Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. március 2., vasárnap 23:16

csababarca írta:
DavieS írta: a világ 3. legjobbjának mondták SZINTE MINDENHOL
Hol?
saját apján kívül,meg mondjuk a Santos elnökön kívül ki mondott ilyet? Pelé? mondott már cifrábbat is.
Sport tv-nek az volt a reklámjában ,hogy a világ 1.(Cé) és 2.(Messi) legjobb játékosa utána a 3.(Nemyar :lol: :lol: :lol: ) is a spanyol bajnokságot erősíti.

Mivel a digi még mindig nem happolta el tőlük a Ligát, kénytelen voltam minden meccs szünetében 10szer belefutni eme megállapításba.Na meg a """szakértők""" is ott rejszoltak rá, aztán egy nagy semmi az ember, Bale egy kicsivel jobb de őt mindenki bántotta ,míg Neymar a jóisten volt , az új Pelé.Sírva röhögtem amikor elkezdett biriglizni felszabadításnál a csatárnak háttal :lol: .

Lehet mondani ,hogy akkor ne nézzem, de kénytelen vagyok a meccsek miatt.Ha meg a reklámokat meg a stúdiót kerülöm még ott vannak a legalább olyan színvonalas kommentátoraik.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. március 2., vasárnap 23:08

DavieS írta:nem akarom a feszültséget gerjeszteni, de azért mégis megemlítem...

nyáron amikor áthozták a csodabrazílt, akkor a világ 3. legjobbjának mondták SZINTE MINDENHOL, aki megtisztelt minket európaiakat, hogy átjön és megtanít minket a focira, került egy csomó pénzbe, aminek a felét probálták eltusolni..

ő a 3. legjobb??? honnan nézzem? pedig azért lassan egy éve itt van...

ami megmaradt tőle, hogy azt mondta mikor még a repülőn ült, hogy azért jön, hogy segítse messit, hát egy brazíl valaha mondhat ilyet egy argentínnak?.... :lol: :lol:
Robinho jobb volt az első évében sokkal. Az a sok csel amit csinál annak kb 5%-a hasznos+a kapura se veszélyes.Ez a rossz formában lévő Bale is köröket ver rá szerintem de nyílván elfogult vagyok.A barca meccsek irama meg lassan vetekszik a mennyei bajnokságéval.Mind1 biztos én látom rosszúl, szerintem nagyon gyenge az egész bagázs.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

HozzászólásSzerző: csababarca » 2014. március 2., vasárnap 23:07

DavieS írta: a világ 3. legjobbjának mondták SZINTE MINDENHOL
Hol?
saját apján kívül,meg mondjuk a Santos elnökön kívül ki mondott ilyet? Pelé? mondott már cifrábbat is.
A többi agyhalott fécbúk kommentelő meg nehogy már mérvadó legyen... :roll:

Még mi barcások is bőven szkeptikusak voltunk vele, és minimum fele-fele arányban oszlott meg,hogy ki tartja jó igazolásnak,ki nem.
De mondom,néhány elvakult brazilfocifanon kívül senki nem mondott ilyet. Max várták,hogy majd húú mekkora király lesz.

A közhelyet meg,hogy most mindannyian megint elájulunk nem kell puffogtatni,mert meccs alatt,lefújás után nem találkoztam emberrel a fórumokon,aki dörzsöli a tenyerét,és magyarázza,hogy mekkora királyok vagyunk...egy nagy nulla volt a mai, megkockáztatom,hogy semmivel nem voltunk jobbak mint a sociedad ellen,sőt.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. március 2., vasárnap 23:03

ikarus93 írta:Mostanába olyan jókat tudok aludni a Barcelona meccseken, hogy az nem igaz. :mrgreen:
azért ez nem újdonság..fénykorukban is, félálomból csak a messIIiiiIIIII ordítás rázott ki a kommentátoroktól. megnéztem a gólt, szép volt, lehet viszamenni alfába
Nem illik.

ikarus93

HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2014. március 2., vasárnap 22:58

Mostanába olyan jókat tudok aludni a Barcelona meccseken, hogy az nem igaz. :mrgreen:
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc

DavieS
Kedvenc játékosaid: #2 #12 #19

HozzászólásSzerző: DavieS » 2014. március 2., vasárnap 22:51

nem akarom a feszültséget gerjeszteni, de azért mégis megemlítem...

nyáron amikor áthozták a csodabrazílt, akkor a világ 3. legjobbjának mondták SZINTE MINDENHOL, aki megtisztelt minket európaiakat, hogy átjön és megtanít minket a focira, került egy csomó pénzbe, aminek a felét probálták eltusolni..

ő a 3. legjobb??? honnan nézzem? pedig azért lassan egy éve itt van...

ami megmaradt tőle, hogy azt mondta mikor még a repülőn ült, hogy azért jön, hogy segítse messit, hát egy brazíl valaha mondhat ilyet egy argentínnak?.... :lol: :lol:
92:48

#2 #8 #12 #19 #23

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. március 2., vasárnap 13:26

wZoLee7 írta:köszi!
érdekes ez egyébként...bedobják a B csapatba, ahol belé nevelik a tiki-takát, de kérdés meddig fogja még a barca azt nyomni amit már egész európa kezd kiismerni
Majd ha nem nyernek semmit esetleg éveken keresztül. Egyelőre bőven versenyben vannak a triplázásért, és az elmúlt években mindig közel voltak hozzá.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. március 2., vasárnap 13:10

köszi!
érdekes ez egyébként...bedobják a B csapatba, ahol belé nevelik a tiki-takát, de kérdés meddig fogja még a barca azt nyomni amit már egész európa kezd kiismerni

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. március 2., vasárnap 12:45

Javitva
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

mocsok

HozzászólásSzerző: mocsok » 2014. március 2., vasárnap 12:30

töröld a link végéről az utolsó három betűt.

