Értékeld a legutóbbi meccset
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
Egyébként igen, ha a két támadó szélső védünk lett volna a pályán szerintem is behúzzuk.
Annyit tudok csak remélni, hogy Carvajal-Marcelo szél kezd a Clasicon és nem lesz együtt fent Pepe-Varane-Ramos, mert akkor megint sima barca siker...a saját játékunkat kéne ráerőltetni az ellenfélre és nem egy felforgatott kezdőt felküldeni...ez még odébb van...(Ui.: Azt is remélem,hogy nem Bale fog kezdeni, a srác szerintem egyedül a BL-ben fog hasznunkra lenni, eddig legalábbis úgynézki, Isco helyette majd nyomatja a zsugát...)
Lopez - Carvajal, Varane/Pepe, Ramos, Marcelo - Alonso/Illarra, Modric, Di Maria - C.Ronaldo,Benzema,Isco valami ilyesmi csapatot küldenék fel, aztán eredmény függvényében jöhetne Jesé,Bale,Alonso/Illarra
Jövőhéten muszáj megcsapni a Levantét.....
Annyit tudok csak remélni, hogy Carvajal-Marcelo szél kezd a Clasicon és nem lesz együtt fent Pepe-Varane-Ramos, mert akkor megint sima barca siker...a saját játékunkat kéne ráerőltetni az ellenfélre és nem egy felforgatott kezdőt felküldeni...ez még odébb van...(Ui.: Azt is remélem,hogy nem Bale fog kezdeni, a srác szerintem egyedül a BL-ben fog hasznunkra lenni, eddig legalábbis úgynézki, Isco helyette majd nyomatja a zsugát...)
Lopez - Carvajal, Varane/Pepe, Ramos, Marcelo - Alonso/Illarra, Modric, Di Maria - C.Ronaldo,Benzema,Isco valami ilyesmi csapatot küldenék fel, aztán eredmény függvényében jöhetne Jesé,Bale,Alonso/Illarra
Jövőhéten muszáj megcsapni a Levantét.....
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
2. rész (csak mert a munkahelyi szerver nem engedi egybe )
simeonénak hatalmas taps, amiért a 433-unkat megölte, pláne sztem akkor verte a seggét a földhöz örömében, amikor meglátta a kezdőnkben a két balfaszt szélsőhátvéd poszton. teljesen kivette modricot, xabialonso meg elfogyott, nem tudom hány év tapasztalat és hány nagy meccs kell például, hogy szembe a saját kapuval a 16-oson belülről hozzá pattanó labdánál rájöjjön, hogy nincs idő állitgatni, nincs idő kétszer beleérni, hogy egyből kell tenni valamerre (jobb környékeken, nagyobb tehetségek esetében általában emberhez és nem lelátóra).
dimaria lecserélését nem értettem, a legjobb emberünk volt, főleg az első félidőben vettem észre, hogy benzemán kivül az egyedüli arc volt az egész csapatból, akinek nem volt összefosva a nadrágja.
céronaldo. nos, többen emlitettétek, hogy ilyet nem tehetünk meg, monnyuk főleg egy bájern ellen, hogy az emberünk labdavesztés után sétálgat meg cipőt köt. még talán el is nézném neki, ha támadásban csinálna vmit, de lófasz, világ legjobbja, a nagyképü megmozdulásaival, a gyöklassú helyzetfelismerésével, amikor már régen tenni kéne tovább, mert 3 ember ront rá egyszerre, de ő inkább pózol még egy kicsit a labdával, hogy aztán adjon egy nevetséges visszapasszt.
ancelottinak továbbra is dolga van, mert jópár embernél megvan még a murinnyó féle lófasz beidegződés, hogy főleg a szélen, vagy amikor a kv-nél van a labda, akkor elfele mozgunk. hát köszi szépen bazmeg, mondhatja ilyenkor a labdás ember, és joggal. ahelyett, hogy 2-3 gyors kényszeritővel, háromszögeléssel már ki is gurigáznánk őket a gecibe és támadnánk direkt a kapujukat, marad ez a fáradt oldalpasszolás, amig el nem alszom.
és itt térnék ki iscora: igen basszameg, ez kell. amint megkapta a bogyót, egyből vezette rá a védelemre, megbontva őket, marceloval, benzemával ment a kényszeritő. ezt a két százmilliós hatalmas gigasztárunk miért nem tudja, miért nem csinálja? erőlködés, teljes agyi sötétség, betanult sablon az egész. bale-től egyetlen értelmes megmozdulás volt egész meccsen, amikor sarokkal tette benzemához, de tévesen befújták a lest.
több hangsúlyt kéne az összjátékra, a kis területen sok passzos dologra fektetni, láttam jópár edzést, csinálják is néha a srácok, de elpoénkodják, elröhögik sokszor, meg lehet nézni pl egy barca edzésvideót, ott vérre megy a dolog általában, sokkal jobban pörgetik, meg is látszik, minden fejben dől el, ki mennyire gyors, ki milyen fineszes. zidane sem azért volt akkora májer, mert mindenkit lefutott a gecibe.
nem mi vagyunk a béell esélyesei, van 2-3 csapat, akiktől simán kieshetünk, de ugyanúgy be is húzhatjuk, pillanatnyi döntéseken fog múlni.
a bajnokságot viszont be kell húzni, nem érdekel.
simeonénak hatalmas taps, amiért a 433-unkat megölte, pláne sztem akkor verte a seggét a földhöz örömében, amikor meglátta a kezdőnkben a két balfaszt szélsőhátvéd poszton. teljesen kivette modricot, xabialonso meg elfogyott, nem tudom hány év tapasztalat és hány nagy meccs kell például, hogy szembe a saját kapuval a 16-oson belülről hozzá pattanó labdánál rájöjjön, hogy nincs idő állitgatni, nincs idő kétszer beleérni, hogy egyből kell tenni valamerre (jobb környékeken, nagyobb tehetségek esetében általában emberhez és nem lelátóra).
dimaria lecserélését nem értettem, a legjobb emberünk volt, főleg az első félidőben vettem észre, hogy benzemán kivül az egyedüli arc volt az egész csapatból, akinek nem volt összefosva a nadrágja.
céronaldo. nos, többen emlitettétek, hogy ilyet nem tehetünk meg, monnyuk főleg egy bájern ellen, hogy az emberünk labdavesztés után sétálgat meg cipőt köt. még talán el is nézném neki, ha támadásban csinálna vmit, de lófasz, világ legjobbja, a nagyképü megmozdulásaival, a gyöklassú helyzetfelismerésével, amikor már régen tenni kéne tovább, mert 3 ember ront rá egyszerre, de ő inkább pózol még egy kicsit a labdával, hogy aztán adjon egy nevetséges visszapasszt.
ancelottinak továbbra is dolga van, mert jópár embernél megvan még a murinnyó féle lófasz beidegződés, hogy főleg a szélen, vagy amikor a kv-nél van a labda, akkor elfele mozgunk. hát köszi szépen bazmeg, mondhatja ilyenkor a labdás ember, és joggal. ahelyett, hogy 2-3 gyors kényszeritővel, háromszögeléssel már ki is gurigáznánk őket a gecibe és támadnánk direkt a kapujukat, marad ez a fáradt oldalpasszolás, amig el nem alszom.
és itt térnék ki iscora: igen basszameg, ez kell. amint megkapta a bogyót, egyből vezette rá a védelemre, megbontva őket, marceloval, benzemával ment a kényszeritő. ezt a két százmilliós hatalmas gigasztárunk miért nem tudja, miért nem csinálja? erőlködés, teljes agyi sötétség, betanult sablon az egész. bale-től egyetlen értelmes megmozdulás volt egész meccsen, amikor sarokkal tette benzemához, de tévesen befújták a lest.
több hangsúlyt kéne az összjátékra, a kis területen sok passzos dologra fektetni, láttam jópár edzést, csinálják is néha a srácok, de elpoénkodják, elröhögik sokszor, meg lehet nézni pl egy barca edzésvideót, ott vérre megy a dolog általában, sokkal jobban pörgetik, meg is látszik, minden fejben dől el, ki mennyire gyors, ki milyen fineszes. zidane sem azért volt akkora májer, mert mindenkit lefutott a gecibe.
nem mi vagyunk a béell esélyesei, van 2-3 csapat, akiktől simán kieshetünk, de ugyanúgy be is húzhatjuk, pillanatnyi döntéseken fog múlni.
a bajnokságot viszont be kell húzni, nem érdekel.
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
te figyelj már Gascoigne.Gascoigne írta:Nem értek egyet azzal, hogy Varane-t kellett volna játszatni. Az ilyen Costához hasonló alattomos férgek ellen pont, hogy nem érdemes kockáztatni egy hosszú sérülésből kikecmergő játékost. Főleg, hogy az Atletico pályáján nem is várhattunk sok védelmet a játékvezetőtől. A két szélsővédő, ahogy a meccs előtt is mondtam, szerencsétlen választás volt.
azért nem hiszem, hogy ennyit ittam, de nekem úgy rémlik, hogy meccs előtt én kritizáltam a két gyökkettő szélsővédőt a kezdőben, te pedig megvédted őket, hogy mekkora jóság, mert marcelo szerencsétlen, arbeloa meg állitólag rohadtjól játszik az atma/diego costa ellen. most meg óóóóódeugyetemegmondtad.
de ha tévedek keresd már meg a hszedet a meccstopikból
amint beállt marcelo, egyből felbillent a pálya, a hülye is láthatta, hogy a legfontosabb ember az egész csapatban, mindig is ő volt. sérülések miatti szar forma ide vagy oda, ő most fogja elérni a csúcsformát tavaszra.
aki bale-t megvédte, hogy céronaldo helyett is védekezik, annak rohadtul igaza van, céronaldonak nem egyszer szóltak a többiek, hogy ugyan told már vissza az embereddel a segged, ez a fasz meg legalább kétszer labdavesztés után leállt cipőmadzagot kötni. idióta.
RMCF védi szakadatlanul ramost meg pepét (bocs hogy mindig téged veszlek elő, de egyszerüen nem értek egyet), de tegnap is nyilvánvaló volt, hogy mégiscsak van abban vmi, amit hehepapa pofáz, miszerint a meccsek, ellenfelek 98%-a ellen nagyon nagy tanár mindkettő, de a tetején, a csúcson, amikor fel kell tenni az i-re a pontot, amikor igazán meg kell mutatni, nos akkor kevés mindkettő. vagy fejben, vagy mindig becsúszik az az 1-1 hiba, ramos kibaszott gyengén játszott tegnap, főleg az első félidőben, pepét meg diegocosta szopatta kinn a széleken rendszeresen az ütemtelenül megtolt labdáival. egy egészséges varane-ra akkora szükségünk van, hogy elmondani nem lehet.
a két kezdő szélsővédőről nincs mit mondani, a két jobb, nagyságrendekkel jobb ült a padon, fél óra alatt megváltozott minden, amikor beálltak.
- sander
- Kedvenc játékosaid: Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Nagyon gyenge meccset játszottunk le tegnap. Nem vagyok egy nagy foci zseni de sajnos tegnap elég sok hibát sikerült észre vennem kihangsúlyozom hogy ahogy már írtam nem vagyok egy foci zseni.
Az első kapott gólunknál Di Maria nem követte az embert és így szabadon megjátszható volt. Bár azért arra is kíváncsi lennék hogy Coentraonak miért kell annyi ideig üldözni az embert és miért nem vette már réges régen át valaki tőle.
Arbeloa kritikán aluli... nem is értem hogy egyáltalán mit keresett a kezdőben. Támadásban még a nullát sem közelítette meg és a védekezése is hagyott kívánni valót maga után. Coentrao sem az élete meccsét játszotta de azért legalább néha lehetett látni rajta hogy valamit akar kezdeni magával.
A másik nagy észrevételem is ehhez kapcsolódik. Hiába van a középpályán Modric és Xabi ha nincs kinek passzolni. Egész eddig azzal sikerült létszámfölényt kiharcolni a középpályán hogy Marcelo és Carvajal is fellépet Xabi meg szinte bement középhátvédnek Ramos és Pepe közé. Modricnak is így megvolt a megfelelő "élettere" ahhoz hogy osztogasson. DE most Arbeloa semmit nem tudott erről és szinte megjátszhatatlan volt. Coentra meg elég kevés volt egyedül.
