2. rész (csak mert a munkahelyi szerver nem engedi egybe
)
simeonénak hatalmas taps, amiért a 433-unkat megölte, pláne sztem akkor verte a seggét a földhöz örömében, amikor meglátta a kezdőnkben a két balfaszt szélsőhátvéd poszton. teljesen kivette modricot, xabialonso meg elfogyott, nem tudom hány év tapasztalat és hány nagy meccs kell például, hogy szembe a saját kapuval a 16-oson belülről hozzá pattanó labdánál rájöjjön, hogy nincs idő állitgatni, nincs idő kétszer beleérni, hogy egyből kell tenni valamerre (jobb környékeken, nagyobb tehetségek esetében általában emberhez és nem lelátóra).
dimaria lecserélését nem értettem, a legjobb emberünk volt, főleg az első félidőben vettem észre, hogy benzemán kivül az egyedüli arc volt az egész csapatból, akinek nem volt összefosva a nadrágja.
céronaldo. nos, többen emlitettétek, hogy ilyet nem tehetünk meg, monnyuk főleg egy bájern ellen, hogy az emberünk labdavesztés után sétálgat meg cipőt köt. még talán el is nézném neki, ha támadásban csinálna vmit, de lófasz, világ legjobbja, a nagyképü megmozdulásaival, a gyöklassú helyzetfelismerésével, amikor már régen tenni kéne tovább, mert 3 ember ront rá egyszerre, de ő inkább pózol még egy kicsit a labdával, hogy aztán adjon egy nevetséges visszapasszt.
ancelottinak továbbra is dolga van, mert jópár embernél megvan még a murinnyó féle lófasz beidegződés, hogy főleg a szélen, vagy amikor a kv-nél van a labda, akkor elfele mozgunk. hát köszi szépen bazmeg, mondhatja ilyenkor a labdás ember, és joggal. ahelyett, hogy 2-3 gyors kényszeritővel, háromszögeléssel már ki is gurigáznánk őket a gecibe és támadnánk direkt a kapujukat, marad ez a fáradt oldalpasszolás, amig el nem alszom.
és itt térnék ki iscora: igen basszameg, ez kell. amint megkapta a bogyót, egyből vezette rá a védelemre, megbontva őket, marceloval, benzemával ment a kényszeritő. ezt a két százmilliós hatalmas gigasztárunk miért nem tudja, miért nem csinálja? erőlködés, teljes agyi sötétség, betanult sablon az egész. bale-től egyetlen értelmes megmozdulás volt egész meccsen, amikor sarokkal tette benzemához, de tévesen befújták a lest.
több hangsúlyt kéne az összjátékra, a kis területen sok passzos dologra fektetni, láttam jópár edzést, csinálják is néha a srácok, de elpoénkodják, elröhögik sokszor, meg lehet nézni pl egy barca edzésvideót, ott vérre megy a dolog általában, sokkal jobban pörgetik, meg is látszik, minden fejben dől el, ki mennyire gyors, ki milyen fineszes. zidane sem azért volt akkora májer, mert mindenkit lefutott a gecibe.
nem mi vagyunk a béell esélyesei, van 2-3 csapat, akiktől simán kieshetünk, de ugyanúgy be is húzhatjuk, pillanatnyi döntéseken fog múlni.
a bajnokságot viszont be kell húzni, nem érdekel.