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. március 2., vasárnap 12:28

Nekem a linken Giggs jön be,ahogy széttárja a karját és kérdi: Ki az a Halilovic? Hány éves hogy ekkora a magassága?
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. március 2., vasárnap 12:02

zalkrisz írta:Tuti kamu, Guardiola nem hülye ember, mekkora marhaság ez :lol: :lol:
Szerintem se mondott ilyesmit. Ha valamelyik barca jatekosrol vagy a elnokrol, alelnokrol jott volna ki ez a hir, siman elhinnem, Guardiolarol viszont nem. Lehet hogy sunyi ember es sokszor nem oszinte, viszont ennek pont az az elonye, hogy nem kezdi el ocsarolni az ellenfelet, hanem diplomatikusan valaszol.

Sunsky
Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar

HozzászólásSzerző: Sunsky » 2014. március 2., vasárnap 10:49

mocsok írta:BBVA LIGA (hun)

Pep Guardiola:
"A Real Madrid nem csak a keretébe szórja bele a pénzt fejetlenűl,hanem a sajtóba is.Elég aljas húzásnak tartom,hogy a Real Madrid a sajtón keresztűl szabotálja a Barca játékosait mentalisban,motivációban és koncentrációban is évek óta.A másik oldalról azért nem érkezik válasz,mert nem süllyednek ilyen mélyre."

erről hallott valaki? tényleg képes volt ilyet lenyilatkozni, vagy kamu? :D
Tuti kamu, Guardiola nem hülye ember, mekkora marhaság ez :lol: :lol:

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. március 2., vasárnap 10:07

Indul a Halilovic ügy, sikerült elpasszolni a Barcanak és már nem is kell a válogatottba

GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. március 1., szombat 20:55

morientes írta:Nem akarok tippeket adni a rivalisnak,de Rudy Garcia esetleg adhatna új lendületet,frissességet a barcanak...most így Roma-Inter kapcsán jutott eszembe...
A John Travolta-hasonmás? :mrgreen:

Anno az ő neve is felmerült Tito távozása után, ha jól emlékszem. Nagyszerű szakembernek tartom egyébként, de szerintem nem időszerű most erről beszélni, Tatával egyelőre meg vagyok elégedve, bár van még min javítania, ez nyilvánvaló. Mindenesetre a következő szezont még akkor is odaadnám neki, ha idén nem nyerünk semmit.

Halilovicnak egyébként örülök, a youtube-videók alapján nagy király. :lol: :lol: Nem láttam még játszani sajnos, de aki 16-17 évesen bemutatkozhat a horvát bajnokságban és a válogatottban is, az annyira nem lehet rossz. Lehet, hogy nem lesz egy Modric-szintű playa, de talán meg tud ragadni majd a nagycsapatban.

Tetszik amúgy, hogy végre próbálunk fiatalítani, gondolok itt Ter Stegenre, Rafinhára, Deulofeura (ha tényleg visszahozzuk mindkettejüket), Halilovicra (igaz, ő még a B csapatot fogja erősíteni eleinte).

Ami a védőkérdést illeti, Vertonghenről már lemondtam, egyáltalán nem hallani róla, még pletykaszinten sem, valószínűnek tartom, hogy a Bale-saga elriasztotta a vezetőséget ettől az üzlettől. :lol: Marad tehát Hummels, akivel csak annyi a probléma, hogy lehet, hogy sérülékenység tekintetében lenne Puyol-utód... Egyébként jelenleg a legjobb középhátvédek egyike, nagy erősítést jelentene, ez nyilvánvaló, de nem látok az érkezésére sok esélyt.

Erről a Mangala gyerekről érdemben nem tudok nyilatkozni, nem szoktam Porto-meccseket nézni. :D Musacchióról már több emlékem van, többnyire tetszett a játéka, el tudnám képzelni itt is, ha úgy alakul.

Vidal pedig a no comment kategória, nincs rá szükségünk, rettenetesen drága lenne, és egyébként is a védelem megerősítése lesz a legfontosabb a nyáron.

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. március 1., szombat 20:42

Nem akarok tippeket adni a rivalisnak,de Rudy Garcia esetleg adhatna új lendületet,frissességet a barcanak...most így Roma-Inter kapcsán jutott eszembe...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

R.M.C.F
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. március 1., szombat 20:03

Gyönyörű lenne.....afféle örömünnep.

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. március 1., szombat 20:02

R.M.C.F írta:Megoldják sajátból.....minek terstehen?
Majd megveszik Reinat :mrgreen:

R.M.C.F

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. március 1., szombat 20:00

Megoldják sajátból.....minek terstehen?

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. március 1., szombat 18:02

már valdes meg pinto esetében is sokszor visítok a tévé előtt, mikor cicázunk hátul a 16-oson belül, hogy RÚGD MÁR EL A FRANCBA! :lol:
ter stegennel ez majd hatványozódik. :mrgreen:

Vissza: