Finoman fogalmazva, ez nem tartozik mocsok kedvenc filmjei közé. Utálja mint a szartRemy írta: Tűzgyűrű
Moneyball, fruitvale station.
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. március 3., hétfő 15:42
Finoman fogalmazva, ez nem tartozik mocsok kedvenc filmjei közé. Utálja mint a szartRemy írta: Tűzgyűrű
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. március 3., hétfő 15:38
Godzilla, Terminator, Tűzgyűrű, Itt a vége...mocsok írta:soroljatok nekem jó igaz történet alapján készült filmeket bitteplease.
HozzászólásSzerző: El Maestro » 2014. március 3., hétfő 15:34
mocsok írta:soroljatok nekem jó igaz történet alapján készült filmeket bitteplease.
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. március 3., hétfő 15:30
wolf of wall streetmocsok írta:soroljatok nekem jó igaz történet alapján készült filmeket bitteplease.
HozzászólásSzerző: mocsok » 2014. március 3., hétfő 15:28
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. március 3., hétfő 15:07
Ez kész
HozzászólásSzerző: gunner » 2014. március 3., hétfő 13:18
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. március 3., hétfő 13:04
nyilván az de jah
HozzászólásSzerző: Mike » 2014. március 3., hétfő 12:52
Több, mint sport ( We Are Marshall)h3x0r írta:Egyebkent meg Matthew McConaughey-tol milyen filmeket erdemes megnezni?
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. március 3., hétfő 12:37
Indokold már meg kérlek mi ez a nagy Gravitáció imádatod. A 12 years nem egy nagy film, de a Gravitációnál sokkal-sokkal jobb.Remy írta:Gravitáció tarolásának örülök, mert legalább elvitte a díjakat a 12 évtől.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. március 3., hétfő 12:32
Koszi a filmeket, a True Detective-et nezem, pont emiatt is kerdeztem :Psoadroli írta:Killer Joe, Mud, Mielőtt meghaltam, meg a True Detective, bár az nem film.h3x0r írta: Egyebkent meg Matthew McConaughey-tol milyen filmeket erdemes megnezni?
En se vitatkozni akarok, le is irtam hogy nem akarlak meggyozni arrol hogy jo filmrol van szo, en csak az igaz tortenetes reszre szerettem volna reagalni Peldaul nekem se tetszett annyira a ponyvaregeny, pedig mindenki oda meg vissza van tole.Victor írta:hallottam, hogy igaz történet, de nekem ez nem is történet. ennek nincs túl sok értelme az ÉN VÉLEMÉNYEM SZERINT, csak a már említettek. nem azt mondtam, hogy minden igaz történet alapján íródott filmet szeretekDe ha mar annyiszor elmondtad, hogy neked kell az igaz tortenet,
téma lezárva, mint mondottam, senkit nem akartam megbántani, nekem nagyon nem tetszett, végig se tudtam nézni, nem néplázításként írtam be az "értékelésemet", csak szimpla megosztásként. szerintem erre (is) van a fórum
HozzászólásSzerző: Victor » 2014. március 3., hétfő 12:24
hallottam, hogy igaz történet, de nekem ez nem is történet. ennek nincs túl sok értelme az ÉN VÉLEMÉNYEM SZERINT, csak a már említettek. nem azt mondtam, hogy minden igaz történet alapján íródott filmet szeretekDe ha mar annyiszor elmondtad, hogy neked kell az igaz tortenet,
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. március 3., hétfő 12:07
Én bírom a csajt, de azért túlzás lett volna, ha 24 évesen kétszeres oszi díjas. Annyira azért nem jó.Remy írta: Oscarhoz... Igazából nagy meglepetés nem született. Ha objektíven néztem, akkor egyedül a Női mellékszerepet nem találtam el, mert ott JLawra tippeltem. 12 év legjobb film, hihetetlen... áhh vicc az egész. Persze tudni lehetett...
MM-nek örülök, mert tényleg nagyon jó volt, nem is sajnálom tőle (Oda is ment DiCapriohoz. Nagy jelenet volt) De vicc már az is, hogy bármit csinál Leo, nem kapja meg a díjat.
HozzászólásSzerző: soadroli » 2014. március 3., hétfő 12:07
Killer Joe, Mud, Mielőtt meghaltam, meg a True Detective, bár az nem film.h3x0r írta: Egyebkent meg Matthew McConaughey-tol milyen filmeket erdemes megnezni?
HozzászólásSzerző: Toti » 2014. március 3., hétfő 11:56
HozzászólásSzerző: Faust » 2014. március 3., hétfő 11:54
Nagyon különbözik a két pasas amúgy, Bergmannak sokkal sötétebbek a filmjei. Én a Farkasok óráját kezdtem el nemrég, csak belealudtam - azon kívül a Tükör által homáloysant néztem végig, az nem nagyon tetszett.Köszi mindkettőtöknek, Andrej Tarkovszkij fajta teljesen egyedi stílus gondolom, én sem a napokban terveztem a műveit, gondolom egyik sem egy sétagalopp.
Killer Joe. ;)Egyebkent meg Matthew McConaughey-tol milyen filmeket erdemes megnezni?
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. március 3., hétfő 11:45
A penzt raersz kesobb is utalniRemy írta:Köszönöm Azt hittem már senki nem írja le
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem