtam, mert azt hittem, hogy szokásos ki volt a legjobb lesz a kérdés :mrgreen:
Amùgy ma az atma ezzel a féreg stílusával volt veszélyes... Undorító volt az egész és sok köze nem volt a focihoz...

lordgabi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2014. március 2., vasárnap 19:35

Rohadt teló, véletlen Modricsra nyomtam. :cens:
Nem mutatta a szöveget és a szavazat elküldése gomb is csak félig volt meg.
Egyébként nálam a Coe, Bale, Marcelo trió, sorrendben.
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás! :sziv: :salute:

realbeckham
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: realbeckham » 2014. március 2., vasárnap 19:27

Szerintem is reális az X.

Nem is nagyon bánkódom miatta. Carlo miatt kicsit húzom a szám, mindenki láthatta miért. A bíró nagyon jól tudta mi lesz a mai meccsen. Nem akart főszereplőv3 vállni. Pechére ez mégis megtörtént. a nem fújol le semmit, had follyon a játék alapú vezetésnek is vannak határai.
Simeone segítője komoly volt...hűha, a mentalitás kijött rendesen. No comment.

leggyengébb a jobb oldlunk volt. Arbeloa vagy Bale. Talán a Walesit "felmenti", hogy volt egy szép fejese, plusz egy jo felismerése, mikor Benzinek sarkazott. Az egesz csapatot egyebkent nagyon lassúnak láttam. Lustának, erőtlennek.

Ami feltűnt, hogy az Atletinek ezen a meccsen is gyönyörű volt a széljátéka. Főleg kicsiben. Remekül oldották neg, hozták ki a kavarodásból.
Férgek voltak megint, de szerintem partnerek voltunk ebben, igy ezt most nem rovom fel. Piszkosságok, sunyiságok voltak mindkét részről.

nem ez volt a legjobb kezdonk na....de nem rossz az eredmeny. A rossz az, hogy az a bizonyos tűz, nem nálunk égett javarészt.
https://youtu.be/3yR5B8viTWQ
but we had possession, we dominated Real Madrid
Lord Xavi

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2014. március 2., vasárnap 19:23

Dupla D írta:
revolver írta:ez volt talán az utolsó ilyen undorító pálya ahova látogattunk, a többi már jóval gyengébb csapat lesz idegenben.
az Anoetában is szenvedni fogunk. szerintem ott se lesz meg a 3 pont.
viszont ott labdarúgók lesznek az ellenfeleink, nem szarul képzett harcművészek és színészek.
tbo. fede ase rüdi fran. cama ceba güli jude. vini mbappe

Dupla D
Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal

HozzászólásSzerző: Dupla D » 2014. március 2., vasárnap 19:20

revolver írta:ez volt talán az utolsó ilyen undorító pálya ahova látogattunk, a többi már jóval gyengébb csapat lesz idegenben.
az Anoetában is szenvedni fogunk. szerintem ott se lesz meg a 3 pont.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.

petiamadridista
Kedvenc játékosaid: Ronaldo

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2014. március 2., vasárnap 19:16

azt is tedd hozzá, hogy neked semmi nem jó előjel. :mrgreen:
az is igaz. :D

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2014. március 2., vasárnap 19:16

Gyozelmet vartam. Tudtam hogy nehez meccs lesz,ennyit szamit ha letamadnak minket. Nyomas alatt elojott minden hiba: rossz helyezkedes,labdavesztesek kulcspillanatokban...

Ja es ennyit szamit Modric. Ma nem volt jo,es meg hatastalanitottak is,akadozott is a gepezet. CR se csinalt semmit,Bale egyenesen nulla volt tamadasban es vedekezesben is. Benzema jo volt,o probalkozott mindenhonnan. Arbeloat el lehet felejteni mert Carvajal sokkal jobb nala. Coentrao is gyenge volt...
:goat:

revolver
Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Xabi Alonso, Raphael Varane, Alvaro Arbeloa

HozzászólásSzerző: revolver » 2014. március 2., vasárnap 19:15

az egész atletico mentalitását jól jellemzi az a dagadt mexikói buszsofőr fröcsögése, amikor berohant a pályára.

nem kell pánikolni, akármi történik mi vezetünk. ez volt talán az utolsó ilyen undorító pálya ahova látogattunk, a többi már jóval gyengébb csapat lesz idegenben.

Dupla D
Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal

HozzászólásSzerző: Dupla D » 2014. március 2., vasárnap 19:14

petiamadridista írta:Ez számomra nem túl jó előjel.
azt is tedd hozzá, hogy neked semmi nem jó előjel. :mrgreen:
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2014. március 2., vasárnap 19:13

Igazi derby volt. Erre számítottam, simán benne volt a meccsben az X. Az Atletico rápihenhetett a meccsre, mi sem csak lazán a csuklónkból ráztuk ki a szerdai eredményt. Egy kis szerencsével nyerhettünk volna, de ugyanúgy benne volt a meccsben a 0 pont is.
Ami a játékot illeti, az első félidő második fele borzalmas volt, ott látszott igazán, hogy mennyivel frissebbek, kipihentebbek az ellenfél játékosai. Mindig mindenhol ott voltak hamarább, szinte az összes passzt lefülelték. Pozitívum, hogy egyáltalán fel tudtunk pörögni, bár ehhez az is kellett, hogy picit visszaálljon az Atletico. Ancelotti benézte a kezdőt is, és itt látszott meg igazán, hogy bár Marcelo és Carvajal nem tökéletes megoldások, de messze jobbak, mint Coentrao és Arbeloa. A portugál állandóan esik, ha kell, ha nem. Arbeloa pedig csak Arbeloa. Az előbbiekből egyiket biztosan játszattam volna. Bale, Ronaldo sem tündökölt, de labda nélkül nehéz. A második félidőben játékban felnőttünk az ellenfelünkhöz, többet birtokoltuk a labdát, és a helyzetek is jöttek. A cserék nagyjából rendben voltak, bár Iscot vagy Jesét inkább Bale helyére hoztam volna, Di Maria még nem tűnt fáradtnak. A másik két csere pedig a kezdő korrigálása volt egyértelműen. Lehet, két szélsőhátvéd fog kelleni majd.
Az eredmény hízelgő lehet, az Atma nem hazudtolta meg magát, kemény, alattomos ellenfél volt. Egy-egy véleményes büntető szituáció mindkét oldalon volt.
Akik már egy ideje focit néznek tudják, hogy az ekkora meccsek a leggyakrabban ilyenek, mint ez a mai volt. Ez így volt, és így is lesz :)
Merci Zizou!

L.Miki

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2014. március 2., vasárnap 19:12

realfan91 írta:A leggyengébbre kell szavazni.
Hoppá, még jó hogy nem szavaztam még. :D

realistahuni írta:Egyértelmű Coentrao a leggyengébb, Nacho gyerek is hoz ilyen szintet, fasza igazolás volt a portugál is 30+ milláért.
Bale szar volt, de azért volt egy jó fejese, meg a passz sarokkal Benzemanak elég szép volt, és nem volt les. Modric, Xabi nem volt az igazi ma, Pepe nem bírta idegekkel, Ramos szokásos fontos meccsen legalább egy nagy hiba, Carvajal hibájából is kaphattunk volna gólt, Arbeloa védekezést megoldotta, azon kívűl nulla, Cé a végére belejött, kár a fejesért. Isco nem volt rossz, DM a gólpasszon kívűl rengeteg hibával játszott.
A bírókat meg hagyjuk is.
+1 Egyet kell, hogy értsek. Pepe tudjuk, hogy milyen amikor ilyen van neki is elgurul a gyógyszer. Csakúgy, mint Ramosnál ő sem az a gondolkodjunk és aztán cselekedjünk. Ezért kell egy olyan ember, mint Varane aki bármilyen körülménybe is kerül, higgadt marad.

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2014. március 2., vasárnap 19:11

Az ilyen szarhazi banda ellen nehez hozni a sajat jatekunkat az ilyen favagok siman elnyomnak egy modricot pl. Vegul is nem olyan rossz ez a dontetlen mert ilyen parasztok ellen nehez is lett volna nyerni ma. De azert kicsit csalodas a hetkozi gala utan.

petiamadridista
Kedvenc játékosaid: Ronaldo

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2014. március 2., vasárnap 19:10

a vezetés után meg kellett volna nyerni meccset.
nem lett volna szabad felülni a provokációnak és belemenni a darálásba.
azért a végén látszott, hogy fociban ki a jobb.
Simán nyerhettünk volna az utolsó percekbe..

ettől függetlenül ez egy rakás szar volt, és a kupákhoz az ilyeneket be kéne húzni... :roll:
Ez számomra nem túl jó előjel.

Na mindegy, ettől függetlenül úgy vélem, hogyha nincs hétközben BL, vagy fordítva van a szereposztás, és az Atletico játszott volna a hét közepén, akkor ma nyertünk volna. Mindegy...
szar volt, el kell felejteni, menni tovább, a Barca feljön egy pontra, őket kell megcsapkodni a Bernabúba..
áhhh..
nagyon nem egyszerű ez a szezon.

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2014. március 2., vasárnap 19:10

Chris írta:
Az utolsó 15 percben egy igazi fullos csapat eldönti a meccset, mert látja, hogy az ellenfél koncentrációja csökkent. Mint ahogy tette a Bayern a Dortmunddal. Messze vagyunk mi ettől a szinttől.
Semmi értelme az ilyen összehasonlítgatásnak. Úgy is fel lehet fogni, hogy döntetlenre hozott egy olyan meccset a csapat a végén, ami el is veszíthetett volna.
Mielőtt szétfikázzuk a csapatot emlékezzünk már rá, hogy BL után múlt héten mit csinált a Barca vagy az Atletico, méghozzá gyengébb ellenfelek ellen. Én is győzelmet vártam, de ez a döntetlen ilyen körülmények közt, idegenben BL után teljesen elfogadható.
+1, de megszokhattad volna, hogy ha nem nyerünk, akkor egyből világvége hangulat van.
nyertünk a héten 1-6ra a BLben, idegenben, és X-eltünk egy erős és emellett undorító módon játszó csapat ellen, idegenben.

sokan itt szerintem tényleg azt várják el, hogy mindig nyerjünk. én azt mondom belefér ez a döntetlen, továbbra is az élen leszünk, és habár nehezebb a sorsolásunk, a sorsdöntő meccset hazai pályán játszhatjuk a Barca ellen.
ott kell nyerni, és bajnokok leszünk. szerintem.
tbo. fede ase rüdi fran. cama ceba güli jude. vini mbappe

tubatibi

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. március 2., vasárnap 19:09

Szerintem egyáltalán nem baj, hogy itt botlottunk, senki sem hihette azt, hogy végigvisszük a március full győzelemmel. :)

Nem kaptunk ki, a Clasicon a győzelem, de még az X is jó eredmény lehet, a kis csapatokat kell ütni... :agree:
Emlékezzünk vissza tavaly szinte mindenhol megvertük a barcát, sőt az atleticot is...túl sokra nem mentünk vele. :)
"If you don't like your destiny, don't accept it."

Nzedge
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo,Figo,Guti

HozzászólásSzerző: Nzedge » 2014. március 2., vasárnap 19:06

Chris írta:
Az utolsó 15 percben egy igazi fullos csapat eldönti a meccset, mert látja, hogy az ellenfél koncentrációja csökkent. Mint ahogy tette a Bayern a Dortmunddal. Messze vagyunk mi ettől a szinttől.
Semmi értelme az ilyen összehasonlítgatásnak. Úgy is fel lehet fogni, hogy döntetlenre hozott egy olyan meccset a csapat a végén, ami el is veszíthetett volna.
Mielőtt szétfikázzuk a csapatot emlékezzünk már rá, hogy BL után múlt héten mit csinált a Barca vagy az Atletico, méghozzá gyengébb ellenfelek ellen. Én is győzelmet vártam, de ez a döntetlen ilyen körülmények közt, idegenben BL után teljesen elfogadható.
+1 adom. nehéz meccs volt, nagyon nehéz. nem olyan rossz ez az x, bőven benne volt.

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. március 2., vasárnap 19:05

Egyértelmű Coentrao a leggyengébb, Nacho gyerek is hoz ilyen szintet, fasza igazolás volt a portugál is 30+ milláért.
Bale szar volt, de azért volt egy jó fejese, meg a passz sarokkal Benzemanak elég szép volt, és nem volt les. Modric, Xabi nem volt az igazi ma, Pepe nem bírta idegekkel, Ramos szokásos fontos meccsen legalább egy nagy hiba, Carvajal hibájából is kaphattunk volna gólt, Arbeloa védekezést megoldotta, azon kívűl nulla, Cé a végére belejött, kár a fejesért. Isco nem volt rossz, DM a gólpasszon kívűl rengeteg hibával játszott.
A bírókat meg hagyjuk is.

ikarus93

HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2014. március 2., vasárnap 19:04

Ennek a fordulónak a győztese a Barcelona lehet.
Bale egy-két villanáson kívül nem sok mindent tudott felmutatni.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc

Chris
Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Zidane

HozzászólásSzerző: Chris » 2014. március 2., vasárnap 19:03

Vissza: