Hagyd rá, nem tudja felfogni, nem érti meg, egyszerűen buta..Realista24 írta:Miért nem veszel interneten jegyet?
Azért szépen próbálod kvázi kimosni magad, hogy a köcsög máv a hibás, amiért bliccelésre kényszerülsz. Illetve ugye nem is bliccelsz, csak igénybe veszel egy fizetős szolgáltatást, csak nem fizetsz érte.
OFF
Re: OFF
joabulicsak
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Miért nem veszel interneten jegyet?Te szoktál vonattal utazni? Mert nagyon nem úgy működik a dolog, ahogy te leírtad. Még nem láttam olyan embert, aki miután felszált elkezdi a kallert keresni. Sőt, szerintem még a vasúttársaság szabályzatjában sincsen benne, hogy nekem kell megkeresni a kallert.
Azért szépen próbálod kvázi kimosni magad, hogy a köcsög máv a hibás, amiért bliccelésre kényszerülsz. Illetve ugye nem is bliccelsz, csak igénybe veszel egy fizetős szolgáltatást, csak nem fizetsz érte.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Redondo, Zidane, R. Carlos, Iker Casillas, Ronaldo, Marcelo, Raul, McManaman, CR, Xabi Alonso, Varane, Pepe, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Fradi
Te szoktál vonattal utazni? Mert nagyon nem úgy működik a dolog, ahogy te leírtad. Még nem láttam olyan embert, aki miután felszált elkezdi a kallert keresni. Sőt, szerintem még a vasúttársaság szabályzatjában sincsen benne, hogy nekem kell megkeresni a kallert.Realista24 írta:Nem véletlen tartunk ott, ahol.Megkeresed a kallert? Már bocs, de te hol láttál ilyet a vonaton? Te addig mész a vonaton amíg nem találod meg a kallert?
Akkor Ti az olyan helyen, ahol beléptető rendszer van, csak azért vesztek jegyet, mert muszáj.
Azzal a járattal jársz rendszeresen, szaros 5 euróról van szó állításod szerint, tudod mi a rendszer, tudod, hol lehet megvenni a jegyet. Mégsem teszed.
Na mindegy, mindenkinek ahogy jól esik.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Haverom Pestről Gödöllőre jár fősuliba vonattal. Kérdeztem mennyibe kerül egy hónapra a vonatozás, 1300 körüli összeget mondott. Szerintem ekkora összegbe nem halna bele senki. Leginkább az idegesít, amikor buszon lebukik egy bliccelő, megbüntetik és/vagy leszállítják és még neki áll feljebb..
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Mondjuk a minimális tiszteletet megtarthatod és akkor nem leszek morcos.benyögni
Nem az, már bocs. Leírtam, hogy miért nem. Nem tehetek róla, hogy nem érted/értitek.De azt benyögni, hogy megkeresed a kaller miután felszállsz, az már fas*ság, bocs, de ez az. Attól te nem bliccelsz, mert nem kerested meg rögtön, hanem csak akkor perkálsz, amikor odaér hozzád.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- DavieS
- Kedvenc játékosaid: #2 #12 #19
Te is tudod, hogy vonaton másként van, vagy megveszed ahol kell és tudod, vagy a kallernél. De azt benyögni, hogy megkeresed a kaller miután felszállsz, az már fas*ság, bocs. Attól te nem bliccelsz, mert nem kerested meg rögtön, hanem csak akkor perkálsz, amikor odaér hozzád.Realista24 írta:Nem véletlen tartunk ott, ahol.
Akkor Ti az olyan helyen, ahol beléptető rendszer van, csak azért vesztek jegyet, mert muszáj.
ez a máv, bkv és társai más kávéház
de én kiszálltam ebből, csak ez ordított.
92:48
#2 #8 #12 #19 #23
#2 #8 #12 #19 #23
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nem véletlen tartunk ott, ahol.Megkeresed a kallert? Már bocs, de te hol láttál ilyet a vonaton? Te addig mész a vonaton amíg nem találod meg a kallert?
Azzal a járattal jársz rendszeresen, szaros 5 euróról van szó állításod szerint, tudod mi a rendszer, tudod, hol lehet megvenni a jegyet. Mégsem teszed.
Na mindegy, mindenkinek ahogy jól esik.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Redondo, Zidane, R. Carlos, Iker Casillas, Ronaldo, Marcelo, Raul, McManaman, CR, Xabi Alonso, Varane, Pepe, Ramos
Válaszoltak helyettem.DavieS írta:Megkeresed a kallert? Már bocs, de te hol láttál ilyet a vonaton? Te addig mész a vonaton amíg nem találod meg a kallert?Realista24 írta:Te sem érted.
Felszállsz, igénybe veszel egy szolgáltatást, megkeresed a kallert, és kifizeted a jegyet.
Azért arra kíváncsi lennék, szerintem még maga a kaller is kinevetne.
De amúgy ne blicceljetek, ja.
De azért...
- DavieS
- Kedvenc játékosaid: #2 #12 #19
Megkeresed a kallert? Már bocs, de te hol láttál ilyet a vonaton? Te addig mész a vonaton amíg nem találod meg a kallert?Realista24 írta:Te sem érted.
Felszállsz, igénybe veszel egy szolgáltatást, megkeresed a kallert, és kifizeted a jegyet.
Azért arra kíváncsi lennék, szerintem még maga a kaller is kinevetne.
De amúgy ne blicceljetek, ja.
De azért...
92:48
#2 #8 #12 #19 #23
#2 #8 #12 #19 #23
- h3x0r
Olyan mint a blattolas.realistahuni írta:Ez a bliccelés mint kifejezés mit takar nálatok? Nálunk fele nem igazán használatos
Az hogy ervenyes jegy vagy berlet nelkul utazol buszon, villamoson, stb.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Te sem érted.Jegyet csakis a kalauztól tudok venni, mert az állomáson nincs jegypénztár.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Te nem értesz engem. Jegyet csakis a kalauztól tudok venni, mert az állomáson nincs jegypénztár.VanillaSky írta: Három eset lehetséges: 1, Direkt nézed hülyének a fòrzmozòkat 2, Nem tudok normálisan fogalmazni 3, A legszomorùbb esetről bem beszélnék
Na mégegyszer. Nem azért kell bérletet venni, hogy elkerüld a büntetés lehetőségét /lehet hogy félévig sem talàlkozol ellenőrrel/ hanem azért mert igénybe vetted a járművet és a vezetőjét, hogy eljuss ùti célodhoz. Ezért kell fizetni, nem azért, hogy ne büntessenek meg. Az màr csak okozat.
-
[quote]Ez nagyon nem ugyanaz, nekem egyáltalán nem köteleségem a kalauz után futkosni.[quote]
Három eset lehetséges: 1, Direkt nézed hülyének a fòrzmozòkat 2, Nem tudok normálisan fogalmazni 3, A legszomorùbb esetről bem beszélnék
Na mégegyszer. Nem azért kell bérletet venni, hogy elkerüld a büntetés lehetőségét /lehet hogy félévig sem talàlkozol ellenőrrel/ hanem azért mert igénybe vetted a járművet és a vezetőjét, hogy eljuss ùti célodhoz. Ezért kell fizetni, nem azért, hogy ne büntessenek meg. Az màr csak okozat.
Három eset lehetséges: 1, Direkt nézed hülyének a fòrzmozòkat 2, Nem tudok normálisan fogalmazni 3, A legszomorùbb esetről bem beszélnék
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Ez a bliccelés mint kifejezés mit takar nálatok? Nálunk fele nem igazán használatos. Én igazából vonaton szoktam csúszót adni a kallernek, ami lényegében végülis ugyanaz mintha nem vennék jegyet, csak a kallert gazdagítom meg egy sörrevalóval. És ezt nem úgy írom, mintha büszke lennék rá, csak van néha, hogy éppen csak elérem a vonatot és nincs időm már jegyet venni, mert az állomásnál a pénztáros épp valami mást csinál legtöbbször, és minimum kétszer kell kopogtatni az ablakon, hogy feleszméljen, és azalatt jó eséllyel késném a járatot, így inkább odaadom a csúszót a kallernek, aki legtöbbször el is veszi, engem pl. még soha nem büntettek meg. Én viszont olyant soha nem csinálok, hogy azt hazudjam, hogy bérletes vagyok, mert egyszerűen szarul tudok hazudni, és simán látszik a tekintetemen. Asszem egyszer fordult elő, akkor is mert kiesett a tárcám valahol, aztán benyögtem, hogy bérletes vagyok, hogy valahogy hazajussak. Amúgy meg kettőn áll a vásár, szóval ha az alkalmazottak a tömegközlekedésnél rendesen végeznék a dolgukat, nagy mértékben ki lehetne szűrni a csalókat.
-
Ez nagyon nem ugyanaz, nekem egyáltalán nem köteleségem a kalauz után futkosni a vonaton.VanillaSky írta:Ezt remélem nem kérdezed komolyan! Szolgáltatást veszel igénybe, amiért köteles vagy fizetni. Nem azért, hogy az ellenőr ellenőrizzen, hanem azért, hogy eljuss A-ból B-be. Ennyi erővel az lcd tvt se fizesd ki, hátha a biztonsági őr nem ér utol, akkor meg minek érte pénzt adni.Már elnézést, de hol misnősülne ez lopásnak? Ha teszem azt, rövidebb távon utazok és oda se ér a kalauz, akkor loptam?
Sajnálom, de nem baszhat meg. Ha biztosra tudja, hogy nincs jegyem akkor odaáll, kéri, én meg veszek egyet.hehe írta:ne csodálkozz, hogy jönnek a hasonló szövegek, csak van igazságalapja, ha ráadásul már vártad is
oké, bliccelj nyugodtan akkor tovább.
remélem megbasz a kaller
Nem tudom miért veszitek ide a városi tömegközlekedést, ott teljesen máshogy működik. Én a vonatról beszélek és tuti, hogy itt nagyon kevesen bliccelnek. Eleve, ha olyan helyen szálsz fel, ahol van jegypénztár, egyből kivan zárva a bliccelés lehetősége.h3x0r írta: Se buszon, se vonaton nem nagyon szoktam idegenekkel beszelni, altalaban ha magamba vagyok zenet hallgatok, filmet nezek vagy olvasok valamit (esetleg Messi videokat nezek )
Szoval multkor pont ez busz/villamos vezetovel utaztam vonaton, valahogy szoba jott a tema es elmondta, hogy elozo vasarnap villamoson a korulbelul 250 utasbol 50-en ervenyesitettek a jegyuket vagy berletuket (Nagyvaradon ilyen elektronikus rendszer van, tehat a jegyeket es berleteket is ervenyesiteni kell).
0.5 vagy 20 szazalek. Van egy kis kulonbseg. ez konkretan 30-35 ezer forintos kieses volt.
- h3x0r
Se buszon, se vonaton nem nagyon szoktam idegenekkel beszelni, altalaban ha magamba vagyok zenet hallgatok, filmet nezek vagy olvasok valamit (esetleg Messi videokat nezek )gkovi írta:Nem hiszem, hogy az én heti 5 euróm fog hiányozni a bevételből. Igen, ha mindenki így gondolkodna akkor sok kicsi sokra megy alapon már jelentős kiesés lenne a cégnek, de jó ha 1000 emberből 5 bliccel. Ezenkivül hetente úgyis ott hagyok nekik kb. 30 eu-t.
Szoval multkor pont ez busz/villamos vezetovel utaztam vonaton, valahogy szoba jott a tema es elmondta, hogy elozo vasarnap villamoson a korulbelul 250 utasbol 50-en ervenyesitettek a jegyuket vagy berletuket (Nagyvaradon ilyen elektronikus rendszer van, tehat a jegyeket es berleteket is ervenyesiteni kell).
0.5 vagy 20 szazalek. Van egy kis kulonbseg. ez konkretan 30-35 ezer forintos kieses volt, amibol talan kitelt volna az uzemanyag.
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
hagyd már, előbb a szolgáltatás fogalmát kéne megérteniVanillaSky írta:Ezt remélem nem kérdezed komolyan! Szolgáltatást veszel igénybe, amiért köteles vagy fizetni. Nem azért, hogy az ellenőr ellenőrizzen, hanem azért, hogy eljuss A-ból B-be. Ennyi erővel az lcd tvt se fizesd ki, hátha a biztonsági őr nem ér utol, akkor meg minek érte pénzt adni.Már elnézést, de hol misnősülne ez lopásnak? Ha teszem azt, rövidebb távon utazok és oda se ér a kalauz, akkor loptam?
jól beszélsz koma!Ha megölök valakit és nem kapnak el, akkor nem vagyok gyilkos?
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nem hinném, hogy csak az utazók 0,5%-a bliccelne.Nem hiszem, hogy az én heti 5 euróm fog hianyozni a bevételből. Igen, ha mindenki így gondolkodna akkor sok kicsi sokra megy alapon már jelentős kiesés lenne a cégnek, de jó ha 1000 emberből 5 bliccel. Ezenkivül hetente úgyis ott hagyok nekik kb. 30 eu-t.
Ha meg csak úgy szarozod az 5 eurót, akkor miért nem fizeted be?
Ha megölök valakit és nem kapnak el, akkor nem vagyok gyilkos?Már elnézést, de hol misnősülne ez lopásnak? Ha teszem azt, rövidebb távon utazok és oda se ér a kalauz, akkor loptam?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Ezt remélem nem kérdezed komolyan! Szolgáltatást veszel igénybe, amiért köteles vagy fizetni. Nem azért, hogy az ellenőr ellenőrizzen, hanem azért, hogy eljuss A-ból B-be. Ennyi erővel az lcd tvt se fizesd ki, hátha a biztonsági őr nem ér utol, akkor meg minek érte pénzt adni.Már elnézést, de hol misnősülne ez lopásnak? Ha teszem azt, rövidebb távon utazok és oda se ér a kalauz, akkor loptam?
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
ne csodálkozz, hogy jönnek a hasonló szövegek, csak van igazságalapja, ha ráadásul már vártad is
remélem megbasz a kaller
remélem megbasz a kaller