morientes írta:Nem akarok tippeket adni a rivalisnak,de Rudy Garcia esetleg adhatna új lendületet,frissességet a barcanak...most így Roma-Inter kapcsán jutott eszembe...
A John Travolta-hasonmás?
Anno az ő neve is felmerült Tito távozása után, ha jól emlékszem. Nagyszerű szakembernek tartom egyébként, de szerintem nem időszerű most erről beszélni, Tatával egyelőre meg vagyok elégedve, bár van még min javítania, ez nyilvánvaló. Mindenesetre a következő szezont még akkor is odaadnám neki, ha idén nem nyerünk semmit.
Halilovicnak egyébként örülök, a youtube-videók alapján nagy király.
Nem láttam még játszani sajnos, de aki 16-17 évesen bemutatkozhat a horvát bajnokságban és a válogatottban is, az annyira nem lehet rossz. Lehet, hogy nem lesz egy Modric-szintű playa, de talán meg tud ragadni majd a nagycsapatban.
Tetszik amúgy, hogy végre próbálunk fiatalítani, gondolok itt Ter Stegenre, Rafinhára, Deulofeura (ha tényleg visszahozzuk mindkettejüket), Halilovicra (igaz, ő még a B csapatot fogja erősíteni eleinte).
Ami a védőkérdést illeti, Vertonghenről már lemondtam, egyáltalán nem hallani róla, még pletykaszinten sem, valószínűnek tartom, hogy a Bale-saga elriasztotta a vezetőséget ettől az üzlettől.
Marad tehát Hummels, akivel csak annyi a probléma, hogy lehet, hogy sérülékenység tekintetében lenne Puyol-utód... Egyébként jelenleg a legjobb középhátvédek egyike, nagy erősítést jelentene, ez nyilvánvaló, de nem látok az érkezésére sok esélyt.
Erről a Mangala gyerekről érdemben nem tudok nyilatkozni, nem szoktam Porto-meccseket nézni.
Musacchióról már több emlékem van, többnyire tetszett a játéka, el tudnám képzelni itt is, ha úgy alakul.
Vidal pedig a no comment kategória, nincs rá szükségünk, rettenetesen drága lenne, és egyébként is a védelem megerősítése lesz a legfontosabb a nyáron.