Ahogy láttam sokan Bale-re nyomtak a szavazatkor. Azért annyit érdemes lenne róla megemlíteni hogy negyedik középpályásként védekezik Ronaldo helyett. Elég sokszor visszajött és igyekezett szűkíteni a területet. Illetve semmilyen segítséget de még csak labdát sem nagyon kapott Arbeloától.
Az első kapott gólunknál Di Maria nem követte az embert és így szabadon megjátszható volt. Bár azért arra is kíváncsi lennék hogy Coentraonak miért kell annyi ideig üldözni az embert és miért nem vette már réges régen át valaki tőle.
Arbeloa kritikán aluli... nem is értem hogy egyáltalán mit keresett a kezdőben. Támadásban még a nullát sem közelítette meg és a védekezése is hagyott kívánni valót maga után. Coentrao sem az élete meccsét játszotta de azért legalább néha lehetett látni rajta hogy valamit akar kezdeni magával.
A másik nagy észrevételem is ehhez kapcsolódik. Hiába van a középpályán Modric és Xabi ha nincs kinek passzolni. Egész eddig azzal sikerült létszámfölényt kiharcolni a középpályán hogy Marcelo és Carvajal is fellépet Xabi meg szinte bement középhátvédnek Ramos és Pepe közé. Modricnak is így megvolt a megfelelő "élettere" ahhoz hogy osztogasson. DE most Arbeloa semmit nem tudott erről és szinte megjátszhatatlan volt. Coentra meg elég kevés volt egyedül.
Ahogy láttam sokan Bale-re nyomtak a szavazatkor. Azért annyit érdemes lenne róla megemlíteni hogy negyedik középpályásként védekezik Ronaldo helyett. Elég sokszor visszajött és igyekezett szűkíteni a területet. Illetve semmilyen segítséget de még csak labdát sem nagyon kapott Arbeloától.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Én az első gólt néztem vissza és elemeztem ki. Véleményem szerint Di Maria hibázott,hogy nem követte a hozzá legközelebb álló ellenfelét,aki végül a gólt szerezte. Ha Di Maria csak sétál,de befelé mozog,akkor ott maradt volna az emberen. De mivel megállt,mint aki jól végezte dolgát,a befelé mozgó Atleticós üresen maradt,mert Xabiék azt hitték,majd vele megy. Hát,nem így történt,a gyerek tök üresen kapta meg a labdát,és élt is a lehetőséggel. A védelem ennél az esetnél amúgy is lyukas volt és el voltunk tolódva,de szerintem Di Maria ha felvette volna az emberét,akkor nem lett volna gáz.
Ja,és amúgy Ramos is lassú volt,egyszerűen nem értem,hogy annyi idő alatt 1 métert haladt előre,hátratett kézzel. Na ez meg a másik... értem én,hogy kerüljük el a kezezést,de így nem lehet odaérni időben a lövőjátékosra...
Ja,és amúgy Ramos is lassú volt,egyszerűen nem értem,hogy annyi idő alatt 1 métert haladt előre,hátratett kézzel. Na ez meg a másik... értem én,hogy kerüljük el a kezezést,de így nem lehet odaérni időben a lövőjátékosra...
persze, hogy hibázott, de akik itt ilyen hűde hatalmas hibáról, meg potyáról beszélnek...
meg emiatt Ikert egyből vissza a kapuba a bajnokságban is...
nevetséges.
közel sem volt ez akkora hiba, hogy elküldjük 80felé egyből....
meglehet nézni más topcsapatok kapusai néha miket nyelnek be... itt meg ennyiért már temetnek vkit...
örülni kéne, hogy 2 ilyen kapusunk van akik 1-2 csapatot leszámítva lazán kezdők lennének bárhol kérdés nélkül...
jelenleg ez a rendszer eddig működik, nyáron meg el kell dönteni ki lesz az állandó kezdő...
meg emiatt Ikert egyből vissza a kapuba a bajnokságban is...
nevetséges.
közel sem volt ez akkora hiba, hogy elküldjük 80felé egyből....
meglehet nézni más topcsapatok kapusai néha miket nyelnek be... itt meg ennyiért már temetnek vkit...
örülni kéne, hogy 2 ilyen kapusunk van akik 1-2 csapatot leszámítva lazán kezdők lennének bárhol kérdés nélkül...
jelenleg ez a rendszer eddig működik, nyáron meg el kell dönteni ki lesz az állandó kezdő...
- h3x0r
Parszor visszaneztem en is az esetet. 6 atletico jatekos volt a 16-os vonalan (2 bal oldalt, 4 jobb oldalt).ferni írta:de teszek fel 1 másik kérdést...
miért hagyták Gabit lőni?.... az ég világon senki nem figyelt rá, Modric próbált kilépni rá a sorfalból...
full üres volt ott középen minden...Benz szép lassan kocogott előre, DM meg elindult oldalra... középen meg nagy üresség, ahova mint írtam Luka próbált kilépni oda a sorfalból....
szóval voltak itt szép dolgok...
- A 2 bal oldali jatekosra volt is 2 emberunk, Arbeloa es Bale szemelyeben.
- Illetve a 4 jobboldalira is ott volt Xabi, Ramos, Pepe es Coentrao.
- 4 ember volt, akinek nem kellett senkit se fognia, Modric, Benzema, Ronaldo es Di Maria.
- Modric okosan el is kezdett futni Gabi fele, persze amilyen messze volt tole, nem erhette el.
- Ronaldo csak ott allt es takart
- Di Maria meg azt gondolta hogy Modric szerel, ezert oldalra ment hogy megkapja a labdat.
- Benzemat viszont elkezdett setalni elore, ezt egyaltalan nem ertettem
Szoval Mondricon kivul mindharman hibaztak (persze, utolag konnyu okosnak lenni)
Mint ahogy Lopez is hibazott, hisz eloszor balra indult el, majd vissza kellett lepnie, raadasul pont a kezei kozott ment el a lapda. Tudom hogy takarasban volt es keson vette eszre, nem is azt mondom hogy potyazott egy nagyot, viszont hibazni hibazott. Azt se mondom hogy kotelezoen ki kellett volna szedje, de valamiert megis elvartam tole a bravurt.
3 ember állt előtte.... pontosan a labda útjában...Kerlon írta:Az a helyzet, hogy López benne volt keményen a gólban... 30-35 méterről ilyen lassan reagálni rá és még nem is ment szélre igazán...
CR meg még pluszban végigtakarta, mert talán beleakart fejelni...
mikor elment CR feje mellett akkor láthatta először a labdát, de az már késő volt, mert ellépett 1et rossz irányba, mert ötlete se lehetett, hogy merre megy a labda, totál takarásban volt, annál meg nincs rosszabb...
könnyű Lopezre ráfogni, de ez egy nagyon faramuci szituáció volt...
benne volt, de ez közel sem volt akkora hiba, ahogy azt beállítják...
https://www.youtube.com/watch?v=5BJFjBf2oKg
0:30tól van szemközti kamera, tisztán látszik mennyire kiszolgáltatott helyzetben volt Lopez...
de teszek fel 1 másik kérdést...
miért hagyták Gabit lőni?.... az ég világon senki nem figyelt rá, Modric próbált kilépni rá a sorfalból...
full üres volt ott középen minden...Benz szép lassan kocogott előre, DM meg elindult oldalra... középen meg nagy üresség, ahova mint írtam Luka próbált kilépni oda a sorfalból....
szóval voltak itt szép dolgok...
Az a helyzet, hogy López benne volt keményen a gólban... 30-35 méterről ilyen lassan reagálni rá és még nem is ment szélre igazán...
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
amúgy abban szinte biztos vagyok, hogy a következő rangadón (fontos meccsen) valami niemand megint akasztani fog egy brutálisan nagy gólt..
Egyszerűen.. ez hihetetlen...
ez a Gabi gól hozta az 1 pontot az Atleticonak. Ha az nincs akkor is elfárad a második félidőre az Atletico, akkor is visszaálltak volna, csak ugye akkor döntetlennel fordulunk a hajrára, és nyertünk volna.
Egészen elképesztő,hogy mindig valami csíra ilyenkor rúgja élete gólját, amit aztán majd mesélhet az unokájának..
eddig idén kaptunk 6 gólt (2014-ben) abból 5 simán benne lesz a szilveszteri "idei bombagólok" válogatásban.
Egyszerűen.. ez hihetetlen...
ez a Gabi gól hozta az 1 pontot az Atleticonak. Ha az nincs akkor is elfárad a második félidőre az Atletico, akkor is visszaálltak volna, csak ugye akkor döntetlennel fordulunk a hajrára, és nyertünk volna.
Egészen elképesztő,hogy mindig valami csíra ilyenkor rúgja élete gólját, amit aztán majd mesélhet az unokájának..
eddig idén kaptunk 6 gólt (2014-ben) abból 5 simán benne lesz a szilveszteri "idei bombagólok" válogatásban.
- heccsat
- Kedvenc játékosaid: Varane, Ronaldo, Modric, Isco, Kroos
nem mondom, hogy Verratti a megoldás, de sajnos nem is IllarrawZoLee7 írta:ne már...oda van egy Illarrank, nem kell egy olasz favágó
----------------De Gea-----------------
Carvajal--Varane--Ramos--Marcelo
-------Pogba-------Kroos------------
--------------Modric------------------
---Hazard---------------------Isco---
-------------Ronaldo-----------------
Next season dreamteam
Next season dreamteam
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
ne már...oda van egy Illarrank, nem kell egy olasz favágóToti írta:verrattimelléjük kell egy elsősorban a védekezésben jeleskedő, de labdabiztos arc.
verrattimelléjük kell egy elsősorban a védekezésben jeleskedő, de labdabiztos arc.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
Szerintem meg nem Bale és CR nem fér meg... Egyszerűen DM még mindig nem tud annyira kiszolgálni, mint amennyire kellene és míg tavaly vagy előtte Özil odatette addig idén Modricnak kellene, de ő meg mélyebben játszik és egyedül kevés. DM helyére kell valakit találni a nyáron, aki képest azt megjátszani, mint Modric és, akkor két AGY lesz a csapatban... Illarra meg Alonso meg tökéletes lehet még, hogy a két agyhoz eljuttassa vagy feljátssza a labdát, viszont a két robotnak is többet kell lada nélkül játszania.Matt009 írta:Alonsot már 2 éve le kellett volna cserélni, most van hozzá alapanyag, hogy ez megtörténjen. Nem Illara miatt, hanem mert DM és Modric elég, melléjük kell egy elsősorban a védekezésben jeleskedő, de labdabiztos arc. Aztán, ha találunk jobbat DM-nél, őt is lecserélhetjük, de jelenleg nem látok ilyen játékost.itt sokak szerint Alonso (Illararól ne is beszéljünk) még űbercsászár addig nem is érdemes erről társalogni.
Valamit kell kezdeni a Bale-CR duóval mert hígfos a teljesítményük. CR-t kicsit felmenti a gólja, de nálam olyan játékos, aki csak fontos gólokat rúg, de a meccsei 90%-án hullagyenge a góljain kívül, az nem érdemel aranylabdát. És CR gyenge játéka már nem most kezdődött. Túl kevesek kombinatív játékban, ha nincs terület mindketten hasztalanok, a váratlan húzás ugyan bennük van, de a váratlan inkább a saját sablon játékuk előnyeinek a kierőszakolása, semmint tényleg váratlan. Oké Bale sarkazása az ott volt a szeren, de ez így kevés. A csapat kettejüket nem bírja el. Bale helyére kellene valaki, aki nem a kaput támadja elsősorban, hanem fürge és kombinatív, míg a második meccs eldöntő szerepre a csatárposztot kellene rááldozni. Egy biztos ez így ebben a formában zsákutca.
.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Alonsot már 2 éve le kellett volna cserélni, most van hozzá alapanyag, hogy ez megtörténjen. Nem Illara miatt, hanem mert DM és Modric elég, melléjük kell egy elsősorban a védekezésben jeleskedő, de labdabiztos arc. Aztán, ha találunk jobbat DM-nél, őt is lecserélhetjük, de jelenleg nem látok ilyen játékost.itt sokak szerint Alonso (Illararól ne is beszéljünk) még űbercsászár addig nem is érdemes erről társalogni.
Valamit kell kezdeni a Bale-CR duóval mert hígfos a teljesítményük. CR-t kicsit felmenti a gólja, de nálam olyan játékos, aki csak fontos gólokat rúg, de a meccsei 90%-án hullagyenge a góljain kívül, az nem érdemel aranylabdát. És CR gyenge játéka már nem most kezdődött. Túl kevesek kombinatív játékban, ha nincs terület mindketten hasztalanok, a váratlan húzás ugyan bennük van, de a váratlan inkább a saját sablon játékuk előnyeinek a kierőszakolása, semmint tényleg váratlan. Oké Bale sarkazása az ott volt a szeren, de ez így kevés. A csapat kettejüket nem bírja el. Bale helyére kellene valaki, aki nem a kaput támadja elsősorban, hanem fürge és kombinatív, míg a második meccs eldöntő szerepre a csatárposztot kellene rááldozni. Egy biztos ez így ebben a formában zsákutca.
Az x nem olyan gáz, az a tény, hogy éles meccset nem nyertünk ebben a szezonban, és az éles meccseken nincs játék az már az.
- Rasta
- Kedvenc játékosaid: Casillas, R. Carlos, Guti, Raúl, Figo, Zidane, Makelele, Varane, Xabi Alonso, Marcelo, di María, Isco, CR, Ramos, Modric, Kroos, Asensio, Kovacic
Nekem pár dolog maradt csak meg a meccsből (pontosabban az utlsó kb 60 percéből).
Az egyik a két kezdő szélső védőnk. Coentrao és Arbeloa is harmatgyenge volt, nem véletlenül cserélte őket a Mester először. Főleg Carvajal beállása hozott pozitív változást a játékunkba kettejük közül.
Isco amíg játszott, jól játszott, kár, hogy a védőink gyengesége miatt Jesé nem jutott szóhoz, kíváncsi lettem volna, hogy ő tudott volna-e változtatni a játékon.
Lópezen viszont most konkrétan 2 pontunk úszott. Ha annyira felkínálja egy szabadnál a hosszút, mint ahogy tette, akkor érjen oda egy min. 30-ról megeresztett lövésnél. Hogy lassan reagált-e, miután meglátta a labdát, vagy eleve rosszul helyzkedett, ezt nem tudom, én a 2.-ra szavazok.
Ami még megmaradt, az a bírói tevékenység "minősége" volt. Ha finoman akarnám jellemezni, akkor no comment-et mondok. És most nem is azt akarom mondani ezzel, hogy hülye köcsög, az AtMa-nak fújt, hanem arra, hogy konkrétan partner volt abban, hogy szétrúgják egymást a játékosok. Nem tudom hirtelen hány sárga volt, de szinte mindet reklamálásért, meg színészkedésért/műesésért osztotta ki. Egyértelműen felelős volt a bírói négyes, hogy sokszor foci helyett spontán ketrecharcot kellett nézni.
Nálam szörnyű napos: Lopez, Coentrao, Arbeloa meg a komplett bírói team, mindenestől.
Az egyik a két kezdő szélső védőnk. Coentrao és Arbeloa is harmatgyenge volt, nem véletlenül cserélte őket a Mester először. Főleg Carvajal beállása hozott pozitív változást a játékunkba kettejük közül.
Isco amíg játszott, jól játszott, kár, hogy a védőink gyengesége miatt Jesé nem jutott szóhoz, kíváncsi lettem volna, hogy ő tudott volna-e változtatni a játékon.
Lópezen viszont most konkrétan 2 pontunk úszott. Ha annyira felkínálja egy szabadnál a hosszút, mint ahogy tette, akkor érjen oda egy min. 30-ról megeresztett lövésnél. Hogy lassan reagált-e, miután meglátta a labdát, vagy eleve rosszul helyzkedett, ezt nem tudom, én a 2.-ra szavazok.
Ami még megmaradt, az a bírói tevékenység "minősége" volt. Ha finoman akarnám jellemezni, akkor no comment-et mondok. És most nem is azt akarom mondani ezzel, hogy hülye köcsög, az AtMa-nak fújt, hanem arra, hogy konkrétan partner volt abban, hogy szétrúgják egymást a játékosok. Nem tudom hirtelen hány sárga volt, de szinte mindet reklamálásért, meg színészkedésért/műesésért osztotta ki. Egyértelműen felelős volt a bírói négyes, hogy sokszor foci helyett spontán ketrecharcot kellett nézni.
Nálam szörnyű napos: Lopez, Coentrao, Arbeloa meg a komplett bírói team, mindenestől.
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
A rossz az, hogy az a bizonyos tűz, nem nálunk égett javarészt.
Ez az igazi arcuk ellenünk. Cholonak van a kezében egy jónak mondható, fanatizálható kezdő
Nagyon jó, hogy leírtátok, mert ezt abszolút így gondolom én is! Az a büdös nagy helyzet, hogy a tavalyi Kupadöntő óta ez A. Madrid már nem nevezhető, tekinthető ugyanannak a lúzer csapatnak és ezt ma is tökéletesen bebizonyították, favágó, tahó stílus ide-oda, Simeone nagyon összerakta őket és már nem telesz@rt gatyával, görcsösen fociznak ellenünk (hasonló változás tapasztalható, mint nálunk volt a Barca ellen anno)!Az AM valami példaértékű szervezett, agressziv focit mutatott be,egyszerűen meg kell emelnem a kalapomat előttük.....ez igen,ez taktika volt,ez ba***meg komoly volt. A labdaszerzéseik után egyből gyors inditások,brutál jól csinálták.....
Azok a 2 sávos védekezések, a tolódások a kp.án,a széleken is egyből kimozogtak a labdásra,középen 3 ember állandóan a labdásokra lépett,alig volt 1-2 mp a labda tartására....ez nagy volt,ritka nagy melót adtak le,iszonyat volt,szerintem a real madrid messze legnehezebb meccse ez volt a szezonban.
1 hét rápihenéssel ezt most még sikeresebben hajtották végre; ennyit számít egy hétközi meccs +, a fanatizmusból fakadó lendület és tűz (ami egyértelműen Koke gólja után lobbant fel igazán) kombinálva az agresszív játékkal --> de hát min csodálkozunk (?) Simeone nagyon jól tudta és tisztában volt vele, hogy mit kell ellenünk játszani, ugyanis játékban nem kérdés, hogy megverjük őket!semmit nem tudunk azzal kezdeni ha az ellenfél letámad minket, ha kell még az ő félpályájukról is hátrajátszottuk lopezig aki felívelte. ezt számomra mindig szenvedés nézni és már mourinho sem tudott erre mit kitalálni és egyelőre carlo sem. szomorú.
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
- heccsat
- Kedvenc játékosaid: Varane, Ronaldo, Modric, Isco, Kroos
A 433 al nincs semmi baj alapjáraton, a baj itt nálunk az vele, hogy nincs hozzá keretünk, 3 kpunk ból 2 mindig a gyenge kategóriát képviseli (még ha néha vannak is jó meccseik), ha lenne egy egészséges Gündoganunk, Pogbank, Vidalünk etc. már más lenne a helyzet. Idén még nem nyertünk rangadót a bajnokságban;. De mindegy hagyjuk, amíg itt sokak szerint Alonso (Illararól ne is beszéljünk) még űbercsászár addig nem is érdemes erről társalogni.csabi87 írta:Azt írd már le miért nem jó a 4-3-3.
Túl keveset érünk kapu elé egy rendes csapat ellen, nincs meg az összeköttetés, és rossz belegondolni, hogy jövöre a kp-hoz még egy Khedira is csatlakozik.
----------------De Gea-----------------
Next season dreamteam
Next season dreamteam
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Isco beállása sokat segített...DM képtelen volt bármi védelembontót lépni ma, azzal hogy a KP-ra bekerült egy Isco máris frissült a támadás és kevesebbet kellett hátul aprítani Costáékat.DavieS írta:olyan érzésem volt, mintha megint az idény eleji csapatot látnám, aztán az utolsó 20 percre megint kattant egyet a gépezet, és visszaállt minden, érdekes.
Nekem nincs bajom azzal, ha Pepe és Ramos kicsit durvábban játszanak, de a színészkedést akkor hanyagolják, valaki vagy kemény vagy színész a pályán...ha meg színész akar lenni, vagy szakmát vált vagy csinálja rendesen
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Carvajal kell ahoz, hogy Bale tudjon játszani, és ez látszott is. A nagy plussz az Isco volt amùgy, de kezdetni merész lett volna... Ezek ellen a görények ellen idegenben jó ez az x...