Luka Modrić - 10

A Real Madrid aktuális játékosainak topikjai.

Megtartanád Modricot vagy nem?

A szavazás 2024. május 29., szerda 17:33-kor befejeződött.

Igen, bármi áron.
27
26%
Igen, de csak kevesebb fizetéssel.
62
61%
Nem, kapjon méltó búcsút és zárjuk le.
13
13%

Szavazatok száma: 102

Nzedge
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo,Figo,Guti
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

Re: Luka Modric - 19

HozzászólásSzerző: Nzedge » 2013. május 21., kedd 19:47

Remélem akkor ott fog játszani,mert eddig keveset játszott azon a poszton, de jól nyomta.
Mou alatt a szezon vége fele jóval többet játszott Khedira helyén,ahol szerintem szintén zenész volt.
Nálam akkor lesz végleges,hogy melyik poszton a jobb amikor már hosszab ideje fog az "1"- es helyén játszani vagyis amolyan irányítót.
Jovore o fogja meghatarozni a jatekunkat
Reméljük. :agree:

numberone1
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. május 21., kedd 19:39

Nzedge írta:De egyébként,ha marad ez a 4-2-1-3 akkor ki lesz az "1" vagyis az irányitó?
Bőven benne van,hogy Carlo betenné Kakitót.Mondom, én se Mesutban,se Modricban nem ott látom a fantáziát.
Bár Modric ott is jó.
Modric azon a poszton a legjobb opcio ami lehetseges, nala jobbat arra az 1-s posztra nem talalsz. Jovore o fogja meghatarozni a jatekunkat(mar ha az uj edzo nem fogja padoztatni).
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

34. Liga, 13. BL :coffee:
Merci Zizou :salute: KAK :sziv:

Nzedge

HozzászólásSzerző: Nzedge » 2013. május 21., kedd 19:24

De egyébként,ha marad ez a 4-2-1-3 akkor ki lesz az "1" vagyis az irányitó?
Bőven benne van,hogy Carlo betenné Kakitót.Mondom, én se Mesutban,se Modricban nem ott látom a fantáziát.
Bár Modric ott is jó.

RaúlRealMadrid
Kedvenc játékosaid: Raúl, Guti, Beckham, Cristiano Ronaldo "The Commander", Ramos, Kaká, Coentrao, Özil
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F. ; Ferencváros TC

HozzászólásSzerző: RaúlRealMadrid » 2013. május 21., kedd 19:23

Hagyjátok már Rooneyt, nem kell ő ide... évek óta (pontosabban mióta CR elment) sehol sincs... (Hál' Isten!) :D

peti_madrid
Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR

HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2013. május 21., kedd 19:19

A Cadena SER szerint a Dortmund elnöke és Pérez a múlt héten személyesen is találkoztak, ahol a német klub elnöke felajánlotta Lewandowskit a Madridnak, mert nem szeretné, ha a Bayern München vinné el a támadót. Szintén a Cadena szerint Isco leigazolása is napirenden van és elképzelhető, hogy Modricot eladja a vezetőség.
Akkor onnantól kezdve nem nézek Real meccset és nem követem a híreket a csapattal, mert ezzel bebizonyítanák, hogy teljesen nullák sportszakmai szempontból...

ganjaman89
Kedvenc játékosaid: Raphael Varane
Kedvenc csapatod: real madrid cf

HozzászólásSzerző: ganjaman89 » 2013. május 21., kedd 19:16

Nzedge írta:Amúgy egy ilyen opcióról mi lenne a véleményetek? (mondjuk,ha kellenek a pontok...a védekezés lehet nehézkes ennél,de Modric valamint Rooney is rohadt jól tud védekezni,hiába a támadóbb szerepkör.)

----------------Verrati-----
----Modric-----------------

-----------Rooney----------
?--------------------------CR
----------Benzema--

Benzema helyett is eltudnám képzelni Rooney-t :lol:

Nzedge

HozzászólásSzerző: Nzedge » 2013. május 21., kedd 18:54

Amúgy egy ilyen opcióról mi lenne a véleményetek? (mondjuk,ha kellenek a pontok...a védekezés lehet nehézkes ennél,de Modric valamint Rooney is rohadt jól tud védekezni,hiába a támadóbb szerepkör.)

----------------Verrati-----
----Modric-----------------

-----------Rooney----------
?--------------------------CR
----------Benzema----------

Amúgy nem vagyok Rooney párti. :D
Szerintem ezt a 4-2-1-3 -mas felállást amúgy is elkellene felejteni...szerintem se Modric,se Mesut nem a 3-mas mögött érzi jól magát.

ganjaman89

HozzászólásSzerző: ganjaman89 » 2013. május 21., kedd 18:36

numberone1 írta:Tokmindegy, h te behuzod kozepre a gyemant tetejere, Ozil akkor is kihuzodik szelre az esetek nagyreszeben. Mert kevesebb a vedo. Az ellenfel kozeppalyasai is befele zarnak vissza....... Ezt felejtsd el, te szereted ott latni, de Ozil nem szeret ott lenni. mar azert sem lehet megvalositani, mert a Milanban nem voltak szelsok. Amirol te beszelsz az 4 ember kozepre, + CR es 1 csatar, a jobboldalunk meg uresen maradt.

A gyémánt alakzatot csak megemlítettem,mert Ancelotti használta és sikeres volt vele. Amúgy az olaszok szeretik a három védős rendszereket és akkor a másik oldalon is van egy szélső.Nem hangzana rosszul marcelo varane ramos hátvédsor. Bár marcelo lehet nem lenne alkalmas. Amúgy meg igazából a legkevesebb a felállás,mert akár 1 csatár is végezhet védő munkát pl(diego costa,mandzukic).csak a reálnál nem szokás :angry:

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. május 21., kedd 18:33

...én nem akarom azt a felállást, csak felvázoltam. Nekem nem is fontos a felállás. Azt meg, hogy Özil hol szeret játszani... Nem én mondom meg, de majd, ha lesz alkalmam megkérdezem tőle!
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

numberone1

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. május 21., kedd 18:28

Tokmindegy, h te behuzod kozepre a gyemant tetejere, Ozil akkor is kihuzodik szelre az esetek nagyreszeben. Mert kevesebb a vedo. Az ellenfel kozeppalyasai is befele zarnak vissza....... Ezt felejtsd el, te szereted ott latni, de Ozil nem szeret ott lenni. mar azert sem lehet megvalositani, mert a Milanban nem voltak szelsok. Amirol te beszelsz az 4 ember kozepre, + CR es 1 csatar, a jobboldalunk meg uresen maradt.
Szerintem Khedirát alulbecsülik,minden csapatba kell pár darab szürkébb játékos. Alonsonak 1 max 2 éve van nagyon lassú és igazábol akkor van csak haszna ha vezetünk,mert akkor a kirobbanó védőket helyzetbe hozza. De ezt Modric is megoldja,jobban is védekezik szerintem. Ha 4-2-3-1-ben gondolkozunk akkor Modric mellé én Khedirát láttnám szivesebben.
szerk:
legyen nalunk is szurke robotolo jatekos, de olyan mint Veratti v Gundogan akik tudnak labdat kezelni, passzolni es labdat szerzeni.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

ganjaman89

HozzászólásSzerző: ganjaman89 » 2013. május 21., kedd 18:24

Szerintem Khedirát alulbecsülik,minden csapatba kell pár darab szürkébb játékos. Alonsonak 1 max 2 éve van nagyon lassú és igazábol akkor van csak haszna ha vezetünk,mert akkor a kirobbanó védőket helyzetbe hozza. De ezt Modric is megoldja,jobban is védekezik szerintem. Ha 4-2-3-1-ben gondolkozunk akkor Modric mellé én Khedirát láttnám szivesebben.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. május 21., kedd 17:44

Özil súlytalan középen. :mrgreen:

Gyémánt alakzatban Khedirának semmi keresnivalója. Modric és Alonso mellé kell egy Vidal/Gündogan szintű játékos. Alonso mélységben a másik 2 feljebb előttük meg Özil, illetve Khedirával is megvalósítható, de ő nem a Realba való. Menjen csak robotolni a Chelseab, MU-ba vagy akárhova, de itt ne vele keljen számolni a kezdő csapatban.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

numberone1

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. május 21., kedd 17:15

ganjaman89 írta:Szerintem ezen a poszton a legjobb,klasszikus irányítóként nem érvényesül teljesen,ha Ancelotti jönne akkor nagyon jól passzolna mondjuk 1 gyémánt alakzatban. előtte Özil mögötte Kedira ,Modric lenne a mélységi irányító,mellette meg 1 ügyes box-to-box (sahin,veratti) :hmmm:
ez a gyemant a fradiban tokeletes lenne :zoldsalas: .......de nem a Realban. Khedira buta egy ilyen gyemant alakzathoz(ne tartsuk mar itt). Modric nem melysegi iranyito, neki az ellenfel 16osa es a felezo kozott kell mozognia. Ozil meg sulytalan kozepen. Veratti inkabb melysegi iranyto.

ganjaman89

HozzászólásSzerző: ganjaman89 » 2013. május 21., kedd 14:31

Szerintem ezen a poszton a legjobb,klasszikus irányítóként nem érvényesül teljesen,ha Ancelotti jönne akkor nagyon jól passzolna mondjuk 1 gyémánt alakzatban. előtte Özil mögötte Kedira ,Modric lenne a mélységi irányító,mellette meg 1 ügyes box-to-box (sahin,veratti) :hmmm:

lordgabi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2013. május 21., kedd 0:46

Szerény, alázatos, klasszis - korábban nem voltam oda érte, de ezt bizonyította be nálam egy (fél) szezon után. :-)
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás! :sziv: :salute:

Gerr90
Kedvenc játékosaid: Modrić, Camavinga
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Gerr90 » 2013. május 20., hétfő 11:49

Nekem az is nagyon tetszik, hogy teljesen elüt a többi játékosunktól. Most nem a stílusára gondolok (bár abban is egyedi), hanem arra, hogy egyáltalán nincs nagy arca, normális, hétköznapi halandóként viselkedik. Nem öltözik úgy, mint egy díszbu*i, nem arcoskodik, nincs elszállva. Mesut is micsoda pózer lett, ami engem nem zavar különösebben, de Luka azért felüdülés számomra.
Na meg az is hatalmas piros pont, hogy nem kis gólokat szokott verni! :D

realbeckham

HozzászólásSzerző: realbeckham » 2013. május 19., vasárnap 22:33

Különösképpen kedvelem benne azt, ahogyan a labdát átveszi és fordul vele, ilyenkor szinte mindig előnyre is tesz szert a védővel szemben. Az is élményszámba megy, ahogyan külsővel dolgozik. A legjobb tulajdonsága azonban szvsz az, ahogyan kibillenti az egyensúlyából a védőt, jó a testcselekben (mondjuk abban Mesut is). Bár a bicót is szépen csinálja. :D Nagyon komplett, sokrétű játékos, hatalmas kedvenc. Alázatos, szerethető, szerény kis házimanó :salute:
https://youtu.be/3yR5B8viTWQ
but we had possession, we dominated Real Madrid
Lord Xavi

RaúlRealMadrid
Kedvenc játékosaid: Raúl, Guti, Beckham, Cristiano Ronaldo "The Commander", Ramos, Kaká, Coentrao, Özil

HozzászólásSzerző: RaúlRealMadrid » 2013. május 19., vasárnap 21:02

Nzedge írta:
Nekem ez az első ami eszembe jut róla. :-) http://www.youtube.com/watch?v=YGqeMS7IlBs
A szezon legszebb pillanata... :-)

Nzedge

HozzászólásSzerző: Nzedge » 2013. május 19., vasárnap 21:00

GT37 írta:Egyik szemem sír, a másik nevet, amikor olvasom, hogy dicséritek.
Egyrészt eszembe jut rengeteg gyönyörű spursös momentuma, gólja (legfőképpen ez: http://www.youtube.com/watch?v=XSDZGiD4g0M )....

Szegény Bogdán.. :mrgreen:

Nekem ez az első ami eszembe jut róla. :-) http://www.youtube.com/watch?v=YGqeMS7IlBs

RaúlRealMadrid

HozzászólásSzerző: RaúlRealMadrid » 2013. május 19., vasárnap 20:55

GT37 írta:
Ha meg valamiért rosszul érzi magát Madridban, a White Hart Lane pályafutása végéig szeretettel várja. :-)
Nagyon jól érzi magát, maradni fog. :D

Vissza: